Gratis hotline 0800 2633100
 
G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden

G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden

€ 15,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820526
 • C2001ESD12001
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden, Selecteerbaar: 1 of 3 apparaten...meer

Productinformatie "G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden"

G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden, Selecteerbaar: 1 of 3 apparaten

Compromisloze hoogwaardige bescherming van uw gegevens.

Snel.
G DATA Antivirus werkt onopvallend op de achtergrond voor uw veiligheid. En je surft, speelt of winkelt op volle snelheid.

Onverbiddelijk.
Het maakt niet uit of het gaat om aanvallen door losgeldafnemers, via veiligheidslekken of tijdens het online bankieren: u bent veilig. Voelt goed, nietwaar?

Slim.
Technologieën van de volgende generatie herkennen al aan het gedrag van programma's of ze een aanval plannen. Zo ben je hackers altijd een stap voor.

De belangrijkste functies:

Virusscanner
Vertrouw op de hoogste detectiepercentages door middel van parallel werkende technologieën.

Gedragstesten
Beschermt je ook tegen onbekend ongedierte. G DATA Antivirus herkent deze aan hun opvallende gedrag.

E-mailcontrole
Scant binnenkomende e-mails en bijlagen op verdachte inhoud. Gevaren worden herkend voordat er iets gebeurt.

Exploitatiebescherming
Beschermt uw computer tegen criminelen die profiteren van beveiligingsgaten in bijvoorbeeld Office-toepassingen en PDF-readers.

G DATA BankGuard
De gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven - voor veilig online bankieren en winkelen.

Anti-Ransomware
Geen kans op chantage Trojaanse paarden: G Data beschermt u tegen criminelen die uw bestanden versleutelen.

USB-toetsenbordwacht
Beschermt u tegen geknoei met USB-apparaten die doen alsof ze een toetsenbord zijn, ook al lijken ze op USB-sticks of externe harde schijven.

Update beheer
Bepaal wanneer en waar uw PC updates downloadt. Zo vermijdt u extra kosten terwijl u bijvoorbeeld bent ingelogd op een buitenlands WLAN.

De intelligente technologieën achter Antivirus

Geavanceerde virusscanner

De kern van alle G DATA-oplossingen voor Windows-computers is de CloseGap-technologie met DoubleScan: twee virusscanners werken in perfecte harmonie om maximale bescherming te garanderen. Samen scannen ze uw systeem op zowel wijdverspreide malware als nieuwe virussen of bedreigingen die alleen lokaal zijn. De intelligente technologieën van het antivirusprogramma vullen elkaar aan en worden precies daar toegepast waar ze nodig zijn - zonder de snelheid van uw computer te beperken..

Gedraagt één dossier zich verdacht?

Om ook malware te identificeren die nog niet bekend is, werkt de G DATA-virusbescherming met proactieve technologieën. Onze Behavior Blocker detecteert virussen alleen al door hun gedrag: Worden bijvoorbeeld ongewenste processen op de achtergrond gestart nadat u op een bestand heeft gedubbelklikt? Onopgemerkte downloads stoppen bijvoorbeeld de gedragsanalyse betrouwbaar en snel voordat ze een gevaar worden.

Veiligheidshiaten als toegangspunten

G De bescherming tegen virussen garandeert de gebruikers een optimale bescherming, zelfs als er veiligheidslekken op de computer zijn. G Data beschermt tegen gevaarlijke exploits met speciaal ontwikkelde geavanceerde antivirustechnologie - kwaadaardige programmacodes die precies zijn afgestemd op en gebruikmaken van beveiligingsgaten in uw computer. De intelligente G DATA-software beschermt uw computer zelfs tegen tot nu toe onbekende exploits door processen te bewaken en afwijkingen van de gebruikelijke volgorde te detecteren.

In elk programma vinden vele kleine processen na elkaar plaats. Een proces reageert op het vorige, de volgorde van mogelijke reacties is voorspelbaar. Exploitaties veroorzaken valse reacties in deze volgorde. Als een programma geïnfecteerd is, wordt het anders uitgevoerd dan het zou moeten zijn. Om dit te detecteren voert onze exploit-beveiliging automatisch geheugentests uit en controleert ze de looptijd van elke programmavolgorde.

De meeste aanvallen van het internet - met uitzondering van phishingsites - vinden plaats via zogenaamde drive-by infecties: De gebruiker bezoekt een voorbereide website, die de computer bespioneert voor kwetsbare veiligheidslekken. Zodra er geschikte lacunes worden ontdekt, wordt de juiste exploit ongemerkt naar de computer gestuurd om vervolgens verdere malware te downloaden en uit te voeren - bijvoorbeeld banktrojans of ransomware..

Geen kans voor chanteurs

G DATA-virusbescherming beschermt u ook tegen bedreigingen door chantage van virussen: zogenaamde ransomware blokkeert uw computer in het geval van een aanval en versleutelt uw gegevens, zoals privéfoto's, video's, documenten of e-mails. Alleen tegen losgeld geven de daders de gegevens weer vrij.

Virusscanners en gedragsbewaking kunnen de malware detecteren en verwijderen. G Data heeft een volledig nieuwe procedure ontwikkeld om u optimaal te beschermen tegen chantage van malware en om nog specifieker te reageren op ransomware-activiteiten: G DATA Anti-Ransomware is een proactieve technologie - encryptietrojanen worden vroegtijdig gedetecteerd op basis van de kenmerken die typisch zijn voor dit soort ongedierte.

Het is bijvoorbeeld merkbaar wanneer back-ups van het besturingssysteem worden uitgeschakeld, een opvallend aantal bestanden in korte tijd worden versleuteld of bestandsextensies worden gewijzigd (bijv. .docx naar .locky).

G DATA Anti-Ransomware onderbreekt dergelijke processen onmiddellijk, zodat uw foto's, video's, documenten en e-mails niet kunnen worden gecodeerd.

Veiligheid in online bankieren

Het G DATA-antivirusprogramma biedt ook een efficiënte bescherming voor uw online bankieren: de gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen banktrojans die bijvoorbeeld overschrijvingen willen manipuleren.

BankGuard herkent mogelijke manipulaties en vervangt deze door het origineel. De virusbescherming identificeert en verwijdert vervolgens de malware.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen
eigenschappen: "G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden"
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "G Data Antivirus 2020, 1 jaar, direct te downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken