Gratis hotline 0800 2633100
 

Cyberlink Media Suite 16 Ultimate

€ 119,99 * € 139,99 * (14,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820952
 • P25505-01
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Media Suite 16 Ultiem Uitgebreid multimediapakket voor thuis en op kantoor...meer

Productinformatie "Cyberlink Media Suite 16 Ultimate"

Media Suite 16 Ultiem

Uitgebreid multimediapakket voor thuis en op kantoor

 • Uitgebreide verzameling van bekroonde software
 • Oplossingen voor thuis, school & werk
 • 3 nieuwe productiviteitstoepassingen

Geweldige software voor thuis, op school en op het werk.

Media Suite 16 is de nieuwe collectie multimediasoftware voor het hele gezin - niet alleen thuis, maar ook op school en op het werk. De Media Suite loopt al jaren voorop met de bekroonde Create & Play software-oplossingen van CyberLink. Nu komt Media Suite 16 naar kantoor met krachtige werkinstrumenten die de bedrijfscommunicatie een koud kunstje maken. Of u nu thuis werkt of een kleine ondernemer bent die alles voor uw bedrijf doet, CyberLink Media Suite heeft iets voor u.

PLAY

PowerDVD 18

 

De essentiële mediaspeler

PowerDVD speelt meer af dan alleen dvd's en Blu-ray discs. PowerDVD is de essentiële entertainmentmanager. Dompel jezelf onder in een wereld van films en audio met ongeëvenaarde afspeelondersteuning en unieke verbeteringen. U kunt zelfs ontelbare uren doorbrengen met het bekijken van YouTube & YouTube Live-content in 4k, of het vastpinnen en later offline bekijken!

Nieuw in de Mediasuite 16

Altijd in de Top Mini-weergave

Mis nooit een moment van je favoriete serie tijdens het multitasken. Volg altijd uw video in de nieuwe geminimaliseerde interface.

 • Geïntegreerd in Mediasuite 16

  Video pinning en offline bekijken

  PowerDVD is de beste manier om online video's op te slaan op uw PC, zodat u films & series offline kunt bekijken wanneer u maar wilt! U kunt zelfs YouTube HDR & 4K vastpinnen en meenemen!

 • UNIEK

  Kwaliteit beter dan het origineel

  De unieke TrueTheater®-verbeteringen van CyberLink bieden u een video- en audiokwaliteit die beter is dan het origineel - zelfs met Blu-ray en HD-content.

 • Breed scala aan formaten

  PowerDVD garandeert het afspelen van een breed scala aan formaten en bestandstypen zoals HEVC/H.265 zonder de noodzaak om extra tools te installeren. Zo kunt u genieten van meer inhoud op uw PC.

 • Ondersteuning voor NEW Fire TV in Media Suite 16

  Draadloos entertainment in Easy

  Speel alles wat u afspeelt in PowerDVD op uw TV af met een Roku®, Chromecast™, Apple TV® en nu Fire TV™. Met de unieke TrueTheater-extensies van CyberLink kunt u zelfs de video- en audiokwaliteit van alle content in realtime verbeteren!

  Creëer

  PowerDirector16

  De eerste keuze voor video-editors

  Met een intuïtieve interface en een ongeëvenaarde set functies voor zowel 360° als standaardvideo levert PowerDirector hoogwaardige bewerkingsprestaties. PowerDirector is ontworpen om flexibel maar krachtig te zijn en blijft de beste videobewerkingsoplossing voor iedereen - zowel beginners als professionals.

  • Nieuw in de Mediasuite 16

   360˚ Videobewerking & stabilisatie

   PowerDirector is zonder twijfel het beste videobewerkingsprogramma voor het maken van spectaculaire video's met behulp van dezelfde intuïtieve ontwerphulpmiddelen die u kent en liefhebt. Het biedt een heel nieuw perspectief op het maken van films.

   U kunt zelfs stabiliseren en direct genieten van wankele 360° schoten. Vloeiende video vanuit elk perspectief dankzij 's werelds eerste 360°-videostabilisator voor consumenten.

  • Expresprojecten

   Express-projecten zijn de snelle, eenvoudige manier voor elke videoproducent om snel video's van professionele kwaliteit te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de video's in te voegen en je bent klaar!

  • Nieuw in de Mediasuite 16

   Audio-ontkennen

   Optimaliseer de audiomix in video's die een dialoog of een verteller bevatten door achtergrondmuziek toe te voegen, zodat spraak duidelijk te horen is.

  • Nieuw in de Mediasuite 16

   TrueTheater Kleurverbeteringen

   De unieke TrueTheater Color-videoverbeteringen van CyberLink optimaliseren direct de diepte en de kleurintensiteit van uw video's, waardoor uw video's een "echte" kwaliteit krijgen.

   FotoDirector 9

   Volledige fotobewerking & ontwerp

   De ultieme oplossing voor beeldbewerking. PhotoDirector biedt een breed scala aan gebruiksvriendelijke tools die zijn ontworpen om prachtige familiefoto's, reis- en landschapsfoto's en perfecte portretten te maken. Samen met een ongeëvenaarde set van ondersteunde RAW-formaten, lensprofielen en nu de mogelijkheid om 360° foto's en video's te maken.

   De beste HEVC mediaspeler is toevallig PowerDVD, waardoor hij compatibel is met video's die op uw GoPro en iPhone zijn opgenomen.
   • Nieuw in de Mediasuite 16

    Bewegende beelden

    Motion Stills™ zijn een verbazingwekkend creatieve verandering ten opzichte van conventionele fotografie. Selecteer secties in een videoclip om alleen in dat gebied beweging te behouden. Andere delen van de video lijken op tijd te zijn gestopt!

    Of voor die grappige kleine projecten die je gewoon wilt delen met je vrienden op Facebook. Maak eenvoudigweg geanimeerde GIF's die korte video's omzetten in creatieve, bewegende beelden.

   Geïntegreerd in Mediasuite 16
   • Lagen bewerken

    Express-Layer-sjablonen bevatten alle laagcomponenten waaruit een complexe afbeelding bestaat. Ze zijn niet alleen een makkelijke manier om fantastische beelden samen te stellen, maar helpen je ook om lagen te combineren en zo fotografische effecten te creëren.

   • Nieuw in de Mediasuite 16

    Defragmentatie en mistverwijdering

    Verwijder mist, nevel en smog om schone en heldere landschappen te krijgen met behulp van de intuïtieve mistverwijderingsschuif. Voor een echt professioneel tintje gebruikt u de Defragmentatietool om afleidende kleurfragmenten uit uw digitale foto's te verwijderen en ze een scherper uiterlijk te geven.

    Inhoudelijke verwijdering

    Verwijder voorwerpen of mensen van foto's door er eenvoudigweg het penseel overheen te bewegen. PhotoDirector vult de kamers automatisch. Een intelligent algoritme zorgt ervoor dat de resultaten perfect op de achtergrond passen.

   Met uitgebreide ondersteuning voor schijven en bestandsformaten kunt u alles afspelen op uw PC of laptop, waaronder: Ultra HD Blu-ray, 4K HDR, Ultra HD 4K, HEVC 2.65, AVCHD, Blu-ray discs, DVD's, ISO- en RAW-bestanden.
   Nieuw in de Mediasuite 16
   Volledige 360º fotobewerking
   PhotoDirector is de beste 360°-fotosoftware omdat het maken van spectaculaire 360°-panorama's van foto's die met 360°-camera's zijn gemaakt zo eenvoudig is. Het is een compleet nieuw perspectief in beeld en film.
   Verander je foto's in een eigen wereld met slechts een paar snelle klikken met behulp van de nieuwe Little Planet-functie, of maak werkelijk verbluffende panoramafoto's van een 360°-beeld.

   Werken

   Nieuw in de Mediasuite 16

   U-vergadering

   Betere communicatie betekent beter zakendoen

   Met U kunt u oog in oog komen te staan met mensen van over de hele wereld. We hebben videovergaderingen gedeconstrueerd en alle problemen en moeilijkheden uit de weg geruimd, zodat u een volledig nieuwe en frustratievrije manier van zakendoen heeft.

   • Ongeëvenaarde Audio & Video

    Zeg maar dag tegen de ontkoppelingen en de slechte kwaliteit. U Meeting biedt een hoogwaardig vergaderplatform voor video met een minimalistische indeling die zich richt op de zakelijke bijeenkomst met de deelnemers.

   • Flexibele interactie

    Reageer met andere deelnemers aan de sessie in real time en zie alle andere deelnemers tegelijkertijd met een elegant galerijbeeld. U kunt tijdens de videobijeenkomst ook real-time aantekeningen maken of berichten versturen zonder de stroom te verstoren.

   • Eenvoudige uitnodigingen & afspraken

    Browservergaderingen betekenen dat er geen download nodig is voor anderen om mee te doen. Hierdoor kunnen vergaderingen extreem snel beginnen en zijn ze snel en productief. Een simpele klik brengt u direct in uw vergadering!

   Nieuw in de Mediasuite 16

   U Webinar

   Boeiende, overtuigende online presentaties leveren

   Een krachtige en eenvoudige manier om verbinding te maken met uw online kijkers en te communiceren op een nieuwe, effectievere manier. U is een uitgebreide nieuwe uitzendingstool die u helpt bij het organiseren van inhoud, het hergebruiken van eerdere presentaties om tijd te besparen en het eenvoudig leveren van krachtige presentaties aan uw publiek.

   • Live of opgenomen presentaties

    Integreer Microsoft PowerPoint-presentaties in realtime in uw webinars, tekstchat zonder vertraging. U kunt zelfs presentaties vooraf opnemen en bewerken. Beslis of u live wilt opnemen of presenteren.

   • Plan een voorstelling

    Plan een live of eerder opgenomen presentatie. Boek gewoon een tijd en stuur uw kijkers de Webinar URL - zo eenvoudig is het! U kunt zelfs live presenteren tijdens een vooraf opgenomen presentatie.

   • Video on demand

    Door de intelligente indexering worden uw video's automatisch gecategoriseerd voor de gemakkelijkste leerervaring. Trim uw opgenomen VOD's en verwijder onnodig materiaal om elke video vers en boeiend te houden.

   Nieuw in de Mediasuite 16

   PerfectCam

   Virtuele make-up voor videoconferenties

   Met het steeds groter wordende aantal online vergaderingen gaan steeds meer zaken online. Het is gebruikelijk om 's morgens vroeg of 's avonds laat in één telefoontje te weten te komen welke tijdzones worden overschreden. PerfectCam is een innovatieve plug-in voor videoconferencing toepassingen die ervoor zorgt dat u er altijd professioneel en goed uitziet!

   • Kijk perfect in elke vergadering!

    Geniet van de ideale videohelderheid, contrast en belichting en activeer zelfs het gladstrijken van de huid. Een geweldige oplossing voor zowel zakenvrouwen als mannen. PerfectCam zorgt ervoor dat u altijd in het beste licht staat.

   • Onmiddellijke professionele zakelijke make-up

    Met behulp van gepatenteerde gezichtsherkenningstechnologie, PerfectCam's uitgebreide bibliotheek van virtuele make-ups geeft u de perfecte look wanneer u het nodig heeft.

   • Real-time AR voor populaire chat apps

    U kunt PerfectCam lanceren met populaire videoconferentie-apps: U, Skype, Skype for Business en Google Hangouts. PerfectCam is een basis plug-in om u er goed uit te laten zien voor uw webcam.

    ONLINE

    Nieuw in de Mediasuite 16

    Schermrecorder 3

    De uitgebreide oplossing voor vlogging en schermopname.

    Schermrecorder 3 brengt een responsieve, hoogwaardige schermoverdracht en opname. Het is de enige alles-in-één oplossing voor het opnemen, streamen, vloggen of delen van content met een online publiek.

    • Stroom op sociale platforms

     Als u de Screen Recorder gebruikt, kunt u direct verbinding maken met het platform van uw keuze en video in full HD-kwaliteit streamen. Stream live naar YouTube, Facebook of Twitch op een compleet nieuwe manier om in contact te komen met uw volgers en klanten.

    • Neem op vanaf uw console of camera

     Of u nu een vlogger, gamer of how-to expert bent: Screen Recorder helpt u bij het produceren van hoogwaardige content en gedetailleerde video's. U kunt zelfs professioneel opnemen vanaf een direct gekoppelde camera.

    • Mediabibliotheek voor opname

     Bewaar al uw opnames en streams op één gemakkelijk toegankelijke locatie. Wanneer je iets opneemt met een Screen Recorder, wordt het opgeslagen in je mediabibliotheek, zodat je het sneller kunt vinden om te bewerken.

    YouCam 7

    Leuke beeldverbeteringen en webcamtools

    CyberLink YouCam 7 brengt de functionaliteit van een volledige live-videostudio, zodat u uw webcam optimaal kunt gebruiken. Het wordt geleverd met hulpmiddelen voor gezichtsverbetering, meer dan 200 leuke effecten voor videochat en -opname, en een volledige set opnamehulpmiddelen. Het wordt ook geleverd met eenvoudig te gebruiken beveiligingstools zoals surveillance en face-login.

    • Real-time video-effecten

     Kies uit meer dan 200 leuke en interessante effecten die kunnen worden toegepast op uw videochats, projecten en opnames. Met duizenden meer beschikbaar om te downloaden in de DirectorZone

    • Toezicht

     Met YouCam's bewegingsdetectietechnologie werken uw webcam en computer als een beveiligingssysteem voor uw huis. U kunt ook opnemen in snelle beweging, en YouCam zal snapshots nemen op de tijdsintervallen die u instelt.

    • Beheer de toegang tot de computer

     Je gezicht is het meest vertrouwde wachtwoord. Bij het inloggen met het gezicht worden uw wachtwoorden onthouden en wordt u ingelogd in Windows wanneer u uw gezicht voor uw webcam houdt. Face Login werkt ook om de meest populaire websites te bezoeken. Voor extra veiligheid kan YouCam uw computerscherm vergrendelen als uw gezicht niet voor de webcam staat.

    KOPIËREN, BRANDEN & CONVERTEREN

    Power2Go 11

    Verbranding, back-up en genieten van media op de weg

    Met zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface en nieuwe verbeteringen die zorgen voor een beter dan echte kwaliteitsfilmoverdracht, blijft Power2Go 11 de wereldleider op het gebied van brand-, back-up- en conversiesoftware.

    • Nieuw in de Mediasuite 16

     slimme pasvorm

     Heb je moeite om een videobestand op een enkele schijf te krijgen? Smart Fit wijzigt automatisch de bestandsgrootte naar de hoogst mogelijke kwaliteit die door uw schijf wordt ondersteund en gebruikt zelfs vrije schijfruimte door uw bitsnelheid te verhogen.

    • Download & Backup Social Media

     Maak een back-up en "pin" video's van YouTube, Facebook en Vimeo op uw harde schijf of brand ze direct op een schijf om ze te bekijken wanneer u maar wilt. Download uw persoonlijke online content met een eenvoudige back-up van Facebook en Flickr.

    • Vind de bestanden die je nodig hebt, en snel!

     Elke keer dat u een disc brandt, voegt Power2Go de inhoud toe aan de Disc Manager, zodat u uw bestanden gemakkelijk kunt classificeren, zoeken en snel vinden. U kunt zelfs snapshots van uw schijven toevoegen om ze makkelijker te herkennen.

    MediaEspresso 7.5

    Converteer media om het onderweg af te spelen. Ook Ultra HD 4K

    MediaEspresso is niet alleen ontworpen om uw bestanden uiterst gemakkelijk en ongelooflijk snel over te brengen, maar ook om pixels en lichten van uw foto's schoon te maken tijdens de overdracht voor betere resultaten.

    • Ultra HD 4K-videoconversie

     MediaEspresso kan uw 4k-videobestanden converteren! Uw 4K video's kunnen worden geconverteerd naar H.264 (voor uitgebreide compatibiliteit) of H.265 (voor effectiever geheugengebruik). Geniet van uw video's in Ultra-HD - ongeacht het apparaat of het originele formaat.

    • Smart Detect

     Dankzij de Smart Detect-technologie van MediaEspresso hoeft u geen verwarrende bestandsformaten en resoluties te onthouden. Zodra u uw apparaat op uw computer aansluit, detecteert Smart Detect het en selecteert het de optimale uitvoerformaten en -resoluties voor uw geconverteerde media, zodat u altijd kunt genieten van uw video's, foto's en muziek in de hoogst mogelijke kwaliteit.

    • UNIEK

     Kwaliteit beter dan het origineel

     De bekroonde TrueTheater®-verbeteringen van CyberLink zijn nu beschikbaar in MediaEspresso om de kwaliteit van uw beelden en geconverteerde video te verbeteren. Er is geen extra wachttijd nodig - MediaEspresso verbetert terwijl het converteert.

      

     Minimum systeemvereisten

     Besturingssysteem

     • Microsoft Windows 10, 8.1/8, 7

     Processor (CPU)

     • Intel Core™ i-Serie of AMD Phenom® II en hoger

     Grafische kaart (GPU)

     • 128 MB VGA VRAM of hoger

     Werkgeheugen

     • 2 GB vereist

     Harde schijf ruimte

     • 6 GB vereist voor de installatie van het product

     Toon

     • 1024 X 768 pixel, 16-bits kleur of hoger

     Video-opname

     • PCI of USB1.0/2.0/3.0 opnameapparaat dat compatibel is met de WDM-standaard (bijv. PC-camera en TV-tuner met WDM-stuurprogramma)
     • Webcamera (ingebouwde of externe USB-camera)

     Brandend apparaat

     • DVD Writer (CD-R/RW, DVD+R/RW of DVD-R/RW) vereist om VCD/DVD/SVCD/AVCHD te branden.
     • Voor het branden van Blu-ray Disc-titels is een Blu-ray Disc-drive nodig.

     internetverbinding

     • Vereist voor programma-activatie en andere online diensten.

     Ondersteuning van het bestandsformaat

     Video (import)

     • H.265/HEVC, MVC (MTS), side-by-side video, top-under video, dual-stream AVI, FLV (H.264), MKV (meerdere audiotracks), 3GPP2, AVCHD (M2T, MTS), AVI, DAT, DV-AVI, DVR-MS, MOD, MOV (H.264)), MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 AVC (H.264), MP4 (XAVC S), TOD, VOB, VRO, WMV, WMV-HD, WTV in H.264/MPEG2 (meerdere audio- en videotracks), DSLR-videoclip in H.264-indeling met LPCM/AAC/ Dolby Digital-audio.
     • 360 video: Equirectangular formaat MP4 (H.264). Ondersteunt tot 4K in 2:1 beeldverhouding

     Audiobestanden (importeren)

     • WAV, MP3, WMA, M4A, OGG, FLAC, AAC

     Audioformaten (invoer)

     • AAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, WAVE, MPEG-1 Layer III, FLAC

     Foto import

     • MPO, JPS, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, ERF, KDC, MEF, MRW, NEF, ORF, PEF, RAF, RAW, RW2, SR2, SRF, X3F, GIF, BMP, JPG, TIF, PNG, Animated GIF

     Schijfweergave

     • BD-R 1.1/BD-RE 2.1, BD-R 2.0/BD-RE 3.0, BDROM 2.2, BD-J, BDROM-profiel 1.1 (Bonusweergave), BDROM-profiel 2.0 (BD-Live), BDROM-profiel 5.0 (BD 3D), AVCREC, AVCHD XAVC-S, DVD-Video, DVD-VR, DVD+VR, VCD, SVCD, CD, BD ISO, DVD ISO

     Video afspelen

     • 264, 265, 26L, 3G2, 3GP, 3GP2, 3GPP, ASF, AVC, AVI, BSF, DIV, DVR-MS, FLV1, H264, H265, HEVC, JSV, JVT, M1V, M2P, M2T, M2TS, M2V M4V, MK3D, MKV, MOD, MOV1, MP4, MP4V, MPE, MPEG, MPG, MPV, MTS, MVC, QT, DOOD, TP, TPD, TRP, TS, TTS, VC1, VOB, VRO, WM, WMV, WTV2

     Foto reproductie

     • BMP, JPEG, JPG, PNG, TIF, TIFF, MPO, JPS, ARW, CR2, CRW, DCR, DNG, ERF, KDC, MEF, MRW, NEF, ORF, PEF, RAF, RAW, RW2, SR2, SRF, X3F

     Muziek afspelen

     • AAC, AC3, ADTS, AOB, APE, DTS, FLAC, M4A (AAC, ALAC), MID, MKA, MP2, MP3, MPA, OGG, RMI, WAV, WMA, DSD Audio (DSF, DFF)

     Ondersteunde talen

     • Engels
     • Frans
     • Duits
     • Italiaans
     • Spaans (Europa)
     • Chinees (vereenvoudigd)
     • Chinees (traditioneel)
     • Japans
     • Koreaans
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Cyberlink Media Suite 16 Ultimate"
4 nov. 2020

Thank you!

Fast and reliable dealer.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken