Gratis hotline 0800 2633100
 
Corel PhotoMirage

Corel PhotoMirage

€ 54,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820787
 • ESDPHMIR
 • Onbeperkt geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Maak van elk beeld een spannende animatie in drie eenvoudige stappen Of u nu op zoek...meer

Productinformatie "Corel PhotoMirage"

Maak van elk beeld een spannende animatie in drie eenvoudige stappen

Of u nu op zoek bent naar meer sociale betrokkenheid, resultaten op het web wilt behalen of gewoon plezier wilt hebben met foto's, PhotoMirage™ is de sleutel tot het maken van opvallende foto-animaties die in het oog springen, inspireren en doorboren.

Bezielend
Sleep bewegingspijlen over de delen van de afbeelding die u wilt verplaatsen
Isolate
plot ankerpunten
rond de gebieden die u nog steeds wilt houden
Druk op
afspelen
om uw afbeelding te zien veranderen in een lus-animatie en vervolgens op te slaan of te splitsen

.

De betrokkenheid van de sociale media vergroten

Bewegende beelden hebben een virale aantrekkingskracht. Je betrekt niet alleen de emoties van het publiek, maar je wekt ook intriges op. Ze zijn als een illusie - niet helemaal een foto en niet helemaal een.
PhotoMirage is het buitengewone gereedschap dat u helpt door de rommel heen te breken. Het is eenvoudig om een scrollende instelling te creëren, waardevolle foto-animaties die de aandacht van de kijkers vast te leggen en te houden en uw sociale-mediagame te promoten.

Rijdt resultaten met uitstekende webcontent

Op een geheel nieuwe manier opgemerkt! Gebruik de hypnotische allure van foto-animatie om de afnemende aandachtsspanningen en een overbelasting van de statische visuele inhoud te fixeren. PhotoMirage biedt een verfrissende manier om de aandacht te trekken in een concurrerend digitaal landschap.
Gebruik PhotoMirage om een originele geanimeerde achtergrond voor uw website of blog te creëren en uw conversies te zien groeien.

Doorbreek de rommel met foto-animaties

Effectiever dan beelden

Houd de aandacht langer vast
Verkrijg meer standpunten in sociale media Verkrijg meer standpunten in sociale media
Beter communiceren van emoties


Gemakkelijker te maken dan video

Geen speciale vaardigheden vereist
Geen noodzaak om te beginnen met een videobestand, slechts een enkel frame
Geen pre-planning nodig


Trakteer uzelf op een stopgezet plezierig, creatief proces

Verdwaal in het maken van de perfecte animatie met een van je favoriete foto's. Bijsnijden, maskeren en verbeteren van uw beeld voordat u beweging toevoegt. Experimenteer, verfijn en perfectioneer je kunst tot je een naadloze lusanimatie hebt.

Functies

Gemakkelijk te gebruiken animatietools. Geest blaast de resultaten.

Maak eenvoudig geanimeerde beelden die je beweegt.

Professionele foto-animaties in enkele minuten

Bezielend

Het beeld beweegt om in de kortst mogelijke tijd te komen. Klik, sleep en laat de bewegingspijlen over de gebieden van het beeld die u wilt animeren, waarbij u ervoor zorgt dat elke pijlpunt in de richting gaat die u verwacht om beweging te zien.

Isoleer

Isoleer de delen van het beeld die je wilt behouden. U wilt de ankerpunten van eigendommen rond de gebieden niet animeren, of u kunt de gebieden overschilderen met het "Mask"-gereedschap. Pas de grootte van het penseel en de veer aan om de randen van het masker te optimaliseren.

Oogst

Knip uw beeld bij tot het gewenste formaat, voor, tijdens of na het animeren. Met een handige bijsnijdingstool kunt u eenvoudig ongewenste randen verwijderen voor een perfect samengestelde foto-animatie. Bijsnijden, ongedaan maken en wijzigen van het bijsnijdgebied zoals u dat wilt - PhotoMirage is niet-destructief, zodat uw originele afbeeldingsbestand niet wordt beïnvloed.

Voorbeeld

Nadat u uw bewegingspijlen en ankerpunten hebt geplaatst, drukt u op play om uw foto in een lusanimatie te zien veranderen. Klik op Stop om terug te gaan en indien nodig verdere wijzigingen aan te brengen, en een voorbeeld te geven zo vaak als u wilt.

Verfijn

Probeer eerst niet perfect te zijn? Maak je niet druk! Gebruik het selectiegereedschap of het selectiegereedschap uit de vrije hand om bewegingspijlen en ankerpunten te markeren die u wilt verplaatsen, draaien of verwijderen. Selecteer het Smart Photo Correction-gereedschap om automatisch een reeks kleurbalanceringen en -correcties toe te passen om het beste in uw beeldscherpte naar boven te halen, en pas de snelheid van uw lus aan met een eenvoudige schuifregelaar.

Delen, sociale media, e-mail of web

Deel uw foto-animaties met familie, vrienden en de hele wereld! Het is eenvoudig te exporteren voor verschillende sociale en gedeelde platforms, waaronder Instagram, YouTube, Facebook, Vimeo, Flickr, Twitter, Pinterest, Snapchat, Google Photo en SmugMug. Daarnaast kunt u ook delen via e-mail en naar de PhotoMirage gebruikersgalerij. Selecteer de optie "Aangepast", grootte, duur van de animatie en controleer de kwaliteit.

Ondersteuning voor populaire foto- en videoformaten

Begin met een JPEG-, GIF-, PNG-, BMP-, TIFF- of RAW-foto en eindig met WMV, MP4 of GIF. PhotoMirage ondersteunt een breed scala aan invoerformaten, waardoor het eenvoudig is om elke foto te animeren. Kies bij het opslaan uit populaire video- en beeldbestanden, zodat uw foto-animatie bijna overal wordt afgespeeld. Geniet van een glad afgewerkt product met 60 frames per seconde output en ultra-HD resolutie met 4K ondersteuning.

Systeemeisen

 • Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7 met de nieuwste Service Pack (32-bits of 64-bits edities)
 • Intel Core i3 of AMD A4 met 3,0 GHz of hoger
 • 2 GB RAM (4 GB of meer aanbevolen)
 • 500 MB vrije ruimte op de harde schijf voor een volledige installatie
 • 1280 x 768 resolutie met 16-bits kleurendisplay (1366 x 768 resolutie met 24-bits of hoger kleurendisplay wordt aanbevolen)
 • Video-adapter met de nieuwste driver, compatibel met DirectX 9 of hoger
 • Een internetverbinding is vereist voor de online functies en videotutorials.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Corel PhotoMirage"
3 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Schnelle Lieferung und gute Abwicklung

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken