Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelDRAW Technische Suite 2019

CorelDRAW Technische Suite 2019

€ 791,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820789
 • ESDCDTS2019ML
 • Onbeperkt geldig
 • DE, EN, FR
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
CorelDRAW Technische Suite Complete oplossing voor visuele technische communicatie Maak met...meer
Productinformatie "CorelDRAW Technische Suite 2019"

CorelDRAW Technische Suite

Complete oplossing voor visuele technische communicatie
Maak met Corel DESIGNER® nauwkeurige technische illustraties zoals montagehandleidingen of complexe schema's en uitstekende marketingcommunicatie met CorelDRAW®. Bewerk en verbeter foto's voor uw documentatie met de krachtige fotobewerkingsprogramma's Corel PHOTO-PAINT® en AfterShot™ 3 HDR, en voeg schermafbeeldingen toe die zijn vastgelegd met Corel CAPTURE™.

Gereedschap voor visueel rijke technische ontwerpen
Werk sneller met krachtige gereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor illustratie en ontwerp en die nauwkeurige axonometrische tekeningen, gedetailleerde aantekeningen en geavanceerde dimensionering leveren. CorelDRAW Technical Suite 2019 bevat een groot aantal functies waarmee technische illustratoren, technische schrijvers en grafische gebruikers elk type inhoud kunnen creëren!

Hergebruik van belangrijke middelen
Met de geïntegreerde extra module XVL Studio Corel Edition kunt u 3D-modellen hergebruiken. De optioneel verkrijgbare uitbreidingsmodule XVL Studio 3D CAD Corel Edition ondersteunt ook uitgebreide 3D CAD-assemblageformaten. Gebruik 3D-visualisatiemogelijkheden om 3D-modellen als gekoppelde of ingesloten objecten in Corel DESIGNER-bestanden in te voegen.

Compatibiliteit van ongekende bestandsformaten
Profiteer van ondersteuning voor de nieuwste bestandsformaten die worden gebruikt in technische publicaties, zoals CGM, WebCGM, SVG en PDF. Importeer en exporteer meer dan 100 bestandsformaten, waaronder EPS, DWG, TIFF, PNG en JPEG, om het delen van bestanden met collega's en klanten te vergemakkelijken en de creatie van een grote verscheidenheid aan documenten mogelijk te maken.

Zorgvuldig ontwikkeld voor gedetailleerde technische communicatie

Hoogwaardige functies, indrukwekkende beeldbewerkingsfuncties en innovatieve ontwerpgereedschappen die voldoen aan alle technische normen zorgen voor de hoogste precisie.

 

 

De innovaties:

Geoptimaliseerd gereedschap voor axonometrische tekeningen

GEOPTIMALISEERD! Geprojecteerde tekening
Gebruik de geavanceerde tekengereedschappen van Corel DESIGNER® om op geprojecteerde oppervlakken te tekenen en eenvoudig nieuwe tekenoppervlakken te definiëren.

NIEUW! Geprojecteerde pijlen
Voeg extra context toe met geavanceerde geprojecteerde pijlen in afmetingen en notitieregels.

GEOPTIMALISEERD! Geprojecteerde assen 'docking window
Profiteer van de verbeteringen in het Projected Axes-docking-venster, waardoor het werken met geprojecteerde tekeningen nog intuïtiever wordt.

Meer precisie en controle bij het maken van documenten

NIEUW! Docking-venster 'Objecten
Verkrijg inzicht in de projectelementen met het nieuwe 'Objects' docking window en profiteer van meer controle bij het beheren van objecten, lagen en pagina's.

GEOPTIMALISEERD! Pixel-workflow
Gebruik verbeterde pixel workflow tools voor dashboard of pictogramdetails en zorg ervoor dat de afbeeldingen die u exporteert voor het web duidelijke randen hebben.

NIEUW! Zoek en vervang' docking venster
Het nieuwe 'Zoek en vervang' docking-venster vereenvoudigt het zoeken naar tekencomponenten en de gelijktijdige aanpassing van eigenschappen.

De workflow voor stijlen is verbeterd

GEOPTIMALISEERD! Stijl Workflow
Voeg stijlgroepen toe aan objecten als er al een passende stijlgroep bestaat. Pas bestaande stijlgroepen toe om eigenschappen zoals de omtrekbreedte met een enkele klik bij te werken.

NIEUW! Vooraf ingestelde stijlgroepen
Gebruik nieuwe, vooraf geïnstalleerde stijlgroepen die voldoen aan de S1000D specificatie voor technische illustratie. Bovendien versnellen korte toetsen het werkproces.

Verbeteringen op verzoek van gebruikers maken efficiënter werken mogelijk

GEOPTIMALISEERD! Prestaties en stabiliteit
Profiteer van prestatieverbeteringen op het gebied van tekstbewerking, starttijd, laadtijd van documenten en grafische weergave.

GEOPTIMALISEERD! Gebruikersinterface
Corel DESIGNER's technische illustratiewerkplaatsgroepen de meest gebruikte functies duidelijker. De gebruikersinterface wordt gekenmerkt door vele andere verbeteringen.

GEOPTIMALISEERD! PDF/X-standaarden
De ISO-conforme PDF/X-exportopties zijn verbeterd. Nieuwe ondersteuning voor PDF/X-4 zorgt voor een eenvoudige uitvoer van bestanden die compatibel zijn met een breed scala aan apparaten.

Geavanceerde conversie en hergebruik van 3D-inhoud met XVL Studio Corel Edition

Technische illustratoren die gebruik maken van 3D-ontwerpen uit bestaande bronnen zullen profiteren van een aantal updates van XVL Studio Corel Edition Deze omvatten de mogelijkheid om snel soortgelijke onderdelen met dezelfde eigenschappen te vinden, onderdelen te markeren door ze te selecteren, de kleur voor profiellijnen afzonderlijk te specificeren en gebieden van doorsneden te vullen. U kunt onder andere ook profiteren van extra verbeteringen in de annotaties.

NIEUW! CorelDRAW.app

Met deze krachtige nieuwe webapplicatie kunt u concepten presenteren aan uw klanten op een 2in1 of mobiel apparaat of werken aan uw projecten op de weg.

 • U kunt ook nieuwe illustraties maken en uw DESIGNER- en CorelDRAW-bestanden openen als u niet achter uw computer zit.
 • Sla uw werk op in de cloud, zodat u het op elk moment en op elk systeem kunt bekijken.
 • Profiteer van de ondersteuning van import en export van de bestandsformaten CDR, DES, PDF, PNG, JPEG en SVG.

Om in te loggen gaat u naar coreldraw.app en gebruikt u de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u CorelDRAW Technical Suite 2019 hebt geregistreerd.

 

Precies:

Gereedschap voor nauwkeurige ontwerpen en illustraties
Laat u specialistische illustratietools gebruiken die zorgen voor nauwkeurigheid en precisie bij het maken van axonometrische tekeningen, gedetailleerde annotaties en uitgebreide dimensionering. Verhoog het detailniveau van uw technische illustraties met geprojecteerde vormgereedschappen - zoals schroefdraad, gat, cilinder en prismagereedschap.

Gereedschap voor axonometrische tekeningen
Isometrische of andere parallelle geprojecteerde afbeeldingen voor montage- en onderhoudsinstructies kunnen op geprojecteerde oppervlakken worden gemaakt. Projecteer bestaande vlakke objecten op het gewenste oppervlak in plaats van alles handmatig te berekenen.

Geavanceerde dimensioneringstools
Geavanceerde dimensioneringstools elimineren de noodzaak om in meerdere stappen dimensies te tekenen en te projecteren. Nauwkeurige aflezingen weergeven in bouwtekeningen, enz. Voeg extra context toe met geavanceerde geprojecteerde pijlen in afmetingen en notitieregels.

Nauwkeurige lay-out en tekengereedschappen
De contourpositioneringsopties, die de lijnbreedte voor objectgroottes detecteren, kunnen worden gebruikt om de beoogde karaktervorm nauwkeurig vast te leggen. Gebruik dynamische gidsen om alle elementen intuïtief in technische illustraties te plaatsen en gebruik de modus Parallelle Tekening om sneller te werken.

Gemakkelijke creatie van labels
Leg essentiële details en belangrijke informatie vast met behulp van dynamische etiketteringshulpmiddelen. Vaste labels blijven verbonden met de bronobjecten wanneer ze worden verplaatst of bewerkt. Object-metadata gebaseerde labels vertonen dynamisch gedrag om het gemakkelijker te maken om updates en wijzigingen toe te passen.

Tekeningsschaalcontrole
Gebruik de bedieningselementen van de tekenschaal om illustraties en diagrammen op ware grootte te maken. Geef de huidige tekeningschaal weer, schakel over naar een andere vooraf ingestelde schaal of stel een aangepaste schaal in. Corel DESIGNER handhaaft de tekeningschaal bij het importeren van een vectorillustratie vanuit een 3D-modelaanzicht. Hierdoor kunnen geïmporteerde aanzichten op schaal worden geplaatst.

 

Productief:

OPTIONEEL: Functies voor verder gebruik van 3D CAD-gegevens
De optionele XVL Studio 3D CAD add-on biedt ook animatietools en stelt u in staat om te werken met 3D CAD-ontwerpbestanden. XVL Studio 3D CAD Corel Edition ondersteunt native 3D CAD-bestandsformaten, waardoor ondersteuning voor assemblages en onderdelen van 3D CAD-systemen gegarandeerd is.

OPTIONEEL: Automatische illustratie-update met behulp van de 3D CAD-brongegevens en 3D-publicatie
Met de verbeterde add-on XVL Studio 3D CAD kunt u afbeeldingen bijwerken op basis van 3D CAD-bronnen met behulp van de tool 'Auto-Detect and Update' wanneer er wijzigingen worden aangebracht in de onderliggende ontwerpgegevens. U kunt uw document ook publiceren als een 3D-PDF of XVL-bestandsformaat om te delen op het web of op mobiele apparaten.

Hotspotfuncties
Gebruik de etiketteertool in Corel DESIGNER om interactieve functies toe te voegen aan de etiketteerformulieren in technische publicaties. In het Object Data Manager-docking-venster kunt u metadatavelden voor grafische of labelvorm weergeven. Bewerk objectgegevenselementen zodat spraakbubbels voor WebCGM-uitvoer handmatig kunnen worden bewerkt als hotspots.

objectstijlen
Gebruik objectstijlen, kleurstijlen en kleurharmonieën om het uiterlijk, de stijl en de lay-out van uw ontwerpprojecten te verenigen. Maak gebruik van de nieuwe optie om stijlgroepen aan objecten toe te voegen als er een passende stijlgroep beschikbaar is.

formule-editor
Met de geïntegreerde formule-editor kunnen wiskundige formules als bewerkbare elementen worden beheerd. U kunt het gebruiken om wiskundige en wetenschappelijke formules in te voegen in tekeningen, deze weer te geven en indien nodig te wijzigen. Bestaande formules uit oudere CorelDRAW-documenten kunnen worden geopend of geïmporteerd voor later gebruik in Corel DESIGNER-formules

Interactief foto's rechtzetten en aanpassen.
Roteer scheve beelden door een uitlijningslijn uit te lijnen met een element op de foto of door een rotatiehoek op te geven. Pas het perspectief van gebouwen, oriëntatiepunten of objecten in uw foto's aan met de interactieve tool voor perspectiefcorrectie.

 

Innovatief:

Toevoegen van een perspectiefeffect
Creëer snel de illusie van afstand en diepte door perspectief toe te kennen aan bitmaps en vectorobjecten direct in het tekenvenster. Een praktische tool voor het presenteren van technische illustraties en grafieken in praktische scenario's.

Toepassen van huiden op Bitmaps
Vervorm bitmaps interactief. Plaats de bitmaps in een schelp en verplaats de knopen van de schelp. Snelle en naadloze integratie van bitmaps in illustraties met behulp van voorinstellingen voor enveloppen of aangepaste enveloppen.

Bespaar tijd met de tool LiveSketch™
Teken en ontwerp zonder vertraging! LiveSketch is een state-of-the-art tekengereedschap dat gebaseerd is op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en machinaal leren. Schetsen en tekeningen uit de vrije hand worden onmiddellijk omgezet in precieze vectorcurven

GPU-versnelde vectorvoorbeelden
Complexe vectorvormen kunnen worden geherpositioneerd en bewerkt zonder de systeembronnen te belasten. Het gebruik van de grafische verwerkingseenheid (GPU) kan helpen om de weergave en bewerking van afbeeldingen in Corel DESIGNER, CorelDRAW en Corel PHOTO-PAINT op bepaalde computers te versnellen.

Symmetrietekenmodus
Maak verschillende symmetrische ontwerpen in real time: van eenvoudige objecten tot complexe effecten. Dankzij de automatisering van dit verder complexe proces kunt u aanzienlijk sneller werken.

 

compatibiliteit:

Compatibiliteit met de nieuwste bestandsformaten
U kunt technische documenten publiceren, delen en uitvoeren die voldoen aan technische publicatiestandaarden, waaronder de nieuwste .DWG CAD-bestandsimport en meer dan 100 andere databestandsformaten. Gebruik maken van crossmediale publicatie- en distributiemogelijkheden - inclusief CGM, WebCGM (inclusief S1000D 4.2), SVG en PDF - om bestanden in een leesbaar formaat aan te leveren.

Publicatie van 3D-PDF-bestanden
Door de publicatie als een 3D-PDF-bestand kan de 3D-content interactief worden weergegeven, samen met andere visuele en tekstelementen. Met Corel DESIGNER kunt u bestanden als 3D-PDF's exporteren om documenten te maken die tekst, afbeeldingen en ingebedde 3D-elementen bevatten voor crossmediale publicatie. 3D PDF-bestanden kunnen worden bekeken met gratis PDF-lezers.

Geavanceerde automatiseringsfuncties
Maak macro's en add-on modules met Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) en Visual Basic for Applications (VBA). Ontwikkelaars kunnen de geavanceerde automatiseringsinterface gebruiken om hulpprogramma's en macro's te maken die interageren met de tekenpagina en de producttoepassingen uitbreiden.

Integratie met SharePoint CMS
Klanten met een CorelDRAW Technical Suite 2019 Enterprise-licentie profiteren van extra voordelen voor samenwerking en het delen van bestanden via de verbeterde connectiviteit van Corel DESIGNER en CorelDRAW met Microsoft SharePoint-sites. Vanuit deze applicaties heeft u direct toegang tot het documentbeheersysteem (DMS) van uw bedrijf.

Vertaalbeheersysteem (TMS) workflow
Maak illustraties die beschrijvende tekst bevatten, voer de tekst direct uit naar een vertaalbeheersysteem (TMS) en verwerk de vertalingen in Corel DESIGNER om wereldwijde technische publicaties te maken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Afschaffing van dure marketinginvesteringen, omdat meer waarde wordt gehecht aan vaste klanten in de zin van "klanten bevelen klanten aan"
 • we realiseren kostenvoordelen die we doorgeven aan onze klanten via lage prijzen.

  Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Laatst bekeken