Gratis hotline 0800 2633100
 

Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 Device CAL

€ 61,00 * € 81,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820210
 • 381-04491
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Apparaat CAL voor toegang tot Exchange Server 2019 Standaard Microsoft Exchange is de...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 Device CAL"

Apparaat CAL voor toegang tot Exchange Server 2019 Standaard

Microsoft Exchange is de krachtige en betrouwbare mail- en groupwareserver van Microsoft. Naast de eigenlijke serverlicentie, die nodig is om de Exchange-server te bedienen, heeft u zogenaamde Client Access Licenses nodig. Het licentiemodel van Microsoft bepaalt dat deze CAL's kunnen worden aangeschaft voor elk apparaat (Device CAL) of elke gebruiker (User CAL) die toegang heeft tot de server. Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL kan worden gekocht bij blitzhandel24 tegen de beste voorwaarden. Dit betekent deskundig advies, uitstekende prijzen en vooral de snelst mogelijke levering van de licentiesleutels per post of post.Hoe Microsoft Exchange-licenties werken

De licentieverlening van Microsoft Exchange Server 2019 is relatief complex. Naast de licentie voor het gebruik van de eigenlijke servertoepassing hebt u de zogenaamde Client Access Licenses (CAL) nodig. Deze geven in de eerste plaats toegang tot de exchange server vanaf een clientcomputer. Er is een keuze tussen het apparaatgebonden apparaat CAL en de gebruikersgebonden gebruikerscal. De beslissing welke Exchange Server CAL u dient aan te schaffen is geheel aan u. Beide varianten hebben voor- en nadelen, zodat in veel gevallen een gemengde operatie zinvol is.De Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL

Als u een apparaatgebonden Microsoft Exchange Server 2019 CAL koopt, hebben uw medewerkers toegang tot Exchange vanaf precies één computer. Het maakt niet uit of een enkele collega vanaf dit apparaat toegang heeft tot uw mails, agenda-items en adresboeken of dat 30 gebruikers afwisselend gebruik maken van de clientcomputer. Zo kan de Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL een economisch levensvatbaar alternatief zijn voor User CAL. Houd er echter rekening mee dat de opdracht aan een apparaat uniek moet zijn. Bijgevolg kan slechts één gebruiker per keer echt toegang krijgen tot de server via een enkele Device CAL. Het kopen van te weinig apparaatgebonden Exchange Server CAL's kan dus leiden tot knelpunten. Daarom is het een goed idee om, voordat u een besluit neemt over een bepaald licentiemodel, zorgvuldig te analyseren hoe uw medewerkers waarschijnlijk toegang zullen krijgen tot de Exchange-server.


U weet nog steeds niet of Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL de meest verstandige optie voor u is en u denkt eraan om in plaats daarvan User CAL aan te schaffen? Onze competente en vriendelijke medewerkers adviseren u graag over al uw vragen met betrekking tot de aanschaf van Microsoft Exchange en de bijbehorende Client Access licenties. Bel ons op, schrijf een e-mail of gebruik onze webchat direct hier op de site.


Wat is een Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL?

Om verstandig gebruik te maken van een Microsoft Exchange-server heeft u zogenaamde Client Access Licenties (CAL) nodig. Hierdoor hebben uw medewerkers toegang tot de server. CAL's zijn verkrijgbaar in twee varianten. Gebruiker en apparaat CAL. Met een Device CAL kan een willekeurig aantal gebruikers toegang krijgen tot de server vanaf precies één PC. Daarentegen geeft User CAL altijd precies één gebruiker toegang tot het systeem vanaf een willekeurig aantal apparaten. Een gemengd gebruik van de verschillende CAL-types is mogelijk.Wie moet overwegen om Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL aan te schaffen?

De Microsoft Exchange Server 2019 Standard Device CAL is nuttig voor alle bedrijven die al een Exchange-server hebben of van plan zijn er een op te zetten. Het gebruik van de Device CAL is (in vergelijking met de User CAL) economisch zinvol, vooral als uw medewerkers vanaf vaste werkplekken werken of als er minder monitorwerkplekken zijn dan gebruikers.

Waarom zou u Microsoft Exchange Server 2019 CAL kopen?

Voor het Microsoft-licentiemodel voor veel servertoepassingen moeten Client Access-licenties worden aangeschaft. Microsoft Exchange behoort tot deze serversystemen. Daarom is een redelijk gebruik van de server zonder CAL niet mogelijk. In vergelijking met User CAL blijkt Device CAL meestal de flexibelere oplossing te zijn wanneer verschillende gebruikers een werkstation delen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u veel deeltijdmedewerkers heeft of als het werken aan de computer niet de kern van het werk van uw bedrijf is.

 

Exchange vereist een CAL voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de serversoftware. Er zijn hier twee CAL-varianten:

 • Standaard CAL: stelt elke gebruiker in staat om productief te werken op vrijwel elk platform, elke browser en elk mobiel apparaat.
 • Enterprise CAL: Biedt extra functionaliteit om organisaties te helpen de kosten te verlagen en te voldoen aan de compliance-eisen, zoals mogelijkheden voor archivering en informatiebeveiliging of unified messaging integratie.

De Enterprise CAL is een add-on op de standaard CAL en breidt deze uit met specifieke functionaliteiten. Om de Enterprise CAL-functies te activeren, moet voor elke gebruiker een Standaard CAL plus een Enterprise CAL worden gelicentieerd.

U kunt deze toegangslicenties toewijzen aan een apparaat (Device CAL) of aan een gebruiker (User CAL). Toegangslicenties zijn versiespecifiek, wat betekent dat de CAL-versie identiek moet zijn aan of hoger moet zijn dan de serverversie.

Device CAL: Een Device CAL-licentie is een apparaat dat door een gebruiker kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de serversoftware.

User CAL: Een gebruiker CAL geeft een specifieke gebruiker toestemming om een apparaat te gebruiken om toegang te krijgen tot de serversoftware.


Leveringsomvang:

 • Originele productsleutel voor online activering van Exchange Server Standard 2019, 1 apparaat CAL
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • Factuur op uw naam incl. BTW.
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Microsoft Exchange Server 2019 Standard, 1 Device CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken