Gratis hotline 0800 2633100
 
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

Magix Web Designer 17 Premium Magix Web Designer 17 Premium
Magix Web Designer Premium - Gewoon naar uw eigen website De eerste indruk beslist! Professionele websites zonder programmeerkennis   240+ website sjablonen 1.000+ ontwerpelementen 100% ontwerpvrijheid...
€ 111,80 * € 122,01 *
Magix Web Designer 17 - met een paar klikken naar uw eigen homepage Magix Web Designer 17...meer

Productinformatie "MAGIX Web Designer 17"

Magix Web Designer 17 - met een paar klikken naar uw eigen homepage

Magix Web Designer 17 richt zich op kleine bedrijven, zelfstandigen, freelancers en particulieren die een eigen homepage willen maken. Deze softwareoplossing is ontworpen om zelfs die mensen te helpen die geen programmeervaardigheden hebben om een aanwezigheid op het internet te creëren. Gebruikers zonder enige kennis van webdesign kunnen Magix Web Designer 17 ook met vertrouwen kopen. Het programma ondersteunt zowel onervaren als gevorderde gebruikers.

Koop Magix Web Designer 17 - de belangrijkste kenmerken in één oogopslag

 • talrijke sjablonen
 • volledige ontwerpvrijheid
 • een apart domein
 • Abonnement voor een jaar
 • Ondersteuning voor tekstredactie
 • Hulp bij zoekmachineoptimalisatie
 • Multimedia-integratie
 • responsieve websites
 • Fotofilter

Het abonnement op Magix Web Designer 17 uitgelegd in een gemakkelijk te begrijpen manier

Web Designer 17 van Magix is verkrijgbaar in twee versies. De eerste is de hier gepresenteerde variant, waarvoor geen achtervoegsel bij de naam nodig is. Het is de standaardversie. Ten tweede is Web Designer 17 Premium ook beschikbaar. Dit heeft een breder scala aan functies en is vooral gericht op zakelijke gebruikers en gebruikers met hoge eisen op het gebied van beeldverwerking.

Een abonnement loopt voor een jaar en moet dan worden verlengd. Het is ook gekoppeld aan een computer die Windows 8 of 10 als besturingssysteem moet hebben. Een eenmalige online registratie met de betreffende computer is noodzakelijk. Als het abonnement wordt verlengd, moet er een online validatie met de computer worden uitgevoerd. Anders zijn netwerkverbindingen grotendeels overbodig. Alleen bepaalde functies van het programma hoeven af en toe toegang te hebben tot het internet. Offline-werk is echter zonder problemen mogelijk.

Gebruikers die Magix Web Designer 17 kopen, kopen ook een domein. Dit heeft een van de gemeenschappelijke eindes zoals .com of .de. U kunt kiezen uit alle varianten die in Europa zeer populair zijn. De duur van het domein is gekoppeld aan de abonnementsperiode voor de softwareoplossing. Als u bijvoorbeeld na een jaar het recht om het domein te gebruiken met nog eens twaalf maanden verlengt, verlengt u ook de duur van het domein met de overeenkomstige periode.

Gereedschap voor nieuwkomers is in grote aantallen beschikbaar

Onervaren gebruikers die geen kennis hebben van het ontwerpen van hun eigen internetaanwezigheid vinden uitgebreide ondersteuning van Magix Web Designer 17. Zo zijn er meer dan 35 websitetemplates om de start te vergemakkelijken. Deze kunnen zonder enige programmeerkennis worden aangepast aan uw eigen smaak en stemming. De softwareoplossing biedt volledige ontwerpvrijheid.

Om ook de veranderingen zo goed mogelijk te ondersteunen, krijgen de gebruikers een bibliotheek met meer dan 500 ontwerpelementen. Daarnaast zijn er meer dan 200 slimme vormen. Andere media zoals video's en afbeeldingen kunnen zonder problemen worden geïntegreerd. De software-oplossing heeft ook verschillende fotofilters om de snapshots in een bijzonder aantrekkelijke vorm te presenteren.

Ook zijn er tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan boord. Dit zijn bijvoorbeeld geoptimaliseerde links en bijbehorende beeldgegevens. Vooral op dit gebied hebben onervaren gebruikers vaak kennisachterstanden, die worden gecompenseerd door Web Designer 17 van Magix.

Hulp voor webdesign

Gebruikers die Magix Web Designer 17 kopen, kunnen vertrouwen op tal van webdesigntools. Zo kunnen internetaanwezigheden worden uitgerust met een responsive design. Dit betekent dat de pagina's zelf herkennen welk type eindapparaat wordt gebruikt om ze op te roepen. Als het een smartphone of tablet is, tonen ze de website automatisch in de juiste grootte.

Ook bestanden zoals PowerPoint-presentaties, PDF's en Word-documenten kunnen zonder problemen worden geïmporteerd. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om wetenschappelijke artikelen op een passende manier te presenteren of om gebruiksvoorwaarden te downloaden. De kleuraanpassing wordt automatisch uitgevoerd met behulp van "Magic Color Match". Typische vormen zoals pijlen en tekstballonnen kunnen ook zonder moeite worden geïntegreerd. Op deze manier hebben de gebruikers de grootst mogelijke vrijheid in hoe ze de inhoud precies willen overbrengen. Web Designer 17 is dus geschikt voor websites in elke branche en voor alle gebieden.

Systeemeisen

Besturingssysteem: Windows 8 of 10

Processor: 32-bit of 64-bit, minstens dual-core met een klokfrequentie van minstens 2,0 GHz.

Werkgeheugen: minstens 4 GB RAM

Harde schijfruimte: 300 MB (voor de zuivere installatie hebben opgeslagen media, teksten, enz. extra geheugen nodig)

Grafische kaart: Onboard-oplossingen die een resolutie van ten minste 1280 x 600 pixels ondersteunen

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Web Designer 17"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken