Gratis hotline 0800 2633100
 
Magix Samplitude Pro X5

Magix Samplitude Pro X5

€ 384,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821076
 • ANR009797ESD
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Zet ideeën om in realiteit. Vorm geluid. Opname Samplitude werkt met volledige...meer

Productinformatie "Magix Samplitude Pro X5"

Zet ideeën om in realiteit. Vorm geluid.

Opname

Samplitude werkt met volledige bittransparantie - dus absoluut geluidsneutraal. Dankzij het consequente gebruik van floatpuntberekeningen behoudt uw geluid altijd het gewenste karakter - ook na intensieve digitale verwerking. Het resultaat: helderheid, neutraliteit, behoud van transiënten en ruimtelijkheid.

 

Opnametalent Samplitude Pro X5 staat voor de hoogste geluidskwaliteit en stabiliteit, zelfs tijdens complexe opnamesessies. Met een totaal van 999 tracks en tot 256 fysieke in- en uitgangen kunt u zelfs de grootste projecten eenvoudig verwerken. Gebruik gangbare audioformaten van 16-bit tot 32-bit floating point en samplefrequenties tot 384 kHz.

 

 

 

Take Composer De Take Composer geeft alle opnames van een passage overzichtelijk weer. U kunt de takes in de context van het arrangement vergelijken en bewerken en deze combineren om de perfecte volgorde te creëren. De Composer biedt ook speciaal geoptimaliseerde bewerkingstools aan.

 

Bewerken

Redactie is een van de kerncompetenties van Samplitude. Met tijdbesparende workflows, flexibele dockingopties en precieze interventiemogelijkheden beschikt u over een individueel geoptimaliseerde productieomgeving en kunt u zich volledig concentreren op uw project.

 

Het bewerken van objecten in de arrangeur Naast de klassieke interventiemogelijkheden in verband met het spoor, biedt Samplitude ook de mogelijkheid om objectgeoriënteerd te werken. Stel fades in met individuele curven, sleep het volume met de muis zachter of luider, trim of verleng secties. Voor meer gedetailleerde bewerkingsopties opent u de object-editor met een dubbelklik en voert u een nieuwe bewerkingsdimensie in.

 

Object Editor Denk in objecten en integreer individuele clips in de mix. Dit betekent dat korte trajecten in projecten met complexe arrangementen en lange speeltijden geen eigen tracks nodig hebben. Breng effecten aan of routeer objecten naar aux en surround bussen. Van fades naar effecten tot pitch editing, alle bewerkingen worden niet-destructief en tijdens het afspelen berekend. Dus je hebt genoeg ruimte om te experimenteren.

NIEUW! ARA2-ondersteuning

NIEUW! ARA2-ondersteuning

NIEUW! ARA2 ondersteunt uw projecten op een ongewone muzikale manier. ARA maakt de integratie van bijvoorbeeld Celemony Melodyne mogelijk en daarmee een directe overdracht van tempo- en toonhoogtewaarden, maar ook van volumes en intonaties. De nog snellere ARA2 biedt meer efficiëntie in real time, zoals het gelijktijdig bewerken van meerdere tracks of schone overgangen tussen clips zonder crossfades.

 

Celemonie Melodyne essentieel

Celemonie Melodyne essentieel

Celemonie Melodyne essentieel Melodyne essentieel staat voor toonhoogtecorrectie op het hoogste niveau. Dankzij gespecialiseerde algoritmen kunt u het karakter, de timing, de duur en de toonhoogte van individuele noten binnen uw opname beïnvloeden.

NIEUW! Automatiseringsvormen

NIEUW! Automatiseringsvormen

NIEUW! Automatiseringsvormen Elegante curvetypen maken het leven gemakkelijker. Gebruik Automation Shapes om soepele overgangen te creëren tussen twee punten van een automatisering. Zit je nog steeds vast? Gegarandeerd niet meer in Samplitude.

vliegtuigalgoritme

 

vliegtuigalgoritme

zplane algoritme Gebruik het nieuwste zplane algoritme, élastique Pro v3, voor time-stretching en pitchshifting. Dit algoritme maakt gebruik van de nieuwste bevindingen in de signaalverwerkingstheorie en combineert deze met psychoakoestische modellen. Of het nu hoger, verder of sneller is - een goed geluid blijft behouden.

 

Cross-project Copy & Plakken

Cross-project Copy & Paste

Copy & Paste over projecten heen Kopieer tracks gemakkelijk - zelfs over projecten heen. Kies tussen de tabbladen van open projecten en start de uitwisseling. Gebruik de checklist om te bepalen welke instellingen, bijvoorbeeld VST-plug-ins, AUX-bussen of submix-bussen, moeten worden gekopieerd. Dit maakt het arrangeren en bewerken veel gemakkelijker.

 

Individuele aanpassingen

Individuele aanpassingen

Ontwerp uw Samplitude interface volgens uw eigen wensen. Slechts twee opties als voorproefje: Noem VST-instrumenten zoals u wilt, onafhankelijk van de specificaties van de fabrikant. Selecteer meerdere tracks tegelijk en verander hun hoogte samen.

 

Muziekproductie

Bij de bron is er een rivier en deze zal nooit droogvallen - met praktische compositorische hulpmiddelen en talloze geluidslichamen en hun modulatie. Uitgebreide opties voor het maken van partituren en MIDI-bewerking en talrijke virtuele instrumenten: Inspiratie vinden in elk detail.

 

Virtuele instrumenten in Samplitude Pro X5

Samplitude Pro X5 biedt u tal van moderne en klassieke software-instrumenten die uw opnamen professioneel aanvullen of geheel nieuwe mogelijkheden bieden. Produceer muziek met groove-boxen, synthesizers en authentieke sampler instrumenten uit verschillende landen en tijdperken.

 

MIDI-editor

MIDI-editor

De MIDI-editor integreert verschillende toepassingsfocus, weergaven, gebieden en tools. De bewerkingstool voor MIDI-parameters staat altijd tot uw beschikking: De geselecteerde gebeurtenissen (bijv. snelheid of pitchbocht) kunnen op verschillende manieren onder elkaar worden bewogen, uitgerekt of gecomprimeerd en geschaald. MIDI-kwantisering is ook zonder problemen mogelijk.

Muzieknotatie

Muzieknotatie

Van het idee tot de partituur: De muzieknotatie in Samplitude Pro X5 geeft de MIDI-gegevens als noten in real time weer. De bewerking wordt direct overgedragen aan de MIDI-editor. Notaties kunnen zeer eenvoudig worden bewerkt met behulp van de parameters toonhoogte, snelheid en lengte. De gegevens kunnen dan als notitiebriefjes worden uitgevoerd. Bovendien: Als u een MIDI-bestand met lyrische markers importeert, wordt de tekst in de notenweergave weergegeven.

 

drumstel
Trommelredacteur

Dit alternatief voor de klassieke pianorolweergave is vooral geschikt voor het programmeren van drums. Breng de notitiewaarden over naar andere kanalen en kwantificeer de afzonderlijke elementen. Wijs ze indien nodig een nieuw uitgangskanaal toe. De editor kan worden weergegeven in matrixmodus met conventionele parameters, maar ook in celmodus. Dit maakt het gemakkelijker om de lengtes en uitlijningen van de kwantisatienota's op het raster te kwantificeren.

 

Het mengen van

Intuïtieve menging, flexibele routing en nieuwe automatiseringsfuncties zorgen voor complexe taken - op maximaal 999 mogelijke sporen. Praktisch voor alle producties, ideaal voor de echt grote arrangementen.

Het beheersen van

Vooral op het gebied van mastering overtuigt Samplitude Pro als een hoogwaardige en betrouwbare gereedschapsset. Alle meegeleverde effecten zijn speciaal geoptimaliseerd voor masteringdoeleinden. Maak belangrijke signaaleigenschappen zoals piek, luidheid, frequentierespons en fasecoherentie eenvoudig zichtbaar. De beschikbare meetinstrumenten kunnen individueel worden aangepast voor elke toepassing.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Magix Samplitude Pro X5"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken