Gratis hotline 0800 2633100
 

VMware Fusion 11.5 Mac

€ 81,29 * € 96,59 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820855
  • FUS11-C
  • Permanent geldig
  • Meertalig
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
VMware Fusion 11.5 Mac simpel, maar krachtig   Voer vrijwel elk...meer

Productinformatie "VMware Fusion 11.5 Mac"

VMware Fusion 11.5 Mac

simpel, maar krachtig

 

Voer vrijwel elk besturingssysteem op een Mac uit

Het draaien van Windows op een Mac is nog maar het begin. Met VMware Fusion kunt u kiezen uit honderden ondersteunde besturingssystemen, van minder bekende Linux-distributies tot de nieuwste Windows 10-release die naast de laatste versie van macOS kan draaien.

 

Verbinding maken met VMware vSphere

Maak een veilige verbinding met vSphere, ESXi en werkstationservers om zowel virtuele machines (VM's) als fysieke hosts te starten, te controleren en te beheren. Het beproefde VMware-platform maakt het eenvoudig om VM's van het vSphere- datacenter naar de Mac-desktop te verplaatsen en ze vervolgens in Fusion uit te voeren.

 

De ontwikkelings- en testmogelijkheden voor elk platform Fusion maken het eenvoudig om vrijwel elk besturingssysteem en elke toepassing op een Mac te testen. Maak en test applicaties in een zandbak terwijl u veilig lokale bronbestanden en -mappen deelt. Fusion Pro bevat nu een RESTful API voor integratie met moderne ontwikkelingstools zoals Docker, Vagrant, Ansible, Chef en anderen. Dit maakt de kracht van VMware beschikbaar voor de huidige agile en DevOps-georiënteerde productiepijplijnen.

 

Ontwerp en demonstratie van complexe oplossingen

Met de mogelijkheid om een volledige virtuele cloud-stack op een enkele Mac te draaien, kunnen oplossingsarchitecten hun volledige softwareoplossing in realtime demonstreren. Er zijn veilige terugdraaipunten voor hen beschikbaar, zodat ze kunnen terugkeren naar bekende configuraties. Illustreer de ontwikkeling van uw software door alle componenten op een enkele notebook uit te voeren en te presenteren.

 

Het runnen van lokale ondernemingsdesktops

Isoleer bedrijfsdesktops van BYO-apparaten door kopiëren en plakken, slepen en neerzetten, gedeelde mappen en toegang tot USB-apparaten uit te schakelen. Voer beperkte, gecodeerde en met een wachtwoord beveiligde VM's uit zodat alleen geautoriseerde gebruikers met bedrijfsgegevens kunnen communiceren.

 

Ramen en Mac onder één dak

Fusion geeft je een complete Windows-ervaring op je geliefde Mac. U hebt de flexibiliteit om te beslissen of u de twee werelden veilig van elkaar wilt scheiden of dat u ze wilt integreren om te profiteren van een complete ervaring. Installeer een nieuw besturingssysteem zoals Windows 10 of zet een oudere pc om in een virtuele machine.

 

 

Nieuwigheden:

Deze release van VMware Fusion is een gratis upgrade voor alle gebruikers van VMware Fusion 11 en biedt het volgende:

  • De volgende besturingssystemen worden ondersteund als gastbesturingssysteem:

    Dark Mode: Fusion schakelt over naar een donker thema wanneer Dark Mode is ingeschakeld op uw Mac. Wanneer de synchronisatie van de donkere modus is ingeschakeld, worden de instellingen voor de lichte modus/donkere modus op het hostsysteem automatisch gesynchroniseerd met het gastbesturingssysteem.
    • Vensters 10 19H2
    • macOS 10.15
    • Debian 10.0/10.1
    • Debian 9.11
    • Oracle Linux 8.0
    • SLE 15 SP1
    • FreeBSD 12.0
    • FotonOS 3.0




  • Sidecar-ondersteuning: U kunt een iPad gebruiken als secundair scherm voor uw virtuele machine. Meer informatie over macOS Sidecar is te vinden bij Apple.

  • Ondersteuning voor Jumbo Frames Virtuele netwerken kunnen nu worden geconfigureerd met een MTU-grootte tot 9194 bytes (alleen Fusion Pro)

  • PVSCI apparaatondersteuning: De PVSCSI-adapter wordt nu officieel ondersteund door Fusion, waardoor de compatibiliteit voor virtuele machinemigratie tussen Fusion en vSphere wordt verbeterd.

  • Open VM Tools is de standaard VMware Tools voor de bijbehorende Linux virtuele machine: zie de Fusion 11.5 productdocumentatie voor meer informatie.

  • Prestatieverbeteringen, fixes en beveiligingsupdates

 

Problemen opgelost:

  • De virtuele machine kan niet worden opgestart wanneer Fusion wordt ingezet op een host met macOS 10.14.5 of later die geen internettoegang heeft.

    Na het gebruik van het Fusion Bulk Deployment Package (Deploy VMware Fusion.mpkg) om Fusion te deployen naar een host met macOS 10.14.5 of later die geen internettoegang heeft, kunnen de Fusion kernel extensies niet geladen worden wanneer de ingezette Fusion applicatie wordt aangeroepen, en kan de virtuele machine dus niet starten.

    Dit probleem is nu opgelost.

  • De handtekening op de VMware Fusion.app wordt ongeldig nadat deze is bijgewerkt met de automatische update.

    Als VMware Fusion.app wordt geüpgraded naar een nieuwere versie door het ingebouwde software-updateprogramma, wordt de handtekening op VMware Fusion.app ongeldig na de upgrade.

    Dit probleem werd opgelost in Fusion 11.5.

 

Systeemeisen

  • Hardware
    Alle Macs van modeljaar 2011 of later worden ondersteund, behalve het volgende apparaat:

    • 2012 Mac Pro Quadcore met Intel Xeon W3565-processor.

    De volgende apparaten worden ook ondersteund:
    • Mac Pro Six Core, Eight Core en Twelve Core uit 2010.

  • Software
    Minimumeis: macOS 10.13 High Sierra

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "VMware Fusion 11.5 Mac"
22 okt. 2020

Fast Handel

very fast sending code , really fit the name of website to you thanks guys good job.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken