Gratis hotline 0800 2633100
 

ABBYY FineReader 15 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden

€ 139,95 * € 159,99 * (12,53% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820613
 • FR15SW-FMPL-X
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
ABBYY FineReader 15 Standaard FineReader 15 Standard is een PDF-softwaretoepassing...meer

Productinformatie "ABBYY FineReader 15 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden"

ABBYY FineReader 15 Standaard

FineReader 15 Standard is een PDF-softwaretoepassing voor het werken met PDF-documenten en scans. Dankzij de AI-gebaseerde OCR-technologie van ABBYY kunt u eenvoudig niet alleen digitale PDF-documenten, maar ook gescande papieren documenten converteren en bewerken. Met FineReader PDF kunt u PDF-bestanden bekijken, bewerken, zoeken, annoteren, ondertekenen, beschermen en tekst uit PDF-bestanden extraheren, en documenten converteren voor verdere verwerking in Word of Excel.

FineReader functies:

Efficiënt omgaan met PDF's in de digitale werkomgeving.

Bespaar tijd en moeite door documenten op een eenvoudige en productieve manier te gebruiken en af te werken. Verwerk elk document (of het nu digitaal is aangemaakt of geconverteerd van papier) met dezelfde efficiëntie. Krijg toegang tot tekst, tabellen en de volledige lay-out van uw PDF zonder extra conversiestappen.

Bekijk, organiseer en navigeer PDF's
Navigeer door pagina's, opmerkingen en metagegevens. Kies op basis van uw leesvoorkeuren de weergavemodus die het beste bij u past. U kunt pagina's toevoegen, verwijderen, herschikken, roteren en bijsnijden. Voeg verschillende documenten samen in één PDF.

Hergebruik van informatie uit PDF's
Uittreksel (kopiëren en plakken) van tekst en tabellen rechtstreeks uit elke PDF met behoud van opmaak - met slechts een paar klikken

.

Controleer en actualiseer metadata en controleer digitale handtekeningen om de authenticiteit en integriteit van het document te garanderen.

Toegang tot informatie vanuit elk type PDF Zoek
informatie, zelfs in gescande PDF's, snel en eenvoudig met behulp van full-text trefwoord zoeken en bladwijzers

.

Zodra een document wordt geopend, herkent FineReader PDF automatisch niet-scannbare PDF-documenten en past het onmiddellijk OCR (Optical Character Recognition) toe om ze doorzoekbaar te maken.

Bewerk en update
PDF's

Update

verouderde inhoud van PDF-documenten of maak volledig nieuwe documenten op basis van bestaande PDF's

.

U kunt secties bewerken of toevoegen, afbeeldingen invoegen of verwijderen, tekst in tabellen bewerken en de lay-outelementen op een pagina herschikken. Met FineReader PDF kunt u een gescand document net zo gemakkelijk bewerken als een digitaal gemaakte PDF.

Beheer en pas
PDF-documenten
aan voor specifieke workflows
Gebruik gepersonaliseerde stempels, Bates-nummering en watermerken om PDF's aan te passen aan uw workflows

.

U kunt links, bladwijzers, kop- en voetteksten en paginanummers invoegen of bewerken om het navigeren door het document te vergemakkelijken. Maak documenten gemakkelijker te vinden door specifieke trefwoorden toe te voegen aan metadata.

Vul
PDF-formulieren
in Vul
interactieve velden in PDF-formulieren in of voeg tekst in waar dat nodig is in gescande papieren formulieren

.

Ondertekeningsformulieren met facsimilehandtekeningen of digitale handtekeningen


Deel ideeën, krijg feedback van uw teamleden en deel documenten. Gebruik hulpmiddelen voor vergadering en besluitvorming direct in PDF door opmaak, aantekeningen, commentaar en tekeningen toe te voegen binnen een document.

Markeringen en notities invoegen
Voeg eenvoudig aantekeningen toe in een PDF (tekst, afbeeldingen, grafieken of grafische gebieden, bijschriften, etc.) met behulp van aantekeningen, tekstvakken en vele andere opmaak- en tekengereedschappen.

Commentaar geven en discussiëren Uitwisselen van
ideeën en vragen door commentaar te geven op markers en annotaties of te reageren op opmerkingen.Wijs een status toe aan elke opmerking om te zorgen voor meer transparantie tussen de belanghebbenden en een gerichte dialoog.

Beheer opmerkingen en versnel de besluitvorming U
kunt zoeken, sorteren, filteren en statuscommentaar op trefwoord

.

U kunt ook eenvoudig stempels toevoegen om een status aan het hele document toe te kennen.

Stuur documenten naar anderen voor goedkeuring
Deel documenten met verschillende collega's en leg meerdere digitale handtekeningen vast binnen een PDF

.


Minimaliseer de beveiligingsrisico's bij het delen en opslaan van PDF's. U kunt digitale handtekeningen toevoegen en verifiëren, vertrouwelijke informatie onherkenbaar maken, verborgen gegevens verwijderen en de toegang tot uw PDF's beheren.

Vertrouwelijke informatie onherkenbaar maken
Voorkom de openbaarmaking van gevoelige of vertrouwelijke informatie met een betrouwbaar verduisteringshulpmiddel. Verwijder permanent en onherroepelijk vertrouwelijke informatie zoals persoonlijke gegevens, bankgegevens, enz. uit een PDF - in de body, kop- en voetteksten, commentaren en metagegevens. Werk met maximale efficiëntie door in enkele seconden het hele document te doorzoeken en de relevante delen onherkenbaar te maken.
Verborgen
informatie verwijderen
Minimaliseer het risico dat vertrouwelijke informatie onbedoeld in een PDF wordt onthuld door met één klik verborgen objecten en gegevens te verwijderen

.

U kunt tekstlagen, opmerkingen en notities, bijlagen, bladwijzers, metadata, links, media, scripts en formuliergegevens die door OCR zijn toegevoegd, verwijderen.

Wachtwoordbeveiliging toepassen Beheer
de

toegang tot PDF's met verschillende niveaus van wachtwoordbeveiliging om het openen van documenten of acties zoals het afdrukken, bewerken of extraheren van informatie te beperken.

Certificeren
met
digitale handtekeningen
Ondertekenen van PDF's met een digitaal handtekeningcertificaat.Naast een digitale handtekening kunt u ook een facsimile van uw handgeschreven handtekening maken en invoegen. Controleer de digitale handtekeningen in een PDF om de authenticiteit en integriteit ervan te garanderen
Kies voor de "digital-first" benadering door uw documentatie in PDF-formaat te standaardiseren en profiteer van de voordelen ervan. Zet papieren documenten of bestanden van elk formaat om in doorzoekbare, ISO-conforme PDF's of converteer PDF's naar Microsoft® Word, Excel en meer dan 15 andere formaten voor maximale bewerkings- en hergebruiksflexibiliteit.

Creëer industriestandaard PDF's
FineReader kan PDF's maken van meer dan 25 verschillende bestandsformaten, rechtstreeks vanaf papieren documenten of via een PDF-printer vanuit bijna elke toepassing met een afdrukfunctie. Het spectrum van ondersteunde PDF-formaten omvat PDF/A-1 tot PDF/A-3 voor langetermijnarchivering en PDF/UA om ervoor te zorgen dat de benodigde informatie toegankelijk is bij het gebruik van ondersteunende software zoals schermlezers.

Documenten samenvoegen in één PDF U
kunt meerdere bestanden van verschillende formaten samenvoegen tot één PDF, of een nieuwe PDF maken door pagina's uit bestaande PDF's te extraheren en samen te voegen

.Converteer
PDF's
naar bewerkbare formaten Converteer
PDF's naar volledig bewerkbare formaten zoals Microsoft Word, Excel en nog veel meer - individueel of meerdere PDF's tegelijk

.

ABBYY's intelligente OCR- en PDF-documentconversietechnologieën garanderen het hoogste niveau van nauwkeurigheid en behouden de lay-out en structuur voor een moeiteloze verdere verwerking.

Geavanceerde PDF-conversie De
OCR-editor bevat geavanceerde tools en opties voor nauwkeurige controle en uitstekende flexibiliteit bij het converteren van PDF-documenten naar bewerkbare bestandsformaten

.


Profiteer van de digitale manier van werken door papieren documenten te digitaliseren en te scannen voor opslag, snel en betrouwbaar opvragen of direct hergebruik en bewerking. Profiteer van de ongeëvenaarde nauwkeurigheid van de marktleidende AI-gebaseerde OCR-technologie (Optical Character Recognition) en vereenvoudig al uw documentgerelateerde taken.

Maak doorzoekbare PDF's
Zet papieren documenten, scans en gescande PDF's eenvoudig om in doorzoekbare PDF's, zodat u snel documenten uit digitale archieven kunt ophalen en toegang krijgt tot de informatie die ze bevatten. FineReader PDF ondersteunt PDF/A-formaat, de standaard voor lange termijn archivering, met alle conformiteitsniveaus en -varianten van PDF/A-1 tot PDF/A-3.

Hergebruiken en bewerken
Converteer uw papieren documenten en scans naar bewerkbare bestanden in Microsoft Word, Excel en OpenOffice Writer, evenals andere populaire formaten. De AI-gebaseerde OCR- en documentconversietechnologieën van ABBYY garanderen het hoogste niveau van nauwkeurigheid en behouden de lay-out en structuur voor een moeiteloze verdere verwerking.

Geavanceerde documentconversie Beheer
het proces van tekstherkenning en documentconversie in detail.De OCR-editor bevat geavanceerde tools en opties voor gestroomlijnde documentconversie en biedt de flexibiliteit die bepaalde documenten en taken nodig kunnen hebben. Krachtige beeldbewerkingstools en extra instellingen voor het behoud van de documentopmaak zorgen voor een nog grotere nauwkeurigheid en consistentie. Met een handige verificatietool kunt u snel en betrouwbaar alleen die karakters in de geconverteerde tekst controleren die mogelijk verkeerd zijn herkend.

Schijfruimte besparen Verminder
de bestandsgrootte van PDF's met MRC-compressie tot een twintigste

.


Voer meerdere documentgerelateerde taken uit in een enkele applicatie. Kosten verlagen door te investeren in minder afzonderlijke softwarecomponenten. Verhoog de efficiëntie van uw dagelijks werk door het aantal gebruikte toepassingen te verminderen en dubbel werk te vermijden. Profiteer van een eenvoudige, ongecompliceerde gebruikersinterface en hoogwaardige resultaten.

Wat is er nieuw:

Bewerk de volledige PDF-inhoud
Met FineReader 15 is het bewerken van alle soorten PDF's - inclusief scans - nu bijna net zo eenvoudig als het gebruik van een teksteditor. U kunt volledige secties bewerken, de opmaak van de tekst wijzigen, tabelcellen bewerken en zelfs de hele lay-out van de afzonderlijke elementen herschikken.

Exporteer documentvergelijkingen
Niet alleen kunt u de verschillen tussen twee documentversies als commentaar in een PDF exporteren, maar u kunt de resultaten nu ook als Word-document exporteren in de modus "Wijzigingen bijhouden"

.

Hierdoor kunt u de wijzigingen gemakkelijk accepteren of afwijzen en het document voltooien (alleen beschikbaar in ABBYY FineReader 15 Corporate).

Meer nauwkeurige documentconversie
De nieuwste verbeteringen van ABBYY's AI-gebaseerde OCR-technologie zorgen voor een grotere nauwkeurigheid bij de herkenning van Japanse, Koreaanse en Chinese karakters en voor een geoptimaliseerde automatische tagging voor het maken van PDF- en PDF/UA-bestanden
.
Intelligente tekstlaagkwaliteitsdetectie van digitaal gemaakte PDF's zorgt voor nauwkeurigere resultaten bij het converteren naar bewerkbare formaten.

Maximaliseer de voordelen voor uw hele organisatie
Nieuwe licenties voor gebruikers op afstand stellen organisaties in staat om FineReader te gebruiken met desktop- en applicatievirtualisatieoplossingen

.

Nieuwe opties toegevoegd om FineReader-instellingen aan te passen tijdens de implementatie met behulp van Groepsbeleidsobjecten.
Systeemvereisten:

Besturingssysteem

 • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

Gecentraliseerde inzet en virtualisatie

De werking van ABBYY FineReader 15 is getest voor de volgende configuraties:

 • Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2008 R2 (inclusief gebruik met Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
  Citrix Workspace App 1808 (met geïnstalleerde applicatie die toegankelijk is vanaf een server), Citrix Virtual Apps en desktops
  .

Hardware

 • PC met 1 GHz (of sneller) x86 of x64 processor met SSE2 instructieset
 • 1 GB RAM (4 GB wordt aanbevolen); in multiprocessorsystemen is een extra 512 MB RAM nodig voor elke extra processor.
 • 1,2 GB ruimte op de harde schijf voor een typische programma-installatie en 1,2 GB vrije ruimte voor een optimale werking van het programma.
 • Grafische kaart met een resolutie van 1024x768 of hoger
 • Een internetverbinding is nodig om het serienummer te activeren.
 • Toetsenbord, muis of ander aanwijsapparaat

Talen van de gebruikersinterface

Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel), Tsjechisch, Deens, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Russisch, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Turks, Oekraïens, Vietnamees

Ondersteunde bestandsformaten

INVOER FORMATEN

 • PDF (2.0 of eerder), inclusief PDF/A, PDF/UA
 • Beeldformaten: TIFF, JPEG, JPEG 2000, JBIG2, PNG, BMP, PCX, GIF, DjVu, XPS*.
 • Bewerkbare formaten**: DOC(X), XLS(X), PPT(X), VSD(X), HTML, RTF, TXT, ODT, ODS, ODP

Ondersteunde toepassingen

 • Microsoft Word 365, 2019, 2016, 2013, 2010, 2007
 • Microsoft Excel 365, 2019, 2016. 2013, 2010, 2007
 • Microsoft PowerPoint 365, 2019, 2016, 2013, 2010, 2007
 • Microsoft SharePoint 2013, SharePoint Server 2013, 2016, 2019
 • Apache OpenOffice Schrijver 4.1
 • LibreOffice Schrijver 5.2, 6.1
 • Adobe Acrobat/Reader (10.0 en hoger)

Als een applicatie niet in deze lijst is opgenomen, is het werk met deze applicatie nog niet getest. Om een betere compatibiliteit te garanderen, raden wij u aan de laatste updates en upgrades voor de bovenstaande toepassingen te installeren.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "ABBYY FineReader 15 Standaard, 1 Gebruiker, WIN, Volledige versie, Downloaden"
22 okt. 2020

APPRECIATE THE SERVICE

Easy installation, and allows you to add up to three devices!!!

22 okt. 2020

Very easy to use.

Superb OCR of difficult PDF and JPG documents.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken