Gratis hotline 0800 2633100
 
Nuance Power PDF Advanced 2.0 Volledige versie

Nuance Power PDF Advanced 2.0 Volledige versie

€ 134,99 * € 149,99 * (10% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820231
 • AV09G-K00-2.0
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
Nuance Power PDF Advanced 2.0 Verbeterde documentbeveiliging - Met de Active Directory...meer
Productinformatie "Nuance Power PDF Advanced 2.0 Volledige versie"
Nuance Power PDF Advanced 2.0
Verbeterde documentbeveiliging - Met de Active Directory rechtenbeheerdiensten van Microsoft kunt u de toegang tot vertrouwelijke documenten zonder wachtwoorden controleren en de bescherming van documenten door de ontvanger beheren. Nuance Power PDF Advanced 2.0 Als u over de juiste rechten beschikt, kunt u documenten met FileOpen DRM-beveiliging openen en bewerken. Controleer wie uw PDF-bestanden kan bekijken, afdrukken en wijzigen met wachtwoorden, 128- of 256-bits AES-codering en toegangscontrole. Met geautomatiseerde bewerking kunt u vertrouwelijke informatie veilig verwijderen, zodat u uw documenten met anderen kunt delen zonder afbreuk te doen aan de privacy. Nuance Power PDF Advanced 2.0 Self-signing, Microsoft Crypto of digitale handtekeningen van derden zijn beschikbaar om documenteigenaren te authenticeren. Maak uw documenten veiliger door alle elementen in één laag samen te voegen: handtekeningen, stempels, accenten, annotaties, formuliervelden met inhoud en afbeeldingen. Dit is vooral nuttig als u documenten die bedoeld zijn voor archivering of elektronische opslag wilt beschermen tegen wijzigingen in Nuance Power PDF Advanced 2.0.

Nuance Power PDF Advanced, met zijn krachtige mogelijkheden voor het maken, converteren en combineren van PDF-bestanden die aan de standaarden voldoen, stelt organisaties in staat om hun PDF-workflows te controleren en te voldoen aan de behoeften van elke afdeling. De uitgebreide reeks functies voor een efficiënte samenwerking maakt een veilige distributie van PDF-bestanden naar collega's en klanten mogelijk. Power PDF Advanced is eenvoudig te installeren en aan te passen aan de behoeften van individuele gebruikers. Nuance Power PDF Advanced 2.0 Het ondersteunt Windows 10-apparaten met aanraakfunctionaliteit, zodat medewerkers overal productief blijven. Power PDF Advanced biedt een nieuw prestatieniveau tegen een aantrekkelijke prijs en bespaart gebruikers de compromissen die normaal gesproken met PDF-toepassingen worden geassocieerd.

Voordelen van Nuance Power PDF Advanced 2.0

Ondersteuning voor aanraakgevoelige Microsoft Windows 10-apparaten
Met Power PDF Advanced kunt u eenvoudig navigeren, aantekeningen maken en tekst invoeren op het tablet met uw pen of vinger. Microsoft Surface en andere apparaten met aanraakfunctionaliteit worden ondersteund. En dankzij de optie Finger Input Mode kan de grootte van de werkbalken en knoppen voor het tikken en navigeren met de vinger worden aangepast.

Gemakkelijk te gebruiken
De moderne, intuïtieve gebruikersinterface, die is aangepast vanuit de populaire Microsoft Office menubalk, zorgt voor een snelle gewenning en maximale productiviteit. Met de aanpasbare toegangswerkbalk kunnen gebruikers direct toegang krijgen tot veelgebruikte functies en opdrachten.

Nauwkeurige OCR en bestandsconversie Nuance Power PDF Advanced 2.0
Power PDF biedt nauwkeurige Optical Character Recognition (OCR) voor gescande tekst, waarbij zelfs complexe lay-outs met kolommen, tabellen en afbeeldingen worden geconverteerd. Met de OCR-controletool kunt u de OCR-resultaten bekijken en corrigeren om perfect doorzoekbare PDF-documenten te garanderen.

Efficiënte Document Revision Nuance Power PDF Advanced 2.0
Dynamische stempels en een breed scala aan commentaarinstrumenten maken een soepele revisie van documenten en een efficiënte PDF-samenwerking mogelijk.

Verbeterde ondersteuning voor PDF-formulieren
Of het nu online wordt gebruikt op het internet of voor het verzamelen van gegevens bij de overheid of in het bedrijfsleven, Power PDF ondersteunt alle soorten PDF-formulieren. Met Power PDF kunnen gebruikers formulieren invullen, opslaan en indienen, inclusief complexe formulieren en formulieren die in Adobe-toepassingen zijn gemaakt.

Kenmerken van Power PDF Advanced

Maak en monteer PDF's in eender welke toepassing
Maak snel volledig conforme PDF-bestanden met ingebouwde beveiligingsopties die werken met elke PDF-viewer.

Stop met het typen van Nuance Power PDF Advanced 2.0
Als u uw PDF-bestanden opnieuw moet gebruiken in andere toepassingen, verspil dan geen tijd met het opnieuw maken van het document: converteer gewoon. Zelfs complexe lay-outs met kolommen, tabellen en grafieken worden trouw overgebracht naar Microsoft Word, Excel en PowerPoint en Corel WordPerfect.

PDF-beveiliging en rechtenbeheer op bedrijfsniveau
Bescherm uw PDF-bestanden met wachtwoorden, 128-bits en 256-bits encryptie (AES) en toegangsrechten. Pas Microsoft Active Directory rechtenbeheerdiensten toe voor gepersonaliseerde bescherming en gebruik permissies om te controleren hoe beschermde bestanden worden bekeken. Met geautomatiseerde bewerking kunt u vertrouwelijke gegevens veilig verwijderen.

Verhoogde productiviteit door geautomatiseerde workflows Nuance Power PDF Advanced 2.0
Routinetaken zoals scannen, vastleggen, converteren en zwart maken kunnen worden vereenvoudigd door middel van geautomatiseerde werkprocessen. Met de mapbewakingsfunctie van Power PDF kunt u meerdere Microsoft Office-documenten automatisch in één keer converteren.

Barrièrevrije PDF-bestanden
Gebruik Power PDF om PDF-bestanden te maken die gebruikers met een lichamelijke handicap vrij kunnen gebruiken met hun tools en systemen.

Directe verbinding met Nuance Power PDF Geavanceerde 2.0-documentmanagementsystemen
Check-in en check-out van PDF-bestanden rechtstreeks van en naar alle gangbare documentbeheersystemen (DMS) op de markt - lokaal of in de cloud.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor Nuance Power PDF Advanced 2.0 volledige versie
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden
 • btw-factuur
 • Instructies voor een eenvoudige installatie

Systeemvereisten Nuance Power PDF Advanced 2.0:

 • Computer met Intel Pentium-compatibele of latere processor
 • 1 GB RAM
 • 700 MB vrije ruimte op de harde schijf voor applicatiebestanden. Extra schijfruimte is nodig voor Microsoft® .NET Framework 4 en de andere vereiste componenten indien deze nog niet zijn geïnstalleerd.
 • 1024 x 768 pixel schermresolutie met ten minste 16-bits kleurinstelling (hoge kleur)
 • Windows®-compatibel aanwijsapparaat

Ondersteunde besturingssystemen Nuance Power PDF Advanced 2.0

 • Windows® 10, 32 bit en 64 bit
 • Windows® 8, 32 bit en 64 bit
 • Windows® 7, 32 bit en 64 bit
 • Windows® Vista, 32 bit en 64 bit, met SP2 of hoger
 • Windows® XP 32 Bit SP3

Ondersteunde browsers (Bookmarks en PDF Viewer)

 • Internet Explorer 7 of hoger
 • Firefox 3, 4 of 5
 • Chroom 4 of hoger
 • DVD-station voor installatie, niet voor downloadversie

Legaal:

Met de definitieve uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij maken met ons aanbod geen inbreuk op de rechten van derden & Daarom schenden wij geen principes, de software is een enkele gebruikerslicentie van een volumecontract overname, een registratie naar een ID is daarom niet mogelijk. U kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates etc. ontvangen, maar niet registreren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken