Gratis hotline 0800 2633100
 

Kaspersky Small Office Security (2022)

€ 106,75 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820219
 • KL4535X5EFS-9GER
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaat:

jaren:

Type vergunning:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Naadloze beveiliging voor always-on bedrijven Voor kleine ondernemers die het volgende voor...meer

Productinformatie "Kaspersky Small Office Security (2022)"

Naadloze beveiliging voor always-on bedrijven

Voor kleine ondernemers die het volgende voor elkaar moeten krijgen:  Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren Omdat ze
zelf voor alles moeten zorgen, kan het moeilijk zijn om zich te concentreren op de groei.
Verhoog de omzet en zorg tegelijkertijd voor hun IT-beveiliging.
Ze hebben zekerheid nodig over hun IT-beveiliging. Ze hebben betaalbare en betrouwbare bescherming nodig


Kaspersky Small Office Security combineert de eenvoud van bescherming voor personal computers met gespecialiseerde bescherming

Speciale functies die je bedrijf beschermen terwijl je werknemers hun werk doen.
Out-of-the-box beveiliging voor 5-25 gebruikers, geen installatie nodig.
Geen configuratie vereist, beschermt zowel je PC als Windows/Mac desktops om je servers te beschermen.
Zorg voor de beveiliging van de bestanden die voor jou het belangrijkst zijn

 • Geavanceerde bescherming tegen ransomware en kwaadaardige acties
 • Kwaadaardige acties om te voorkomen dat computers
 • Computercrash bij per ongeluk klikken
 • Bestandsversleuteling en back-up van bestanden te beschermen

Handelsgeheimen

Secure Checkout voor veilige online betaling van rekeningen en belastingen

Android
Android apparaten zodat werknemers veilig kunnen werken vanaf hun persoonlijke smartphones en tablets.

Tablets
Geïntegreerd scannen op kwetsbaarheden.
Beveiligingsscanning om ervoor te zorgen dat ingezette bedrijfsapplicaties beschermd zijn.

Ingezette applicaties zijn beschermd tegen indringers Beveiliging voor kleine bedrijven?
Maak je geen zorgen! Kaspersky Small Office Security is geen gecomprimeerde versie voor kleinere omgevingen.

Kaspersky Small Office Security is bescherming op maat voor zeer kleine bedrijven die zich aanpast aan kleinere omgevingen.
Er is geen tijdrovend beheer en geen personeel dat je onderbreekt met eindeloze meldingen. Kaspersky Small Office Security doet gewoon zijn werk terwijl jij het jouwe doet.
Waardevolle bestanden veilig opslaan en overdragen.

De versleutelingsfunctie zet gegevens die zijn opgeslagen op pc's en bestandsservers om in een onleesbaar formaat, zodat cybercriminelen geen toegang hebben tot gevoelige gegevens.
Voorkom dat cybercriminelen toegang krijgen tot gevoelige gegevens. Voorkom onbevoegde toegang door de geconverteerde gegevens op te slaan in speciaal beveiligde opslag.


Kaspersky Small Office Security biedt nog meer:

 • Online back-up van belangrijke bestanden

Voor noodgevallen:

 • Bestandsvernietiging voor het permanent wissen van gegevens
 • Opsporing en verwijdering van ongebruikte gegevens


Gegevensbescherming voor alle apparaten en situaties Werk veilig op elk apparaat: pc's, Macs, Windows bestandsservers en mobiele Android-apparaten. Allen zijn beschermd tegen bekende, onbekende en geavanceerde bedreigingen.

 • Geavanceerde bedreigingen.
 • Veilig werken op mobiele apparaten
 • Kaspersky mobiele beveiligings- en beheertechnologieën.
 • Technologieën bieden bescherming onderweg, zelfs wanneer werknemers hun eigen mobiele apparaten op het werk gebruiken.
 • Werknemers gebruiken hun eigen mobiele apparaten op het werk.
 • Bescherm Android-smartphones en -tablets en lokaliseer, vergrendel of wis verloren apparaten wanneer dat nodig is.
 • Verloren apparaten kunnen zo nodig worden teruggevonden.


Je hoeft niets te kopen, behalve de licentie. Kaspersky Small Office Security bescherming werkt effectief en moeiteloos met je hardware, bestaande apparaten en activa in je bedrijf. Het is een zeer kosteneffectieve oplossing die de productiviteit en
verhoogt en tegelijkertijd de systemen van kleine bedrijven veilig houdt zonder dat het budget wordt overschreden.

Word geen slachtoffer van online fraude en bescherm je bedrijfsgeld, creditcardgegevens en bankgegevens.
Wanneer je bedrijf toegang heeft tot online bankieren of betaaldiensten via pc of Mac, biedt de unieke Secure Checkout-functie een extra beveiligingslaag.

Secure Checkout biedt een extra beveiligingslaag waarmee je eenvoudig kunt vaststellen of een website veilig is (als de browser Veilig Geld draait, geeft een groen kader aan dat de website veilig is).
Bescherming tegen ransomware en menselijke fouten Zelfs als een werknemer een kwaadaardige link volgt en de ransomware probeert werkbestanden te versleutelen, geeft een groen kader aan dat de website veilig is. Als de ransomware probeert werkbestanden te versleutelen, wordt automatisch een
reservekopie van het niet-ransomware bestand gemaakt.

Betrouwbare en geteste beveiliging

Geen enkele andere leverancier kan de staat van dienst van Kaspersky in onafhankelijke tests evenaren.
In onafhankelijke tests. In 2019 zijn de producten van Kaspersky.
Producten namen deel aan 86 onafhankelijke tests en beoordelingen. Onze producten behaalden 64 eerste plaatsen en 70 top-drie plaatsen, een ongekende
top-drie plaatsen, een ongekende prestatie.


Kaspersky Small Office Security combineert de eenvoud van computerbescherming thuis met gespecialiseerde functies die je bedrijf beschermen terwijl je werknemers hun werk doen.

Bescherm je Windows en Mac desktops en laptops, en je Windows fileservers, met een kant-en-klare beveiligingsoplossing die geen configuratie vereist om de bestanden waar je het meest om geeft veilig te houden.

 • Geavanceerde bescherming tegen ransomware en het ongedaan maken van kwaadaardige acties om te voorkomen dat computers worden vergrendeld door per ongeluk klikken
 • Bestandscodering en gegevensback-up om je intellectuele eigendom en handelsgeheimen te beschermen
 • Veilige betalingen om rekeningen en belastingen vol vertrouwen online te betalen
 • Bescherming voor Android-apparaten, zodat je werknemers ook veilig kunnen werken vanaf hun persoonlijke smartphones en tablets
 • Ingebouwde scan op kwetsbaarheden om ervoor te zorgen dat de zakelijke apps die je gebruikt beschermd zijn tegen indringers


DOET HET WERK TERWIJL JIJ JOUW WERK DOET
Het is een beveiligingsoplossing die je aandacht niet in beslag neemt, zodat je je kunt richten op je zakelijke taken. Het beschermt je medewerkers zonder ze af te leiden met berichten en meldingen, zodat ze ongestoord kunnen werken. Kaspersky Small Office Security doet gewoon zijn werk terwijl jij het jouwe doet.

BESCHERMING TEGEN RANSOMWARE VOOR MEEDOGENLOZE WERKNEMERS.
Zelfs als een werknemer een kwaadaardige link heeft gevolgd en de ransomware probeert werkbestanden te versleutelen, wordt automatisch een back-up gemaakt van het onversleutelde bestand, zodat je het kunt herstellen.

VOORKOM FRAUDE EN ONLINE BANKEN
Extra beveiligingslagen voorkomen dat dieven het geld van je bedrijf stelen: Wanneer je websites voor online bankieren of winkelen bezoekt, controleert onze unieke Safe Money technologie of deze websites veilig zijn en opent ze in een speciaal beveiligde modus na verificatie van hun authenticiteit (alleen PC en Mac).

PREVENT ACCOUNT FRAUD
Password Manager bewaart en beschermt alle wachtwoorden en waardevolle bestanden op de apparaten die je gebruikt: je hoeft maar één wachtwoord te onthouden.
Je krijgt een melding als je bestandsserver een zwak wachtwoord heeft (bijvoorbeeld "1234") of als je je wachtwoord lange tijd niet veranderd hebt.

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE BESCHERMING VOOR UW ENTIEME BEDRIJF
Meerdere beschermingslagen in een enkel, gemakkelijk te gebruiken pakket dat geen voorkennis vereist om de beveiliging van uw hele bedrijf te maximaliseren met een minimum aan inspanning.

CONVENIENT WEB PORTAL
Als bedrijfsoplossing heeft Kaspersky Small Office Security een speciaal portaal (ksos.kaspersky.com) waar je je licentiestatus en vervaldatum kunt controleren, je beschermde apparaten kunt bekijken of een ondersteuningsverzoek kunt indienen als je hulp nodig hebt.

Beveiligde Windows bestandsservers

Bescherm Windows bestandsservers tegen ransomware en cryptolockers: System Watcher detecteert en blokkeert kwaadaardige activiteiten en keert aanvallen terug.
Software Updater geeft een lijst van nieuwe beschikbare updates voor geïnstalleerde toepassingen, zodat je gemakkelijk ongebruikte of verouderde systeemupdates kunt verwijderen.

Veilig werken op mobiele apparaten
Moet je thuis of op kantoor werken? De mobiele beveiligingstechnologieën van Kaspersky beschermen je op je werk, waar je ook bent. Ze bieden ook veiligheid wanneer werknemers hun eigen apparaten gebruiken voor het werk. Bescherm Android smartphones en tablets met functies om apparaten te vergrendelen, te wissen en terug te vinden.

Veilig internet, e-mail en privacy

Bescherm tegen pogingen tot misbruik van je bedrijfsgegevens en netwerk door schadelijke websites te blokkeren. Blokkeer verdachte downloads en filter phishing e-mails en kwaadaardige bijlagen. Zoek en verwijder ongewenste en onveilige browserextensies en bescherm je privacy met een speciale "Do not track" functie.
Veilig opslaan en overdragen van waardevolle bestanden Encryptie en back-up technologieën beschermen je gevoelige gegevens tegen verlies van informatie en kansen. Gegevensopslag voegt een extra beveiligingslaag toe, zodat je met een wachtwoord beveiligde bestanden op je computer kunt opslaan en gevoelige gegevens kunt beschermen tegen afluisteren.

Betrouwbare en bewezen beveiliging

Geen enkele andere leverancier kan de staat van dienst van Kaspersky in onafhankelijke tests evenaren. In 2020 namen Kaspersky-producten deel aan 62 onafhankelijke tests en beoordelingen. Onze producten behaalden 45 eerste plaatsen en 50 top-drie noteringen.

 

SYSTEEMVEREISTEN

WINDOWS besturingssystemen
 • Microsoft Windows 7-11
Windows bestandsserver
 • Microsoft Windows Server 2022
 • Microsoft Windows Server 2019
 • Microsoft Windows Server 2016
 • Microsoft Windows Server 2012 R2
 • Microsoft Windows Server 2012
 • Microsoft Windows Small Business Server 2011
 • Microsoft Windows Small Business Server 2008
 • Microsoft Windows Server 2008 R2
MAC-besturingssysteem
 • macOS 10.14, 10.15, 11 of 12
Smartphones en tablets
 • Android 5.0 - 12.х
 • Schermresolutie: min: 320 x 480
iPhone en iPad
 • iOS 13-14 of iPadOS 13-14
Kaspersky Small Office Security bevat de volgende toepassingen:
 • Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren
 • Kaspersky Klein Kantoor Beveiliging voor Bestandsserver
 • Kaspersky Internet Security voor Mac
 • Kaspersky Internet Security voor Android
 • Kaspersky wachtwoordbeheerder
eigenschappen: "Kaspersky Small Office Security (2022)"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Windows Server
Inbegrepen toepassingen:
Multi Apparaat
Password Manager
Server bescherming
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "Kaspersky Small Office Security (2022)"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Windows Server
Inbegrepen toepassingen:
Multi Apparaat
Password Manager
Server bescherming
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kaspersky Small Office Security (2022)"
4 nov. 2020

Thank you!

Quick and easy.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken