Gratis hotline 0800 2633100
 

McAfee Internet Security 2021

€ 8,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • ID241821892
 • MCISUNL1J
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
McAfee Internet Security 2021 - Beveiligingssuite met multiplatform compatibiliteit De McAfee...meer

Productinformatie "McAfee Internet Security 2021"

McAfee Internet Security 2021 - Beveiligingssuite met multiplatform compatibiliteit

De McAfee Internet Security 2021-suite combineert bekroonde cloud-gebaseerde antivirusbescherming met nuttige hulpmiddelen zoals antispam en apparaatbeheer. Het is een mid-range softwarepakket dat staat voor geavanceerde online beveiliging. In de hiërarchie van de McAfee-suites bevindt het zich tussen de eenvoudige"Antivirus" en de uitgebreide"Total Protection". Naast betrouwbare bescherming tegen malware biedt het programmapakket diverse handige hulpmiddelen om het werken op de PC en het surfen op het internet nog aangenamer te maken. Deze omvatten de geïntegreerde, uitschakelbare advertentieblokkering. Dit voorkomt dat ongewenste pop-ups het geconcentreerd lezen van de gebruiker in de browser onderbreken.
Als uMcAfee Internet Security 2021 koopt, kunt u met een gerust hart op het net surfen en tegelijkertijd uw pc-gegevens veilig bewaren.

Online bescherming voor alle apparaten van een gebruiker

Het kopen vanMcAfee Internet Security 2021 is onder andere de moeite waard als u meer wilt gebruiken dan alleen uw Windows-pc of Mac. De beveiligingssuite bewaakt meerdere apparaten over de platforms heen. Gebruikers moeten met een gerust hart kunnen surfen, zelfs op een tablet of smartphone. Dit wordt geholpen door de identiteits-, fraude- en phishing-beveiligingskenmerken. Degenen die gebruik maken van online bankieren kunnen de bijbehorende tool gebruiken om het gegevenscoderingssysteem van McAfee te activeren. Dit creëert en slaat wachtwoorden op van maximaal 255 tekens voor extra veiligheid bij het inloggen. De eigenlijke banktransacties worden ook beschermd door het anti-phishing filter van McAfee Internet Security.

Virusscans, firewall en meer

Eerdere versies van McAfee Internet Security 2021 hebben prijzen gewonnen voor de snelheid van hun virusscans. De nieuwe versie heeft ook een frisse, eenvoudigere gebruikersinterface die intuïtieve toegang biedt tot alle beveiligingsfuncties en aangepaste planning. Een vast schema met automatische scans van
schijven en mappen biedt permanente bescherming tegen bedreigingen van het internet. Een andere klassieke en belangrijke eigenschap is de op maat gemaakte Internet Firewall. Het is een netwerkbewakingssysteem waarvan de gebruiker het beschermingsniveau
kan aanpassen aan
zijn
behoeften
.
Op deze manier wordt verdacht inkomend internetverkeer geblokkeerd voordat kwaadwillende toepassingen proberen om persoonlijke gegevens op het internet te verspreiden. Door McAfee Internet Security 2021 te kopen, kunt u de vele functies van het systeem vanuit één handige console bedienen.

Eén abonnement voor vele beveiligingsbehoeften

Het kopen vanMcAfee Internet Security 2021 zorgt voor langdurige bescherming tegen onveilige links en websites. Hiervoor is er een tool genaamd "SiteAdvisor". Het toont direct in de resultaten van de zoekmachine welke pagina's potentiële bedreigingen bevatten. Dit voorkomt dat gebruikers toegang krijgen tot websites waarvan bekend is dat ze gevaarlijk zijn. Visuele mededelingen worden ook op sociale netwerken geplaatst: Kleurgecodeerde risicoclassificaties voor links kunnen snel door alle leeftijden worden begrepen. Er zijn extra functies voor ouderlijk toezicht beschikbaar voor gebruik op de gezinscomputer. Zo kunnen bepaalde websites worden geblokkeerd afhankelijk van de leeftijd van het kind. Bovendien kan de beveiligingssuite tijdslimieten creëren voor de online activiteiten van kinderen. Met McAfee Internet Security 2021 kan de geautoriseerde gebruiker te weten komen wie geblokkeerde websites bezoekt of buiten de vastgestelde tijden online gaat.

Geavanceerde antivirusbescherming

McAfee Internet Security 2021 is slechts één van de aantrekkelijke online beschermingssuites die op lizengo te downloaden zijn. Wij willen onze klanten een bepaalde selectie bieden, zodat iedereen de software kan vinden die past bij zijn of haar persoonlijke gebruik en behoeften. Ons competente team adviseert u graag bij vragen over de keuze van de aankoop. Tot slot bieden verschillende fabrikanten interessante antivirusprogramma's aan. De basisfuncties van verschillende huidige PC-beveiligingsprogramma's zijn vergelijkbaar. De details verschillen echter per editie en per versie. In onze online shop kunt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijken. Kortom, als
u een beveiligingssuite met geavanceerde functies wilt, doet u er goed aan McAfee Internet Security 2021
aan te schaffen.

Besturingssysteem
: Android 4.1 of hoger voor mobiele apparateniOS
10 of hogerMac
OS X 10.12 of hogerMicrosoft
Windows 10, 8.1, 8 en 7 SP1 (32 en 64 bit).

Browsers
: Internet Explorer 10.0 of hogerFirefox
, Chrome of EdgeSafari
(voor Mac OS en iOS)


E-mailprogramma's voor anti-spam
: POP3 (Outlook, Thunderbird)
MAPI (Outlook)
Webmailaccount met IMAP/POP3-toegang


Hardware voor PC-gebruik:
2 GB RAM
500 MB vrije ruimte op de harde schijf, minimaal
1 GHz processor


.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Password Manager
eigenschappen: "McAfee Internet Security 2021"
Systeem: Android, iOS, Mac, Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Firewall, Kinderslot, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "McAfee Internet Security 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken