Gratis hotline 0800 2633100
 
F-Secure Freedome VPN

F-Secure Freedome VPN

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820483.2
 • FCFDBR1N001E1
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

Platform:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
F-Secure Freedome VPN Veiligheid, anonimiteit en privacy zijn slechts een paar muisklikken...meer

Productinformatie "F-Secure Freedome VPN"

F-Secure Freedome VPN

Veiligheid, anonimiteit en privacy zijn slechts een paar muisklikken verwijderd voor gebruikers die F-Secure Freedome VPN kopen. Achter het kleine maar krachtige softwareprogramma gaat het IT-beveiligingsbedrijf F-Secure schuil, dat in 1988 werd opgericht en onder meer bekend is om zijn antispam- en antivirusprogramma's.

Freedome VPN 2022, dat ook deel uitmaakt van F-Secure Total Security 2022, is de stap naar vrijheid en veiligheid op het internet voor gebruikers. Meervoudige omleiding via VPN maakt surfen mogelijk zonder sporen na te laten. Dit opent tal van mogelijkheden in het dagelijks leven.

Wat is een VPN?

Het zogenaamde "Virtual Private Network" (VPN) is een virtueel particulier netwerk dat functioneert als een gesloten logisch netwerk. De deelnemers zijn fysiek gescheiden, hoewel zij via een IP-tunnel met elkaar verbonden zijn. Via een VPN kunnen gebruikers op elk moment toegang krijgen tot een lokaal netwerk of zelfs tot hun eigen netwerk terwijl ze onderweg zijn, wat zowel privé als beroepsmatig van groot nut is.

Snel een presentatie oproepen vanaf het bedrijfsnetwerk tijdens een zakenreis is geen probleem via VPN of VPN-software. Tegelijkertijd is het dankzij VPN vaak mogelijk om toegang te krijgen tot professionele zaken die vaak alleen via het intranet beschikbaar zijn. Maar F-Secure Freedome VPN kan veel meer.

Gegarandeerde veiligheid bij het surfen

Veiligheid is het allerbelangrijkste in het digitale tijdperk. Een van de redenen is dat computers steeds krachtiger worden en nu in staat zijn veel versleutelingen te kraken. F-Secure vertrouwt met zijn VPN-product ook op een hoog beveiligingsniveau via sterke AES-265 encryptie. De versleuteling wordt geflankeerd door de beveiligingsprotocollen IKEv2 en OpenVPN.

Bovendien hebben gebruikers die F-Secure Freedome VPN kopen de optie om de ingebouwde kill switch te activeren. Hierdoor wordt de internetverbinding volledig automatisch verbroken als de VPN-verbinding ooit zou uitvallen. Een echt pluspunt voor veilig surfen zonder een gat in de digitale onzichtbaarheidsmantel.

De gebruiksvriendelijke oplossing voor alle toestellen

Gebruikers die F-Secure Freedome VPN kopen kunnen de VPN-software niet alleen op Windows-computers gebruiken. MacOS-, iOS- en Android-apparaten zijn ook compatibel met de software. Tegelijkertijd biedt de software efficiënte bescherming voor maximaal zeven apparaten, afhankelijk van het gekozen licentiepakket. En het beste deel:

Gebruikers die vertrouwen op het product van de Finse beveiligingsexperts hoeven niet over grote deskundigheid te beschikken dankzij een intuïtieve gebruikersinterface, gemakkelijk te begrijpen mechanismen en beheersbare complexiteit.

Traceren blokkeren, veilig surfen in openbare WLAN's

Gebruikersgegevens zijn het nieuwe goud. Het is geen wonder dat veel websitegebruikers worden bespioneerd door tracking. Dankzij F-Secure Freedome VPN is daar een einde aan gekomen, omdat de software voorkomt dat derden inzicht krijgen in online activiteiten. De uitgebreide bescherming geldt ook in openbare WLAN-netwerken.

Zodra gebruikers inloggen op een openbaar WLAN, treedt de software in werking en versleutelt alle belangrijke gegevens, zodat deze niet door anderen kunnen worden gelezen. Dit betekent dat de WLAN-internetverbinding niet alleen thuis, maar ook onderweg beschermd is tegen aanvallen van hackers.

Vrijheid van beweging dankzij F-Secure Freedome VPN

Een ander voordeel van VPN-software zoals F-Secure Freedome VPN is de keuze van een virtuele locatie. Dit betekent dat gebruikers niet hoeven te vertrouwen op de willekeurige selectie van een willekeurige plaats. De virtuele locatie kan in individuele gevallen vrij worden gekozen. Momenteel heeft de provider servers in meer dan 25 landen. Daaronder bevinden zich servers in de VS.

Of het nu gaat om toegang tot internationale inhoud vanuit huis of het bekijken van binnenlandse tv-programma's terwijl u in het buitenland op vakantie bent. De boodschap "deze inhoud is niet beschikbaar in uw land" behoort tot het verleden met de VPN-oplossing van F-Secure tot het verleden behoort.

 

Systeemvereisten

Ondersteunde platforms

Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, macOS 10.12 of hoger, iOS 11 of hoger, Android 5.0 of hoger, Android 6.0 of hoger op door Google gecertificeerde Android-tv's.

Beschikbaarheid

Wereldwijd verkrijgbaar, behalve in bepaalde landen in het Midden-Oosten en China. Bekijk de volledige landenlijst om te zien waar FREEDOME overal verkrijgbaar is.

Geen advertenties, onbeperkte bandbreedte en volledig respect voor uw privacy. U kunt op elk moment opzeggen.

eigenschappen: "F-Secure Freedome VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Anti-Tracking
Multi Apparaat
Veilig surfen
VPN
Wi-Fi security
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
eigenschappen: "F-Secure Freedome VPN"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Anti-Tracking
Multi Apparaat
Veilig surfen
VPN
Wi-Fi security
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "F-Secure Freedome VPN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken