Gratis hotline 0800 2633100
 
MAGIX Music Maker Plus 2021

MAGIX Music Maker Plus 2021

€ 49,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821483
 • 20_648739
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop Magix Music Maker Plus 2021 en begin met componeren! Met Magix Music Maker Plus 2021...meer

Productinformatie "MAGIX Music Maker Plus 2021"

Koop Magix Music Maker Plus 2021 en begin met componeren!

Met Magix Music Maker Plus 2021 gaat het succesvolle audioprogramma van het bekende softwarebedrijf Magix de volgende ronde in. Opnieuw biedt de software onervaren gebruikers de mogelijkheid om hun eigen muzikale dromen waar te maken op hun thuis-pc.

Maar ook ervaren gebruikers uit de muziekbusiness waarderen Magix Music Maker vanwege de uitgebreide ontwerpmogelijkheden en het grote archief met geluiden, loops, beats en melodieën, die eenvoudig kunnen worden gecombineerd door middel van drag & drop.

Tegelijkertijd maakt de software indruk door zijn uitstekende compatibiliteit met talrijke gratis plug-ins die op de open source markt beschikbaar zijn en de mogelijkheden nog verder uitbreiden. Zelfs oudere 32-bit plug-ins kunnen gemakkelijk in de software worden geïntegreerd via de nieuwe VST Bridge.

De verbeterde 64-bit architectuur zorgt ook voor een betere benutting van de prestatiereserves van multi-core processoren. Creatieven die Magix Music Maker Plus 2021 kopen, kunnen zich verheugen op nog meer power voor de productie van entertainment songs, sound samples en zelfs uitgebreide film soundtracks.

Spannende workflowverbeteringen in Music Maker Plus 2021

 • Drag & Drop: Met Magix Music Maker Plus 2021 gaat alles letterlijk in een handomdraai. Dit is te danken aan het geoptimaliseerde drag & drop systeem, waarmee loops en co. nog soepeler en preciezer op de arranger kunnen worden geplaatst. Ook het maken van nieuwe audiotracks in de Arranger is in de nieuwste versie kinderspel.
 • Maak maar aantekeningen: De beste ideeën komen meestal spontaan terwijl je aan het werk bent. Om deze direct in het project vast te leggen, voorziet Magix alle creatievelingen die Magix Music Maker Plus 2021 kopen van een praktische notitiefunctie waarmee werkvoortgang en ideeën kunnen worden vastgelegd en zelfs in andere bestandsformaten kunnen worden geëxporteerd.
 • Loop Manager: Het maakt niet uit of het dance, elektronisch, hip hop of rock is. De Loop Manager filtert en sorteert de in de bibliotheek opgeslagen muziek automatisch volgens het genre en ordent het geheel in het ontwerp van de geïntegreerde winkel. Dit maakt het nog handiger om muzieknummers op het werk te hanteren.
 • Gemarkeerde muisstanden: Met de huidige versie hebben de ontwikkelaars niet alleen de muisstanden volledig herzien, maar ook de bediening vereenvoudigd. Grafische elementen maken nu in één oogopslag duidelijk welke muismodus actief is.
 • Foutloze audio-opname: Uw eigen zangopnamen zijn het zout in de pap van elk liedje. Dankzij de uitgebreide bugfixes behoren vervelende bugs van vorige versies tot het verleden. Met de verbetering van de technologie en het nu volledig gratis opnemen, heeft audio-opname nu nog meer mogelijkheden en maakt het software van derden overbodig.
 • Gemakkelijker liedjes bouwen: De nieuwe balk met songonderdelen boven de tijdlijn geeft muziekmakers een nog beter overzicht van hun project. Waar begint het refrein? Tot welke bar gaat de intro? Wanneer begint de solo? Gebruikers van Magix Music Maker Plus 2021 kunnen al deze zaken te allen tijde in de gaten houden en zo de basis leggen voor een optimaal gestructureerde songstructuur.

Wat onderscheidt Magix Music Maker Plus van de basisversie?

Vergeleken met de basisversie van Magix Music Maker biedt Music Maker Plus 2021 ten minste 8 sporen voor audiotracks en effecten. Bovendien is er een vrij te kiezen geluidspool, een vrij te kiezen geluidspoolverzameling, alsmede twee slots voor de individuele integratie van MAGIX-instrumenten.

Ook handig zijn de Concert Grand LE, Vita 2, en de Vandal Bass en Guitar Amp SE functies, die de kwaliteit van producties aanzienlijk verhogen. Daarnaast zijn er andere functies, zoals de Song Maker, song parts, project notes, VST-ondersteuning en de verbeterde Loop Manager, die niet beschikbaar zijn in de basisversie. Of het nu semi-professioneel gebruik of hobby is, de aanschaf van Magix Music Maker 2021 Plus is de moeite waard!

Systeemeisen

Platform
Windows

Besturingssysteem
Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 (Let op: alleen 64-bits versies)

Processor
CPU met ten minste 2 GHz (hoger aanbevolen)

Geheugen
2 GB (minimaal), hoger aanbevolen

Grafische kaart
Geïntegreerde onboard grafische kaart (minimaal)

Geluidskaart
Geïntegreerde onboard geluidskaart (minimaal), speciale geluidskaart (aanbevolen)

Harde schijf
ten minste 700 MB


Scherm 1.280 x 768 pixels (minimaal)

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "MAGIX Music Maker Plus 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken