Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition

CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition

€ 152,47 * € 222,68 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820793
  • ESDCDGSSE2019OEMDE
  • Permanent geldig
  • DE | EN | ES
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition grafieken en illustraties - beeldbewerking -...meer

Productinformatie "CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition"

CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition

grafieken en illustraties - beeldbewerking - pagina-indeling - lettertypebeheer
Alleen beschikbaar in het Duits, Engels en Spaans!

Eenvoudigweg creatief

CorelDRAW® Graphics Suite SE geeft u een unieke en naadloze ontwerpervaring. Dit voordelige programmapakket is een complete oplossing voor grafiek, lay-out, illustratie, beeldbewerking, webbeelden, printprojecten, kunst, typografie en nog veel meer. Profiteer van geavanceerde functies die uw unieke ontwerpstijl weerspiegelen. Werk productiever met snellere verwerkingskracht en ongeëvenaarde compatibiliteit. Voer al uw ideeën op betrouwbare wijze uit en bereik indrukwekkende resultaten.

Belangrijkste toepassingen:

  • CorelDRAW® SE - Vectorafbeelding en pagina-indeling
  • FOTO-PAINT® SE - Beeldverwerking
  • PowerTRACE® - vectorisatie van bitmaps (geïntegreerd in de toepassing CorelDRAW 2018)
  • CAPTURE™ - Screenshot-programma
  • CONNECT™ - Programma voor het zoeken naar inhoud
  • incl. VBA (Visual Basic voor toepassingen) Belangrijk! Controleer bij de plotterfabrikant of deze CorelDRAW Special Version compatibel is met uw plotter.

Bonusaanvragen (inbegrepen!)

  • AfterShot™ 3 - RAW-foto-editor
  • BenVista PhotoZoom Pro 4 - Plugin voor het vergroten van digitale beelden
  • PhotoMirage™ Express - foto-animatieprogramma

inhoud:

  • Professionele Clipart - Geef uw creativiteit een boost met 1.000 clipart voor uw ontwerpen en projecten.
  • Foto's van hoge kwaliteit - 100 foto's van hoge kwaliteit voor gebruik in uw ontwerpen.
  • Speciale lettertypes - Kies uit een collectie van 175 professionele lettertypes.
  • Ontwerpsjablonen - Ga meteen aan de slag met meer dan 60 professioneel ontworpen ontwerpsjablonen.

 

Topinnovaties:

OPTIMIZED!Objects" docking window

Het beheer van de ontwerpelementen, niveaus en pagina's is volledig opnieuw ontworpen. Het nieuwe "Objects"-docking-venster geeft u directe controle over de structuur van een document en snelle toegang tot de onderdelen ervan.

OPTIMIZED! Pixel-workflow

Zorg ervoor dat alle afbeeldingen die bedoeld zijn voor het internet pixelnauwkeurig zijn. Lijn het pixelraster uit met de rand van de pagina, zodat de geëxporteerde afbeeldingen duidelijke randen hebben. Een nieuwe knop voor pixelrasteruitlijning maakt het gemakkelijker om perfecte vormen te creëren.

NIEUW! Niet-destructieve effecten

U kunt bitmap-effecten toepassen op beide vectoren en bitmaps, de effecten aanpassen en naar wens experimenteren zonder de bronafbeelding of het object te wijzigen. Het nieuwe tabblad Effecten in het venster Eigenschappen docking dient als centrale locatie voor niet-destructieve bewerking.

NIEUW! Sjablonen

Profiteer van een nieuwe workflow bij het gebruik van de opdracht "Nieuw van sjabloon" en een verscheidenheid aan bijgewerkte sjablonen die gratis kunnen worden gedownload via de optie "Meer tools" in het welkomstscherm.

OPTIMIZED! Gebruikersinterface

De nieuwe gebruikersinterface is nu nog eenvoudiger te navigeren. Zoek en vervang projectonderdelen efficiënter en profiteer van een verbeterde mailmerge-functie en een opnieuw ontworpen dialoogvenster met opties.

 

De belangrijkste redenen om te kiezen voor CorelDRAW Graphics Suite Special Edition:

1. Uitgebreid
De professionele toepassingen en tools van CorelDRAW® Graphics Suite SE stellen u in staat om creatieve uitmuntendheid te bereiken. Grafiek, lay-outs, illustraties, vectorisaties, beeldbewerking, printprojecten, kunst, typografie en nog veel meer: of u nu een grafische professional, nieuwkomer of designliefhebber bent, dit programmapakket biedt u een unieke ontwerpervaring. Het bevat krachtige toepassingen zoals CorelDRAW SE en Corel PHOTO-PAINT® SE - plus, als bonus, Corel® AfterShot® 3 voor eenvoudige beeldcorrectie en -verbetering - alles wat u nodig hebt om uw ideeën op betrouwbare wijze te realiseren en verbluffende resultaten te behalen.

2. creatief
Volg uw passie: ontdek veelzijdige functies waarmee u uw unieke stijl kunt uitdrukken en uw publiek kunt verrukken. Met unieke vector- en beeldbewerkingseffecten en flexibele paginalay-output-functies beschikt u over alle hulpmiddelen die u nodig hebt om uw creatieve mogelijkheden te benutten. CorelDRAW Graphics Suite SE geeft u echte creatieve vrijheid om uw ideeën tot leven te brengen.

3. productief
Werk efficiënter met aanpasbare, tijdbesparende snelkoppelingen, een intuïtieve gebruikersinterface en geautomatiseerde functies die arbeidsintensieve taken vereenvoudigen. Toonaangevende bestandsformaatcompatibiliteit, verhoogde verwerkingskracht en geavanceerd kleurbeheer zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit. Ontdek waardevolle nieuwe functies zoals een automatische functie voor het interactief roteren van scheve beelden en een automatische perspectiefcorrectie om het perspectief van foto's aan te passen. In deze suite vindt u alle functies die u nodig heeft om logo's, brochures, webgraphics, borden of iets compleet nieuws te ontwerpen!

4. gebruiksvriendelijk
Profiteer van een unieke interface die u snel onder de knie krijgt en die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw workflow met ongeëvenaarde aanpassingsopties. Met het vernieuwde welkomstscherm kunt u snel een keuze maken uit verschillende werkruimtes, nieuwe functies leren kennen, toegang krijgen tot online lesmateriaal, ontwerpelementen, lettertypen, apps en plug-ins. En laat je inspireren door een indrukwekkende grafische galerij die is gemaakt in CorelDRAW Graphics Suite. Voor elke stap van uw creatieve reis bieden wij beelden en foto's van hoge kwaliteit, veelzijdige sjablonen en frames, videotrainingen, tutorials en nog veel meer.

 

Systeemvereisten:

  • Windows 10*, 8.1 of Windows 7, in 32-bit of 64-bit**, met de nieuwste updates en servicepacks
  • Intel Core i3/5/7 of AMD Athlon 64
  • 2 GB RAM
  • 2,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Multitouch scherm, muis of tablet
  • Schermresolutie van 1280 x 720 bij 100% (96 dpi)
  • Microsoft Internet Explorer 11 of hoger
  • Microsoft .NET Framework 4.7.2
  • Optioneel: CD-drive (om de boxed versie te installeren). Installatie vanaf CD vereist een download van maximaal 800 MB
  • Een internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite SE te installeren en te authenticeren en om toegang te krijgen tot enkele van de meegeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

*CorelDRAW Graphics Suite SE 2019 ondersteunt Windows 10, versie 1803, 1809 en latere versies die tijdens de levenscyclus van CorelDRAW Graphics Suite SE 2019 zijn uitgebracht.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDRAW Graphics Suite 2019 Special Edition"
18 jan. 2023

Works fine

Completly OK

19 okt. 2020

Works Fine

The purchase was smooth, the code worked smooth thanks.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken