• Adventskalender 2021
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 
Kofax OmniPage 19 Ultimate Upgrade

AANDACHT!Lees onze
productbeschrijving voordat u bestelt!

Kofax OmniPage 19 Ultimate Upgrade

€ 84,95 * € 109,99 * (22,77% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821103
 • LIC-E789X-W00-19-A
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Omnipage 19 Ultimate Upgrade van OP15/16/17 - Pro, Standard en SE (Download voor Windows)...meer

Productinformatie "Kofax OmniPage 19 Ultimate Upgrade"

- Upgrade - Uitbreidingen rechthebbende zijn van een eerdere versie van de software. Voor het bestellen van dit product hebben we het serienummer van de vorige versie bij u nodig.
- Schoolversie recht hebben zijn leerlingen, studenten, leerkrachten enz.
- Autoriteiten gerechtigd zijn overheidsinstellingen (overheid, autoriteiten, enz.)

Het bijbehorende bewijs moet worden geleverd of geüpload tijdens het aankoopproces. Of via e-mail: [email protected] , Fax:+49 5064 6924949 of per post.
Zonder bewijs kan uw bestelling niet worden verwerkt.

Omnipage 19 Ultimate Upgrade van OP15/16/17 - Pro, Standard en SE
(Download voor Windows)

OmniPage Ultimate 19 is een van de snelste, nauwkeurigste manieren om papier, PDF's en formulieren om te zetten in bestanden die met verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid kunnen worden bewerkt in populaire PC-programma's of opgeslagen in documentarchieven. Krachtige OCR, opmaak en gebruiksvriendelijke workflows automatiseren een groot deel van het conversieproces. OmniPage digitaliseert papier op betrouwbare wijze, maakt PDF-bestanden in batch of extraheert gegevens uit elektronische formulieren. De snelheid, kwaliteit en functies van de software maken het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties van alle soorten.

Documenten zijn essentieel voor de productiviteit en workflow van uw bedrijf. Het converteren van papieren documenten naar PDF kan leiden tot inefficiëntie, hogere kosten en het opnieuw moeten maken van documenten heeft gevolgen voor uw productiviteit. Digitale transformatie begint met een professionele OCR-oplossing om documenten nauwkeurig te converteren zodat ze gemakkelijk kunnen worden bewerkt, doorzocht en gedeeld voor een soepele workflow.

Kofax OmniPage Ultimate stelt gedistribueerde organisaties in staat om bestanden nauwkeurig te digitaliseren, zodat elk document nu eenvoudig converteerbaar, bewerkbaar en doorzoekbaar is. Met Kofax OmniPage Ultimate kan uw verspreide personeel minder tijd besteden aan het converteren van bestanden, de operationele kosten verlagen en documenten beheren en delen.

Uitmuntende OCR-nauwkeurigheid
Nog krachtigere OCR-engines leveren een verbazingwekkende herkenningsnauwkeurigheid - ideaal voor het converteren en archiveren van belangrijke documenten.

Getrouwe opmaak
Getrouwe conversie en eenvoudige bewerking van documenten - inclusief alle kolommen, tabellen, nummering en afbeeldingen.

Onderweg documenten vastleggen
Leg tekst vast met uw digitale camera of iPhone®. En zet het beeldbestand om in tekst op uw pc met de herkenningsnauwkeurige 3D-correctietechnologie van Nuance.

Werkt met bijna elke scanner
Als uw apparaat kan scannen, zal het werken met OmniPage. Mobiele scanners, desktopscanners, all-in-one en multifunctionele printers werken productiever en nauwkeuriger wanneer u OmniPage gebruikt.

Ondersteunt alle belangrijke PC-toepassingen
Ondersteunt vele uitvoerformaten: PDF, HTML, Corel® WordPerfect®, Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® (pptx) en meer.

Converteer documenten van en naar cloud-diensten
Haal documenten op en converteer ze rechtstreeks vanuit Windows Live SkyDrive, GoogleDocs, Evernote, Dropbox en vele andere diensten. Inclusief Nuance Cloud Connector, ondersteund door Gladinet.

Handige batchverwerking
Volledig geautomatiseerde, geplande batchverwerking van grote hoeveelheden documenten uit definieerbare mappen of uw postvak IN.

Formulierenverwerking
Zet papieren formulieren om in elektronische vorm voor distributie en invulling. OmniPage haalt gegevens uit PDF-formulieren of papieren formulieren en exporteert deze naar een spreadsheet of database.

Automatisch redigeren en markeren van tekst
Automatisch redigeren van vertrouwelijke inhoud in het document of markeren van wat belangrijk is. OmniPage herkent en behandelt de gewenste passages op basis van trefwoorden.

Erkenning van meer dan 120 talen
Moeiteloos converteren, bewerken en archiveren van documenten van over de hele wereld: OmniPage herkent talen op basis van het Latijnse, Griekse en Cyrillische alfabet, en ook Chinees, Japans en Koreaans.

 

Systeem Vereisten
 • Windows 7/Vista/XP
 • 1 GHz processor
 • 512 MB RAM
 • 1024 MB vrije ruimte op de harde schijf
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kofax OmniPage 19 Ultimate Upgrade"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken