Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO belasting: spaarboekje 2020 belastingjaar 2019, Download

WISO belasting: spaarboekje 2020 belastingjaar 2019, Download

€ 27,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820902
 • KW42777-20
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Koop WISO belastingbesparingsboek 2020 In combinatie met het WISO Tax Passbook 2020 van...meer

Productinformatie "WISO belasting: spaarboekje 2020 belastingjaar 2019, Download"

Koop WISO belastingbesparingsboek 2020

In combinatie met het WISO Tax Passbook 2020 van BUHL profiteren gebruikers van een intuïtief en geavanceerd automatisch belastingsysteem. Dit betekent dat het opstellen van een correcte en volledige belastingaangifte niet veel tijd in beslag neemt. De beslissing over het exacte gebruik is natuurlijk aan de gebruiker zelf, waardoor het altijd de moeite waard is om het WISO Tax Passbook aan te schaffen en het opstellen van uw eigen belastingaangifte te vereenvoudigen.

Goede oplossingen voor alle soorten inkomsten

De diverse tips en praktische verwijzingen in het WISO Belastingpassboek 2020 hebben niet alleen betrekking op afzonderlijke bedrijfsonderdelen, maar kunnen worden toegepast op alle soorten inkomsten. Dit maakt het programma een goede manier voor elke belastingbetaler om zijn eigen kosten te optimaliseren en om informatie te krijgen over alle mogelijkheden van belastingbesparing. In combinatie met de geïntegreerde gids wordt de informatie-inhoud verder verbeterd.

Op deze manier heeft de gebruiker de kans om het werk dat met de vele formulieren gepaard gaat te verminderen en de aangifte in de praktijk te vereenvoudigen. In verband met tal van toelichtingen bij de belastingaanslag en andere rekenfuncties is het mogelijk om de eigen belasting zonder belemmeringen te berekenen en het exacte inkomen in het oog te houden.

De belangrijkste voordelen van het programma

 • Ideaal voor belastingaangiftes voor het aanslagjaar 2019
 • Snelle correctie van alle vermeldingen voor fouten
 • Duidelijke oplossing voor alle soorten inkomsten
 • Talrijke video's met nuttige tips van experts
 • Duidelijk gestructureerde handleiding in PDF-formaat
 • Automatische verzending naar het belastingkantoor

Meer comfort om belastingen te besparen

Het WISO-boek voor belastingbesparingen draagt zijn naam niet ten onrechte. Naast de eenvoudige en ongecompliceerde uitvoering van de eigen belastingaangifte krijgen de kopers van het programma extra steun, waarmee veel kan worden bespaard. Gebruikers kunnen veel meer verwachten dan alleen een eenvoudige applicatie voor belastingaangiftes. Er is een duidelijk formulier voorzien voor de administratie en de beoordeling van alle bestaande belastinggebieden.

Al met al betekent het gebruik van het programma dat er geen risico meer bestaat dat er te veel belasting wordt betaald of dat er handmatige fouten worden gemaakt bij het opstellen van de aangifte. Met het WISO Belastingpaspoort worden de belastingbedragen exact berekend, zodat er geen fouten meer kunnen optreden in de gegevens in de aangifte. De klant staat dus altijd aan de veilige kant.

Koop nu de WISO-belasting

Dit alles maakt het een goede keuze om te vertrouwen op het WISO Tax Passbook 2020 en de aangifte van uw eigen belasting te vereenvoudigen. Door de vele overzichtelijke functies en toepassingen kan dit probleemloos gebeuren, waarbij een geldige licentie beschikbaar is voor tal van uitleg. Uiteraard kunnen de functies van het WISO Tax Passbook worden uitgebreid met vele andere toepassingen, zodat alle mogelijkheden om te besparen op elk moment kunnen worden uitgeput. Dit maakt het een uitstekende keuze om het WISO Tax Passbook 2020 te kopen en te profiteren van de vele mogelijkheden.

Interessante feiten over het programma

 • Wat is precies het WISO Tax Passbook 2020?

Met het belastingbesparingsboek van WISO kunnen gebruikers intelligente en eenvoudig te gebruiken software voor belastingaangiftes verwachten. Dit betekent dat de belastingen niet zomaar kunnen worden berekend, maar worden aangevuld met tal van tips en hints voor grotere besparingen.

 • Wie is er afhankelijk van de fiscale spaarrekening?

Als u aangifte wilt doen voor het belastingjaar 2019, bent u met het WISO Belastingpassboek 2020 aan de veilige kant. Dit maakt het een goede keuze voor zowel particulieren als zakenmensen om te vertrouwen op het duidelijke en uitgebreide programma.

 • Wat zijn de voordelen van het programma?

Het programma biedt een zeer moderne en geautomatiseerde methode voor het berekenen en rapporteren van belastingen. Op deze manier kan de inspanning voor het indienen van de eigen belastingaangifte aanzienlijk worden verminderd, in die zin dat de belastingaangifte correct, veilig en zonder veel tijd kan worden ingediend.

 • Hoe wordt de hoge kwaliteit van de tips gegarandeerd?

De talrijke tips en functies komen uit één enkele bron en zijn ontworpen door talrijke belastingdeskundigen. Met het WISO Tax Passbook 2020 komen vele jaren ervaring samen om te profiteren van een uitstekende oplossing.

 • Wat kan de beschikbare licentie doen?

Een permanent geldige vergunning voor de belastingaangifte voor het belastingjaar 2019 is rechtstreeks bij ons verkrijgbaar. Op deze manier kunnen verschillende verklaringen worden ingediend om tijd en moeite te besparen en te kunnen vertrouwen op een professionele interpretatie.

WISO steuer:Sparbuch 2020 Download overzicht:

 • Geschikt voor de belastingaangifte van het aanslagjaar 2019
 • Levert jassen en alle relevante apparatuur
 • Ondersteunt alle soorten inkomsten: van werknemers tot handelaars
 • Controle van boekingen & belastingaanslag op fouten
 • Stuurt de belastingaangifte als een officieel erkende afdruk en via ELSTER
 • Gedaan EÜR, omzet- en bedrijfsbelastingaangifte en voorschot op de omzetbelasting.
 • Inclusief meer dan 150 video's met tips en deskundig advies
 • Biedt de PDF-versie van de tax:guide aan
 • Inclusief gratis app voor smartphone of tablet

Met de WISO steuer:Sparbuch 2020 start u na de installatie de interviewmodus of de gegevensoverdracht van de vorige versie. Dankzij de overzichtelijke formulering en een duidelijke menunavigatie kunt u zich stap voor stap een weg banen door uw aangifte voor de inkomstenbelasting van 2019 en om onnodige vermeldingen te beperken, helpt de belastingsoftware u bij het inschatten van de omvang van uw belastingaangifte. Met een paar klikken kunt u kiezen welke onderwerpen voor u belangrijk zijn. Bepaal vooraf de volgorde waarin de betreffende belastingformulieren aan u ter beschikking worden gesteld. Een verzameling van video's, wetteksten en uitspraken in het fiscaal recht zorgen voor duidelijkheid in geval van twijfel. De geïntegreerde tax:guide geeft u ook veel tips over hoe u belasting kunt besparen.

Zonder omwegen naar de teruggave met de belasting: automatisch

Gebruik de praktische automatiseringsfuncties om uw belastingaangifte in de kortst mogelijke tijd af te ronden. Vul alle gegevens in, die bij de belastingdienst al beschikbaar zijn met de tax:call. Neem belangrijke boekingen rechtstreeks over van uw zichtrekening met steuer:Banking. Stuur uw belastingaangifte digitaal met de tax:dispatch assistent via de ELSTER interface.

WISO belasting: Spaarboek 2020 brengt licht in het oerwoud van vormen

Als u inkomsten uit kapitaalgoederen heeft, kunt u profiteren van de nieuw toegevoegde BET- en KAP INV-bijlagen en de bijgewerkte formulieren voor de aangifte en de aangifte voor de bedrijfsbelasting. Dit vermindert uw inspanningen om participaties in bedrijven en speciale beleggingsunits in te voeren. Voor de omzet-plus berekening kunt u ook gesplitste boekingen met debet- en creditering berekenen.

WISO steuer: Sparbuch 2020 overtuigt met handige bonusfuncties

Naast de basisprestaties biedt WISO tax:savings book 2020 nog vele andere nuttige extra's voor uw fiscale zaken. Gegevens van WISO Account Online kunnen nu in enkele seconden in het programma worden geïmporteerd. Een business game mode analyseert hypothetische belastinggevallen. Ingenieuze snelrekenmachines bepalen snel belangrijke cijfers voor u, bijvoorbeeld voor onroerendezaakbelasting, motorrijtuigenbelasting, Riester-pensioenen, ontslagvergoedingen en werkloosheidsuitkeringen. Haal uw belastingfactuur terug van de overheid, controleer de resultaten met de controlemodus van het programma en gebruik de beroepstool als u een hogere belastingteruggave verwachtte.

Leveringsomvang:

 • Licentiesleutel voor WISO Tax: Passbook 2020 Belastingjaar 2019, volledige versie, [Download].
 • downloadlink
 • Activeringsinstructies
 • ondersteuningsgarantie
 • Factuur incl. BTW.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO belasting: spaarboekje 2020 belastingjaar 2019, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken