Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Office 2021 Standard

Microsoft Office 2021 Standard

€ 223,65 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821983
 • DG7GMGF0D7FZ:0002
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2021 Standard - de laatste versie Bent u op zoek naar een volledig uitgeruste...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Standard"

Microsoft Office 2021 Standard - de laatste versie

Bent u op zoek naar een volledig uitgeruste versie van Office 2021 waarmee u kunt profiteren van alle nieuwe functies en voordelen? Microsoft Office 2021 Standard is precies wat u nodig hebt. Dit maakt het gemakkelijk om uw eigen productiviteit voor het werk te verhogen en waarde toe te voegen. Hier bij Blitzhandel24 kunt u Microsoft Office 2021 Standard nu kopen en profiteren van permanente beschikbaarheid, volledig zonder abonnement.

Microsoft Office Standaard 2021

Talrijke verbeteringen voor dagelijkse prestaties

Vooral voor privé-gebruikers en beginners is Microsoft Office 2021 Standard een belangrijk voordeel, omdat het altijd eenvoudig is. Qua gebruik is er maar weinig veranderd in vergelijking met vorige versies. Hierdoor is Microsoft Office nog steeds een welkome en duidelijke oplossing om het kantoorwerk te verbeteren en te steunen op geschikte systemen.

Een van de duidelijke verbeteringen met Microsoft Office 2021 Standard is echter de integratie van Microsoft Teams. Dit heeft het voordeel dat de samenwerking met andere diensten nu veel gemakkelijker en efficiënter is. Zowel thuis als onderweg biedt Office dus de nodige eenvoud om de ontwikkeling op de markt te stimuleren. Op die manier kunt u vertrouwen op de juiste hulpmiddelen en programma's voor uw dagelijkse werkzaamheden rond Microsoft Office 2021 Standard.

U kunt vertrouwen op deze afzonderlijke versies

Zelfs als er geen nieuwe programma's zijn in directe vergelijking met Office 2019, is het de moeite waard om de talrijke toepassingen te bekijken. Dankzij de optimalisering voor Windows 11 zijn met name de bediening en de functionaliteit weer een stuk efficiënter geworden. Dus met Microsoft Office 2021 Standard kunt u vertrouwen op de volgende afzonderlijke versies en toch veilig blijven:

 • Word

Als het om krachtige en precieze teksten gaat, is Word een echte alleskunner. Met het programma kunt u uw eigen documenten samenstellen, nieuw werk maken en dit digitaal indienen. Voor instructies, plannen en teksten wordt Word dus onontbeerlijk.

 • Excel

Voor het maken en berekenen van tabellen wordt Excel een spannende keuze. Zowel voor tabellen als voor klassieke lijsten en voor nauwkeurige berekeningen wordt Excel een goed hulpmiddel. Het is niet zonder reden dat Excel reeds in tal van industrieën vertegenwoordigd is en het dagelijks leven vorm geeft.

 • PowerPoint

Visueel aantrekkelijke en duidelijk begrijpelijke presentaties kunnen zonder veel moeite met PowerPoint worden gerealiseerd. Voor zowel leerlingen als studenten wordt PowerPoint dan ook een belangrijk hulpmiddel waarmee veel zaken veel gemakkelijker kunnen worden gepresenteerd.

 • OneNote

Duidelijke en tegelijkertijd spontane notities kunnen worden gemaakt met OneNote. Dit maakt het gemakkelijk om spontaan inhoud van presentaties, lessen en seminars op te nemen op uw eigen toestel. OneNote maakt het dus veel eenvoudiger om notities te maken.

 • Uitgever

Publisher maakt ook deel uit van Microsoft Office 2021 Standard en biedt u de mogelijkheid om uw eigen lay-outs te maken. Dit is vooral van belang voor reclameontwerp en marketing om de eigen creativiteit de vrije loop te laten en te worden ondersteund bij nieuwe ontwerpen.

 • Outlook

Met Outlook kunt u vertrouwen op een praktisch programma voor het beheer van e-mails. Het programma kan rechtstreeks aan uw e-mailadres worden gekoppeld, zodat u op de hoogte kunt blijven terwijl u in documenten werkt. U kunt dus een zeer aantrekkelijk totaalpakket verwachten.

Microsoft PowerPoint 2021

Hoe Office Standard en Professional verschillen

Voor beginners is het vaak niet zo gemakkelijk om het verschil tussen de vele versies te zien en details te herkennen. Maar welke versie is eigenlijk geschikt in uw geval? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de meest voorkomende details voor u op een rijtje gezet en laten wij u zien hoe Microsoft Office 2021 Standard en Microsoft Office 2021 Professional concreet van elkaar verschillen.

 

Kantoor 2021 Standaard

Kantoor 2021 Professioneel

Woordverkondiging

Ja

Ja

Beschikbaarstelling van Excel

Ja

Ja

Terbeschikkingstelling van PowerPoint

Ja

Ja

Voorziening van Outlook

Ja

Ja

Terbeschikkingstelling van OneNote

Ja

Ja

Verschaffing van Publisher

                      Ja            

Ja

Verlening van toegang

Geen

Ja

Koppeling naar Microsoft Teams

Ja

Ja

Commercieel gebruik aanbevolen

Geen

Ja

Abonnement altijd vereist

Geen

Geen


Waarom is het de moeite waard Microsoft Office 2021 Standard te kopen?

Vooral voor het nieuwe besturingssysteem Windows 11 is de upgrade naar Microsoft Office 2021 Standard een zeer goede keuze. U zult profiteren van de nieuwe ontwerpen en praktische hulpmiddelen, zoals de geïntegreerde Dark Mode. Zo kunt u ook in de late avonduren beter werken en uw eigen productiviteit verhogen. Als het gaat om de ontwikkeling en uitwerking van nieuwe trends en voordelen, loopt Microsoft altijd voorop. Dit is nu ook duidelijk met het nieuwe Bureau.

Ook al zijn er geen belangrijke nieuwe functies toegevoegd ten opzichte van Office 2019, er zijn wel belangrijke verbeteringen binnen de applicaties. Dit geldt bijvoorbeeld voor de vervanging van Skype door het eigen Microsoft Teams om de samenwerking te vereenvoudigen. Ook technische innovaties zoals Dynamic Arrays en XLOOKUP voor Excel vereenvoudigen elke toepassing.

Ideaal voor meer professionaliteit bij belangrijke taken

Vooral voor zelfstandig werk thuis, op school of onderweg wordt Microsoft Office 2021 Standard dus de beste keuze. Hierdoor kunt u comfortabeler werken zonder veel inspanning, zodat u de vele toepassingen nog efficiënter en gemakkelijker kunt gebruiken. Communicatie met andere afdelingen, collega's of klasgenoten is ook gemakkelijker dan ooit tevoren dankzij geïntegreerde videoconferencing. Niets staat dus een vlotte uitwisseling van gegevens met Office 2021 in de weg.

Met Microsoft Office 2021 Standard kunt u dus een flexibele en goed doordachte ontwikkeling verwachten die een soepel gebruik garandeert. Bovenal maken de wijzigingen in het ontwerp Office tot een nog praktischer instrument voor het dagelijkse werk. U kunt de sleutel voor Microsoft Office 2021 Standard dus rechtstreeks bij ons kopen en uzelf verzekeren van een schat aan nieuwe toepassingen.

Microsoft Office 2021

Koop nu Microsoft Office 2021 Standard!

Wilt u uw versie van Microsoft Office zelf bijwerken? Dan is Microsoft Office 2021 Standard precies de juiste oplossing. Vooral voor een gemakkelijke en goedkope start is de Standard versie een uitstekende basis. Voor privé-gebruik is dit meestal voldoende, en daarom is de eenmalige aanschaf zeker de moeite waard. Wacht daarom niet langer, maar verzeker u nu van uw directe sleutel voor de nieuwe Microsoft Office 2021 Standard.

Systeemeisen
 •     Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11 Server 2019/2021
 •     Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 •     Geheugen: ten minste 2 GB RAM
 •     Harde schijf: ten minste 3 GB
 •     Beeldresolutie: ten minste 1.280 x 800 pixels
 •     Grafische kaart:    DirectX 10
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Standard"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Voor hoeveel gebruikers is Office geschikt?
Het klassieke gebruik van Microsoft Office 2021 Standard is beperkt tot één gebruiker. Als u op zoek bent naar een versie voor het hele bedrijf, raden wij Professional of Professional Plus aan. Volumelicenties zijn desgewenst ook rechtstreeks verkrijgbaar.
Welke programma's biedt Office 2021 Standard?
Zoals reeds vermeld, kunt u met Microsoft Office 2021 Standard een beroep doen op Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook en Publisher. Microsoft Teams is ook beschikbaar als basis voor gezamenlijke uitwisseling om het projectwerk zo goed mogelijk te verbeteren.
Welke nieuwe functies biedt de versie?
Zelfs als er geen nieuwe tools en programma's worden opgenomen, worden oplossingen zoals de direct geïntegreerde Dark Mode een goede aanvulling. Hetzelfde geldt voor diverse technische hulpmiddelen en aanpassingen die, in combinatie met het nieuwe ontwerp, voor u de perfecte basis vormen.
Wat zijn de vereisten voor de werking?
Om Microsoft Office 2021 Standard zonder problemen te kunnen gebruiken, hebt u Windows 10 of Windows 11 nodig, evenals voldoende ruimte op de harde schijf en voldoende RAM-geheugen. Wat precies de vereisten zijn voor uw versie kunt u vinden in onze gegevens.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Standard"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2019
Windows Server 2022
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Standard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken