Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelDRAW Graphics Suite XXL Special Edition
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition
CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition grafieken en illustraties - beeldbewerking - pagina-indeling - lettertypebeheer Alleen beschikbaar in het Duits, Engels en Spaans! Eenvoudigweg creatief CorelDRAW® Graphics...
€ 194,99 * € 219,00 *
Alleen beschikbaar in het duits! CorelDRAW Graphics Suite XXL Special Edition inclusief...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite XXL Special Edition"

Alleen beschikbaar in het duits!

CorelDRAW Graphics Suite XXL Special Edition inclusief AfterShot 3

grafieken en illustraties - beeldbewerking - pagina-indeling - lettertypebeheer

Eenvoudigweg creatief

Met een set functies die wereldwijd door miljoenen ontwerpprofessionals worden gebruikt, stelt CorelDRAW Graphics Suite XXL SE u in staat om topprestaties te leveren. Naast al uw favorieten biedt de vertrouwde en zeer gewaardeerde intuïtieve gebruikersinterface vele nieuwe hulpmiddelen voor het ontwerpen van professionele afbeeldingen, illustraties, lay-outs en webgraphics, evenals vectorisatie, beeldbewerking en nog veel meer. Profiteer van uitzonderlijke functies waarmee u verbluffende resultaten kunt bereiken en uw persoonlijke ontwerpstijl kunt uitdrukken. CorelDRAW Graphics Suite SE levert een unieke ontwerpervaring met een grote waarde.

Belangrijke toepassingen:

 • CorelDRAW® SE - Vectorafbeelding en pagina-indeling
 • FOTO-PAINT® SE - beeldbewerking
 • PowerTRACE® - vectorisatie van bitmaps (geïntegreerd in de toepassing CorelDRAW 2018)
 • CAPTURE™ - Screenshot-programma
 • CONNECT™ - Programma voor het zoeken naar inhoud
 • BenVista PhotoZoom Pro 4 - Plugin voor het vergroten van digitale beelden
 • incl. VBA (Visuele Basistoepassing) Belangrijk!Controleer voordat u bij de plotterfabrikant koopt of de CorelDRAW Special Version compatibel is met uw plotter.  

Bonusaanvragen:

 • AfterShot™ - RAW-foto-editor
 • ParticleShop 3 Penseelpakket - artistiekepenselen voor beeldverbetering en creatief gebruik als Photoshop / PHOTO PAINT-plugin
 • PhotoMirage Express - foto-animatieprogramma: beelden animeren met bewegingen

Inhoud:

 • Professionele Clipart - Geef uw creativiteit een boost met 1.300 clipart voor uw ontwerpen en projecten
 • Hoogwaardige foto's - 100 hoogwaardige foto's om te gebruiken in uw ontwerpen.
 • Speciale lettertypen - Kies uit een collectie van 125 professionele lettertypen
 • Ontwerpsjablonen - Ga meteen aan de slag met meer dan 100 professioneel ontworpen ontwerpsjablonen

Belangrijkste redenen om CorelDRAW Graphics Suite XXL SE te gebruiken

1. Uitgebreid
De professionele toepassingen en tools van CorelDRAW® Graphics Suite SE stellen u in staat om op uw best creatief te zijn. Grafiek, lay-outs, illustraties, vectorisatie, beeldbewerking, printprojecten, kunst, typografie en nog veel meer. Of u nu een grafische professional, nieuwkomer of designliefhebber bent, dit pakket biedt u een unieke ontwerpervaring. Het bevat krachtige toepassingen zoals CorelDRAW SE en Corel® PHOTO-PAINT® SE - plus, als bonus, Corel® AfterShot® 3 voor eenvoudige beeldcorrecties en -verbeteringen - alles wat u nodig hebt om uw ideeën om te zetten in werkelijkheid en verbluffende resultaten te behalen.

2. creatief
Volg uw passie: ontdek veelzijdige functies waarmee u uw unieke stijl kunt uitdrukken en uw publiek kunt verrukken. Met unieke vector- en beeldbewerkingseffecten en flexibele pagina-layoutmogelijkheden beschikt u over alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw creatieve potentieel te benutten. CorelDRAW Graphics Suite SE geeft u echte creatieve vrijheid om uw ideeën te realiseren.

3. productief
Werk efficiënter met aanpasbare, tijdbesparende snelkoppelingen, een intuïtieve gebruikersinterface en geautomatiseerde functies die arbeidsintensieve taken vereenvoudigen. Toonaangevende bestandsformaatcompatibiliteit, verhoogde verwerkingskracht en geavanceerd kleurbeheer zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit. Ontdek waardevolle nieuwe functies zoals een automatische functie voor het interactief draaien van scheve beelden en een automatische perspectiefcorrectie om het perspectief van foto's aan te passen. U vindt hier alle functies die u nodig heeft om logo's, brochures, webgraphics, borden of iets anders te maken dat u kunt bedenken!

4. gemakkelijk te gebruiken
Profiteer van een unieke gebruikersinterface die u gemakkelijk kunt navigeren en die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw workflow met ongeëvenaarde aanpassingsopties. Op het vernieuwde welkomstscherm kun je snel een keuze maken uit verschillende werkruimtes, leren over nieuwe functies, toegang krijgen tot online lesmateriaal en ontwerpelementen, lettertypen, apps en plug-ins. En laat je inspireren door een indrukwekkende grafische galerij die is gemaakt in CorelDRAW Graphics Suite. Wij bieden hoogwaardige afbeeldingen en foto's, veelzijdige sjablonen en frames, videotutorials, tutorials en nog veel meer voor elke stap van uw creatieve reis.

Top 10 Nieuwe functies in CorelDRAW Graphics Suite SE

NIEUW! Hoekbewaking voor stippellijnen en contouren
Verkrijg meer controle in CorelDRAW SE over het uiterlijk van hoeken in objecten, tekstelementen en symbolen met stippellijnen. Naast de bestaande standaardinstellingen kunt u nu kiezen uit twee nieuwe opties om perfect ontworpen, nauwkeurig gedefinieerde hoeken te creëren.

NIEUW! Uitlijnen en verdelen van knooppunten
U kunt het bounding box van een selectie, de rand of het midden van een pagina, de dichtstbijzijnde rasterlijn of een gespecificeerd punt gebruiken om knooppunten uit te lijnen. Voeg gelijke afstanden tussen de knooppunten in de horizontale of verticale richting in.

OPTIMIZED! Aanpassen van de curve preview en bewerken
Gebruik een sneltoets om de primaire kleur te vervangen door de secundaire kleur en vice versa om knooppunten en bewerkingspunten makkelijker zichtbaar te maken in zeer complexe ontwerpen.

OPTIMIZED! Toepassen en beheren van vullingen en transparantie
Volledig herontworpen vul- en transparantselectorfuncties verhogen de productiviteit en verbeteren de prestaties bij het bewerken en beheren van vullingen en transparanten in CorelDRAW en PHOTO-PAINT.

NIEUW! Bilineair Zoomen
Met de nieuwe bilineaire zoomfunctie heeft u een extra vergrotingsoptie. Het voegt pixels in door het gemiddelde te nemen van de kleurwaarden van de omringende pixels bij het uitzoomen. Dit voorkomt gekartelde randen en verbetert de weergavekwaliteit van scherpe, gedetailleerde beelden.

NIEUW! Interactief rechtzetten en aanpassen van het beeldperspectief
Roteer scheve beelden door een uitlijningslijn uit te lijnen met een element op de foto of door een rotatiehoek op te geven. Alle bedieningselementen zijn direct toegankelijk of gemakkelijk te vinden in de huisbar voor een perfect resultaat in enkele minuten. Pas het perspectief van gebouwen, oriëntatiepunten of objecten in uw foto's aan met de interactieve tool voor perspectiefcorrectie. Om een foto te corrigeren, kunt u de vier hoeken van het beeld eenvoudigweg uitlijnen met een vorm die rechthoekig moet zijn.

NIEUW! Een perspectiefeffect toevoegen
Creëer snel de illusie van afstand en diepte door perspectief toe te kennen aan bitmaps en vectorobjecten direct in het tekenvenster. Een ingenieus hulpmiddel voor het presenteren van illustraties en grafieken in real-world scenario's.

NIEUW! Breng enveloppen aan op bitmaps

Vervorm bitmaps interactief. Plaats ze in een romp en verplaats de knopen van de romp. Snelle en naadloze integratie van bitmaps in illustraties met behulp van voorinstellingen voor enveloppen of aangepaste enveloppen.

OPTIMIZED! Ondersteuning voor stylus en Microsoft Surface Dial
Gebruik de druk om de grootte van de gumtop te variëren en de helling en oriëntatie te koppelen aan de vlakheid en rotatie van de gumtop. Door de stylus te draaien wordt de gum geactiveerd, zodat u kunt gummen zonder het gereedschapspalet te gebruiken. Profiteer ook van de verbeterde ondersteuning voor dial-invoerapparaten zoals Microsoft Surface Dial. CorelDRAW biedt een alternatieve en intuïtieve manier van werken: werk uitsluitend met een touchscreen en de Dial. Zet het toetsenbord opzij en probeer de contextgevoelige interface op het scherm uit.

OPTIMIZED! Vectorvoorvertoning en snellere weergave van tekst
U kunt sneller werken omdat tool- en curvevoorvertoningen, knooppunten, bewerkingspunten, effectcontroles en schuifregelaars en tekstelementen sneller worden weergegeven. Open grote bestanden sneller en bewerk complexe curven vlotter. Tekst, vooral grafische tekst, maakt het sneller. CorelDRAW SE verbetert ook de prestaties van de fontlijst, zodat u sneller het gewenste lettertype kunt vinden.

Bonusaanvragen

AfterShot 3

Beleef je passie voor fotografie en maak onvergetelijke foto's - zonder vele uren achter de computer te zitten. Met Corel® AfterShot™ 3 kunt u snel en eenvoudig professionele fotobewerkingsvaardigheden verwerven en zelfs zeer grote fotocollecties beheren. Maak eenvoudige correcties en verbeteringen, herstel details in overbelichte foto's, verbeter kleuren, corrigeer vervormingen en meer. Gebruik nauwkeurige retoucheertools om expressieve portretten te maken en verwijder stof, vlekken en andere gebreken van foto's. Bespaar tijd door aanpassingen aan duizenden foto's tegelijk toe te passen met batch-verwerkingshulpmiddelen. Corel AfterShot 3, voor de liefde van de fotografie.

ParticleShop Borstelpakket

Maak unieke beeldverbeteringen met ParticleShop, een krachtige Photoshop-plug-in van Corel Painter. Ervaar de verbazingwekkende Painter brush technologie om beelden artistiek te verbeteren met ingenieuze strepen. De 3-borstels verpakking bevat een verscheidenheid aan borstels in de categorieën 'Heat Path', 'Twist' en 'Merge'.

FotoMirage Express

Mooi geanimeerd. Helemaal ongecompliceerd. Vervaag de grens tussen foto en video met beelden die stromen, wervelen en draaien. Maak van een beeld in enkele minuten een verbluffende animatie met de magische kenmerken van PhotoMirage Express. Sleep bewegingspijlen om de bewegingsrichting in te stellen en ankerpunten om de gebieden te definiëren die stil moeten blijven staan. Bekijk dan hoe uw foto tot leven komt! Of het nu gaat om het vergroten van de interactie op sociale-mediakanalen, het stimuleren van de online verkoop, of gewoon om plezier te hebben met je foto's: Met PhotoMirage Express kunt u prachtige foto-animaties maken die uw publiek zullen boeien.

Systeemvereisten:

 • Windows 10, 8.1 of Windows 7, 32-bit of 64-bit**, met de nieuwste updates en servicepacks
 • Intel Core i3/5/7 of AMD Athlon 64
 • 2 GB RAM
 • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
 • Multitouch scherm, muis of tablet
 • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
 • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
 • Microsoft .NET Framework 4.6
 • Optioneel: DVD-station (om de Box-versie te installeren)

Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite SE te activeren en toegang te krijgen tot enkele softwarecomponenten, online functies en inhoud. **De Special Edition-versies zijn allemaal 32-bits, maar zullen natuurlijk ook op 64-bits systemen draaien.

 

Download formaat

530 MB

Geschatte downloadtijd

DFÜ (56 kBit/s)  21 uur 2 min.
DSL-kabel (256 kBit/s)  4 uur 36 minuten
DSL-kabel (768 kBit/s)  1 uur 32 minuten
DSL/kabel (1,6 MBit/s)  47 min.
DSL/kabel (6 MBit/s)  12 min.
DSL/Kabel (16 MBit/s)  4 min.

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite XXL Special Edition"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Superschnelle Abwicklung, wie immer.Bin noch nie enttäuscht worden.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken