Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download].

WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download].

€ 59,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820917
 • KW42529-20
 • 1 jaar
 • DE
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download]....meer

Productinformatie "WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download]."

WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download].

Leveringsomvang:

 • Licentiesleutel voor WISO My Association 365 (2019), volledige versie, [Download].
 • downloadlink
 • Activeringsinstructies
 • ondersteuningsgarantie
 • Factuur incl. BTW.
Buhl Data WISO Mijn vereniging 365 (2019)
Heeft u ook een positie in de raad van bestuur of op een afdeling ingenomen uit liefde voor uw club en dacht u dat het hele gebeuren "gewoon voor de lol" aan de kant kon worden gedaan? Dan is het u zeker al opgevallen dat de organisatie vaak meer tijd in beslag neemt dan oorspronkelijk gepland.
WISO My association ondersteunt u bij uw administratieve werkzaamheden en bij het beheersen van alle taken op een eenvoudige, efficiënte en professionele manier. Zo heb je meer tijd voor wat belangrijk voor je is.


Ideaal voor iedereen die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt in de club!

Als bestuurslid kunt u eenvoudig de data van vergaderingen of evenementen plannen met de geïntegreerde kalender en diverse planningshulpmiddelen.
Als kassier beheert u de cashflow van de club centraal, bijvoorbeeld met het bijgeleverde online bankieren. Al bij het ophalen van de rekeningtotalen categoriseert u uw inkomsten en uitgaven volgens de bijbehorende bestedingen. U kunt een geldig donatiebewijs voor overgemaakte donaties aanmaken door eenvoudigweg op een knop te drukken. En zelfs het innen van het lidmaatschapsgeld via automatische incasso is kinderspel.
WISO Mein Verein vereenvoudigt de administratie en correspondentie van de leden. Met een paar klikken maakt de secretaresse circulaires en uitnodigingen aan en verstuurt deze elektronisch of per post. Met het sjabloonontwerp geeft u uw clubbrief een individueel en onderscheidend ontwerp. WISO Mein Verein maakt in een handomdraai actuele erelijsten, zodat u geen enkel jubileum vergeet.BEHEER LIDEN

Creëer/importeer leden en contactpersonen inclusief 20 individuele velden, lidmaatschapskaarten, adreslabels met online portokosten, documentenarchief. WISO My Association biedt snelle toegang tot alle stamgegevens, zoals adres, contactpersoon, bankgegevens en verjaardag. Met één muisklik kunt u lidmaatschapskaarten, lijsten en statistieken aanmaken. In- en uitstappen zijn gedocumenteerd, evenals afdelingen, functies of supervisors. Zo blijft de ledenlijst altijd overzichtelijk. Om de lidmaatschapsgegevens altijd up-to-date te houden, is er een interface naar de meinverein.de portal. Vanaf nu zorgt het lid zelf voor de actualiteit van de gegevens - zo werkt de online ledenadministratie.

BIJDRAGESYSTEEMREGELS

Vrij definieerbare bijdragepercentages, bijv. voor gezinnen, donatiebonnen, donatiebonnen, automatisch: bijdrage lopen, facturen, herinneringen WISO Mijn vereniging geeft u de vrije hand bij het ontwerpen van de bijdragepercentages en schalen, bijv. voor familiebijdragen en donatiebonnen. Het programma genereert automatisch facturen, herinneringen en debetmemo's. Via internetbankieren of SEPA XML wordt de premie in een handomdraai geïnd.

HET BEHEER VAN HET GELD VAN DE MAATSCHAPPIJ

Veilig online bankieren, beheer van girorekeningen, creditcard- en PayPal-rekeningen en reconciliatie van transacties, IBAN/BIC-converter, vereenvoudigde SEPA-incasso door middel van automatische incasso met beheer van mandaten en vooraanmelding. Met WISO My Club houdt u alle nummers onder controle. U beheert de kas- en bankrekeningen (ook online), maakt facturen en aanmaningen aan en doet de boekhouding. Betalingen kunnen worden ingedeeld naar categorieën, bestedingen, kosten- en inkomstenelementen. Zo kunt u elk evenement snel en veilig factureren.

CLUBBING ORGANISEREN

Individuele en seriebrieven met clublogo, nieuwsbrief per e-mail, inventarislijst, inventarisbeheer/uitleenlijsten, taak- en evenementenplanning, ledenstatistieken: verjaardagen, jubilea, leeftijdsopbouw. WISO My Club is uw hulpmiddel voor professionele communicatie met leden, fans en vrienden. Maak individuele en seriële brieven inclusief het afdrukken van etiketten of stuur nieuwsbrieven per e-mail. Uiteraard zijn er documentsjablonen voor uitnodigingen, notulen van vergaderingen, donaties, lidmaatschapsaanvragen en nog veel meer beschikbaar. De geïntegreerde planner omvat alles van de bezetting van het clubhuis tot de huurlijst voor de sportuitrusting. Kalender en takenlijst helpen u om evenementen professioneel voor te bereiden.

Systeemeisen

Draait onder Windows 7 of Windows 8 en Windows 10 (beheerdersrechten vereist). 1GB ruimte op de harde schijf, 1GB RAM, afbeeldingen van 1024x768, processor van 1 GHz, Microsoft.NET van versie 2, online toegang voor software activering en online bankieren.

MEINVEREIN.DE GENETWERKT

158.000 geregistreerde verenigingen staan al in het grootste verenigingsregister van Duitsland. Netwerk WISO Mijn club met meinverein.de! Online ledenadministratie, bijwerken van ledengegevens door de leden zelf, afspraakcoördinatie met acceptatie- en afkeurmanagement etc. - de voordelen zullen u inspireren.


Prestatie-eigenschappen

 • Overzichtspagina met integratie van gegevens van meinverein.de evenals statistieken en evaluaties van de clubgegevens in WISO My Club
 • Betalingstransacties (sterk vereenvoudigde SEPA-verwerking: SEPA-overschrijvingen, SEPA-domiciliëring, pre-notificatie, IBAN/BIC-converter, rekeningafschriften via FinTS / HBCI)
 • Bijdragebeheer (meerdere bijdragen per lid, gecombineerde bijdragen, donatie als bijdragesoort)
 • Gratis facturering en massale verzending van facturen per e-mail
 • Houd te allen tijde het saldo van uw ledenrekening bij met het ledensaldo
 • Kassaboek-/boekhoudsysteem (inkomsten-kostenpost, facturen, donaties, aanmaningen, statistieken)
 • Correspondentie/communicatie (feuilleton, monsters, eerbewijzen, postcorrespondentie, etiketten, notulen, statuten, contracten, certificaten van binnenkomst, opzeggingsberichten, ...)
 • Zelf ontworpen lidmaatschapskaarten en stamgegevensbladen
 • Automatisch gevulde collectieve toewijzingsverklaring
 • Planners (data, projecten, middelen en taken), inventaris en vastgoedbeheer
 • Uitgebreide verjaardags- en jubileumlijsten (verjaardagen worden nu ook in de kalender weergegeven)
 • Afdrukken van adreslabels voor leden en contactpersonen, inclusief online portokosten.
 • Online postkamer: versturen van brieven, faxen, sms'jes, digitaal ondertekende e-mails, enz.
 • Tabel-evaluaties maken een vrije definitie van individuele evaluaties mogelijk
 • Gegevensbescherming op clouddiensten zoals Dropbox, OneDrive en Box
 • De uitgebreide lidmaatschapsstatistieken geven u de gegevens voor de verenigingenrapporten perfect voorbereid.
 • Veelzijdige data import en export
 • Diepe integratie van het online portaal meinverein.de: naast het matchen van leden- en clubstamgegevens nu ook synchronisatie van data, jubilea en verjaardagen
 • Uitgebreide kleurenbedieningshandleiding met vele praktische voorbeelden
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO My Association 365 (2020), 1 jaar licentie, volledige versie, [Download]."
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken