Gratis hotline 0800 2633100
 
Microsoft Office 2021 Home and Business

Microsoft Office 2021 Home and Business

€ 223,65 * € 305,03 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821977
 • T5D-03526
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2021 Home and Business - Uw basis voor modern werken Wilt u uw...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Home and Business"

Microsoft Office 2021 Home and Business - Uw basis voor modern werken

Wilt u uw basisprogramma's op peil houden en bent u op zoek naar een aanbod voor werk en thuis? Met Microsoft Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2021 kunt u een goede en overtuigende oplossing verwachten om alle relevante afzonderlijke programma's tot uw beschikking te hebben en op de hoogte te blijven van de vele functies. Wij bezorgen u graag uw nieuwe licentie voor Microsoft Office 2021 Home and Business en helpen u om Office zo goed mogelijk te gebruiken.

kantoor 2021 thuis en bedrijf

Ideaal voor het organiseren van uw dagelijkse werk basics

Microsoft Office is al vele jaren een van de belangrijkste toepassingen voor het werken met teksten, spreadsheets en presentaties. Met de toevoeging van OneNote en Outlook kunt u vertrouwen op een praktisch overzicht van alle belangrijke functies voor uw dagelijkse werk. Office is niet voor niets een van de meest gebruikte digitale producten in veel landen.

Iedereen die Microsoft Office 2021 Home and Business wil kopen, zal dus op lange termijn baat hebben bij de juiste hulpmiddelen voor zijn eigen projecten. Zowel zakelijke klanten als particuliere gebruikers kunnen zo gebruik maken van de talrijke functies en het werk zo intuïtief en compact mogelijk maken. Met de gloednieuwe mailinstellingen en het gebruik van rasterlijnen en andere hulpmiddelen voor uw dia's, wordt Microsoft Office 2021 de beste aanvulling op uw processen.

Praktische functies voor een holistisch overzicht

Zoals eerder vermeld, zijn er veel nieuwe functies en praktische verbeteringen met Microsoft Office 2021 Home and Business. Van een aanzienlijke verbetering van de praktische samenwerking tot de stroomlijning van het documentbeheer: er zijn tal van redenen om te updaten. Met de volgende nieuwe functies wordt het gemakkelijk om Microsoft Office 2021 Home and Business met succes te gebruiken:

 • Eenvoudig ontwerp van moderne documenten

Dynamisch en intuïtief gebruik maakt het gemakkelijk om veel efficiënter met Office te werken en vooruitgang te boeken. In de nieuwe versie is de lay-out dan ook opnieuw bijgewerkt om in elke fase de nodige duidelijkheid te verschaffen. De geïntegreerde afsprakenkalender, een Format Painter, formules en adresboeken vereenvoudigen de toepassing.

 • Integratie van het volledige postbeheer

Microsoft Office 2021 Home and Business draait om betere en geoptimaliseerde samenwerking. Het beheer van de kalender en de vaststelling van centrale standaardwaarden worden met de nieuwe functies dus aanzienlijk vereenvoudigd. Hierdoor kan Microsoft Office stevig in uw dagelijkse workflows worden geïntegreerd en uw succes vergroten.

 • Geavanceerd beheer van moderne PDF's

Door PDF-bestanden te bewerken en te verbeteren, kunt u met elk formaat succesvol werken. Zelfs invulbare formulieren kunnen op een veel meer gestructureerde manier worden gebruikt, waardoor het veel gemakkelijker wordt om belangrijke informatie te beheren. Met behulp van het uitgebreide beveiligings- en autorisatiebeheer staat niets een doelgerichte toepassing in de weg.

 • Volledige aanpassing aan Windows 11

Niet alleen Microsoft Office 2021 Home en Business, maar ook Windows 11 is op dit moment nieuw uitgebracht. Dit komt ook tot uiting in de Office-versie, die optimaal is aangepast aan de nieuwe lay-out en dus te allen tijde compatibel is. Hoewel de interface in wezen hetzelfde is als voorheen, zijn de compatibiliteit en de presentatie geoptimaliseerd.

Holistische functies voor elk werkgebied

Het doel van het nieuwe Microsoft Office-pakket is de samenwerking op alle essentiële gebieden actief te verbeteren. Het gemakkelijker exporteren van eigen documenten en de uitgebreide functies op het gebied van veiligheid spelen daarbij een essentiële rol. Als u Microsoft Office 2021 Home and Business zelf wilt aanschaffen, kunt u de toepassingen met onze productsleutel voor onbepaalde tijd gebruiken. Zo kunt u gemakkelijk documenten maken, intuïtieve presentaties uitwerken, spreadsheets berekenen en ervoor zorgen dat uw inhoud goed is vormgegeven.

office 2021 Word

Meer productiviteit op elke denkbare locatie

Door cloud-opslag te verbeteren en de nodige opslagruimte te bieden, kan elke gebruiker veel flexibeler werken. Documenten kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks aan Drive worden gekoppeld om zowel op kantoor als thuis toegang te krijgen tot belangrijke gegevens. Dit maakt het voor bedrijven ook gemakkelijk om vertrouwd te raken met de nieuwe functies van Microsoft Office.

Als nauwkeurige en duidelijke controle over alle toepassingen belangrijk voor u is, zal Microsoft Office 2021 Home and Business een goede basis zijn. Bij ons krijgt u de nieuwste versie en kunt u direct met succes aan de slag op een van uw bestaande apparaten.

Deze functies zijn nieuw in Microsoft Office 2021 Home and Business

In directe vergelijking met de vorige versie is er veel veranderd met Microsoft Office 2021 Home and Business. Zo is de koers uitgezet in de richting van meer hybride en actieve samenwerking om op lange termijn productief te blijven. De volgende tabel geeft nogmaals in detail weer hoe Microsoft Office 2021 Home en Business verschilt en wat het product nieuw biedt:

Kenmerken

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2021

Verbetering van mail instellingen

Geen

Ja

Geoptimaliseerde integratie van bronnen

Ja

Ja

Microsoft Teams integratie

Geen

Ja

Automatisch opslaan van documenten

Ja

Ja

Soepel gebruik van draaitabellen

Geen

Ja

Omschakelen van het afleesbereik

Geen

Ja

Ontwerpvoorstellen direct in PowerPoint

Ja

Ja

Verbetering van Excel trechter grafieken

Ja

Ja

 

 • Verwisselbaar leesvenster - Een van de meest gevraagde functies voor Mail is nu beschikbaar. U kunt nu het leesvenster in- en uitschakelen om sneller e-mails te lezen.
 • Emoji's in Mail - Geef je humor en emoties duidelijker weer door een emoji te gebruiken.
 • Een reeks nieuwe Mail-instellingen - We hebben nieuwe functies geïntroduceerd voor het beheren van je agenda, Mail-standaardinstellingen voor uren en dagen, het markeren van e-mails als gelezen en meer.
 • Rasterlijnen en hulplijnen in dia's - Geniet van een meer precieze, gecontroleerde en praktische ervaring bij het verplaatsen en uitlijnen van objecten in uw dia's met de nieuwe rasterlijnen en hulplijnen.
 • Pivot-tabel-fix - Een kritieke bug in verband met draaitabellen in werkbladen is verholpen.


Profiteer van Microsoft Office 2021 Home en Business!

Als ook u wilt profiteren van innovatieve hulpmiddelen en programma's, moet u Microsoft Office 2021 Home and Business zelf aanschaffen. Dankzij de vele nieuwe opties wordt flexibel en zelfsturend werken nog eenvoudiger, zodat niets een compacte toepassing nog in de weg hoeft te staan. Zo hebt u met Microsoft Office 2021 Home and Business toegang tot een overzichtelijke en compacte oplossing die u optimaal kan begeleiden in uw dagelijkse werk, maar ook thuis.

Microsoft Office biedt particuliere gebruikers en kleine bedrijven de belangrijkste hulpmiddelen om snel en gemakkelijk werk gedaan te krijgen.


Kenmerken

 •     Functierijke documenten binnen handbereik!

 •     Krachtige spreadsheets voor al uw complexe gegevens!

 •     Stijlvolle en boeiende presentaties om indruk te maken op uw publiek!

 •     Geïntegreerde e-mail client met agenda om toegang te krijgen tot al uw accounts en uw afspraken te beheren!

 •     Veilige en moeiteloze PDF's - vul en onderteken, beveilig, annoteer en organiseer uw PDF-documenten.


Office Home & Business 2021 is de eenvoudige, gemakkelijke en betaalbare oplossing die u een leven lang productiviteit garandeert. Geniet van 5 functierijke apps voor het werken met documenten, spreadsheets, presentaties, PDF's en e-mail, plus geavanceerde cloudintegratie en een afsprakenagenda.

Het beste van alles is dat u dit alles krijgt voor een eenmalige aankoop zonder vervaldatum, geen extra verborgen kosten, geen beperkte functies en geen jaarlijkse abonnementskosten!

Documenten, spreadsheets, presentaties en e-mails
- Krachtige modules met handige hulpmiddelen om elke taak aan te pakken.
- Alle geavanceerde functies die u nodig hebt - Format Painter, Wijzigingen bijhouden, Voorwaardelijke opmaak, Formules, Presentatiemodus, Afsprakenkalender, E-mail adresboek en nog veel meer.
- Vertrouwde desktopinterface zodat u meteen aan de slag kunt.
- Exporteer Word-, Excel- of PowerPoint-documenten naar PDF.
- Geavanceerde beveiligingsopties.

Geavanceerd PDF-beheer
- PDF's openen, weergeven en van aantekeningen voorzien.
- Werken met invulbare formulieren.
- PDF-documenten digitaal ondertekenen.
- Geavanceerd beheer van beveiliging en machtigingen.

Werk productief op verschillende locaties, apparaten of bestandsindelingen met Office 2021 Home en Business
- Ingebouwde cloudopslag voor eenvoudige toegang tot bestanden - ontvang 5 GB in onze MobiDrive cloud of koppel uw bestaande Google Drive-, OneDrive-, Box- of Dropbox-accounts.
- Handige desktopintegratie van MobiDrive voor naadloze synchronisatie van lokale bestanden met de cloud en vice versa.
- Compatibiliteit met populaire bestandsformaten - Microsoft, OpenOffice, Apple's iWork en honderden andere.
- De vertrouwde en gebruiksvriendelijke desktopinterface die u kent en waar u van houdt.

Koop Office Home en Business en profiteer van meer premium voordelen

- Ontgrendel meer dan 50 geavanceerde functies
- Prioriteitssupport

Systeemeisen

Ondersteund besturingssysteem
Windows 10, Windows 11, de drie nieuwste versies van Apple MacOS
Hardwarevereisten
Microsoft Windows - Dual Core Processor - 1,1 GHz - RAM 4 GB - HD 4 GB
Apple MacOS - RAM 4 GB - HD 10 GB
Extra vereisten
Internetverbinding

eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Home and Business"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Welke functies biedt het nieuwe product?
Iedereen die Microsoft Office 2021 Home and Business wil kopen, kan zich verheugen op nieuwe en intuïtieve mailinstellingen en een geoptimaliseerd ontwerp. Daarnaast is er de integratie van Microsoft Teams voor betere communicatie en het eenvoudig bewerken van PDF-bestanden.
Aan welke eisen moet mijn toestel voldoen?
Om Microsoft Office 2021 Home and Business te gebruiken, hebt u Windows 10, Windows 11 of een van de laatste drie MacOS-versies nodig. Om de cloudfunctie volledig te kunnen gebruiken, hebt u ook een stabiele en actieve internetverbinding nodig.
Waarom is het de moeite waard over te schakelen op de nieuwe versie?
Naast de vele functies en verbeteringen in de programma's zijn ook eerdere fouten gecorrigeerd. Tegelijkertijd past de nieuwe Office-versie zich optimaal aan uw besturingssysteem aan, biedt ze een compacte lay-out en kan ze dus uitstekend worden gebruikt.
Hoe weet ik of Office op mijn computer, mobiele apparaten of browser kan draaien?
Om te bepalen of uw computer, mobiele apparaat en/of browser Office kan uitvoeren, gaat u naar de pagina voor Office: https://www.microsoft.com/de-de/microsoft-365/microsoft-365-and-office-resources?rtc=2
Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2021?
Microsoft 365 is een abonnement dat premium apps omvat zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op pc). De apps kunnen op meerdere apparaten worden geïnstalleerd, waaronder pc's, Macs, iPads, iPhones, Android-tablets en Android-smartphones. Microsoft 365 omvat ook diensten zoals 1TB OneDrive-opslag, 60 Skype-gespreksminuten per maand en Microsoft-ondersteuning via chat en telefoon. Met een abonnement beschikt u automatisch over de nieuwste versies van de apps zodra er updates beschikbaar zijn. Met een eenmalige aankoop van Office 2021 krijgt u klassieke programma's zoals Word, Excel en PowerPoint voor pc of Mac, maar zonder de services die bij het Microsoft 365-abonnement horen. Een eenmalige aankoop omvat geen upgrade-optie. Als u van plan bent op te waarderen naar de volgende grote versie, zult u deze voor de volle prijs moeten aanschaffen.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2021 Home and Business"
Office-toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Word
Jaar:
2021
Besturingssysteem:
macOS Big Sur
macOS Monterey
macOS Ventura
Windows 10
Windows 11
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2021 Home and Business"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken