Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Project 2016 Professional MSI Opn-1 / Terminal Server / Volume

€ 294,82 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820087
 • H30-05454
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  Zelfs complexe en omvangrijke projecten kunnen met Project Professional 2016 tot in...meer

Productinformatie "Microsoft Project 2016 Professional MSI Opn-1 / Terminal Server / Volume"

 

Zelfs complexe en omvangrijke projecten kunnen met Project Professional 2016 tot in detail worden gepland, opgevolgd en uitgevoerd. De populaire projectmanagementsoftware van Microsoft ondersteunt u bij alle taken met betrekking tot de realisatie van uw projecten. MS Project Professional biedt meer functies voor efficiënter teamwerk. Naast de verbeterde communicatie via Skype for Business maakt Microsoft Project Professional 2016 het nog eenvoudiger om samen te werken en flexibel aan projecten te werken dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365.

Geavanceerde functies voor een efficiënte projectplanning

Naast de functies van de standaardversie beschikt MS Project 2016 Professional over tal van geavanceerde functies die het mogelijk maken om efficiënter te werken, vooral bij de planning van grotere projecten en in projectteams. Deze omvatten de volgende functies:

 • Met Skype for Business kunt u direct vanuit Project Professional 2016 bellen of chatten met teamleden. Problemen kunnen direct worden besproken en vragen kunnen worden opgehelderd.
 • Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 kunt u uw projectinformatie vanaf vrijwel elke locatie via een speciale projectwebsite openen, bewerken en delen met andere teamleden.
 • Met intelligente hulpmiddelen zoals de Team Planner en de onderhandelingen over de middelen, stelt MS Project 2016 Professional u in staat om potentiële problemen in een vroeg stadium te identificeren en tegenmaatregelen te nemen voordat het schema in gevaar komt.
 • "What-if"-scenario's helpen om te anticiperen op mogelijke knelpunten en actie te ondernemen voordat er echte problemen ontstaan.
 • De kantoorachtige interface maakt het gemakkelijk om uw weg te vinden binnen Microsoft Project Professional 2016.

Plannen en monitoren van projecten met een vooruitziende blik

Met Project 2016 Professional kunt u belangrijke projecten effectief beheren. Het grote aantal planningstools stelt u in staat om met een paar klikken een volledig nieuw project te creëren, het van alle nodige elementen te voorzien en de voortgang ervan voortdurend te bewaken. De verschillende rapportagemogelijkheden zorgen ervoor dat u in MS Project Professional 2016 altijd een overzicht heeft van alle belangrijke kengetallen en snel presentaties kunt maken over de actuele projectstatus. Dankzij de taakpaden die in de Gantt-grafiek worden uitgelicht, weet u altijd de relatie tussen taken en hun belang in de projectuitvoering.

Met de intelligente tools van Microsoft Project Professional 2016 kunnen projecten met een vooruitziende blik worden gepland. De teamplanner en de onderhandelingen over de middelen helpen u bijvoorbeeld om mogelijke knelpunten in een vroeg stadium op te sporen en daarop te reageren. "Wat als" scenario's laten mogelijke ontwikkelingen binnen het project zien. De analyse van het activiteitspad in Project 2016 Professional identificeert potentiële problemen voordat ze echt worden en helpt bij het vinden van oplossingen om aan het schema te voldoen.

Het werken in een team is duidelijk verbeterd

Communiceren in real time met alle teamleden in Project Professional 2016 is eenvoudig met Skype for Business. Schrijf gewoon een chatbericht aan uw teamcollega's of bel ze rechtstreeks vanuit MS Project 2016 Professional om vragen te stellen of problemen op te helderen. Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint en Office 365 heeft u nu overal toegang tot uw projecten. Vooral taak- en activiteitenlijsten zijn nu nog eenvoudiger te verwerken en up-to-date te houden. Informatie kan eenvoudig worden uitgewisseld met alle deelnemers via een snel opgezette projectwebsite. Met Microsoft Project Professional 2016 beschikt u over een complete projectmanagementtool die speciaal is ontworpen voor teamwork en die uw projecten op een doelgerichte manier vooruithelpt.

Systeemeisen

Platform

Windows

Ondersteund besturingssysteem

 • Vensters 7 of hoger
 • Windows 10 Server
 • Windows Server 2012 R2
 • Windows Server 2008 R2
 • Windows Server 2012

Verwerker

x86 of x64-bits processor die draait op 1 gigahertz (GHz) of sneller en SSE2

Werkgeheugen

1 GB RAM (32-bits); 2 GB RAM (64-bits)

Harde schijf ruimte

3 GB

Grafische kaart

DirectX 10 grafische kaart vereist

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor de online activering van Microsoft Project 2016 Professional MSI Volume License voor bijv. Terminal Server etc.
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Professional MSI Opn-1 / Terminal Server / Volume"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-toepassingen:
Project
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Project 2016 Professional MSI Opn-1 / Terminal Server / Volume"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Jaar:
2016
Office-toepassingen:
Project
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Project 2016 Professional MSI Opn-1 / Terminal Server / Volume"
22 okt. 2020

Nice item thank you!

Problem solved, thanks.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken