Gratis hotline 0800 2633100
 
Nuance Omnipage günstig kaufen

Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie

€ 164,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820071
 • SN-E709Z-W00-19.0
 • Permanent geldig
 • DE, EN, FR
 • Wereldwijd
Gegevensdrager naar uw software
Nuance Omnipage 19 Ultiem ideaal voor het converteren en archiveren van belangrijke...meer
Productinformatie "Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie"

Nuance Omnipage 19 Ultiem ideaal voor het converteren en archiveren van belangrijke documenten. Neem tekst op met uw digitale camera of iPhone® en zet deze om in tekst op uw PC. Ondersteuning van vele uitvoerformaten: PDF, HTML, Corel® etc. OmniPage legt gegevens vast uit PDF- of papieren formulieren en exporteert deze als tabel of database.

BETERE PDF ZOEKFUNCTIES
De eDiscovery Assistant voor doorzoekbare PDF's converteert enkele of meerdere PDF's, zelfs van verschillende types, naar volledig doorzoekbare documenten. Hierdoor hoeven er geen afzonderlijke PDF-bestanden of OCR-processen te worden geopend die onbedoeld belangrijke informatie kunnen verwijderen.

HET LADEN EN CONVERTEREN VAN DOCUMENTEN UIT DE CLOUDOPSLAG
Met cloudopslagdiensten kunnen documenten snel en eenvoudig worden opgeslagen, gedeeld en gearchiveerd. OmniPage Ultimate biedt eenvoudige links naar vele cloud- en online opslagsites.

VERBETERDE NAUWKEURIGHEID
Met digitale foto's is de OCR-nauwkeurigheid met maar liefst 25% verhoogd. Ook de indeling is verbeterd. Er worden nu nog meer uitvoerformaten ondersteund.

OMNIPAGE-LANCEERPLATFORM
Werken met OmniPage is nu sneller, gemakkelijker en handiger. Het enige wat je nu nog nodig hebt om documenten om te zetten en naar elke bestemming te sturen is het OmniPage Launchpad.

OMNIPAGE DOCUDIRE
Kleine kantoren of werkgroepen die gebruik maken van een netwerkscanner hebben een ideale en betaalbare oplossing voor het scannen, converteren en routeren van kleine hoeveelheden documenten met OmniPage DocuDirect™. OmniPage DocuDirect kan op een netwerkserver worden geïnstalleerd en automatisch geconverteerde bestanden naar één of meer bestemmingen of naar elke ontvanger sturen.

- Creëer nieuwe documenten in een handomdraai dankzij de uitstekende woordherkenning
- Maak volledig opgemaakte documenten - de geconverteerde documenten zien er precies zo uit als het origineel.
- Converteer documenten snel en eenvoudig in OmniPage Launchpad
- Converteer en routeer documenten binnen uw netwerk automatisch rechtstreeks vanaf uw MFP, alles-in-één apparaat, scanner, e-mailprogramma of gedeelde mappen met OmniPage DocuDirect.

Uitstekende
OCR-nauwkeurigheid
Nog krachtigere OCR-engines leveren een verbluffende herkenningsnauwkeurigheid - ideaal voor het converteren en archiveren van belangrijke documenten.


Trouw aan de originele lay-out
True-to-original conversie en eenvoudige bewerking van documenten - inclusief alle kolommen, tabellen, nummering en grafieken.

Leg documenten onderweg vas
t
Leg tekst vast met uw digitale camera of iPhone®. Converteer vervolgens het beeldbestand naar tekst op uw PC met behulp van de herkenningsnauwkeurige 3D-correctietechnologie van Nuance.


Werkt met bijna elke scanner
Als uw apparaat kan scannen, werkt het ook met OmniPage. Mobiele scanners, desktopscanners, all-in-one en multifunctionele printers zijn productiever en nauwkeuriger bij gebruik van OmniPage.

Ondersteunt alle gangbare PC-toepassingen
Ondersteuning van vele uitvoerformaten: PDF, HTML, Corel® WordPerfect®, Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® (pptx), ePub en meer

Documenten omzetten van en naar clouddiensten
U kunt direct vanuit Windows Live SkyDrive, Google Drive, Evernote, Dropbox en vele andere diensten toegang krijgen tot documenten en deze converteren. Inclusief Nuance Cloud Connector, ondersteund door Gladinet

Praktische batchverwerking
Volledig automatische geplande batchverwerking van grote hoeveelheden documenten uit definieerbare mappen of uw inbox.

Formulieren verwerken
Zet papieren formulieren om in een elektronisch formaat voor verspreiding en invulling. OmniPage legt gegevens vast uit PDF- of papieren formulieren en exporteert deze naar spreadsheets of databases.


Automatisch zwart maken en markeren van
tekst
Automatisch verduisteren van vertrouwelijke inhoud in het document of markeren van belangrijke inhoud. OmniPage identificeert en behandelt de gewenste passages op basis van trefwoorden.


Herkenning van meer dan 120 talen
Moeiteloos converteren, bewerken en archiveren van documenten uit de hele wereld: OmniPage herkent talen op basis van het Latijnse, Griekse en Cyrillische alfabet, maar ook Chinese, Japanse en Koreaanse.

Nieuwe functies:

 • Nog nauwkeuriger in het herkennen van digitale foto's en documentlay-outs
  De nieuwe OmniPage zet opnieuw een nieuwe standaard in de conversienauwkeurigheid. Met digitale foto's is de OCR-nauwkeurigheid met maar liefst 25% verhoogd. Bovendien herkent OmniPage nu of de invoer een digitale foto is en past automatisch de juiste 3D-correctie toe voor de best mogelijke herkenningsresultaten. Ook de indeling is verbeterd. Nu worden nog meer uitvoerformaten ondersteund, waaronder het e-boekformaat ePub voor mobiele apparaten.
 • OmniPage Launchpad
  OmniPage is een echte tijdbespaarder, en de nieuwe versie heeft ook een grote verbetering in snelheid en gebruiksgemak. De nieuwe Launchpad biedt snelle en gemakkelijke toegang tot de krachtige conversiefuncties van OmniPage. Om documenten om te zetten en naar elke gewenste bestemming te sturen, hoeft u nu alleen nog maar te klikken op de gewenste actieknop op de tablet-achtige interface in het Launchpad. Ongeëvenaarde prestaties en tijdbesparende functies!
 • OmniPage® DocuDirect™
  Scannen en documentroutering nu met ondersteuning voor Microsoft
  Server-omgevingen
  Kleine kantoren of werkgroepen die gebruik maken van een netwerkscanner hebben een ideale en betaalbare oplossing voor het scannen, converteren en routeren van kleine hoeveelheden documenten met OmniPage DocuDirect. Dit maakt het beste van digitale kopieerapparaten, MFP's en alles-in-één apparaten die beperkte conversie- en doorstuurmogelijkheden bieden en ontworpen zijn voor kleinere scantaken. OmniPage DocuDirect is geïnstalleerd op een netwerkserver of gedeelde computer van waaruit het scanapparaat toegankelijk is. Barcode-gestuurde workflows die in OmniPage zijn gemaakt, kunnen vervolgens worden gebruikt om automatisch geconverteerde bestanden naar een of meer bestemmingen of een willekeurige ontvanger te sturen.
 • Converteer naar doorzoekbare PDF - productiever en nauwkeuriger dan ooit tevore
  n
  , PDF-bestanden zijn vandaag de dag overal te vinden. De oorsprong en de inhoud kunnen echter zeer verschillend zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld gescande pagina's, ingesloten afbeeldingen en op tekst gebaseerde informatie bevatten. Sommige van deze elementen bevatten al doorzoekbare tekst. Veel gebruikers zijn zich hier niet van bewust, en dat is precies waar het probleem ligt. Hoewel PDF-bestanden doorzoekbaar kunnen worden gemaakt met behulp van een conventioneel OCR-proces, werkt dit alleen met gescande PDF-documenten die nog niet zijn aangepast. Wanneer u het OCR-proces op tekstgebaseerde PDF-bestanden uitvoert, worden bestaande tekstelementen vernietigd wanneer het doorzoekbare PDF-formaat wordt aangemaakt.

OmniPage's Doorzoekbare PDF eDiscovery Wizard lost dit probleem op. Dit intelligente proces analyseert PDF-bestanden van verschillende typen en bepaalt welke bestanden of pagina's herkend moeten worden. We hebben deze zeer handige functie ingebouwd in OmniPage DocuDirect, zodat het proces nu automatisch kan draaien op een server in combinatie met map monitoring.

 • Luister
  naar documenten onderweg in natuurlijk klinkende spraak
  OmniPage wordt aangedreven door de geavanceerde geluidstechnologie van Nuance. Hierdoor kunt u documenten laten voorlezen op uw iPhone, iPad, Android of elk ander mobiel apparaat dat MP3-audiobestanden ondersteunt.
 • Het lezen van
  documenten op een e-boeklezer
  OmniPage ondersteunt nu het populaire ePub-formaat dat compatibel is met populaire e-boeklezers. U kunt nu in een handomdraai uw documenten omzetten en meenemen om ze onderweg te lezen. Werkt met e-boekapplicaties op de volgende readers: Apple iPad, Android Tablet, Microsoft Surface, Nook Simple Touch, Nook Tablet, Sony Reader PRS-350/PRS-650/PRS-950, Kobo eReader, Kobo Touch en Kobo Arc.
 • Beveiligde documentarchieven met geavanceerde PDF/A-ondersteuning
  OmniPage is ideaal voor het maken van doorzoekbare PDF-documenten die langdurig in PDF/A-formaat moeten worden opgeslagen. Om te voldoen aan de vereisten voor documentarchivering ondersteunt OmniPage nu nieuwe PDF/A-uitvoeropties, waaronder PDF/A-2b en PDF/A-2u.

Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel voor Nuance Omnipage 19 Ultimate Multilanguage full version
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te downloaden
 • btw-factuur
 • Instructies voor een eenvoudige installatie

Systeemvereisten:

 • Opmerking: De prestaties en snelheid kunnen worden verbeterd als uw computer de minimale processor, het geheugen en de beschikbare schijfruimte overschrijdt. Dit geldt met name voor de conversie van grote PDF-kleurbestanden.
 • Windows® 10 32-bit of 64-bit, Windows® 8 32-bit of 64-bit, Windows 7 32-bit of 64-bit, Windows XP 32-bit met SP 3
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Computer met een Intel®Pentium® processor 1 GHz of gelijkwaardig of hoger
 • 1 GB hoofdgeheugen (RAM), 2 GB aanbevolen
 • Microsoft Internet Explorer 8 of hoger
 • Een totaal van 2,7 GB harde schijfruimte voor alle componenten: 300 MB voor applicatiecomponenten plus 100 MB tijdens de installatie, 1,2 GB voor de Vocalizer Expressive® spraakmodules (120 - 500 MB per taal) 250 MB voor RealSpeak Solo (talen kunnen worden geselecteerd), 200 MB voor Nuance PDF Create, 700 MB voor PaperPort, 30 MB voor de Nuance Cloud Connector.
 • DVD-ROM-station voor installatie, niet vereist voor downloadversie
 • WIA-, TWAIN- of ISIS-scannerdrivers
 • Kleurenmonitor met een resolutie van 1024x768 pixels
 • Digitale camera met autofocus en minimaal 2 megapixel resolutie voor het fotograferen van tekst.


Legaal:
Met de definitieve uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij maken met ons aanbod geen inbreuk op de rechten van derden & Daarom schenden wij geen principes, de software is een enkele gebruikerslicentie van een volumecontract overname, een registratie naar een ID is daarom niet mogelijk. U kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates etc. ontvangen, maar niet registreren.

BETERE PDF-zoekfunctieDe eDiscovery Assistent voor doorzoekbare PDF's converteert enkele of meerdere PDF's, zelfs van verschillende types, naar volledig doorzoekbare documenten. Hierdoor hoeven er geen afzonderlijke PDF-bestanden of OCR-processen te worden geopend die onbedoeld belangrijke informatie kunnen verwijderen.
LAD DOCUMENTEN VAN CLOUD STORAGE AND CONVERTING Cloud Storage Services maken het snel en eenvoudig om documenten op te slaan, te delen en te archiveren. OmniPage Ultimate biedt eenvoudige links naar vele cloud- en online opslagsites.
GETROKKEN ACCURAÇYVoor digitale foto's is de OCR-nauwkeurigheid met maar liefst 25% toegenomen. Ook de indeling is verbeterd. Er worden nu nog meer uitvoerformaten ondersteund.
OMNIPAGE LAUNCHPAD Werken met OmniPage is nu nog sneller, gemakkelijker en handiger. Het enige wat je nu nog nodig hebt om documenten om te zetten en naar elke bestemming te sturen is het OmniPage Launchpad.
OMNIPAGE DOCUDIRE kleine kantoren of werkgroepen die gebruik maken van een netwerkscanner hebben een ideale en betaalbare oplossing voor het scannen van kleine hoeveelheden documenten en het converteren en routeren ervan met OmniPage DocuDirect™. OmniPage DocuDirect kan op een netwerkserver worden geïnstalleerd en automatisch geconverteerde bestanden naar één of meer bestemmingen of naar elke ontvanger sturen.
- Maak snel documenten met superieure woordherkenning - Maak volledig opgemaakte documenten - De geconverteerde documenten zien er net zo uit als het origineel - Converteer documenten snel en eenvoudig met het OmniPage Launchpad - Converteer en deel documenten automatisch via uw netwerk rechtstreeks vanaf uw MFP, alles-in-één apparaat, scanner, e-mailprogramma of gedeelde mappen met OmniPage DocuDirect.

Juridisch: Met de definitieve uitspraak van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 wij maken met ons aanbod geen inbreuk op de rechten van derden & Daarom schenden wij geen principes, de software is een enkele gebruikerslicentie van een volumecontract overname, een registratie naar een ID is daarom niet mogelijk. U kunt het product activeren, zonder beperkingen gebruiken en ook updates etc. ontvangen, maar niet registreren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nuance Omnipage 19 Ultieme Meertalige Volledige Versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken