Gratis hotline 0800 2633100
 
Acronis True Image 2020 Standard, PC/MAC, permanente licentie, download

Acronis True Image 2020 Standard, PC/MAC, permanente licentie, download

€ 27,99 * € 49,99 * (44,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820617
 • TIH3B5LOS
 • Onbeperkt geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

Gegevensdrager naar uw software
Acronis Ware Beeld 2020 Standaard De back-up- en cyberbeveiligingsoplossing met...meer
Productinformatie "Acronis True Image 2020 Standard, PC/MAC, permanente licentie, download"

Acronis Ware Beeld 2020 Standaard

De back-up- en cyberbeveiligingsoplossing met geïntegreerde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie.

Eenvoudig, efficiënt en veilig - met meer dan 100 verbeteringen De beste cyberbeveiliging voor thuisgebruikers is nu nog beter!

Acronis True Image 2020 Standard is een eeuwigdurende licentie (eenmalige aanschaf) voor lokale back-ups (bijv. naar externe harde schijven, netwerkaandelen en NAS-apparaten). Er zijn geen cloudfuncties beschikbaar met een standaardlicentie.

De licentie omvat:

 • Volledige beeldback-up
 • Back-up van bestanden en mappen
 • Klonen van actieve aandrijvingen
 • Archivering
 • Alles-in-één-recuperatie-instrument
 • Universele Restauratie/Voetmedia

Back-up & Herstel Oplossing

Beeld back-up. Klonen van aandrijvingen. Alles-in-één-recuperatierit. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens altijd terug te halen zijn. Wat er ook gebeurt.

Beeldback-ups

Laat automatisch een back-up maken van al uw gegevens: Besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en opstartinformatie.

Back-up en herstel voor mobiele apparaten

Maak automatisch een back-up van gegevens van uw smartphones en tablets op uw pc, Mac of NAS-apparaat via Wi-Fi. Gegevens van iOS naar Android migreren (en vice versa)

Klonen van actieve aandrijvingen

Kloon uw Mac of Windows computer als een exacte replica terwijl uw systeem draait. U hoeft de computer niet te stoppen of opnieuw op te starten.

Efficiënte alles-in-één bescherming

Gebruikt u meerdere oplossingen om uw gegevens te beveiligen en te beschermen? Dan betaalt u waarschijnlijk veel voor een patchworkoplossing die ook gaten in uw verdediging kan veroorzaken. Acronis True Image 2020 combineert krachtige gegevensbescherming, cyberveiligheid en vele andere functies in een geïntegreerde oplossing die u kunt beheren en controleren vanuit één enkele, intuïtieve interface.

Veelzijdig
Maak een back-up van wat u wilt, hoe u wilt, met functies als schijf en bestandsback-up, actief klonen van schijven, op events gebaseerde back-upplanning, non-stop back-ups en een mediabouwer voor opstartmedia.

Flexibele
Controleer waar u uw gegevens wilt opslaan - op lokale harde schijven, netwerkmappen, NAS-apparaten, offsite in de cloud, of een combinatie daarvan voor uitgebreide gegevensbescherming.

Duidelijk geregeld
Leer alles over uw back-ups in een oogopslag. Bewaak de belangrijkste back-upparameters zoals status, grootte en snelheid en identificeer het type gegevens waarvan een back-up wordt gemaakt met behulp van kleurgecodeerde displays.

Compatibel met
Maak een back-up van uw gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden. Acronis ondersteunt Windows PC's, Macs, mobiele apparaten (iOS, Android) en virtuele machines. De geïntegreerde verdediging tegen malware is 100% compatibel met gangbare antivirusprogramma's.

Dit is nieuw in True Image 2020:

Lademeldcentrum

Om een back-up van uw gegevens te maken, moet u uw systeem, uw bestanden en uw informatiebeveiliging bijhouden. Met Acronis True Image 2020 kunt u meldingen in de bureaubladbalk bekijken, zodat u de back-upstatus gemakkelijker kunt controleren, problemen sneller kunt oplossen en actuele tips kunt krijgen over hoe u uw gegevensbescherming kunt verbeteren.

Back-up alleen via geselecteerde WLAN's
U moet in staat zijn om veilig back-ups te maken vanaf elke locatie. U kunt nu dus eenvoudig bepalen welke verbindingen uw gegevens naar de cloud mogen uploaden. Maak uw uploads veiliger door back-ups over tijdsgebonden verbindingen (bijv. mobiele telefoons) of onveilige openbare WLAN's te elimineren.

Aangepast energiebeheer
Back-ups zijn geweldig, maar het maken ervan kost veel energie. Beheer uw back-ups zodat ze de accu niet (te) belasten, zodat uw notebook langer meegaat. U kunt back-ups in de batterijmodus volledig blokkeren of alleen toestaan boven een bepaald batterijniveau.

Back-ups in Power Nap-modus
Hoe efficiënt zou het zijn als je taken in je slaap zou kunnen uitvoeren? Mac-gebruikers komen nu in de buurt, omdat ze kunnen aangeven dat er een back-up van de gegevens van hun machine moet worden gemaakt, zelfs als er geen stroom is. Want niet alleen worden de gegevens van je Mac in de Power Nap-modus bijgewerkt, maar ook kunnen je back-ups deze veranderingen vastleggen.

De belangrijkste verbeteringen:

Uitgebreide losgeldbeveiliging
Omdat cyberdreigingen voortdurend in ontwikkeling zijn, verbeteren we Acronis Active Protection voortdurend om een stap voor te blijven. De nieuwe machine leermodellen van Acronis maken de verdedigingstechnologie nog effectiever. De nieuwe versie kan nu ook aanvallen blokkeren die proberen de diensten van het besturingssysteem zonder toestemming te beëindigen. U wordt ook geïnformeerd waarom een bepaald proces als kwaadaardig wordt bewaakt of geblokkeerd.

Verbeterde back-uptechnologie
Gebruikers moeten eenvoudig en efficiënt toegang hebben tot hun back-up content om volledige controle over hun gegevens te behouden. Ons nieuwe back-upformaat verbetert de algemene prestaties, maakt cloudback-ups sneller doorzoekbaar, versnelt back-up- en hersteloperaties en maakt deduplicatie van redundante gegevens mogelijk.

Mac herstelt
Nu is het nog eenvoudiger om je gegevens te herstellen naar een nieuwe Mac - zelfs als de gegevens verspreid zijn over meerdere APFS volumes op het huidige systeem. Hierdoor kunt u uw APFS volumes veel efficiënter migreren.

Bescherming tegen de nieuwste bedreigingen

De geïntegreerde AI-gebaseerde verdedigingstechnologie kan ransomware-aanvallen in realtime detecteren en stoppen. Bestanden die nog aangetast zijn, worden automatisch hersteld. Vorig Jaarwerden meer dan 400.000 ransomware-aanvallen op deze manier afgeweerd. Het kan ook voorkomen dat crypto-mining malware uw systeem kapotmaakt, de bronnen/prestaties ervan misbruikt en andere malware opnieuw laadt.

In versie 2020 hebben we de effectiviteit van Actieve Beveiliging verder verbeterd met nieuwe modellen voor machinaal leren, bijvoorbeeld om aanvallen te stoppen die proberen Windows-services zonder toestemming uit te schakelen. U wilt weten waarom een bepaald proces is geclassificeerd als vermoedelijk kwaadaardig? Nu wordt de bijbehorende reden in meer detail weergegeven.

De belangrijkste kenmerken:

Crypto-mining blocker
Crypto-mijnbouw mag dan wel niet uw gegevens stelen, maar dit type malware kaapt uw systeem om crypto-munt te ontginnen. En dat zet op zijn beurt weer druk op de prestaties en het energieverbruik van uw computer.

Acronis Active Protection maakt hier nu een einde aan, omdat het in realtime crypto-mining malware kan detecteren en stoppen.

Back-up opruimen
Computeropslagruimten zijn als zolders: ze zijn bijna altijd te klein. Zelfs als u strikte controle uitoefent over binnenkomende gegevens, zal de opslagruimte vroeg of laat schaars worden. Dit is vooral waar als je veel back-ups maakt. Met Acronis Backup Cleanup kunt u ruimte vrijmaken op uw back-uplocaties (zoals externe harde schijven, netwerkdelen, NAS-apparaten).

gegevensbeschermingsoplossing
Het is geen toeval dat Acronis True Image de reputatie heeft de meest betrouwbare oplossing voor gegevensbescherming te zijn voor thuisgebruikers. Het is gebaseerd op innovatieve, bekroonde technologieën die al meer dan 15 jaar continu worden getest, ontwikkeld en verbeterd. En het biedt alle tools, strategieën en infrastructuur die u nodig hebt om te allen tijde een back-up te maken van al uw gegevens.

Event-gecontroleerde back-up
Sommige gebruikers zijn gericht op tijd, andere op actie. Met Acronis kunt u nu beter beslissen wat de oorzaak is van de start van uw back-up. In plaats van het plannen van een back-up op tijd of datum, heeft u nu een nieuwe event-based optie om uw back-up uit te voeren op basis van een actie.

Acronis Overlevingskit
Het is een vreselijk gevoel als je je voorbereidt op een data-ramp - en dan merkt dat er iets belangrijks ontbreekt! Een complete systeemback-up kan in principe uw gegevens beschermen. Maar uw systeem is niet te herstellen als u uw computer niet kunt opstarten! Met de Acronis Survival Kit, echter, herstelt worden vrijwel onfeilbaar. Het is een alles-in-één-tool die alles bevat wat u nodig hebt om uw systeem te herstellen - inclusief opstartmedia en al uw back-ups.

Gegevensmigratie
Of u nu bestanden verplaatst naar een nieuwe computer, upgradet naar een snellere of grotere harde schijf of een fail-safe back-up maakt, Acronis True Image 2020 maakt betrouwbare gegevensmigratie snel en eenvoudig.

Ontwikkeld voor het MAC

Beeld back-up. Klonen van aandrijvingen. Alles-in-één-recuperatierit. U kunt er gemakkelijk voor zorgen dat uw gegevens altijd terug te halen zijn. Wat er ook gebeurt.

Intuïtief Dashboard
De voor de Mac geoptimaliseerde gebruikersinterface zal u direct bekend zijn. Beheer uw back-ups met grafische overzichten van back-upactiviteiten en statistieken.

T

Touch Bar integratie
Maak nieuwe back-ups en controleer de uitvoering ervan rechtstreeks vanaf de eigen aanraakbalk van de Mac.

Verbeterde ondersteuning voor Parallels Desktop
Herstel uw virtuele machines als een verzameling bestanden die snel en eenvoudig kunnen worden opgestart in een Parallels Desktop omgeving.

Back-up voor mobiele apparaten

Smartphones en tablets zijn een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om een back-up te maken van uw contacten, agenda, foto's, video's en andere bestanden.

De "Mobile Backup" zorgt ervoor dat er automatisch, regelmatig en betrouwbaar een back-up wordt gemaakt van uw gegevens als beveiligde back-up. Indien nodig kunt u dan op elk moment eenvoudig uw bestanden terugzetten.

Verhoogde veiligheid
Bescherm uw gegevens waar u ook bent

Moderne encryptie
Bestanden waarvan een back-up wordt gemaakt, zijn beveiligd met professionele encryptie.

Moeiteloze back-up
Automatisch een back-up maken van mobiele apparaten via WLAN naar een lokale pc, MAC of NAS-apparaat

Vereenvoudigde toegang
Beheer van het ophalen van bestanden en het maken van back-ups, zelfs onderweg

Uitgebreide controle
Gebruik een centraal dashboard om de back-ups van uw mobiele apparaat te beheren, zelfs op afstand.

Multi-platform
Gebruik elk apparaat: True Image ondersteunt Android- en iOS-apparaten

Meer flexibiliteit
Beslis hoe u de gegevens van uw apparaat wilt beschermen

Veelzijdig herstel
Herstel alle gegevens op een systeem of alleen de bestanden die u op dat moment nodig hebt.

Systeemvereisten:

Microsoft Windows

 • Windows 10 (alle edities, inclusief de update van mei 2019)
 • Windows 8.1 (alle edities)
 • Windows 8 (alle edities)
 • Windows 7 SP1 (alle edities)
 • Windows Home Server 2011

Apple macOS

 • macOS Mojave 10.14
 • macOS High Sierra 10,13
 • macOS Sierra 10.12
 • OS X El Capitan 10.11

Besturingssystemen voor mobiele apparaten

 • iOS 8.0 en hoger (iPhone, iPad, iPod)
 • Android 4.1 en hoger (smartphones, tablets)

Ondersteunde bestandssystemen voor Windows

 • FAT16/32
 • NTFS
 • Ext2*/Ext3**
 • Ext4*
 • TravelFS*
 • Linux SWAP*

Ondersteunde bestandssystemen voor MAC

 • APFS
 • HFS+
 • kernopslag
 • FAT32
 • NTFS (incl. Boot Camp)
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Acronis True Image 2020 Standard, PC/MAC, permanente licentie, download"
22 okt. 2020

Cheap Price and Fast Delivery

I was looking for this product in many sites but this really trusted from all aspects cause they help you install and activate it fully thanks so much .

22 okt. 2020

Acronis software just keeps getting better and better!

Needed to clone a disk and then resize partitions. Everything worked perfectly. The user manual (downloaded separately) is clear and quite detailed so it was easy to follow instructions. So far, great program and many features I will be using in the future. Very pleased with my purchase.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid.

Laatst bekeken