Gratis hotline 0800 2633100
 
TurboCAD 2D 2018/2019

TurboCAD 2D 2018/2019

€ 39,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820374
 • TC-82471-LIC
 • Permanent geldig
 • Duits
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
Gemakkelijk, precies ontwerp in 2D! TurboCAD 2D is een eenvoudig te gebruiken...meer
Productinformatie "TurboCAD 2D 2018/2019"

Gemakkelijk, precies ontwerp in 2D!

TurboCAD 2D is een eenvoudig te gebruiken 2D CAD-precisiesoftware. Ongeacht hun expertiseniveau kunnen gebruikers direct productief worden met de setup-wizard, first-step guide en uitgebreide contextgevoelige hulp.

Plattegronden, technische illustraties en meer kunnen snel worden getekend, bewerkt, gedimensioneerd en geannoteerd. Gemakkelijk op te slaan als PDF-bestand, bestanden uit te wisselen met AutoCAD en meer.

Sterke punten

Gemakkelijk te leren en gebruiksvriendelijk

 • Ongeacht uw expertiseniveau kunt u direct aan de slag met de setup-wizard, de first-step-gids en uitgebreide hulp. Pas uw menu-instellingen aan voor de beginners-, geavanceerde of professionele modus voor snelle resultaten. De reeks superselectiemodi zorgt voor een preciezere controle van de objectkeuze en maakt wijzigingen in de tekeningen gemakkelijk te maken. Nieuwe opties voor bestandsbeheer verbeteren de workflow.

Compleet 2D ontwerp

 • TurboCAD 2D heeft voor elke eis de juiste tool. Snelle toegang tot honderden teken-, bewerkings-, dimensionerings- en annotatietools. Gebruik de snapmodi en tekenhulpmiddelen om de creatie van uw ontwerpen te versnellen.

CAD- en grafische compatibiliteit

 • TurboCAD 2D maakt het eenvoudig om bestaande ontwerpen te importeren en bestanden uit te wisselen met andere gebruikers. Importeer en exporteer AutoCAD® DWG/DXF-bestanden (nu compatibel tot AutoCAD 2017), sla uw ontwerpen op in PDF-formaat en meer! Ondersteunt meer dan 20 van de meest populaire standaard bestandsformaten in de industrie.

Bewezen CAD-oplossing voor meer dan 20 jaar

 • TurboCAD is een merk dat je kunt vertrouwen. Met meer dan 2 miljoen verkochte versies wereldwijd is TurboCAD al vele jaren de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke CAD-toepassing.

Hoofdfuncties

Flexibele gebruikersinterface

In de beginnersmodus kunnen hulpmiddelen met gedetailleerde beschrijvingen worden weergegeven. Als u bekend bent met TurboCAD en het tekengebied op het scherm wilt vergroten, kunt u overschakelen naar de geavanceerde of expertmodus.

Opstellingsassistent

Door het beantwoorden van eenvoudige vragen kunt u het optimale tekengebied (tekengrootte, oriëntatie, maateenheden, afdrukschaal en kijkvenster) voor uw wensen creëren.

Complete set van 2D-ontwerpgereedschappen

TurboCAD 2D bevat een breed scala aan lijnen, bogen, curven en spline tools zodat u voor elke taak het juiste gereedschap heeft. Door gebruik te maken van TurboCAD's snapmodi, bewerkingshulpmiddelen en tekenhulpmiddelen, kunt u uw ontwerpen snel en zonder beperkingen realiseren.

 • Boog, Bézier-kromme, cirkel, ellips, hulplijn, dubbele lijn, onregelmatige veelhoek, lijn, multi-lijn, parallelle lijn, verticale lijn, punt, veelhoek, polylijn
 • Puntmarkeringsgereedschap
 • Afschuinen/afrondingen, uitlijnen
 • Invoegen van afbeeldingen, tekst, objecten, vulstijlen
 • Omzetten: Bewegen, draaien, schalen
 • Audit nota
 • 2 soorten spline curves
 • Kopieermatrix voor het ontwerp van repetitieve objecten
 • Booleaanse vereniging, verschil en kruising
 • Bijwerken en uitbreiden van meerdere objecten
 • Uitrekken, verdelen, verbinden, breken, verlengen, verbinden van 2 lijnen
 • 2D-vragen: hoek, oppervlakte, puntcoördinaten, afstand
 • Muur

Annotaties

Dimensionering en tekstfuncties zijn essentieel voor elke CAD-tekening. TurboCAD 2D bevat:

 • Intelligente, snelle en baseline gereedschapstypes voor automatische dimensionering.
 • Associatieve dimensies - vrije beweging, rotatie of schaalvergroting van geassocieerde objecten. De dimensionering behoudt zijn positie ten opzichte van het object. De dimensietekst wordt automatisch bijgewerkt wanneer er wijzigingen worden aangebracht.
 • Nauwkeurige dimensionering tot op 10 decimalen nauwkeurig.
 • Beschikbare formaten: Architectuur, Breuk, Technisch, Decimaal, Landmeting.
 • Multitext opmaak- en schaalopties.
 • Met lineaire en hoekmaten kunt u een vaste lengte voor verlenglijnen opgeven.
 • De meeteenheden kunnen globaal worden gedefinieerd door het tekenniveau.

Selectiepunt & pad uitkomst, bitmapvulling en transparantie

TurboCAD biedt een transparantie-optie voor luikpatronen en gradiëntvullingen. Ook aangepaste bitmaps, zoals uw bedrijfslogo, kunnen worden gebruikt. Hierdoor kunnen constructie- of montagedetails veel duidelijker en preciezer worden weergegeven.

Bewerken met handgrepen

Bespaar tijd en teken nauwkeuriger en sneller. TurboCAD biedt handvatten voor het schalen, draaien, verplaatsen en uitlijnen van objecten.

Super selectie modi

De superselectiemodi bieden een preciezere controle over de selectie van objecten en tekeningen kunnen sneller en eenvoudiger worden bewerkt. Met de functie "Vorige selectie gebruiken" kan de gebruiker snel naar de vorige selectie springen en deze herstellen op de plaats waar zich een wijziging heeft voorgedaan.

 • De rechthoekige sleepmodus is een bidirectionele selectiemodus.
 • Vensterpolygoon sleepmodus selecteert alleen objecten die zich volledig binnen een gesloten polygoon bevinden.
 • Met de crossing polygon drag-modus kunt u objecten selecteren die zich volledig binnenin bevinden of een gesloten polygoon kruisen.
 • Fence drag-modus selecteert alleen objecten die worden aangeraakt door de open polygoon of "hek" die in deze modus zijn gemaakt.

Lokaal menu

Klik met de rechtermuisknop om toegang te krijgen tot recent gebruikte tools en invoerwaarden of om referentiepunten te wijzigen of te resetten. Wanneer een TurboCAD-tool actief is, biedt het lokale menu ook een op de context gebaseerde werkbalk met vergelijkbare tools en functies.

PDF-versie

U kunt uw tekening in PDF-formaat opslaan om deze gemakkelijk met anderen te delen. U kunt ook papiergebieden exporteren, lettertypen aanpassen en de hoogte en breedte van het papier definiëren.

CAD en grafische compatibiliteit

De bestandsuitwisseling met andere gebruikers en tussen andere programma's werkt zeer eenvoudig. TurboCAD ondersteunt de meest populaire standaard bestandsformaten in de industrie, waaronder de nieuwste DWG/DXF-filters voor het werken met AutoCAD® 2017.

Nieuwe functies

Gebruiksvriendelijkheid & gebruikersinterface

NIEUW! Lint:

TurboCAD 2018 / 2019 biedt een keuze aan gebruikersinterfaces. Nieuw is de Ribbon-interface, die vergelijkbaar is met de gebruikersinterface die in Microsoft Word en de nieuwste AutoCAD-versies wordt gebruikt. Voor gebruikers van oudere versies is het klassieke type gebruikersinterface nog steeds beschikbaar.

TurboCAD kan worden aangepast aan individuele voorkeuren, zodat elke gebruiker in de vertrouwde omgeving kan werken. Voor de gebruikersinterface zijn verschillende onderwerpen beschikbaar. Wanneer het programma wordt opgestart, verschijnt er een pop-up dialoogvenster waarin de gewenste omgeving eenvoudig kan worden ingesteld.

NIEUW! Toetsenbordcombinaties

2, 3, 4 of 5 toetsenbordcommando's

Deze briljante nieuwe functie is ontworpen om de manier waarop u TurboCAD gebruikt te revolutioneren! Gebruikers kunnen nu toetsenbordcommando's van twee of meer toetsaanslagen combineren om snel een TurboCAD-opdracht uit te voeren. De toetsaanslagen kunnen achter elkaar worden uitgevoerd, er is geen toetscombinatie nodig.

De toetsenbordcommando's worden eerst getriggerd door de Ctrl-toets in te drukken en los te laten. Daarna drukt u op een reeks toetsen om een specifiek commando op te roepen. Hierdoor kan de gebruiker het toetsenbord met de linkerhand en de muis met de rechterhand bedienen, wat de productiviteit sterk verhoogt.


NIEUW! Weergave van door de gebruiker gedefinieerde toetscombinaties in het contextmenu

NIEUW! Objecten isoleren en verbergen

Deze geweldige nieuwe functie stelt de gebruiker in staat om complexe tekeningen gemakkelijker te bewerken. Geselecteerde objecten kunnen onafhankelijk van lagen of groepen worden geïsoleerd. Op deze manier kunnen de te bewerken objecten in beeld worden gebracht, terwijl meer gecompliceerde of overlappende objecten kunnen worden vermeden.

Naast het isoleren van bepaalde objecten is het ook mogelijk om extra objecten te verbergen, zodat alleen die objecten worden getoond die belangrijk zijn voor het bewerkingsproces. Wanneer de optie "Fade in" is geselecteerd, keert de tekening terug naar de oorspronkelijke staat.


NIEUW!
Zoekoptie voor het vinden van gebruikersinterfacefuncties

Met deze uitstekende nieuwe functie kunt u snel specifieke opdrachten vinden in het dialoogvenster Aanpassen. Op deze manier kunnen commando's of hun toetscombinaties snel worden gevonden. De gebruikersinterface kan worden aangepast door een functiepictogram naar een werkbalk te slepen of door een aangepaste toetsenbordopdracht aan te maken. Door een woord in te voeren in het zoekveld kunnen de bijbehorende commando's worden gevonden.

Knoppen naast het invoerveld markeren het vorige of volgende passende element. De zoekgeschiedenis wordt opgeslagen in een uitklaplijst, wat het zoeken naar dezelfde vermelding in een later stadium versnelt. Er wordt een zoek-combobox weergegeven voor materialen, luminanties, omgevingen en geavanceerde renderingsstijlen.

Ontwerp en bewerking in 2D

NIEUW! Vangst tussen twee punten

Met deze snapmodus kunt u het middelpunt tussen twee achtereenvolgende geselecteerde punten laten springen. Hierdoor is het niet meer nodig gidsen/cirkels te maken om het midden tussen twee punten te breken.


NIEUW! Doorsnijden van het object

Met dit interessante nieuwe commando kunt u meerdere objecten trimmen met behulp van een gesloten 2D-profiel dat werkt als een koekjestrooier. Alle objecten binnen het gedefinieerde profiel worden bijgesneden en verwijderd. Hierdoor is het niet meer nodig om meerdere objecten te selecteren om met behulp van een snijkant te knippen.

NIEUW!Dik profiel

Dit gereedschap met opties voor breedte en hoektype kan worden toegepast op groepen van objecten die bestaan uit lijnen/polylijnen/cirkels/arcs die zich op hetzelfde vlak bevinden. De profielen worden automatisch ingedikt volgens de gedefinieerde breedte. Hierdoor ontstaat een reeks van polylijnen, verbonden polylijnen (deze twee opties zijn beschikbaar voor TurboCAD-versies zonder ACIS), een reeks of reeks van ACIS-plaatelementen (alleen TurboCAD Pro).

NIEUW!Nivellering

Dit gereedschap maakt 3D polylijnen en 3D spline curves glad, zodat ze plat op het werkvlak liggen. Dit commando zet de Z-waarden van de hoekpunten van deze elementtypes op nul, zodat ze in een 2D-omgeving kunnen worden gebruikt.

NIEUW! Verbeterde selectiepunt arcering

Het selectiepunthulpmiddel ziet nu kleine ontwerpfouten over het hoofd. Hiermee kunt u een foutmarge voor de afstand definiëren om automatisch het gat op te vullen als een grenslijn niet voor 100% is afgesloten. Deze marge kan worden aangepast met behulp van de "Gap"-waarde in de besturingsbalk. Aangezien 100% nauwkeurigheid met betrekking tot gesloten curven of polylijnen nu optioneel is, worden de uitkomstprocessen aanzienlijk versneld.

Andere

NIEUW! Testsysteem

Het selectie-informatiepalet bevat nu een controlefunctie. Het testsysteem maakt het mogelijk om 'slechte' objecten in het selectie-informatiepalet te markeren, de testcondities aan/uit te zetten en hun parameters te wijzigen. U kunt ook inspectierapporten maken voor één of meer objecten, 'slechte' objecten filteren in het selectie-informatiepalet en meldingen van 'slechte' objecten doorsturen naar de Eventviewer.

NIEUW! Eigendom voor uitbreiding hoeveelheid

De parameter voor de uitbreidingsgrootte is toegevoegd aan de eigenschappen van het selectie-informatiepalet. De parameter voor de uitbreidingsgrootte werkt met groepen, blokken en inserts. De eigenschap uitbreidingsgrootte kan worden gebruikt om objecten te selecteren op basis van groottewaarden.

Objecten binnen elk formaatbereik kunnen worden geselecteerd. Deze functie biedt extra flexibiliteit en kan op vele manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld om mogelijk "verkeerde" objecten te analyseren.

NIEUW! Diagnoseboodschap inzoomen

Er werd een nieuw bericht geïntroduceerd voor de zoomoperaties. Het verschijnt wanneer de gebruiker probeert een gebied te vergroten of te verkleinen buiten de maximaal toegestane zoomfactor.

NIEUW! OK en Annuleren van de knoppen in het dialoogvenster Pauze invoegen

De nieuwe OK- en Annuleringsknoppen in het dialoogvenster Break invoegen van de teksteditor zorgen voor een betere bruikbaarheid.

NIEUW! Selecteer op objecttype

TurboCAD herkent nu twee afzonderlijke objecttypes: Cirkel en ellips. Hetzelfde geldt voor cirkelvormige en elliptische bogen. Vorige versies konden geen cirkels en ellipsen afzonderlijk selecteren.

Bestandsondersteuning/compatibiliteit

Bestandsuitwisseling met AutoCAD® 2018: bijgewerkte DWG- en DXF-import/exportfilters.

Systeemeisen
Versie 2018
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10

TurboCAD wordt geleverd als een 64-bits versie om het beschikbare computergeheugen volledig te benutten bij het laden, verwerken en renderen van CAD-bestanden. (de 32-bits versie is nog steeds beschikbaar als uw hardware ervan afhankelijk is)

Minimumeisen voor 64-bits systemen:

 • Microsoft Windows® 10 64-bit, 8* 64-bit, 7 (64-bit)
 • 8 GB RAM.

Minimumeisen voor 32-bits systemen:

 • Microsoft Windows® 10, 8*, 7
 • 4 GB RAM.

* TurboCAD is ontworpen voor desktop PC's of laptops die voldoen aan de gespecificeerde systeemvereisten. Windows RT technologie voor gebruik op tablets wordt niet ondersteund.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken