• Adventskalender 2021
 • Elke dag een verrassing. Kijk maar!
Gratis hotline 0800 2633100
 

ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie

€ 39,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820212
 • ESSP-N1A1
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie Surf met een zuiver geweten. Laat...meer

Productinformatie "ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie"

Koop ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie

Surf met een zuiver geweten. Laat de virussen aan ons over. Onze bekroonde detectietechnologie toont volledige prestaties, zelfs met slim vermomde of versleutelde malware. De Exploit Blocker beschermt u tegen gerichte malware-aanvallen en met de Extended Memory Scanner wordt geen enkel virus onopgemerkt gelaten.

Veilig op de weg in het netwerk

Antivirus en Antispyware
Allround bescherming tegen alle soorten bedreigingen, waaronder virussen, rootkits en spyware.

Anti-Phishing
Beschermt u tegen de mogelijkheid om via valse websites toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens.

loslichtschild
Blokkeert chantagesoftware die probeert uw systeem en gegevens te versleutelen en vervolgens losgeld eist voor ontcijfering.

UEFI-scanner
Beschermt systemen met een UEFI-interface tegen bedreigingen die de computer al voor de start van het besturingssysteem aanvallen.

uitbuitingsblokker
Beschermt u betrouwbaar tegen aanvallen door verkapte malware, met name lock screen trojans en ransomware. Verdedigt zich tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-readers en andere toepassingen, waaronder op Java gebaseerde software.

Bewolkte scans
Verbetert de bescherming tegen voorheen onbekende malware door gedragspatronen te matchen met een cloudgebaseerde reputatiedatabase.

De beste bescherming voor u en uw dierbaren

Beschermt u tegen ongeoorloofde toegang tot uw wachtwoorden. Uw bank- en financiële transacties blijven ook beschermd tegen datadieven. Met het geïntegreerde ouderlijk toezicht kunnen websites worden gefilterd op basis van leeftijd. Geniet van andere nuttige beschermende functies!

beveiligde data PREMIUM
Hiermee kunt u uw mappen en verwijderbare media, zoals USB-sticks, versleutelen. Het beschermt u tegen gegevensdiefstal in geval van verlies van een USB-stick of laptop en maakt veilige samenwerking en gegevensuitwisseling mogelijk.

Wachtwoordmanager PREMIUM
Helpt u bij het opslaan en organiseren van wachtwoorden, het automatisch invullen van formulieren en het genereren van extra sterke versleutelde wachtwoorden voor extra veiligheid.

persoonlijke firewall
Voorkomt toegang tot uw systeem door vreemden en dus misbruik van uw gegevens.

Anti-Phishing
Beschermt u tegen de mogelijkheid om via valse websites toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bankgegevens.

Beveiligd thuisnetwerk
Hiermee kunt u uw thuis-WLAN-router en slimme apparaten in uw netwerk controleren op kwetsbaarheden zoals verouderde firmware en biedt u verschillende opties voor het oplossen van problemen. De functie toont u ook alle apparaten die zijn aangesloten op de router (Smartphone, IoT etc.).

loslichtschild
Blokkeert chantagesoftware die probeert uw systeem en gegevens te versleutelen en vervolgens losgeld eist voor ontcijfering.

Veilig online bankieren en betalen geoptimaliseerd
Beschermt u op online bankiersites en biedt meer zekerheid voor uw financiële transacties. Codeert de informatie die van het toetsenbord naar de browser wordt verzonden en beschermt zo tegen keyloggers, de zogenaamde keyloggers.

Webcambeveiliging
Bewaakt alle processen en toepassingen die op de computer draaien om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de webcam. Onverwachte toegangspogingen worden aan de gebruiker gemeld en kunnen onmiddellijk worden geblokkeerd.

Botnetdetectie
Voorkomt dat uw computer wordt misbruikt door criminelen voor de verspreiding van spam, aanvallen op buitenlandse systemen of andere illegale activiteiten.

Kinderslot
Hiermee kunt u websites op basis van leeftijd indelen. U kunt de instellingen beveiligen met een wachtwoord.

De perfecte bescherming voor uw laptop

Ben je je laptop kwijt? Met GPS-tracking kunt u uw ontbrekende apparaat vinden.

Plaats van het apparaat
Zodra u uw apparaat als vermist heeft gemarkeerd op my.eset.com, start de automatische bewaking. Met behulp van IP-adressen en WLAN-netwerken binnen bereik wordt de locatie van uw laptop bepaald en weergegeven op een kaart zodra het apparaat online is.

Overzicht van de computeractiviteiten
Hiermee kunt u automatisch foto's maken met behulp van de ingebouwde webcam, schermafbeeldingen van het ontbrekende apparaat verzamelen en alle nieuwe foto's en snapshots opslaan op uw account op my.eset.com.

Anti diefstal optimalisatie
Helpt u bij het optimaliseren van uw anti-diefstal instellingen en het configureren van uw Windows gebruikerslogin. ESET geeft u ook tips over hoe u de instellingen van uw sleutelsysteem kunt verfijnen om uw bescherming te maximaliseren.

Gebruik de volledige kracht van uw computer

De lage systeembelasting zorgt voor maximale prestaties en maakt het mogelijk om vlot te surfen, te werken en te spelen. Wil je ongestoord spelen zonder vervelende berichten? Geen probleem in de gamerstand!

Lage systeembelasting
Levert optimale prestaties en verlengt de levensduur van uw hardware. Past in elke systeemomgeving en bespaart internetbandbreedte door gebruik te maken van extreem kleine updatepakketten.

Gamer Mode
Er worden geen berichten weergegeven of er worden geen middelenintensieve activiteiten uitgevoerd tijdens games of het draaien van schermvullende applicaties (video's, foto's, presentaties).

Ideaal voor onderweg
In de batterijmodus worden alle geplande scans, updates en berichten uitgesteld. Er blijft meer computertijd over voor uw activiteiten.

Installeren. Klaar!

Zelfs na de installatie biedt ESET de beste bescherming en geeft het u een volledig overzicht van uw beveiligingsstatus. Het product is zeer eenvoudig te gebruiken - met een paar klikken kunt u het product installeren, licenties uitbreiden en upgraden. Er zijn meer dan 150 geavanceerde instellingen beschikbaar voor speciale vereisten.

Alles in één oogopslag
Met één muisklik heeft u een overzicht van uw beschermingsstatus en de essentiële hulpmiddelen. In het geval van een waarschuwingsbericht vindt u snel en eenvoudig de juiste oplossing.

Instellingen voor stroomgebruikers
Maakt uitgebreide instellingen mogelijk, zoals maximale scandiepte, scantijd en archiefgrootte.

Ongecompliceerde productupdate
Upgrade uw product zodra er nieuwe versies beschikbaar zijn om maximale veiligheid te garanderen zonder extra kosten.

licentiebeheerder
Maak een gratis account aan op my.eset.com en houd de status van uw licenties en aangesloten apparaten bij. Bekijk, beheer en organiseer eenvoudig uw ESET-installaties via het portaal.

Veiligheidsrapport NIEUW
Geeft u een maandelijks overzicht van gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde websites, onderschepte spam, geblokkeerde toegang tot de webcam en meer.

 • Antivirus, Antispyware, Exploit Blocker, Anti-Phishing, Anti-Theft, Antispam, Personal Firewall, Removable Media Control, Ouderlijk toezicht enz.
 • PREMIUM: Wachtwoordmanager
 • PREMIUM: Gegevenscodering
 • NIEUW: UEFI-scanner
 • NIEUW: License Manager
 • OPTIMIZED: Beveiligd thuisnetwerkAlle ESET-producten werken efficiënt met een aantoonbaar lage systeembelasting en garanderen probleemloos werken, spelen en surfen. In de batterijmodus worden alle geplande scans, updates en berichten uitgesteld. Er blijft meer computertijd over voor uw activiteiten. Dieptescan Idle: Dieptescans kunnen automatisch worden uitgevoerd terwijl de computer inactief is (bijv. screensaver, computerslot). Inactieve bedreigingen worden zo opgespoord en de rekenkracht blijft behouden. Hiermee kunt u verbindingen via Bluetooth, Firewire en seriële/parallelle poorten blokkeren. Bescherming van de gastheer tegen aanvallen (HIPS). Door regels te maken voor het register, actieve processen en programma's kunt u het systeemgedrag nauwkeuriger optimaliseren.
Sterke eigenschappen voor een sterke beschermingDe

veiligste weg door het net: Dankzij een firewall blijven online winkelen en thuisbankieren ook in openbare WLAN-netwerken veilig. Gevangen in de handeling: Anti-Phishing beschermt u veilig tegen valse of gemanipuleerde websites. Alles onder controle met Anti-Theft: Met het slimme anti-diefstal apparaat kunt u uw vermiste laptop lokaliseren en berichten naar de vinder sturen.
Meervoudige prijswinnende technologie. Snel. Precies. • Antivirus & Antispyware
 • Anti-Phising
 • Spelermodus
 • socialemedia-scanner
 • Exploiteren Blocker
 • Geavanceerde geheugenscanner
 • Afneembare mediabesturing
 • Bewolkte scan
 • Snellere downloads
 • Diepe scan in stationair toerental
 • Mediasturing
 • Bescherming van de gastheer tegen aanvallen (HIPS)
Software functies
Toepassingsgebied Beveiligingssoftware
Opmerking over de vrijgave Volledige versie
Duur vanaf 1 jaar
Aantal gebruikers/apparaten van 1 gebruiker
Taal Duits
Gegevensdrager zonder

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, Linux, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
eigenschappen: "ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie"
Systeem: Android, Linux, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Multi Apparaat, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ESET Smart Security Premium 2020, volledige versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken