Gratis hotline 0800 2633100
 
iolo Systeem Mechanic 18 Professional
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

System Mechanic 2022 Professional iolo System Mechanic 2024 Professional
Bescherm en optimaliseer uw computer - automatisch. System Mechanic Professional combineert vier bekroonde iolo PC-optimalisatie- en gegevensbeveiligingsproducten en is alles wat u nodig hebt om uw PC veilig, snel en foutloos te houden....
€ 30,45 *
Systeemmonteur 18 Professioneel Optimalisatie, onderhoud & reparatie van uw PC...meer

Productinformatie "iolo Systeem Mechanic 18 Professional"

Systeemmonteur 18 Professioneel

  • Optimalisatie, onderhoud & reparatie van uw PC
  • Volledig automatische eliminatie van systeemfouten
  • Fixes meer dan 30.000 diverse PC-problemen
  • Diagnose 229 Probleemgebieden
  • +100 Nieuwe producten & verbeteringen
  • PLUS!Gegevensherstel - Herstel van verloren of per ongeluk verwijderde bestanden
  • PLUS!Creëer ruimte op uw harde schijf door uw ongewenste toepassingen 100% te verwijderen
  • GETROKKENDe Super Tune-up Definitionen™ detecteert nog meer problematische programma's

     

    De bekroonde System Mechanic®-optimalisatiesoftware is geüpdatet en is nu nog beter: het versnelt uw Windows®-pc aanzienlijk, zorgt voor merkbare prestatieverbeteringen, stabiliseert de computer op betrouwbare wijze en verwijdert gegevensrommel.

    Of u nu System Mechanic gebruikt als een stand-alone PC-optimalisatieoplossing of als onderdeel van de Phoenix 360-prestaties- en beschermingssuite, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de PC-prestaties te verbeteren, problemen op te lossen, vervelende bloatware te verwijderen, de snelheid van het internet aanzienlijk te verhogen en nog veel meer.

     
     
     
     
    De voordelen van de Pro-versie

    ADDITIONAAL! Creëer ruimte op uw harde schijf door uw ongewenste toepassingen 100% te verwijderen. System Shield - AntiVirus & AntiSpyware - Internet Security voor maximale beveiliging tegen virtuele dreigingen

    ADDITIONAAL!Drive Scrubber - Data Shredder - Verwijder data permanent en onherroepelijk!Verwijder ongewenste programma's van uw PC.

    ADDITIONAAL!Vernietig betrouwbaar bestanden en foto's die u onder geen enkele omstandigheid wilt herstellen.

    ADDITIONAAL!Zoeken en herstellen - Gegevensherstel - Verloren of per ongeluk verwijderde bestanden herstellen.Herstel uw per ongeluk verwijderde documenten, foto's en muziekbestanden.

    ADDITIONAAL!Online Backup - Maakt online een back-up van uw gegevens en geeft u wereldwijd toegang tot uw gegevens.

     

    Andere functies

    DRIVE ACCELERATOR™: DEFRAGMENTIN

    G
    THE DISK Een defragmentatie van de harde schijf zorgt ervoor dat delen van een bestand die voorheen "wild" op de schijf waren opgeslagen, waar mogelijk naast elkaar worden opgeslagen. Dit vermindert de mechanische beweging die nodig is om te lezen van de harde schijf - Windows kan sneller toegang krijgen tot bestanden en deze openen. Deze maatregel verhoogt de schijfprestaties, vermindert het risico op gegevensvernietiging en verlengt de levensduur van de schijven.

    NETBOOSTER®: OPTIMIZING 

    INTERNET INSTELLINGEN
    Tijdens de installatie van Windows wordt de basisconfiguratie zelden geoptimaliseerd voor de vereisten van uw persoonlijke internetverbinding. Dit leidt er vaak toe dat de maximaal mogelijke waarden voor het uploaden en downloaden op het internet niet worden bereikt. De NetBooster®-technologie van System Mechanic biedt de maximale gegevensoverdracht voor uw internetverbinding, wat resulteert in een snellere en betrouwbaardere verbinding.

    REGISTERVERDICHTER™: DEFRAGMENTEREN EN COMPRIMEREN VAN HET REGISTER

    Het installeren en verwijderen van nieuwe programma's fragmenteert het register en blaast het onnodig op. Een regelmatige defragmentatie herstructureert het register en helpt Windows om de benodigde gegevens sneller te laden; door het register te comprimeren wordt ongebruikte ruimte verwijderd, waardoor het register onnodig groot wordt. Beide processen werken samen, waardoor de toegang tot programma's wordt versneld, de systeemprestaties worden verbeterd en het systeemgeheugen wordt vrijgemaakt.

    MEMORY MECHANIC®: MEMORY DEFRAGMENT

    Defragmenteert het systeemgeheugen, wat kan leiden tot een merkbare toename van de prestaties. Defragmentatie van het systeemgeheugen kan ook leiden tot een hogere stabiliteit van het hele systeem, omdat te weinig geheugen vaak de reden is voor het bevriezen van een computer en het vastlopen van het systeem.

    ENERGY BOOSTER™: ongebruikte achtergrondprogramma's uitschakelen

    STARTUP OPTIMIZER™: Defragmentatie en optimalisatie van het systeem starten

    DUPLICATE FILE INSPECTOR™: Eenvoudig zoeken naar dubbele bestanden

    SYSTEM CUSTOMIZER™: Aanpassing van meer dan 100 geavanceerde Windows-instellingen

    AANVAARDIGE SYSTEEMINFORMATIE: opstellen van een volledig systeemrapport

    ACCELEWRITE:Bestandsfragmentatie en optimalisatie van de organisatie van uw bestanden op uw harde schijven en SSD-kaartlezers.

    DESIGNATED DRIVERS is de enige tool in zijn soort die zich uitsluitend richt op door Microsoft gecertificeerde en goedgekeurde stuurprogramma's (stuurprogramma's die twee testcycli voor kwaliteitsborging hebben ondergaan) die ervoor kunnen zorgen dat updates veilig, betrouwbaar en in grote lijnen compatibel zijn.

    SDD ACCELERATOR verhoogt de efficiëntie, optimaliseert en verlengt de levensduur van moderne solid-state drives en houdt ze altijd op optimale prestaties.

    LiveBoost™-technologie- richt de centrale verwerkingseenheid (CPU), het geheugen en de harde schijf op elkaar af voor betere systeemprestaties.

    Core Data Recalibrator™ corrigeert automatisch beschadigde Windows bestanden.

    Stabiliteitsbewakingbewaakt uw pc op malware en ongeoorloofde wijzigingen in de systeemconfiguratie.

    PowerSense™ bepaalt in real time het stroomverbruik van uw PC, afhankelijk van de activiteiten.

    PowerSense™ wordt aangevuld met twee modi die de prestaties van de PC garanderen zoals op de eerste dag:

    • Modus Ultra Performance - Maakt gebruik van alle verwerkingskracht van uw PC voor prestatie-intensieve activiteiten zoals games, muziek, videomontages, programmering en nog veel meer.
      Ultra Performance richt zich op alle kernen van de processor tijdens een prestatie-intensieve sessie en schakelt alle programma's uit die op de achtergrond draaien en overbodig zijn: Dus de PC stemt zijn capaciteiten af wanneer dat nodig is.
    • Duurzaamheidsmodus - Vermindert het stroomverbruik van de batterij tijdens lange perioden van gebruik van de notebook, met name voor activiteiten die geen speciale prestaties vereisen, zoals tekstverwerking of surfen op het web; in de duurmodus
      werkt de processor van de PC met de laagste prestaties om het stroomverbruik te verminderen
      .

    Verwijder de wizard.Een programma dat zoekt naar onnodige installatieprogramma's en de programma's levert voor de noodzakelijke de-installatie van toepassingen

    Analyseverslagen:Met deze tool krijgt u een synthese van de belangrijkste oplossingen van System Mechanic. IntelliStatus bevat een rapport over schijfruimte, systeemgeheugen, prestaties, internetparameters, enz.

    Back-up van het register - Back-up-Hiermee kunt u een back-up maken van het Windows-register en deze herstellen: er kunnen maximaal 99 back-upkopieën worden gearchiveerd.

    Privacy schild:Steeds meer Microsoft Windows®-gebruikers maken zich zorgen over hun privacy en het onvrijwillig verzamelen van hun persoonlijke gegevens door Microsoft. Om deze reden hebben we de nieuwe Privacy Shield module geïntegreerd in de nieuwe versie van System Mechanic om deze aan te vullen.

    Privacy Shield biedt de gebruiker verschillende mogelijkheden om de privacyfuncties van Windows op een centrale plaats in te stellen.

    Met de Privacy Shield Wizard kunt u snel en eenvoudig Windows-functies uitschakelen die uw privacy beïnvloeden. Deze omvatten de functies die WLAN netwerkverbindingen kunnen delen met uw contacten en informatie verzamelen over uw surfgewoonten, programmagebruik en meer.

    In Windows 10 zijn dit de Microsoft Data Collection en Telemetry service, de WiFi Sense service en de Smart Screen service.

    Innovaties van System Mechanic 18

    VerbeterdeDe software-update maakt het mogelijk om tot 48% meer RAM vrij te maken voor resource-intensieve multitasking processen.

    VersneltHet dashboard start nu vijf keer sneller dan de vorige versie.

    VersneltDe reparatie verwijdert ongewenste bestanden van Windows en het internet tot twee keer zo snel als de vorige versie.

    VerbeterdeDe Super Tune-up Definitionen™ detecteert nog meer problematische programma's, zodat het opstartproces wordt geoptimaliseerd en de PC snel en veilig draait.

    Super TUD's maken maximale controle door de gebruiker mogelijk tijdens de PC-optimalisatie dankzij de indeling in zes niveaus:

    • Systeem - Windows apps en diensten die nodig zijn voor de normale werking

    • Noodzakelijk - Belangrijke apps die niet tot Windows behoren

    • Onbekend - programma's waarvan de betekenis niet kan worden bepaald

    • Keuze van de gebruiker - uw favoriete printerdrivers, cloud-gebaseerde back-updiensten of mediaspelers

    • Niet nodig - bestanden die normaal gesproken worden uitgevoerd om snelle toegang mogelijk te maken. Ze kunnen het systeem echter wel belasten.

    • Gevaarlijk - Bekende veiligheidsrisico's die moeten worden geëlimineerd

     

    Systeemeisen
    Versie 18
    Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
    • Intel® Pentium® processor of gelijkwaardig
    • 256 MB werkgeheugen (RAM)
    • 25 MB ruimte op de harde schijf
    • CD/DVD-station
    • Internet Explorer 6.0 of later
    • Internetverbinding voor gratis updates en nieuwe productreleases
    • Opmerking: Compatibel met netbooks en miniboeken

     

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "iolo Systeem Mechanic 18 Professional"
2 nov. 2020

Hat alles schnell und wundebar funktioniert.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken