Gratis hotline 0800 2633100
 
EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 Win

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 Win

€ 79,95 * € 119,99 * (33,37% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820512
 • SNDRWP50
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
EaseUS Data Recovery Wizard Als belangrijke documenten voor het werk worden opgeslagen op de...meer

Productinformatie "EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 Win"

EaseUS Data Recovery Wizard

Als belangrijke documenten voor het werk worden opgeslagen op de beschikbare technische apparatuur, is een professioneel programma voor gegevensherstel van groot belang. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat er snel een effectieve oplossing kan worden gevonden om de verloren gegane gegevens te herstellen. EaseUS Data Recovery Wizard is een uitstekende oplossing voor het herstellen van gegevens van PC's, laptops of verwisselbare media.

Verloren gegevens herstellen met EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14

Er staan tienduizenden bestanden op moderne computers. Als gevolg daarvan kan het verlies van gegevens snel gebeuren: Het is voldoende om per ongeluk op de verkeerde knop te klikken of op een andere manier een fout te maken en de gegevens zijn weg. In dit geval helpt EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14: Het programma is ontworpen om bestanden te herstellen, zelfs nadat ze zijn verwijderd uit de Windows Prullenbak. Net als alle andere toepassingen van dit soort kan het geen 100% succespercentage beloven. Toch is de kans groot dat gegevens weer bruikbaar kunnen worden gemaakt en zo een hoge mate van idealistische of materiële schade kan worden voorkomen - want gegevens kunnen vandaag de dag een immense waarde bereiken.

Na de installatie kunnen klanten die de EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 aanschaffen, een automatische zoekactie starten naar gegevens die uit de Prullenbak zijn verwijderd. Hoe dichter bij het tijdstip van verwijdering, hoe beter de kans op een volledig herstel. Afhankelijk van de snelheid en capaciteit van de harde schijf kan dit proces lang duren - maar uiteindelijk zullen de verloren gegevens weer beschikbaar zijn. De resultaten zijn dan beschikbaar in een venster waarin de bestanden kunnen worden gesorteerd op eigenschappen zoals naam, type of grootte. Daar zijn zowel de definitieve schrapping als de terugvordering mogelijk.

Bovendien is de software ook actief op plaatsen waar zelfs de gebruiker zelf niet kan werken: Beschadigde hardeschijfsectoren komen steeds weer voor, vooral op oudere harde schijven. Ze zijn het gevolg van mechanische slijtage en defecte vijlsystemen die zich in de loop der jaren opstapelen. Klanten die EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 aanschaffen, hebben ook toegang tot deze sectoren en kunnen in het beste geval de daar opgeslagen gegevens herstellen en overbrengen naar een intacte sector van de harde schijf. Van daaruit is dan gemakkelijk een andere back-up mogelijk. Beschadigde harde schijven verliezen hun afschuw - want meestal is het niet de hardware die buikpijn veroorzaakt, maar de verloren gegane dataset.

Dit programma kan ook worden geactiveerd op plaatsen waar partitionering of formattering heeft plaatsgevonden: Als u per ongeluk een opslagmedium formatteert - harde schijven, microSD-kaarten, USB-sticks en andere gegevensdragers - kunt u nog steeds hopen op redding met EaseUS DataRecovery Wizard Professional 14. Hoe sneller de tool wordt gebruikt, hoe groter de kans op gegevensherstel - het is dus de moeite waard om direct te kopen. Alle datascans kunnen op een snelle manier of in zeer diepe scans worden uitgevoerd: De eerste variant onthult recentelijk verwijderde gegevens, terwijl de diepe scan zelfs lang vergeten gegevens weer zichtbaar en bruikbaar maakt. Het is dus aan elke persoon om te beslissen welke methode het meest geschikt is.

Er is een uitgebreid voorbeeldvenster beschikbaar voordat de gegevens worden hersteld. Hierdoor kunnen gebruikers die de EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 aanschaffen alleen de gegevens herstellen die er echt toe doen - omdat de meeste gegevens die uit de Prullenbak zijn verwijderd waarschijnlijk verwijderd zullen blijven. Op deze manier kan een grote hoeveelheid data-afval op de harde schijf worden vermeden. Zelfs gedeeltelijk beschadigde gegevens - zoals foto's die niet meer volledig herkenbaar zijn - kunnen in veel gevallen door het gereedschap worden gerepareerd, waardoor eventuele beeldfouten worden geëlimineerd. Dit geldt ook voor video's die met een smartphone zijn gemaakt en vervolgens per ongeluk zijn verwijderd.

Dankzij de eenvoudige gebruikersinterface en het intuïtieve ontwerp en de vele geautomatiseerde processen kunnen gegevens worden hersteld, zelfs als er geen computerexpert voor het scherm zit. EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 is een tool die zowel de onervaren als de gevorderde gebruiker helpt om waardevolle bestanden te herstellen, zowel persoonlijk als professioneel. Door de lage systeemvereisten kan het programma ook zonder beperkingen op oudere pc's of notebooks worden gebruikt. Van documenten tot foto's, video's, audiobestanden, e-mails en diverse andere bestandsformaten is er praktisch geen enkel formaat dat deze tool niet kan redden.

Het perfecte programma voor gegevensherstel

EaseUS Data Recovery Wizard is een van de beste softwareprogramma's voor data recovery met Windows. Daarom is het altijd aan te raden om EaseUS Data Recovery aan te schaffen en uw eigen veiligheid rondom uw data te verhogen. In de nieuwe versie 14 kunt u de bestanden vooraf nauwkeuriger en gedetailleerder bekijken om exacte informatie over de bestaande structuren te krijgen. Ook de FAT en NTFS data recovery is gericht op het verbeteren van de data recovery als een holistische prestatie.

Er zijn geen beperkingen voor gegevensherstel met het programma EaseUS Data Recovery Wizard. Zo kunnen documenten en beeldbestanden, maar ook video's, audiobestanden of e-mails zonder problemen worden hersteld. Dit biedt een enorme flexibiliteit als er in het verleden bestanden en gegevens verloren zijn gegaan.

 

De belangrijkste functies in één oogopslag

 • Herstel van verschillende soorten programma's
 • Snelle reactie op beschadigde harde schijven
 • Ideale ondersteuning voor virusaanvallen
 • Vinden van verloren partities
 • Optimalisatie van het programmaoverzicht
 • Flexibel gegevensherstel binnen de kortste tijd

 

Slechts 3 stappen voor een perfect herstel

Om te profiteren van superieure prestaties, is dataherstel met de EaseUS Data Recovery Wizard beperkt tot slechts 3 stappen. Allereerst moet u de functies via het programma downloaden. De tweede stap is het uitvoeren van een scan en vervolgens het herstellen van de verloren gegevens. Het is dus niet moeilijk om met het programma in zeer korte tijd de benodigde gegevens te herstellen.

 

De mogelijkheden om het programma te gebruiken zijn schijnbaar onbegrensd. Niet alleen in het geval van gerichte aanvallen, maar ook in het geval van eenvoudige verliezen is het niet moeilijk om terug te vallen op de noodzakelijke structuren en om stressvrije antwoorden te vinden. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker aan de veilige kant is en precies weet welke bestanden worden hersteld, is er een nieuwe preview voordat het proces is voltooid, zodat het herstel altijd gericht is.

 

Krijg de beste oplossing met EaseUS Data Recovery Wizard

Als u op zoek bent naar een goede structuur om uw eigen bestanden te herstellen, bent u altijd aan de veilige kant met het EaseUS Data Recovery Wizard programma. Door het grote aantal functies zijn de gebruikers van de software perfect beschermd en kunnen ze vertrouwen op een goed gebruik in elke omgeving. Dit maakt het een goede keuze om EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 aan te schaffen en te profiteren van een goede set van talrijke applicaties.

 

Over het programma

 • Wat biedt de EaseUS Data Recovery Wizard precies?

EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 biedt een geweldige data recovery software om verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens te herstellen. De mogelijkheden rond de verschillende apparaten zijn schijnbaar eindeloos.

 

 • Wie is de doelgroep van het programma?

Particuliere gebruikers kunnen vertrouwen op de EaseUS Data Recovery Wizard om een goede oplossing te bieden voor snel dataherstel voor belangrijke projecten. Dit geldt natuurlijk ook voor operationele eisen die de gebruiker niet zonder belangrijke bestanden hoeven te doen.

 

 • Hoeveel gegevens kunnen worden gerecupereerd?

Er is geen data maximum rond dataherstel met EaseUS Data Recovery Wizard. Met een eenmalige aanschaf is het dus mogelijk om alle denkbare gegevens te creëren en toegang te krijgen tot een werkende oplossing.

 

 • Wat zijn de voordelen van de toepassing?

Het grootste voordeel van het programma is de enorme variëteit waarmee verschillende bestandstypes kunnen worden aangemaakt. De software biedt ook de nodige ondersteuning voor andere bestandsproblemen zoals per ongeluk verwijderde gegevens of verloren partities.

 

 • Welke licentie is bij ons verkrijgbaar?

Een permanente licentie is beschikbaar met de aankoop van EaseUS Data Recovery Wizard software. Hierdoor kunt u een oneindig aantal bestanden herstellen, zodat er voor elk probleem een goede oplossing is.

 

EaseUS Data Recovery Wizard Professionele Windows

De MAC-versie is hier te vinden: EaseUS Data Recovery Wizard voor Mac 11.15

De beste data recovery software om snel en eenvoudig verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens van PC, laptop of verwisselbare media te herstellen.

 

Wat is er nieuw in Verison 14?

 • Verbeterde preview voor MS Office-bestanden.
 • Belangrijke verbeteringen voor FAT en NTFS gegevensherstel.
 • Verbeterde gebruikersinterface voor een eenvoudigere bediening.
 • Ondersteunt het scannen van het bureaublad en de recyclebak afzonderlijk.

 

Uitgebreide data recovery software voor Windows gebruikers

Herstel van verloren of verwijderde bestanden, foto's, muziek, audiobestanden, e-mails, enz.

De beste oplossing voor gegevensherstel

Met deze data recovery software zult u in staat zijn om verloren gegevens zelf te herstellen, ongeacht of deze verloren zijn gegaan door verwijdering, opmaak, datacorruptie of virusaanval.

voor alle soorten gegevens

EaseUS Data Recovery Wizard kan alle soorten bestanden herstellen, inclusief kantoorbestanden, foto's, video's, e-mails en meer.

en alle soorten opslagapparaten

Deze software herstelt gegevens van harde schijven, geheugenkaarten, USB-sticks, digitale camera's, mobiele apparaten en andere opslagapparaten.

Gegevensherstelsoftware voor elk gegevensverlies

EaseUS Data Recovery Wizard kan verloren gegane bestanden, afbeeldingen, documenten, video's en meer herstellen na verlies, verwijdering, opmaak, partitieverlies of virusaanvallen.

Per ongeluk verwijderde bestanden
Herstel gegevens snel en gemakkelijk. Hoe eerder je met het herstel begint na de verwijdering, hoe groter de kans op een succesvol herstel.

Geformatteerde gegevens
Bij het formatteren worden vaak niet de gegevens zelf verwijderd, maar alleen de bijbehorende adressen. Met deze software heeft u de beste kans om de gegevens toch te herstellen.

Lege prullenbak
Het herstellen van gegevens uit een verwijderde prullenbak is een moeilijke taak, maar met de Data Herstel Wizard is dat geen probleem meer.

Verloren partities
Zelfs als een hele partitie verloren is gegaan of beschadigd is, en uw computer deze niet eens kan herkennen, kunnen de gegevens meestal worden hersteld.

Schade aan de harde schijf
Een fysiek beschadigde harde schijf is het moeilijkste geval van gegevensverlies voor alle herstelsoftware. Als de schade te groot is, kan niets helpen. Vaak kan de Data Herstel Wizard echter nog steeds de gegevens herstellen.

Virusaanval
Virussen kunnen bestanden verwijderen of besmetten en daardoor veranderen. In het geval van verwijdering kan de wizard de bestanden herstellen; in het geval van infectie kunt u een eerdere, niet-geïnfecteerde versie herstellen.

Besturingssysteemcrash
Als uw computer niet opstart, heeft u de optie om de harde schijf aan te sluiten op een werkende computer en de Data Recovery Wizard te laten zoeken naar herstelbare gegevens.

RAW-schotten herstellen
Als uw harde schijf of partitie wordt weergegeven als "RAW", d.w.z. ongeformatteerd, kan de Datarecovery Wizard de verloren gegane gegevens herstellen voordat u formatteert

Herstelbare datatypen en -apparaten

Documenten
DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, enz.

Beeldbestanden
JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR, WMF, RAW, SWF, SVG, RAF, DNG, enz.

Video's
AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, enz.

Audiobestanden
AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF, FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV, APE, enz.

E-mails
PST, DBX, EMLX, etc. (uit Outlook, Outlook Express, etc.).

Andere bestandstypes
Bijvoorbeeld archiefbestanden (ZIP, RAR, SIT, ISO etc.), exe, html, SITX, etc.

Beste prestaties voor u

Gegevensherstel hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn.

Gegevensherstel in 3 stappen
De oplossing voor uw probleem is slechts een paar klikken verwijderd.
Load - Scan - Restore

100% stress-free and secure
De software overschrijft of wijzigt geen gegevens en doet het legwerk zelf


.

Voorvertoning voor restauratie
Zoek-, filter- en voorbeeldfuncties zorgen ervoor dat u precies die gegevens vindt die u wilt herstellen. Preview stelt u ook in staat om de bruikbaarheid van vele bestandstypen te verzekeren voor het herstel.

Onbeperkt aantal gegevens
Geen abonnement, geen gebruikskosten, geen limiet. De Data Recovery Wizard biedt een onbeperkt herstelvolume.

 

Systeemvereisten:

Besturingssysteem

 • Vensters 10/8.1/8/7/Vista/XP
 • Windows Server 2016/2012/2008/2003

Bestandssysteem

 • VET (VET12,VET16,VET32)
 • exFAT
 • NTFS
 • NTFS5
 • ext2
 • ext3
 • ReVS

CPU

 • min. x86

RAM

 • ten minste 128 MB


Opslagruimte

Benodigde opslagruimte min. 32MB

Ondersteunde talen

Engels, Duits, Español, Français, Italiano, Português, Nederlands, 中文 (繁體), 中文 (简体), Svenska, Dansk, Pусский, Norsk, Pools, Hongaars, Koreaans, Indonesisch.

Ondersteunde apparaten

EaseUS Data Recovery Software ondersteunt alle soorten dataopslagapparaten

 • PC/Laptop
 • Harde schijf
 • Externe harde schijf
 • USB-stick
 • RAID
 • Digitale camera
 • Muziekspeler
 • SD-kaart
 • CF/SD-kaart
 • iPod
 • Camcorder
 • Rijden
 • Ritsaandrijving
 • Micro-kaart
 • pennenbakje
 • SSD
 • Videospeler
 • Andere opslagmedia 

Ondersteunde bestandstypen

Alle datatypes die u wilt opslaan.

Document
DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX, PDF, CWK, HTML/HTM, INDD, EPS, enz.

Grafiek
JPG/JPEG, TIFF/TIF, PNG, BMP, GIF, PSD, CRW, CR2, NEF, ORF, SR2, MRW, DCR , WMF, RAW, SWF, SVG , RAF, DNG, enz.

Video
AVI, MOV, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, MKV, ASF, FLV, SWF, MPG, RM/RMVB, MPEG, enz.

Audio
AIF/AIFF, M4A, MP3, WAV, WMA, APE, MID/MIDI, RealAudio, VQF, FLV, MKV, MPG, M4V, RM/RMVB, OGG, AAC, WMV, APE enz.

E-mail
PST, DBX, EMLX, etc. (in Outlook, Outlook Express etc.)

Andere bestanden
Zoals archief (ZIP, RAR, SIT, ISO etc.), exe, html, SITX etc.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Wat biedt de EaseUS Data Recovery Wizard precies?
EaseUS Data Recovery Wizard Professional 13.5 is een uitstekende data recovery software om verwijderde, geformatteerde of verloren gegevens te herstellen. De mogelijkheden rond de verschillende apparaten zijn schijnbaar onbegrensd.
Wie is de doelgroep van het programma?
Thuisgebruikers kunnen vertrouwen op de EaseUS Data Recovery Wizard om een goede oplossing te bieden voor snel dataherstel voor belangrijke projecten. Dit geldt natuurlijk ook voor operationele eisen die geen verwijdering van belangrijke dossiers vereisen.
Hoeveel gegevens kunnen worden gerecupereerd?
Er is geen data maximum rond dataherstel met EaseUS Data Recovery Wizard. Met de eenmalige aanschaf is het dus mogelijk om alle denkbare gegevens te creëren en terug te vallen op een werkende oplossing.
Wat zijn de voordelen van de toepassing?
Het grootste voordeel van het programma is de enorme variëteit waarmee verschillende bestandstypes kunnen worden geproduceerd. De software biedt ook de nodige ondersteuning voor andere bestandsproblemen zoals per ongeluk verwijderde gegevens of verloren partities.
Welke licentie is bij ons verkrijgbaar?
Een permanente licentie is beschikbaar met de aankoop van EaseUS Data Recovery Wizard software. Hierdoor kunt u een oneindig aantal bestanden herstellen, zodat er voor elk probleem een goede oplossing is.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "EaseUS Data Recovery Wizard Professional 14 Win"
23 dec. 2020

Daten und Fotos alles wieder da

1a zufrieden habe alle Daten wieder hergestellt hat zwar gedauert da es über 100 GB waren aber Top

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken