Gratis hotline 0800 2633100
 

ViaCAD PowerPack 10 3D Druck AddOn

€ 159,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821050
 • PS-11907-LIC
 • Permanent geldig
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
TurboCAD 2D/3D 2019/2020 Krachtige 2D/3D CAD-software   TurboCAD...meer

Productinformatie "ViaCAD PowerPack 10 3D Druck AddOn"

TurboCAD 2D/3D 2019/2020

Krachtige 2D/3D CAD-software

 

TurboCAD 2D/3D is een krachtige, complete 2D/3D CAD software voor het tekenen in 2D, modelleren in 3D en renderen. Het gebruikersinterface kan gemakkelijk worden aangepast aan het ervaringsniveau van de gebruiker en worden uitgerust met honderden teken-, bewerkings-, dimensionerings- en annotatiehulpmiddelen. Ontwerpen kunnen snel worden weergegeven om indrukwekkende presentaties te maken. Bestandsuitwisseling met AutoCAD is ook mogelijk.
 

Volledige 2D/3D CAD voor alle gebruikers

TurboCAD 2D/3D blijft de beste softwareoplossing voor nieuwe gebruikers van 2D/3D CAD. Het is eenvoudig te leren en biedt een ongelofelijke verzameling gereedschappen voor 2D ontwerp, 3D oppervlakmodellering, fotorealistische rendering en bestandsuitwisseling. Versie 2019 voegt meer dan 20 nieuwe en verbeterde functies toe.

Belangrijkste kenmerken & voordelen

 • Complete 2D/3D ontwerphulpmiddelen voor het ontwerpen, modelleren, bewerken, dimensioneren en annoteren.
 • Eenvoudig te leren en te gebruiken met de setup-wizard, contextgevoelige hulp, klikmodi, uitlijningsgidsen en bewerken met sleepgrepen.
 • Verbeterd! Conceptuele selectietool en nieuwe tijdstempel voor verbeterde gebruiksvriendelijkheid.
 • Ontwerpdirecteur voor het beheer van objecteigenschappen
 • Eenvoudig ontwerpen en bewerken in 2D, inclusief de nieuwe Centerline en Centerline Marker tools.
 • Oppervlaktemodelleringsgereedschappen zoals Booleaanse 2D/3D-bewerkingen, extrusie, rotatie, padextrusie & meer.
 • Architectonische hulpmiddelen, waaronder een verbeterde House Assistant.
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting voor geweldige presentaties
 • De 3D-afdrukfuncties omvatten de mogelijkheid om STL-bestanden te lezen/schrijven, de bediening van het oppervlak te vereenvoudigen en een 3D-afdrukknop voor 3D-systeemprinters.
 • Uitstekende compatibiliteit met AutoCAD® 2019 (DWG/DXF), SketchUp (SKP), FBX, 3MF, TAP-bestanden voor mobiele apps & meer!

Bewezen CAD-oplossing voor meer dan 20 jaar

TurboCAD is een merk dat je kunt vertrouwen. Met meer dan 2 miljoen verkochte versies wereldwijd is TurboCAD al vele jaren de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke CAD-toepassing.

Gebruikersinterface & snelheid

Volledig aanpasbare gebruikersinterface & gebruikersvoorkeuren

TurboCAD biedt een keuze aan gebruikersinterfaces. De Ribbon-interface is vergelijkbaar met de gebruikersinterface die wordt gebruikt in Microsoft Word en de nieuwste AutoCAD-versies. Voor gebruikers van oudere versies is het standaard type gebruikersinterface nog steeds beschikbaar. TurboCAD kan worden aangepast aan individuele voorkeuren, zodat elke gebruiker in de vertrouwde omgeving kan werken. Daarnaast zijn er verschillende thema's beschikbaar voor de weergave van de gebruikersinterface. Wanneer het programma wordt opgestart, verschijnt er een pop-up dialoogvenster waarin de gewenste omgeving eenvoudig kan worden ingesteld.

 

Gereedschap dat op het scherm moet worden weergegeven, kan in het gereedschapspalet worden in- en uitgeschakeld. In de beginnersmodus kunnen hulpmiddelen met gedetailleerde beschrijvingen worden weergegeven. Als u bekend bent met het programma en het tekengebied op het scherm wilt vergroten, kunt u overschakelen naar de geavanceerde of expertmodus.

Eenvoudige bewerking met sleepgrepen

TurboCAD biedt handvatten voor het schalen, draaien, verplaatsen en uitlijnen van objecten. Dit bespaart veel tijd bij het tekenen. Het volledig flexibele ontwerp van de conceptuele selectie stelt de gebruiker ook in staat om eventuele visuele en bewerkingsparameters die beschikbaar zijn in het programma aan te passen (bijvoorbeeld bewegen, schalen of draaien).

PDF Onderlagen

Deze tool biedt de mogelijkheid om een vectoriële PDF tekening te importeren. De tekening kan dan worden gebruikt als een laag, wat het mogelijk maakt om te traceren met behulp van klikmodi en de productiviteit verhoogt.

Windows 32-bits en 64-bits compatibel

TurboCAD kan worden geïnstalleerd als een 32-bits of 64-bits versie. In tegenstelling tot de 32-bits versie kan de 64-bits versie een grotere hoeveelheid RAM-geheugen aanspreken dat gewoonlijk beschikbaar is op 64-bits systemen om grotere tekeningen te maken, te bewerken en te renderen.


Concept- en ontwerpfuncties

Complete set van 2D/3D tools voor het opstellen, ontwerpen en modelleren

TurboCAD® biedt een breed scala aan teken-, bewerkings-, wijzigings-, dimensionerings- en andere functies, zodat er voor elke situatie een tool is. Door gebruik te maken van de snapmodi van TurboCAD®, bewerkingshulpmiddelen en tekenhulpmiddelen kunnen ontwerpen snel worden gerealiseerd.

Contextmenu

Klik met de rechtermuisknop om toegang te krijgen tot recent gebruikte tools en invoerwaarden of om referentiepunten te wijzigen of te resetten. Wanneer een TurboCAD® -tool actief is, biedt het contextmenu ook een contextgebaseerde werkbalk met vergelijkbare tools en functies.

Wizard voor het instellen van de pagina's

Door het beantwoorden van eenvoudige vragen kunt u het optimale tekengebied (tekengrootte, oriëntatie, maateenheden, afdrukschaal en kijkvenster) voor uw behoeften creëren.

Snapmodi & geometrische uitlijnhulpmiddelen

Teken snel lijnen en lijn automatisch uit naar het dichtstbijzijnde middelpunt, eindpunt of een ander punt met behulp van snapgereedschap. Geometrische uitlijnhulpmiddelen zorgen voor verbeterde snap indicators.

Venster- of grensselectie

Objecten kunnen met de muis worden geselecteerd met behulp van windowing of bounding box-methoden die vergelijkbaar zijn met AutoCAD®. Door de muis van links naar rechts te slepen wordt de venstermodus geselecteerd, waarbij alleen objecten worden geselecteerd die zich volledig binnen het blauwe venster bevinden. Door de muis van rechts naar links te slepen wordt de bounding box-modus geactiveerd, waarbij objecten die het groene bounding box snijden worden geselecteerd.

2D & 3D tekstbewerking

Tekst kan worden gemaakt en bewerkt zonder de tekening te verlaten. Er zijn duizenden kleuren beschikbaar voor tekst en achtergronden.

Vrij beweegbare en gevormde kijkvensters

Maak viewports van de Modelspace in meerdere papierruimtes. De vorm van de viewports is eenvoudig te bewerken. U kunt ook de lagen definiëren die worden weergegeven in viewports. Per kijkvenster kunt u lagen aan- of uitzetten. Het is zelfs mogelijk om te renderen binnen een kijkvenster.

Geoptimaliseerd voor 3D printen

TurboCAD 2D/3D kan STL-bestanden lezen en schrijven (het standaardformaat voor 3D-printing).

Meerdere tekeningen, meerdere papierruimtes

Maak meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes en onafhankelijke instellingen (halftone eenheden, enz.) en schakel snel tussen de papierruimtes met behulp van de tabbladen.

Bogen omzetten in polylijnen

Converteer Bézier of spline curves in een polylijn die volledig bestaat uit cirkelbogen of uit cirkelbogen en lineaire segmenten.

Sterrendodecaëder

Maak stervormige veelhoekige objecten met slechts twee muisklikken! Voor een selectie van stervormige vormen kunnen aanvullende eigenschappen worden gedefinieerd.

Tafelobjecten

Maak snel tabellen aan of importeer een tabel uit DWG/DXF-bestanden.

Assemblage lijst voltooiing assistent

Maak uw eigen montagelijsttabellen, die u kunt invullen met informatie uit de tekening

 

Architectuurkenmerken

TurboCAD biedt vele hulpmiddelen die het architectonisch ontwerp gemakkelijker maken.

Huishoudelijke assistent

Deze tijdbesparende tool creëert een voorlopig huisontwerp van kamer tot kamer. U kunt zelfs deuren, ingangen en gangen, kasten, garages en zelfs terrassen toevoegen! De kamers kunnen dan in de indeling worden samengevoegd. De tovenaar laat zelfs woningen met meerdere verdiepingen toe.

intelligente wanden

Wanden worden tijdens het ontwerpproces automatisch aangesloten en gerepareerd in TurboCAD in 2D of 3D. Rechte of gebogen wanden maken een sneller ontwerp mogelijk in vergelijking met conventionele tekengereedschappen. Openingen worden automatisch gemaakt wanneer deuren en ramen worden geplaatst.

Parametrische deuren & ramen

Ramen en deuren kunnen worden gewijzigd en aangepast aan specifieke behoeften en kunnen worden voorzien van materialen en kleuren.

Dynamische dimensies

Bij het plaatsen van deuren/ramen worden dynamische afmetingen weergegeven (afstand van deur/raam tot de uiteinden van de wand). Dit maakt een eenvoudigere plaatsing mogelijk. De bijbehorende offsetvelden worden in de besturingsbalk weergegeven.

Dak

Daken kunnen automatisch worden gemaakt door de wanden te selecteren. Wandtoppen veranderen automatisch wanneer de dakhelling wordt veranderd. Er kunnen ook verschillende materialen worden toegevoegd aan de verschillende onderdelen van een dak (boven- en onderkant, dakranden, enz.).

Markeringen

Markeringen kunnen worden gebruikt om objecten zoals kamers, deuren of ramen te nummeren in architectonische plannen. Deze tool is ideaal voor het maken van legendes, technische specificaties, of voor het gemakkelijk in kaart brengen van punten en het toevoegen van notities aan tekeningen. Er zijn vier verschillende markeerstijlen beschikbaar.

Assistentielijstassistent

De montagelijsten tonen het aantal deuren en ramen dat in de tekening wordt gebruikt. Met de Montagelijst Vullen Wizard kunt u uw eigen montagelijsttabellen maken die gevuld zijn met informatie uit de tekening. Zelfs tekststijlen kunnen worden gecontroleerd. Als er ramen of deuren in de tekening worden ingevoegd, wordt de montagelijst automatisch bijgewerkt.

 

Ontwerp- en 3D-modelleringsfuncties

Booleaanse 2D & 3D-bewerkingen

Gebruik twee bestaande objecten om een nieuw object te maken met behulp van unie, verschil, doorsnede of doorsnede. Selecteer uit meerdere objecten om een verbinding of verschil te maken.

Rotatie

Verplaats een 2D-object rond een rotatieas om een 3D-object te maken.

Extrusie

Complexe 3D-modellen kunnen worden getekend uit 2D-vormen.

Paduitdrijving

Extrusie van vormen langs een pad. Perfect voor het ontwerpen van onregelmatige objecten.

Verbindingspolylijn

Het koppelen van polylijnen maakt een sneller ontwerp mogelijk door het mogelijk te maken om kruisende objecten of delen van objecten te koppelen tot een enkele polylijn die geëxtrudeerd of geroteerd kan worden.

3D-doorsnede

TurboCAD® maakt het eenvoudig om één of meerdere objecten te snijden of op te splitsen in nieuwe objecten door het definiëren van het doorsnijvlak. Met het 3D Dwarsprofiel kunt u een lijn, een werkvlak, een oppervlak of een facet doorsnijden.

Kleurentransparantie

U kunt kleuren van achtergrondobjecten op de voorgrond tonen om verborgen details te tonen of te markeren.

Groeigereedschappen

De gereedschappen "Groef", "Cirkelgroef" en "Cirkelgroef door midden en straal" bieden grote voordelen voor de houtbewerking, meubelmakerij en uitvindingen.

 

Render & Visualiseren

Render/Visualiseren

TurboCAD 2D/3D maakt gebruik van de LightWorks renderingmodule. Dit zorgt voor indrukwekkende presentaties. LightWorks integreert automatisch met de materiaal-editor van TurboCAD en bevat luminantie- en andere verlichtingssturingen.

Verlichting & Materialen

TurboCAD 2D/3D bevat een materiaalbewerker en een complete materiaalbibliotheek om fysiek nauwkeurige materialen te definiëren, met inbegrip van reflecterende oppervlakken met ray tracing en radiositeit. Ook de verlichting en luminantie worden ondersteund.

ontwerpdirecteur

De Design Director maakt het eenvoudig om ontwerpalternatieven te organiseren, te verkennen en toe te passen in het Design Director-palet. Maak laag, licht, camera-sjablonen en krachtige lagen voor gebruik in verschillende ontwerpen. DWG-compatibele laagfilters helpen u bij het beheren van grote, complexe tekeningen. Lagen in TurboCAD 2D/3D zijn AutoCAD®-compatibel en maken gebruik van een Design Center-gebaseerd lagendialoogvenster.

Vrij beweegbare en gevormde kijkvensters

Maak viewports van de Modelspace in meerdere papierruimtes. De vorm van de kijkvensters kan eenvoudig worden aangepast. U kunt ook de lagen definiëren die worden weergegeven in viewports. Per kijkvenster kunt u lagen aan- of uitzetten. Het is zelfs mogelijk om te renderen binnen een kijkvenster.

Verschillende tekeningen, verschillende papiergebieden

Maak meerdere tekeningen, elk met meerdere papierruimtes en onafhankelijke instellingen (rastereenheden, enz.) en schakel snel tussen de papierruimtes met behulp van de tabbladen.

kleuren, vullingen, bitmap en gradiëntvulling, transparantie

TurboCAD® biedt een transparantie-optie voor luikpatronen, vullingen, kleuren en gradiëntvullingen. Ook aangepaste bitmaps, zoals bedrijfslogo's, kunnen worden gebruikt. Dit maakt het mogelijk om ontwerp- of montagedetails veel duidelijker en preciezer te presenteren.

Geheugenweergave Statusbalk

Na het selecteren van de renderfunctie voor een geselecteerd object geeft de TurboCAD-statusbalk het bijbehorende geheugengebruik en de verwerkingstijd weer.

 

Nieuwe functies

Gebruiksgemak & gebruikersinterface

Aanpasbaar lint (lintinterface)

De Ribbon Ribbon interface kan nu worden aangepast. Toevoegen en hernoemen van tools, groepen en tabbladen. Tabs kunnen ook worden verborgen of hernoemd, en handmatig gemaakte XML-configuratiebestanden kunnen direct worden geïmporteerd in TurboCAD. Bovendien ondersteunt het lint nu de UI-thema's.

Ondersteuning voor 4K-schermen

Met nieuwe schaalbare vectorsymbolen is TurboCAD nu volledig geoptimaliseerd voor 4K-monitoren. Dynamische schuifregelaars kunnen worden gebruikt om de werkbalkpictogrammen, de gebruikersinterface en andere pictogrammen in andere gebieden van de gebruikersinterface aan te passen om de leesbaarheid op monitoren met een hogere resolutie te optimaliseren.

Verbeterde Named Views-functionaliteit

Lagengroepen kunnen nu worden gekoppeld aan benoemde aanzichten, wat het beheer ervan sterk vereenvoudigt.

 

Ontwerp en bewerking in 2D

Selectie door vergelijkbare opties

Een krachtige tool waarmee u elk 2D- of 3D-objecttype of -blok kunt selecteren om alle gebeurtenissen in de tekening te vinden. Er kunnen zeer gedetailleerde opties worden geselecteerd, waaronder parameters zoals kleur en stijl van de pen, vulkleur en -stijl, lagen en zelfs het coördinatensysteem van het geselecteerde object. Een geweldige tool die gebruikt kan worden om verdere globale veranderingen aan te brengen in het geselecteerde object.

Eigenschappen toepassen

Deze tool draagt de eigenschappen van een referentie-object over en past deze toe op het volgende getekende object. Deze tool biedt een snelle en efficiënte manier om met één klik objecteigenschappen zoals lijnfonts, maatstijlen en muureigenschappen toe te wijzen.

PDF-onderlaag invoegen

Met deze functie kunt u pagina's uit PDF-bestanden invoegen in tekeningen om ze te gebruiken als referentie of als lagen voor het traceren. Om een PDF-pagina als tracinglaag te gebruiken, moet het een vector-PDF-bestand zijn. Het gebruik van een bitmap PDF is hiervoor niet geschikt. Als het PDF-bestand vectorgegevens bevat, kunt u de eind- en middenpunten van de lijnen in de PDF als klikpunten gebruiken. De onderlaag verschijnt als bitmapgegevens van de PDF. Onderlagen bestaan uit twee delen: Ondertapijtstijl en ondertapijtinzet. Met de PDF Underlay als Objects tool kunt u de underlay omzetten in bewerkbare objecten.

Accentueer de eindpunten

Dit commando benadrukt de eindpunten van de items. Het is beschikbaar in het snelmenu wanneer de geselecteerde grafiek niet gesloten is en het aantal hoekpunten groter is dan 2. Ondersteunde objecttypes: Polylijnen, 3D polylijnen, dubbele lijnen, wanden, Bezier en spline curves.

Overlappingen verwijderen

Deze "overkill" tool stelt de gebruiker in staat om overlappende lijnen, bogen, tekst en afmetingen te verwijderen, wat tekeningen kan vereenvoudigen door dubbele, overbodige objecten te verwijderen. De Gebeurtenisviewer geeft het aantal gewijzigde objecten weer.

Selectiepuntbroedplaats

Selectiepunt arcering werkt ook voor 2D-objecten met tussenruimtes. Voorbeeld: Vullen van een gebied dat wordt begrensd door een polylijn wanneer de polylijn openingen heeft. Deze verbeteringen zijn ook van toepassing op ADT-objecten (muren, deuren en ramen), zodat dergelijke objecten met openingen op een vergelijkbare manier kunnen worden opgevuld.

 

3D-ontwerp en -modellering

Oppervlakte-extrusie

Gebruikers kunnen nu vlakke 3D-polylijnen of 3D-curven selecteren voor oppervlakte-extrusiegereedschappen zoals rotatie. 3D-curve en curve (2D-curve) zijn nu afzonderlijke gereedschappen.

Architectuur

ADT objecten (ADT, Architectural Desktop):

ADT-objecten kunnen nu volledig worden gebruikt met de Copy en Linear Matrix kopieertools. Zo houdt de Paste Matrix-functie nu rekening met alle eigenschappen van het te kopiëren ADT-object, inclusief de werklaag, de lagen, de materialen, enz. Voorheen kon dit gereedschap alleen een dakobject maken. Nu is het mogelijk om meerdere objecten te creëren. Daarnaast is de totale verwerking van alle ADT-objecten in een tekening, inclusief de House Assistant, sterk versneld.


Fotorealistische weergave en visualisatie

Nieuwe LightWorks®-rendermodule en shader voor zon en hemel

De LightWorks® renderingmodule is geüpdatet naar versie 9.3. Nieuwe eigenschappen toegevoegd Zon Richting door Geopositie en Richting door Geopositie aan de Zon en Hemelschaduwers.

RedSDK naar LightWorks-poort

Afbeeldingen die met RedSDK zijn gerenderd, worden nu automatisch omgezet naar een LightWorks-gerenderde afbeelding met een grotere nauwkeurigheid en volledigheid.

Interoperabiliteit

Compatibiliteit met AutoCAD 2019

TurboCAD biedt nu volledige ondersteuning voor AutoCAD DWG-, DXF- en DWF-formaten.

STL-filter, 3D-afdrukinspectie

Bij het exporteren van een STL-bestand is een nieuwe optie voor 3D-afdrukinspectie beschikbaar. Deze tool controleert een deel op de volgende veel voorkomende topologische fouten, zoals niet-meervoudige randen, dubbele en ingeklapte facetten, open randen, framing en meer. De compressiecontrole geeft ook geometrie-informatie weer zoals uitbreidingen, aantal facetten / hoekpunten, oppervlakte en volume.

FBX-filter

Exporteer bestandsformaat voor 3D animatie software zoals 3DS, Maya, MotionBuilder en Mudbox

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ViaCAD PowerPack 10 3D Druck AddOn"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken