Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie

€ 111,80 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820245
 • 021-10554
 • Permanent geldig
 • Meertalig
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie Met...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie"

Microsoft Certified Reseller badge
Uw partner voor Microsoft: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Microsoft-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: @blitzhandel24.nl
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie

Met Microsoft Office 2016 Open NL heeft u toegang tot een comfortabele uitvoering voor elk denkbaar project. Dit maakt het een goede keuze om duurzame systemen te gebruiken voor gestructureerd werk en om het veilig te spelen met de Microsoft-volumelicentie. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd profiteren van de vele functies en toepassingen van Office, waardoor alle denkbare programma's kunnen worden gebruikt. Zo bevat Office 2016 Open NL de volgende programma's, die geschikt zijn voor zowel zakelijke als privé-taken:

 

 

Diverse functies in het dagelijkse kantoorleven

De vele programma's laten duidelijk zien hoe veelzijdig de toepassingsmogelijkheden zijn en hoe eenvoudig het is om de dagelijkse werkroutine te verrijken met de toepassingen. Met Microsoft Office 2016 Open NL krijgt de gebruiker dus niet alleen een oplossing, maar kan hij ook rekenen op een breed scala aan mogelijkheden voor zijn eigen applicatie.

 

Met de Office 2016 Standard Volume License kan een complete werkgroep of een heel kantoor worden uitgerust met de diverse programma's. Zo zijn alle relevante volledige versies zonder toepassingsproblemen beschikbaar. Maar niet alleen de applicatie, maar ook het optische uiterlijk kan precies worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Zo kunt u uw eigen Office-pakket op elk gewenst moment personaliseren.

 

Ideaal voor goed functionerend teamwerk

Op deze manier biedt de Office 2016 Standard Volume License een moderne oplossing die zich het best aanpast aan de behoeften van het dagelijkse werk. De toepassing maakt het echter bijzonder gemakkelijk om samen te werken in een team en de bestaande taken met de nodige structuur onder ogen te zien. Office 2016 Standard Volume License is in dit verband ontworpen om de regelingen en de oriëntatie te vereenvoudigen en de bruikbaarheid te vergroten.

 

Het positieve effect op het teamwerk is vooral te danken aan de koppeling met de cloud en de bijbehorende opslagmogelijkheden. Op deze manier is het mogelijk om via verschillende apparaten toegang te krijgen tot hetzelfde bestand en om stapsgewijs aanpassingen te doen. Dit maakt het veel gemakkelijker om samen te werken en het werk aan belangrijke projecten te delen over de verschillende locaties heen.

 

De grootste voordelen van de volumelicentie

 • Geoptimaliseerde communicatie
 • Gestructureerde toepassing van alle programma's
 • Bescherming van eigen gegevens
 • Uitstekend samenwerkingssysteem
 • Volledige versies van 9 programma's
 • Eenvoudige bruikbaarheid voor iedereen

 

Verschillende licentiemodellen voor elke behoefte

Met de Office 2016 Standard Open-NL licentie kunt u 5 productsleutels aanschaffen. Afhankelijk van de eisen zijn ook hier verdere verhogingen mogelijk, waardoor u uw eigen licenties stap voor stap kunt uitbreiden. Een tweede manier om te kopen is de bijpassende Office 2016 Standard Volume License KMS-licentie. Er zijn geen beperkingen op de frequentie van de vergunningverlening bij deze vorm van vergunningverlening.

 

Het is anders met de Office 2016 Standard MAK-optie. Deze heeft een geïntegreerde teller die het aantal mogelijke activeringen bepaalt. Als dit nummer op enig moment wordt opgebruikt, moet er een nieuwe code worden aangeschaft. Voor een frequent gebruik van de sleutel is het daarom raadzaam om een KMS-licentie te gebruiken voor uw eigen operatie.

 

Handige toegang via alle apparaten

Er zijn geen beperkingen voor het gebruik van de programma's met uw eigen apparaten. De gebruiker bepaalt zelf welke apparaten hij wil gebruiken en welke functies hij nodig heeft. Dankzij de samenwerking binnen het team is het dan ook niet moeilijk om de toepassing van de afzonderlijke programma's rond Microsoft Office 2016 Standard te coördineren en terug te vallen op een beveiligde applicatie. Efficiënt werken is niet langer een uitdaging, maar eerder een kans voor ondernemers en zelfstandigen.

 

Koop nu Office 2016 Standard MAK

Als u een ondernemer bent en een goede oplossing wilt vinden voor uw eigen behoeften, kunt u vertrouwen op de vele producten om een goede kwaliteit te garanderen. Dit maakt het veel gemakkelijker om het comfort duurzaam te verhogen en om toegang te krijgen tot het juiste programma voor elke behoefte. Met Microsoft Office 2016 Standard Open NL zijn er op dit moment geen problemen meer met efficiënt en doelgericht werken in het bedrijf.

 

De tegel-look verfrist de kantoor-look: Microsoft implementeert ook consequent de bekende Metro-look in Office 2016 Standard Open NL. De "Modern Style UI" zorgt voor een netjes nieuw ontwerp in Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook etc. De interface is wit, maar elke applicatie heeft zijn eigen kleurcode. De kleuren, die discreet worden gebruikt, zijn gebaseerd op hun voorganger: Word is blauw, Excel is groen, PowerPoint is rood, enzovoort. Aan de ene kant lijken de menubalken hoekiger, maar aan de andere kant zijn ze ook ruimer, met meer ruimte tussen de afzonderlijke knoppen.


De gebruikersinterfaces van de afzonderlijke applicaties (Word, Excel, PowerPoint) lijken zeer gestructureerd, de eerste indruk is overal positief. Standaard is de menubalk "Lint" gedeactiveerd, in plaats daarvan worden de bekende categorieën "Bestand", "Bewerken", "Bekijken" enz. in een smalle balk bovenaan weergegeven. De inhoud wordt pas uitgebreid als u op een klein pijlsymbool rechtsboven in de menubalk klikt. Al met al snijdt de Metro-interface een verrassend goed figuur in alle Office-toepassingen, alles lijkt duidelijk en intuïtief.


Aangezien Office 2016 Standard Volume License ook wordt ontwikkeld voor tablet-pc's, ligt de nadruk bij de ontwikkeling op de bediening die is geoptimaliseerd voor touchscreens. In een aparte modus is de bediening met vingeringangen vergemakkelijkt, bijvoorbeeld door de aanraakvlakken te vergroten. Ook het virtuele toetsenbord is hiervoor geoptimaliseerd. De volledige integratie van Microsoft SkyDrive maakt het eenvoudiger om documenten tussen verschillende apparaten te synchroniseren. Hiermee kunt u documenten die u op uw thuiscomputer of op uw tablet heeft aangemaakt, samenvoegen tot één account.

 

Soorten Volledige versie
Platform Windows
Hoeveelheid 1 gebruiker/ 1PC
Taal Duits, Engels/ alle talen beschikbaar
Toepassingsgebied

kantoortoepassingen, terminalservers

 

Systeemvereisten:

 • Computer en processor: x86/x64-processor met ten minste 1 GHz en SSE2-instructieset
 • Geheugen: 1 GB RAM voor 32-bits versies; 2 GB RAM voor 64-bits versies.
 • Harde schijf: 3,0 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Beeldscherm: monitor met een resolutie van 1.366 × 768
 • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2008 R2 en .NET Framework 3.5
 • Grafisch: Hardwareversnelling vereist een grafische kaart met DirectX 10

 

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor online activering van Microsoft Office 2016 Standard Volume License Open License Terminal Server
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel & veilig te kunnen downloaden, of het kan rechtstreeks van Microsoft worden gedownload.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

 

eigenschappen: "Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2016
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie"
Besturingssysteem:
Windows
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Windows Server 2008
Windows Server 2012
Office-Toepassingen:
Excel
OneNote
Outlook
Powerpoint
Publisher
Word
Jaar:
2016
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Office 2016 Standard Open NL, Open License Terminal Server, volumelicentie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken