Gratis hotline 0800 2633100
 
Download ACDSee Photo Studio Ultimate 2019

Download ACDSee Photo Studio Ultimate 2019

€ 109,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820434
 • AC-12010-LIC
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Nieuws: Import/export van ontwikkeling of het bewerken van presets Deel uw...meer

Productinformatie "Download ACDSee Photo Studio Ultimate 2019"

Nieuws:

Import/export van ontwikkeling of het bewerken van presets
Deel uw voorinstellingen met anderen door ze te exporteren, of gebruik de voorinstellingen van andere of eerdere bewerkingen door ze te importeren.

Verbeterde zwart-wit beelden
In de zwart-witmodus kunt u het contrast van de afzonderlijke kleuren verhogen of verlagen en een helderheidsbereik instellen dat overeenkomt met de contrastaanpassing.

Kleur LUTs
Zorg voor een naadloze kleurcorrectie van uw afbeeldingen door het importeren en toepassen van LUT's als gekleurde bewerkingsmodusfilters.

Kleuren in tegenstelling tot
Pas het contrast van de afzonderlijke tinten aan en selecteer nauwkeurige helderheidsbereiken om contrastdetails in hooglichten of schaduwgebieden te benadrukken.

Nieuwe borstelfuncties in de ontwikkelmodus
Gebruik een penseel om levendigheid, verzadiging, tint, helderheid, contrast en kleur overlay toe te voegen, of pas temperatuur-, schaduw- en gradatiecurves in delen van uw beeld aan zonder andere gebieden te beïnvloeden. U kunt ook gebruik maken van lineaire of radiale gradiënten om een geleidelijke progressie te garanderen.

Automatisch vooruitgaan
Als metagegevens worden toegevoegd, gaat ACDSee automatisch door naar het volgende beeld, zodat u hele mappen kunt ordenen zonder uw handen van het toetsenbord te halen.

Ontwikkeling Instellingen Gebied
Bekijk aanpassingen van uw afbeeldingen in de ontwikkelmodus, kopieer en plak deze aanpassingen in andere afbeeldingen of herstel afbeeldingen - allemaal eenvoudig in de beheer- of weergavemodus.

Ondersteuning voor HEI
F
Decodeer HEIF-bestanden (een zeer efficiënt type mediacontainerformaat voor afbeeldingen en beeldsequenties) in ACDSee Photo Studio.

Import / export acties
Deel uw acties met andere gebruikers door ze te exporteren als handige, gecomprimeerde pakketten of ontvang acties van vrienden om de onbeperkte creatieve mogelijkheden van opgenomen acties aan te boren.

Selectie van de lichtsterkte
Maak selecties op basis van de helderheid in uw beelden. Hoe helderder een pixel is, hoe sterker de selectie voor die pixel zal zijn.

Aanpasbare sneltoetsen in de managementmodus
Met aangepaste sneltoetsen voor elke stap in uw workflow kunt u snel van de ene naar de andere stap gaan.

Maskers voor kopiëren en plakken
Kopieer kleurenfoto's en plak ze als helderheidsmaskers in andere lagen (inclusief aanpassingslagen).

functies:

Gezichtsherkenning
Organiseren is nog nooit zo persoonlijk geweest. De gezichtsdetectie van ACDSee Photo Studio Ultimate 2019 detecteert mensen in uw foto's, zodat u mensen namen kunt geven om ze snel te kunnen zoeken en identificeren. ACDSee onthoudt direct welke gezichten welke namen krijgen. Op die manier zal de grootvader nooit vergeten worden! Bespaar uren op handmatig zoeken. Onderscheid foto's van klanten, familieleden of geïnteresseerden.

Uitgebreide
RAW-editor
Met de ingebouwde ondersteuning voor meer dan 500 cameramodellen in Photo Studio Ultimate kunt u uw RAW-beelden met gemak bewerken.

Voor de ultieme bewerkingservaring begint u met de ruwe gegevens die door uw camera zijn vastgelegd en transformeert u deze op niet-destructieve wijze - met hulpmiddelen voor belichting, contrast, kleur, reparatie, verscherping en andere detailhulpmiddelen.

Visionaire verwerking in lagen
Met de Layer Editor kunt u onbevreesd innovatieve veranderingen aanbrengen met behulp van parametrische fotobewerking.

Voeg lagen toe om individuele aanpassingen te maken en effecten toe te passen en keer op elk moment terug om ze te optimaliseren. Combineer individuele lagen met eventuele filters of aanpassingen vanuit de bewerkingsmodus voor maximale vrijheid bij het bewerken van afbeeldingen.

Moeiteloos digitaal vermogensbeheer
Zoeken, sorteren, verplaatsen, organiseren en delen - de applicatie biedt alles wat je nodig hebt om je fotografie-workflow volledig onder de knie te krijgen. Voeg beoordelingen, hiërarchische trefwoorden, categorieën en locatiegegevens toe aan uw afbeeldingen. Tag foto's snel met visuele markers of aangepaste kleurlabels voor verdere bewerking.

Verwijderen en vervangen
Verwijder eventuele elementen uit uw foto's en integreer de rest. Selecteer ongewenste objecten voor verwijdering en gebruik de Smart Delete functie om het gebied te vullen met een geschikte achtergrond. Dit inhoudelijk gevoelige gereedschap levert een natuurlijk ogend resultaat op, zelfs als u elementen zoals telegraafpalen, menigten, ontbrekende onderdelen, onheilspellende wolken - wat u maar wilt - extraheert. U kunt zelfs structuren en oppervlakken verwijderen om fantastische manipulaties en beeldcomposities te creëren.

Vervormen en herontwerpen
Creatieve beeldbewerking is nog nooit zo moeiteloos geweest. Met de Liquefy tool kunt u objecten in afbeeldingen vervormen zonder de kwaliteit te beïnvloeden. Verplaatsen, comprimeren, kluisje of herstellen. Maak ontwerpen uit de vrije hand of retoucheer portretten door pixels te verplaatsen zonder ze te veranderen.

Mobiele fotografie workflow
Met ACDSee Mobile Sync kunt u direct draadloos foto's en video's versturen van uw mobiele apparaat naar ACDSee Photo Studio! Selecteer gewoon de bestanden en stuur ze op. De ACDSee Mobile Sync-app, die beschikbaar is voor iPhone en Android, weet altijd welke foto's zijn verzonden, zodat u zich niets hoeft te herinneren. Flexibele selectiemogelijkheden en configureerbare bestandsnamen en submappen versnellen en vereenvoudigen de stappen. Bewerk en breng metadata over en gebruik RAW-ondersteuning op de iPhone.

Hardware

 • Intel® of AMD-processor met 64-bits ondersteuning
 • Intel i3-processor of beter aanbevolen
 • 2 GB RAM (6 GB RAM of meer aanbevolen)
 • 512 MB video RAM (VRAM)
 • DirectX 10-compatibele grafische adapter
 • 1024 × 768 beeldschermresolutie (1920 × 1080 aanbevolen)
 • 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf

Software

 • Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1 & Windows® 10 (alleen 64-bits edities)
 • Microsoft® Internet Explorer® 9+
 • Microsoft® DirectX® 10 of hoger
 • Windows Media® Player 9.0
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Download ACDSee Photo Studio Ultimate 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken