Gratis hotline 0800 2633100
 

F-Secure Freedome VPN 2021, 1 jaar, meerdere apparaten/mobiele

€ 19,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241821545
 • FCFDBR1N001E1
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform:

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
F-Secure Freedome VPN 2020 Veiligheid, anonimiteit en privacy zijn slechts een paar...meer

Productinformatie "F-Secure Freedome VPN 2021, 1 jaar, meerdere apparaten/mobiele"

F-Secure Freedome VPN 2020

Veiligheid, anonimiteit en privacy zijn slechts een paar muisklikken verwijderd voor gebruikers die F-Secure Freedome VPN 2020 kopen. Het kleine maar krachtige softwareprogramma wordt ondersteund door F-Secure, een IT-beveiligingsbedrijf dat in 1988 werd opgericht en onder meer bekend is om zijn anti-spam en antivirusprogramma's.

Freedome VPN 2020, dat ook deel uitmaakt van F-Secure Total Security 2020, is de stap naar vrijheid en veiligheid op het internet voor gebruikers. Met meervoudige omleiding via VPN is surfen mogelijk zonder sporen na te laten. Dit opent vele mogelijkheden in het dagelijks leven.

Wat is een VPN?

Het zogenaamde "Virtual Private Network" (VPN) is een virtueel particulier netwerk dat functioneert als een gesloten logisch netwerk. De deelnemers zijn fysiek gescheiden, hoewel zij via een IP-tunnel met elkaar verbonden zijn. Via een VPN kunnen gebruikers onder meer onderweg op elk moment toegang krijgen tot een lokaal netwerk of zelfs tot hun eigen netwerk, wat zowel privé als beroepsmatig van groot nut is.

Snel een presentatie ophalen van het bedrijfsnetwerk tijdens een zakenreis is geen probleem via VPN of VPN-software. Tegelijkertijd is het dankzij VPN vaak mogelijk om toegang te krijgen tot professionele zaken die vaak alleen via het intranet beschikbaar zijn. Maar F-Secure Freedome VPN 2020 kan veel meer.

Gegarandeerde veiligheid tijdens het surfen

Veiligheid is van het grootste belang in het digitale tijdperk. Een van de redenen hiervoor zijn de steeds krachtiger computers die nu in staat zijn veel versleutelingen te breken. F-Secure vertrouwt met zijn VPN-product ook op een hoog beveiligingsniveau via sterke AES-265 encryptie. De versleuteling wordt geflankeerd door de beveiligingsprotocollen IKEv2 en OpenVPN.

Bovendien hebben gebruikers die F-Secure Freedome VPN 2020 aanschaffen de optie om de ingebouwde kill switch in te schakelen. Hierdoor wordt de internetverbinding volledig automatisch verbroken, mocht de VPN-verbinding ooit uitvallen. Een echt pluspunt om veilig te surfen zonder een gat in je digitale onzichtbaarheidsmantel.

De gebruiksvriendelijke oplossing voor alle toestellen

Gebruikers die F-Secure Freedome VPN 2020 kopen, kunnen de VPN-software niet alleen op Windows-computers gebruiken. MacOS-, iOS- en Android-apparaten zijn ook compatibel met de software. Daarbij biedt de software efficiënte bescherming voor maximaal zeven apparaten, afhankelijk van het gekozen licentiepakket. Het beste van alles:

Gebruikers die vertrouwen op het product van de Finse beveiligingsexperts hoeven niet over grote deskundigheid te beschikken dankzij een intuïtieve interface, gemakkelijk te begrijpen mechanismen en beheersbare complexiteit.

Traceren blokkeren, veilig surfen in openbare WLAN's

Gebruikersgegevens zijn het nieuwe goud. Geen wonder dat veel websitegebruikers worden bespioneerd door tracking. Freedome VPN maakt hier een einde aan, omdat de software voorkomt dat derden inzicht krijgen in online activiteiten. De uitgebreide bescherming geldt ook voor openbare WLAN-netwerken.

Zodra gebruikers inloggen op een openbaar WLAN, treedt de software in werking en versleutelt alle belangrijke gegevens, zodat deze niet door anderen kunnen worden gelezen. Dit betekent dat de WLAN-internetverbinding niet alleen thuis, maar ook onderweg beschermd is tegen aanvallen van hackers.

Vrijheid van beweging dankzij F-Secure Freedome VPN

Een ander voordeel van VPN-software zoals F-Secure Freedome VPN 2020 is de keuze van een virtuele locatie. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven te vertrouwen op het willekeurig kiezen van een willekeurige locatie. De virtuele locatie kan per geval vrij worden gekozen. Momenteel heeft de provider servers in meer dan 25 landen. Daaronder bevinden zich servers in de VS.

Of het nu gaat om toegang tot internationale inhoud vanuit huis of het bekijken van binnenlandse tv-programma's terwijl u in het buitenland op vakantie bent. De melding "deze inhoud is niet beschikbaar in uw land" behoort met de VPN-oplossing van F-Secure tot het verleden.

 

Systeemvereisten

Platform Windows, Apple macOS, Android, Apple iOS
Besturingssysteem Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 - elk met SP1), macOS (10.14 Mojave, 10.13 High Sierra, Sierra 10.12, El Capitan 10.11), Android 5.0 (of hoger), iOS 10 (of hoger)
Processor n/A
Geheugen n/A
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n/A
Harde schijf n.b.
Scherm n.b.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: VPN
eigenschappen: "F-Secure Freedome VPN 2021, 1 jaar, meerdere apparaten/mobiele"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: VPN
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "F-Secure Freedome VPN 2021, 1 jaar, meerdere apparaten/mobiele"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken