Gratis hotline 0800 2633100
 

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1

€ 81,29 * € 122,01 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241820512
 • SNDRWP50
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15 Als belangrijke documenten voor het werk zijn...meer

Productinformatie "EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1"

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15

Als belangrijke documenten voor het werk zijn opgeslagen op de bestaande technische apparatuur, is een professioneel programma voor gegevensherstel van groot belang. Alleen op die manier kan in noodgevallen snel een doeltreffende oplossing worden gevonden om de verloren gegevens te recupereren. EaseUS Data Recovery Wizard is een uitstekende oplossing voor het herstellen van gegevens van PC's, laptops of verwisselbare media.

Herstel verloren gegevens met EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1

Er zijn tienduizenden bestanden op moderne computers. Daarom kan gegevensverlies snel gebeuren: Je hoeft maar per ongeluk op de verkeerde knop te klikken of op een andere manier een fout te maken en de gegevens zijn verdwenen. In dat geval kan EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 helpen: het programma is ontwikkeld om bestanden weer toegankelijk te maken, zelfs nadat ze uit de Windows Prullenbak zijn verwijderd. Zoals alle andere toepassingen van dit type kan het programma geen succespercentage van 100 % beloven. Toch zijn de kansen om gegevens opnieuw bruikbaar te maken groot en zo veel immateriële of materiële schade te voorkomen - want gegevens kunnen vandaag een immense waarde bereiken.

Na de installatie kunnen klanten die EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 aanschaffen automatisch beginnen met het zoeken naar gegevens die uit de prullenbak zijn verwijderd. Het volgende geldt: hoe dichter bij het tijdstip van verwijdering, hoe groter de kans op een volledig herstel. Afhankelijk van de snelheid en capaciteit van de harde schijf, kan dit proces lang duren - maar uiteindelijk zijn de verloren gegevens weer beschikbaar. De resultaten zijn dan beschikbaar in een venster waarin de bestanden kunnen worden gesorteerd op eigenschappen zoals naam, type of grootte. Daar zijn zowel de definitieve verwijdering als het herstel mogelijk.

Bovendien wordt de software ook actief waar zelfs de gebruiker zelf niet meer kan werken: Beschadigde sectoren van de harde schijf komen steeds weer voor, vooral op oudere harde schijven. Zij zijn het gevolg van mechanische slijtage en defecte bestandssystemen die zich in de loop der jaren opstapelen. Klanten die EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 kopen, kunnen ook deze sectoren binnendringen en in het beste geval de daar opgeslagen gegevens redden en overbrengen naar een intacte sector van de harde schijf. Van daaruit is dan zonder problemen een verdere back-up mogelijk. Beschadigde harde schijven verliezen zo hun gruwel - want het is meestal niet de hardware die buikpijn veroorzaakt, maar de verloren dataset.

Dit programma kan ook actief worden wanneer partitionering of formattering heeft plaatsgevonden: Iedereen die per ongeluk een opslagmedium formatteert - harde schijven, microSD-kaarten, USB-sticks en andere gegevensdragers - kan nog steeds hopen te worden gered door EaseUS DataRecovery Wizard Professional 15.1. Hoe sneller het hulpmiddel wordt gebruikt, hoe groter de kans dat gegevens worden hersteld - het is dus de moeite waard het onmiddellijk aan te schaffen. Alle datascans kunnen zowel snel als zeer diep worden uitgevoerd: De eerste brengt recent verwijderde gegevens aan het licht, terwijl de diepe scan lang vergeten gegevens weer zichtbaar en bruikbaar maakt. Het is dus aan eenieder om te beslissen welke methode het meest geschikt is.

Voordat de gegevens worden hersteld, is een uitgebreid voorbeeldvenster beschikbaar. Hierdoor kunnen gebruikers die EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 kopen, alleen de gegevens herstellen die echt belangrijk zijn - omdat de meeste gegevens die uit de prullenbak zijn verwijderd, waarschijnlijk echt bedoeld zijn om verwijderd te blijven. Op die manier kan een grote voorraad gegevensrotzooi op de harde schijf worden vermeden. Zelfs gedeeltelijk beschadigde gegevens - zoals foto's die niet meer volledig herkenbaar zijn - kunnen in veel gevallen door het gereedschap worden gerepareerd, zodat eventuele beeldfouten worden geëlimineerd. Dit geldt ook voor video's die met een smartphone zijn gemaakt en vervolgens per ongeluk zijn gewist.

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface en het intuïtieve ontwerp, alsmede de vele geautomatiseerde processen, kunnen gegevens nog steeds worden hersteld, zelfs als er geen computerexpert voor het scherm zit. EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 is daarom een hulpmiddel dat zowel onervaren als gevorderde gebruikers helpt en waardevolle bestanden - of ze nu persoonlijk of professioneel van aard zijn - weer toegankelijk maakt. Door de lage systeemvereisten kan het programma ook zonder beperkingen op oudere PC's of notebooks worden gebruikt. Van documenten tot foto's, video's, audiobestanden en e-mails tot diverse andere bestandsformaten, er is praktisch geen formaat dat dit gereedschap niet kan redden.

Het perfecte programma voor gegevensherstel

EaseUS Data Recovery Wizard is een van de beste softwareprogramma's voor gegevensherstel met Windows. Om deze reden is het altijd raadzaam om EaseUS Data Recovery aan te schaffen en uw eigen veiligheid rond uw gegevens te vergroten. In de nieuwe versie 15.1 kunnen bestanden vooraf nauwkeuriger en gedetailleerder worden weergegeven, zodat men precies op de hoogte is van de bestaande structuren. FAT en NTFS data recovery zijn ook in focus om data recovery als een holistische service te verbeteren.

Er zijn geen beperkingen voor gegevensherstel met het EaseUS Data Recovery Wizard programma. Documenten en beeldbestanden, maar ook video's, audiobestanden of e-mails kunnen zonder problemen worden hersteld. Dit biedt een enorme flexibiliteit als bestanden en gegevens in het verleden al eens verloren zijn gegaan.

 

De belangrijkste functies van EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 in een oogopslag

 • Terugvordering van een breed scala van programmatypes
 • Snelle reactie op beschadigde harde schijven
 • Ideale ondersteuning bij virusaanvallen
 • Het vinden van verloren partities
 • Optimalisering van het programmaoverzicht
 • Flexibel gegevensherstel in de kortst mogelijke tijd

 

Perfect herstel in slechts 3 stappen

Om te profiteren van uitstekende prestaties, is gegevensherstel met EaseUS Data Recovery Wizard beperkt tot slechts 3 stappen. Eerst moeten de functies via het programma worden gedownload. In de tweede stap kan een passende scan worden gemaakt en kunnen uiteindelijk de verloren gegevens worden teruggehaald. Het is dus niet moeilijk om binnen zeer korte tijd de nodige gegevens met het programma terug te krijgen.

 

De gebruiksmogelijkheden van het programma zijn schijnbaar onbeperkt. Niet alleen in het geval van gerichte aanvallen, maar ook in het geval van eenvoudige verliezen is het niet moeilijk toegang te krijgen tot de nodige structuren en stressvrije antwoorden te vinden. Om er zeker van te zijn dat de gebruiker aan de veilige kant staat en precies weet welke bestanden zullen worden hersteld, is er opnieuw een voorbeeld voordat het proces wordt voltooid, wat betekent dat het herstel te allen tijde doelgericht is.

 

Een goede oplossing met EaseUS Data Recovery Wizard

Wie op zoek is naar een goede structuur voor het herstellen van zijn eigen bestanden, zit met het programma EaseUS Data Recovery Wizard altijd aan de veilige kant. Met de diverse compilatie van talrijke functies zijn de gebruikers van de software perfect beveiligd en kunnen zij rekenen op een goed gebruik in elke omgeving. Dit maakt het een goede keuze om EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 te kopen en te profiteren van een goede compilatie van talrijke toepassingen.

 

Dingen die u moet weten over het programma

 • Wat biedt EaseUS Data Recovery Wizard precies?

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1 is een uitstekende data recovery software voor het herstellen van verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens. De mogelijkheden voor de verschillende apparaten zijn schijnbaar onbeperkt.

 

 • Wie is de doelgroep van het programma?

Particuliere gebruikers kunnen vertrouwen op EaseUS Data Recovery Wizard als een goede oplossing voor snel gegevensherstel voor belangrijke projecten. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijfsvereisten waarbij belangrijke bestanden niet verloren hoeven te gaan.

 

 • Hoeveel gegevens kunnen worden teruggehaald?

Er is geen maximum aan gegevens rond gegevensherstel met EaseUS Data Recovery Wizard. Daarom is het met een eenmalige aankoop mogelijk om alle denkbare gegevens te herstellen en over een werkende oplossing te beschikken.

 

 • Wat zijn de voordelen van de toepassing?

Het grootste voordeel van het programma is de enorme verscheidenheid waarmee de meest uiteenlopende bestandstypen kunnen worden geproduceerd. De software biedt ook de nodige ondersteuning voor andere bestandsproblemen zoals per ongeluk verwijderde gegevens of verloren partities.

 

 • Welke licentie is beschikbaar?

Met de aankoop van de EaseUS Data Recovery Wizard software, is een permanente licentie beschikbaar. Hiermee kunt u een oneindig aantal bestanden herstellen, zodat er voor elk probleem een goede oplossing is.

 

EaseUS Data Recovery Wizard Professional Windows

De MAC-versie is hier te vinden EaseUS Data Recovery Wizard voor Mac 13.2

De beste data recovery software om snel en gemakkelijk verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens van uw PC, laptop of verwisselbare schijf te herstellen.

 

Wat is er nieuw in Verison 15.1?

 • Verbeterde voorvertoning voor MS Office bestanden.
 • Grote verbeteringen voor FAT en NTFS gegevensherstel.
 • Verbeterde gebruikersinterface voor eenvoudigere bediening.
 • Ondersteunt desktop en prullenbak afzonderlijk scannen.
 • Sommige bugs zijn verholpen.

 

Uitgebreide gegevensherstelsoftware voor Windows-gebruikers

Herstel van verloren of verwijderde bestanden, foto's, muziek, audio bestanden, emails, etc.

Beste oplossing voor gegevensherstel

Met deze data recovery software zult u in staat zijn om verloren gegevens terug te krijgen door uzelf, ongeacht of het was verloren als gevolg van verwijdering, formatteren, data corruptie of virusaanval.

voor alle soorten gegevens

EaseUS Data Recovery Wizard kan alle soorten bestanden herstellen, waaronder Office-bestanden, foto's, video's, e-mails en meer.

en alle soorten opslagapparatuur

Deze software herstelt gegevens van harde schijven, geheugenkaarten, USB flash drives, digitale camera's, mobiele apparaten en andere opslagapparaten

Gegevensherstelsoftware voor elk gegevensverlies

EaseUS Data Recovery Wizard kan verloren bestanden, foto's, documenten, video's en meer herstellen na verlies, verwijdering, formattering, verlies van partities of een virusaanval.

Herstelper ongeluk verwijderde bestanden
gegevens snel en gemakkelijk. Hoe sneller u met het herstel na het wissen begint, hoe groter de kans op een succesvol herstel.

Opgemaakte gegevens
Bij het opmaken worden vaak niet de gegevens zelf gewist, maar alleen de bijbehorende adressen. Met deze software hebt u de beste kans om de gegevens toch nog te recupereren.

Legeprullenbak
Het herstellen van gegevens uit een verwijderde prullenbak is een moeilijke taak, maar met Data Recovery Wizard is het niet langer een probleem.

Verloren partities
Zelfs als een hele partitie verloren is gegaan of is beschadigd en zelfs niet door uw computer kan worden herkend, kunnen de gegevens meestal worden hersteld.

Harde Schijf Schade
Een fysiek beschadigde harde schijf is het moeilijkste geval van gegevensverlies voor een herstel software. Als de schade te groot is, kan niets helpen. Vaak kan Data Recovery Wizard de gegevens echter toch herstellen.

Virusaanval
Virussen kunnen bestanden verwijderen of infecteren en ze zo wijzigen. In het geval van verwijdering kan de wizard de bestanden herstellen; in het geval van infectie kunt u een vorige, niet-geïnfecteerde versie herstellen.

Besturingssysteemcrash
Als uw computer niet meer kan worden opgestart, kunt u de harde schijf aansluiten op een functionerende computer en de Data Recovery Wizard laten zoeken naar herstelbare gegevens.

HerstelRAW partities
Als uw harde schijf of partitie wordt weergegeven als "RAW", d.w.z. niet geformatteerd, kan de Data Recovery Wizard de verloren gegevens herstellen voordat u een format operatie uitvoert

Herstelbare gegevenstypen en apparaten

Documenten
DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, enz.

Afbeeldingsbestanden
JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG, enz.

Video's
AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, enz.

Audiobestanden
AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV, APE, enz.

E-mails
PST, DBX, EMLX, enz. (van Outlook, Outlook Express, enz.).

Andere bestandstypen
Bijv. archiefbestanden (ZIP, RAR, SIT, ISO, enz.), exe, html, SITX, enz

De beste prestaties voor u

Gegevensherstel hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn.

Gegevensherstel in 3 stappen
De oplossing voor uw probleem is slechts een paar muisklikken verwijderd.
Laden - Scannen - Herstellen

100% probleemloos en veilig
De software overschrijft of wijzigt geen gegevens en doet het beenwerk alleen.

Voorbeeld vóór herstel
Zoek-, filter- en voorbeeldfuncties zorgen ervoor dat u precies de gegevens vindt die u wilt herstellen. Met de preview kunt u ook de bruikbaarheid van veel bestandstypen garanderen voordat u gaat herstellen.

Onbeperkt data
Geen abonnement, geen lopende kosten, geen limiet. Data Recovery Wizard biedt een onbeperkt herstelvolume.

 

Systeemvereisten:

Besturingssysteem

 • Windows 11/10/8.1/8/7/Vista/XP
 • Windows Server 2016/2012/2008/2003

Bestandssysteem

 • FAT(FAT12,FAT16,FAT32)
 • exFAT
 • NTFS
 • NTFS5
 • ext2
 • ext3
 • ReVS

CPU

 • min. x86

RAM

 • min. 128MB


Geheugen

Vereist geheugen minstens 32MB

Ondersteunde talen

Engels, Duits, Español, Français, Italiano, Português, Nederlands, 中文 (繁體), 中文 (简体), Svenska, Dansk, Pусский, Norsk, Pools, Hongaars, Koreaans, Indonesisch.

Ondersteunde apparaten

EaseUS Data Recovery Software ondersteunt alle soorten gegevensopslagapparaten

 • PC/Laptop
 • Harde schijf
 • Externe harde schijf
 • USB-stick
 • RAID
 • Digitale camera
 • Muziekspeler
 • SD-kaart
 • CF/SD-kaart
 • iPod
 • Camcorder
 • Drive
 • Zip drive
 • Micro kaart
 • Pen drive
 • SSD
 • Videospeler
 • Andere opslagmedia 

Ondersteunde bestandstypen

Alle datatypes die u wilt herstellen.

Document
DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, enz.

Graphics
JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG, enz.

Video
AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, enz.

Audio
AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF,FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV,APE enz.

E-mail
PST, DBX, EMLX, enz. (in Outlook, Outlook Express enz.)

Andere bestanden
Zoals archief (ZIP, RAR, SIT, ISO enz.), exe, html, SITX enz.

Wat biedt EaseUS Data Recovery Wizard precies?
EaseUS Data Recovery Wizard Professional 13.5 is een uitstekende data recovery software voor het herstellen van verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens. De mogelijkheden voor de verschillende apparaten zijn schijnbaar onbeperkt.
Wie is de doelgroep van het programma?
Particuliere gebruikers kunnen vertrouwen op EaseUS Data Recovery Wizard als een goede oplossing voor snel gegevensherstel voor belangrijke projecten. Dit geldt natuurlijk ook voor bedrijfsvereisten waarbij belangrijke bestanden niet verloren hoeven te gaan.
Hoeveel gegevens kunnen worden teruggehaald?
Er is geen maximum aan gegevens rond gegevensherstel met EaseUS Data Recovery Wizard. Met de eenmalige aankoop is het dus mogelijk om alle denkbare gegevens te herstellen en over een werkende oplossing te beschikken.
Wat zijn de voordelen van de toepassing?
Het grootste voordeel van het programma is de enorme verscheidenheid waarmee de meest uiteenlopende bestandstypen kunnen worden gemaakt. De software biedt ook de nodige ondersteuning voor andere bestandsproblemen zoals per ongeluk verwijderde gegevens of verloren partities.
Welke licentie is bij ons verkrijgbaar?
Met de aankoop van de EaseUS Data Recovery Wizard software, is een permanente licentie beschikbaar. Hierdoor kan een oneindig aantal bestanden worden hersteld, wat betekent dat er voor elk probleem een goede oplossing is.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "EaseUS Data Recovery Wizard Professional 15.1"
23 dec. 2020

Daten und Fotos alles wieder da

1a zufrieden habe alle Daten wieder hergestellt hat zwar gedauert da es über 100 GB waren aber Top

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken