Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Microsoft Office 365 Enterprise E3, 1 Jaar(PC's, MAC's, Tabletten, Telefoons) Microsoft Office 365 Enterprise E3, 1...
Microsoft Office 365 Enterprise E3, 1 Jaar(PC's, MAC's, Tabletten, Telefoons) Meertalige Office 365 Enterprise E3 Plan is een oplossing voor bedrijven die geavanceerde geavanceerde Microsoft-tools willen ontwikkelen. Werk...
vanaf € 239,95 * € 299,99 *
Microsoft Office 365 Enterprise E5, 1 jaar Office 365 Enterprise E5 Plan is een...meer

Productinformatie "Microsoft Office 365 Enterprise E5, 1 Jahr"

Microsoft Office 365 Enterprise E5, 1 jaar

Office 365 Enterprise E5 Plan is een oplossing voor bedrijven die geavanceerde geavanceerde Microsoft-tools willen ontwikkelen. Werk altijd met de nieuwste versies van uw vertrouwde kantoortoepassingen, ongeacht het apparaat dat u gebruikt - PC/Mac, smartphone of tablet. Met Microsoft Office 365 Enterprise E5 kan iedereen Office installeren op maximaal 5 pc's of Macs, 5 tablets (Windows, iPad en Android) en 5 smartphones. Dit product biedt ook toegang tot de cloudversies van Exchange, SharePoint en Skype for Business (voorheen Lync).

Kantoor op verschillende apparaten

Gebruik de vertrouwde Office-interface op bijna alle apparaten en stel uw medewerkers in staat om bijna overal effectief te werken.

 

Naleving gemakkelijk gemaakt

Creëer archieven, gebruik in-situ opslag om te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht en vind snel de documenten die u nodig heeft. Met geavanceerde gegevensbescherming zijn uw gegevens in goede handen.

 

Trendsettende IT-controles

Verhoog de flexibiliteit van uw IT en verminder tegelijkertijd de IT-kosten. Maak de overstap naar de cloud op uw voorwaarden, met eenvoudige beheerbaarheid en taakautomatisering

 

Microsoft Office 365 (Plan E5) - 1-jarig abonnement

E-mail en kalender
Gebruik business-class e-mail via een rijke en vertrouwde Outlook-ervaring die u kunt benaderen vanaf uw bureaublad of vanaf een webbrowser met Outlook Web App. Krijg een 50 GB mailbox per gebruiker en verstuur bijlagen tot 150 MB.
Moderne stem met Cloud PB
Maak, ontvang en routeer zakelijke gesprekken op kantoor, thuis of onderweg met behulp van uw telefoon, PC en mobiele telefoon zonder dat u een traditioneel telefoonsysteem nodig heeft. Kies PSTN-belplannen die door Microsoft worden geleverd wanneer deze beschikbaar zijn of gebruik bestaande telefoonlijnen op uw locaties.
online vergaderingen
Host online vergaderingen met audio, HD-video en webconferencing via het internet. Neem deel aan vergaderingen met een enkele toetsaanslag of klik op een smartphone, tablet of PC naar keuze.
Gevorderde e-mail
Gebruik de archiverings- en bewaarmogelijkheden en onbeperkte opslag voor de compliance-eisen. Gebruik het DLP-beleid (Data Loss Prevention) en de beleidstips om uw gebruikers te trainen in het verder afdwingen van de naleving van e-mail.
Geavanceerde informatiebeveiliging Microsoft Office E3 Enterprise E5
Preventie en versleuteling van gegevensverlies in Exchange Online, Skype for Business en SharePoint Online helpen om uw inhoud veilig te bewaren in e-mail, chatberichten, vergaderingen en teamwebsites.
Uitgebreide beveiliging
Beschermt gebruikers tegen onbekende en geavanceerde bedreigingen die verborgen zitten in e-mails, bijlagen en koppelingen met Advanced Threat Protection. Customer Lockbox helpt u controle en overzicht te behouden door u de toegang tot gegevens te beperken tot vooraf toegewezen, tweefactorige, geauthenticeerde beheerdersrechten.
teleconferentie
Deel Skype voor zakelijke bijeenkomsten via het internet met maximaal 10.000 mensen die kunnen deelnemen aan een browser op bijna elk apparaat. Optioneel kunt u Bing Pulse opnemen voor real-time peiling en het bijhouden van de stemming, en Yammer om de dialoog tijdens de uitzending mogelijk te maken.
Instant messaging en Skype-connectiviteit
Maak verbinding met andere Skype en Skype voor zakelijke gebruikers via instant messaging, telefoongesprekken en videogesprekken en laat hen weten dat u beschikbaar bent met uw online status.
Bestanden opslaan en delen Microsoft Office E3 Enterprise E5
OneDrive for Business biedt elke gebruiker 1TB persoonlijke cloud-opslag die overal toegankelijk is en gesynchroniseerd kan worden met hun PC / Mac voor offline toegang. Deel eenvoudig documenten met anderen binnen en buiten uw bedrijf en controleer wie elk bestand kan bekijken en bewerken.
Team pagina's
Maak eenvoudige toegang tot en het delen van documenten mogelijk met 10GB basisgeheugen plus 500MB geheugen per gebruiker. Deel inzichten via interactieve rapporten met Excel Services en Visio Services en bekijk ze in browsers voor mobiele apparaten die HTML5 ondersteunen.
Sociaal bedrijfsnetwerk
Yammer samenwerkingssoftware en bedrijfsapplicaties stellen uw medewerkers in staat om met de juiste mensen in contact te komen, informatie tussen teams te delen en projecten te organiseren, zodat ze sneller en verder kunnen gaan.
Kantoor online
Maak en bewerk Word, OneNote, PowerPoint en Excel documenten vanuit een browser.
Professionele digitale storytelling
Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kunt u eenvoudig boeiende, interactieve webgebaseerde rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of browser maken. Sways zijn gemakkelijk te delen en zien er geweldig uit op elk scherm.
Beheer van bedrijfsapplicaties
Vereenvoudig het beheer van apps in uw organisatie met groepsbeleid, telemetrie en gedeelde computeractivering.
Zoeken en ontdekken
Blijf op de hoogte van updates. Zoek en ontdek content in Office 365 op basis van gepersonaliseerde inzichten.

Inbegrepen aanvragen bijMicrosoft Office E3 Enterprise E5

Word

Excel

PowerPoint

Vooruitzichten

OneNote

Uitgeverij

Skype voor bedrijven

Toegang

 

Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor de online activering van Microsoft Office 365 Enterprise E5 1 jaar met toegang tot het Microsoft-portaal
 • Directe download link van Microsoft, kan worden gedownload in de gewenste taal.
 • Factuur op uw naam incl. BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.
 • Dit aanbod bevat geen productcodesticker (COA-etiket).

 

Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

 

Systeemeisen Microsoft Office E3 Enterprise E5

Computer en processor: x86/x64-processor met minimaal 1 GHz en SSE2 instructieset
Geheugen: 2 GB RAM minimaal, 4 GB RAM minimaal voor 64-bits
harde schijf: 2,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Weergave: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
afbeeldingen: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Mac, Windows
Bevat: Access , Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Publisher, Skype for Business, Word
Jaar: Office 365
eigenschappen: "Microsoft Office 365 Enterprise E5, 1 Jahr"
Systeem: Mac, Windows
Bevat: Access , Excel, OneNote, Outlook, Powerpoint, Publisher, Skype for Business, Word
Jaar: Office 365
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 365 Enterprise E5, 1 Jahr"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken