Gratis hotline 0800 2633100
 
Video downloader voor Mac

Video downloader voor Mac

€ 71,17 * € 81,33 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

  • 241820836
  • 4023126155555
  • Permanent geldig
  • Meertalig
  • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Video downloader voor Mac Download en converteer uw video's naar Mac Meerdere...meer

Productinformatie "Video downloader voor Mac"

Video downloader voor Mac

Download en converteer uw video's naar Mac

  • Meerdere video's tegelijk downloaden en converteren
  • Een knop om hele YouTube-afspeellijsten te downloaden naar de Mac
  • Organiseer en beheer uw gedownloade video's
  • Bekijk uw gedownloade video's direct met de geïntegreerde videospeler
  • Hoogste videodownloadkwaliteit

De Apowersoft Video Downloader voor Mac is speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers die online video's willen downloaden van video-websites zoals YouTube, Vimeo, Dailymotion, Süddeutsche, Myvideo, Bild.de, Golem Video enz. Gebruik deze Mac video downloader en je kunt al deze video's opslaan in het formaat dat je wilt: of het nu MP4, WMV, FLV, SWF, 3GP, MOV, WebM of meer is. Het ondersteunt ook videodownloads in verschillende resoluties - zelfs HD-video op 720P, 1080P of hoger!

Meer dan alleen een video downloader, Apowersoft Video Downloader voor Mac heeft een krachtige video-omzetter die de mogelijkheid biedt om video te converteren naar alle populaire bestandsformaten voor apparaten zoals iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC en vele anderen.

 

Functies

Download video's naar uw Mac - in originele kwaliteit!

De Apowersoft Video Downloader voor Mac biedt Mac-gebruikers een eenvoudige manier om video en audio van het web te downloaden. Hiermee heeft u toegang tot alle streamformaten en mediaprotocollen (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP en HTTPS). Het slaat de gedownloade video's op je Mac op zonder enig kwaliteitsverlies.

 

Converteer elke video - lokaal of online

Zowel uw gedownloade video's als uw lokale bestanden kunnen worden geconverteerd naar een breed scala aan videoformaten zoals MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF en andere. Een andere geweldige functie die Video Downloader voor Mac biedt is de mogelijkheid om video te converteren naar M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 en andere populaire audioformaten. Zodra de conversie is voltooid, zult u in staat zijn om videobestanden rechtstreeks vanuit de app in iTunes te importeren.

 

Meerdere video's in één sessie downloaden

In de batchdownloadmodus kunt u meerdere video's in één keer downloaden. Zodra u de URL's naar het pictogram van de Apowersoft Video Downloader voor Mac sleept, worden de video's automatisch toegevoegd aan de downloadlijst. De download is zo snel als een pijl en in gegarandeerd de hoogste videodownloadkwaliteit.

 

Download alle YouTube-afspeellijsten

Er lijkt geen grens te zijn aan het downloaden van YouTube-video's - maar wat als u de video's van een heel YouTube-kanaal wilt downloaden? Deze YouTube-downloader voor Mac is het perfecte hulpmiddel voor het downloaden van volledige YouTube-afspeellijsten. Met één klik kunt u downloaden wat u op dat moment op uw geabonneerde kanalen of op uw persoonlijke YouTube-pagina aan het surfen bent.

 

Eenvoudig video's beheren in uw bibliotheek

Met de juiste standaardinstellingen wordt de toepassing automatisch afgesloten wanneer een taak is voltooid. U heeft ook de mogelijkheid om het programma na het downloaden af te sluiten of in de slaapstand te zetten. U hoeft dus niet al uw tijd te besteden aan het wachten voor uw computer.

Bovendien kunt u met Mac Video Downloader uw gedownloade bestanden in de bibliotheek beheren en de gewenste video's hernoemen, verwijderen of afspelen.

 

Haal alles op van het scherm

De Apowersoft Mac video downloader is uitgerust met een on-screen recorder waarmee u elke schermactiviteit kunt opnemen, inclusief menu's, objecten, volledig scherm en door de gebruiker gedefinieerde subsecties. Dit is vooral nuttig voor gebruikers die toegang willen hebben tot live streams en beschermde video-inhoud van BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, enz.

 

Video's eenvoudig bewerken om het gewenste effect te bereiken

De ingebouwde editor ondersteunt het trimmen, bijsnijden, samenvoegen van meerdere video's tot één, het afstemmen van speciale effecten en het toevoegen van ondertitelbestanden, waardoor het bewerken van video's een fluitje van een cent wordt. Dankzij het intuïtieve ontwerp kun je het in een handomdraai onder de knie krijgen, zelfs als je geen technofiel bent.

 

Download video's naar uw Mac - zo werkt het

3 downloadstappen:

1.Kopieer en plak de videolink in het downloadveld

2. sleep de video-URL rechtstreeks naar het hoofdbedieningspaneel van Apowersoft Video Downloader voor Mac

3. als YouTube downloader voor de Mac ondersteunt dit programma het met één klik downloaden van video's van de afspeellijst, de muziekcategorie en het persoonlijke kanaal van YouTube.

 

Systeemeisen

 

Besturingssysteem Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer



Welke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

  • Inkoopstrategieën
    Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
  • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
    Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
  • Relatiebeheer met Leveranciers
    Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
  • Regionale Prijzen
    We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
  • Automatisering
    Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
  • Kostenbeheer in Marketing
    De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
  • Lage Winstmarge
    Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!



Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Video downloader voor Mac"
4 nov. 2020

Super fast.

fast processing
Good communication
Goods as described and fast delivery

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken