Gratis hotline 0800 2633100
 
CorelDraw Graphics Suite 365 Win/MAC

CorelDraw Graphics Suite 365 Win/MAC

€ 294,82 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241822186
 • ESDCDGSSUB1YEU
 • 1 Jaar
 • DE | EN | FR | IT | NL | ES | PT
 • Wereldwijd

Type Licentie:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Creativiteit ontmoet productiviteit met Corel Draw Graphics Suite CorelDRAW® Graphics Suite is...meer

Productinformatie "CorelDraw Graphics Suite 365 Win/MAC"

Corel Certified Reseller badge
Uw partner voor Adobe: Blitzhandel24
Blitzhandel24 staat aan uw zijde als de officiële Adobe-partner en ondersteunt u bij uw projecten. Voor individuele aanvragen profiteert u van exclusieve aanbiedingen die op maat voor u zijn gemaakt.
Neem voor gepersonaliseerde aanbiedingen contact met ons op via e-mail: [email protected]
Garantie-informatie

Bij Blitzhandel24 hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om aan hoge eisen te voldoen.

Onze toegewijde klantensupport staat voor u klaar. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons - we staan aan uw zijde om oplossingen te vinden.

Creativiteit ontmoet productiviteit met Corel Draw Graphics Suite

CorelDRAW® Graphics Suite is je volledig uitgeruste, professionele ontwerpgereedschapskist waarmee je verbluffende vectorillustraties, lay-outs, fotobewerking en typografieprojecten kunt maken met absolute efficiëntie. Een betaalbaar abonnement biedt ongelooflijke waarde met onmiddellijke, gegarandeerde toegang tot exclusieve nieuwe functies en inhoud, geavanceerde prestaties en ondersteuning voor de nieuwste technologieën.

 • Ontwerp
  Maak unieke illustraties, bewegwijzering, logo's en meer - op Windows of Mac en onderweg met CorelDRAW.app™.
 • Samenwerken
  Met CorelDRAW.app kun je samenwerken met klanten en collega's en realtime feedback krijgen van een of meer beoordelaars.
 • Krijg het voor elkaar
  Behaal uitzonderlijke resultaten in minder tijd, dankzij uiterst productieve hulpmiddelen voor elk soort uitvoer.

Alle hulpmiddelen van Corel Draw Graphics Suite die je nodig hebt om elk project aan te pakken

CorelDRAW®
Vectorillustratie en paginaopmaak
Maak van alles met dit krachtige, volledig uitgeruste grafische ontwerpprogramma voor vectorillustratie, paginaopmaak en meer.

CAPTURE™.
Screen Capture
Maak met een enkele klik beelden van je computerscherm, inclusief het hele scherm, afzonderlijke vensters of menulijsten, en sla ze op.

Corel PHOTO-PAINT™.
Beeldbewerking en pixel-gebaseerd ontwerpen
Verwerk beelden op het hoogste niveau met het robuuste, AI-gebaseerde Corel PHOTO-PAINT en gebruik een geïntegreerde workflow met CorelDRAW.

Corel® Font Manager
Ontdek en beheer lettertypes
Organiseer en beheer je lettertypesbibliotheek met de eenvoudige en intuïtieve Corel Font Manager en gebruik je favoriete lettertypes zonder ze te hoeven installeren.

CorelDRAW.app™
Browsergebaseerde vectorillustratie en grafisch ontwerp
Gebruik CorelDRAW.app op het web of op de iPad om handig samen bestanden te bekijken of onderweg te ontwerpen.

AfterShot™ HDR
RAW fotobewerker
Maak professionele correcties en verbeteringen aan RAW of JPEG foto's en maak beelden met een hoog dynamisch bereik met AfterShot HDR. Beschikbaar in het Engels, Duits en Japans

De hemel is de limiet!

Branding en Marketing
CorelDRAW Graphics Suite biedt creatieve professionals in de reclame- en uitgeversindustrie, maar ook kleine bedrijven die intern marketingmateriaal maken, de juiste hulpmiddelen om alles te maken, van opvallende merkidentiteiten tot verleidelijke verkooptools.

Bewegwijzering en groot formaatdrukwerk
Vakmensen in de bewegwijzerings- en drukwerkindustrie vertrouwen op CorelDRAW® om artwork te maken voor allerlei soorten drukwerk, dankzij de krachtige engine voor kleurbeheer en de uitstekende prepress gereedschappen.

Kleding en Textiel
CorelDRAW Graphics Suite heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt om ontwerpen voor de mode-industrie te maken en uit te voeren, of het nu gaat om zeefdrukken, borduren, direct-to-garment of confectie.

Detailhandel en e-commerce
CorelDRAW Graphics Suite biedt detailhandelaars gespecialiseerde hulpmiddelen voor web en druk, of het nu gaat om het ontwerpen van verkooppuntpromoties of het maken van materiaal om een online winkel op te leuken.

Blauwdrukken, plattegronden en schema's
CorelDRAW is een vertrouwde partner in ingenieurs-, productie- en bouwbedrijven voor het maken van product- en onderdeelillustraties, schema's en andere ingewikkelde visuele voorstellingen.
CorelDRAW® Technical Suite biedt technische communicatieprofessionals een uitgebreide set gespecialiseerde hulpmiddelen voor het maken van technische documenten, het beoordelen en publiceren van gedetailleerde illustraties.

Illustratie en beeldende kunst
Illustratoren en kunstenaars kunnen hun klassieke kunstbeoefening combineren met CorelDRAW's geavanceerde vector illustratie technologie om prachtige, verfijnde kunstwerken te maken.

Abonneer je op de nieuwste en beste

Profiteer van een CorelDRAW Graphics Suite abonnement dat je recht geeft op exclusieve nieuwe functies en inhoud die elders niet verkrijgbaar zijn.

NIEUW Snellere fotobewerking
Laat je creativiteit de vrije loop met nieuwe niet-destructieve stapelbare aanpassingsvoorinstellingen en een volledig opnieuw ontworpen aanpassingsdok dat tot 10 keer sneller is dan voorheen. Verheug je op een reeks aangepaste verbeteringen van veelgebruikte fotobewerkingsfuncties en een vernieuwd aanpassingsmenu met nieuwe gereedschappen, sneltoetsen en commando's.

NIEUW Geoptimaliseerde leerervaring
Vind gepersonaliseerde leerinhoud in de nieuwe Learning docker, en blader door online inhoud terwijl je die maakt in de Explore tab. Met optimalisaties die training op maat binnen handbereik brengen, zul je sneller slagen zonder CorelDRAW te verlaten om gereedschap en technieken bij te spijkeren.

NIEUWE door klanten geïnspireerde functies
Profiteer van de vele verbeterde functies, gebaseerd op directe suggesties van onze trouwe gebruikers - van tijdbesparende verbeteringen in Multi-Page View en Pages tot waardevolle beeldbewerkings- en uitvoerverbeteringen. Draag bij aan het ontwerp en de ontwikkeling van CorelDRAW Graphics Suite door je ideeën in te zenden en op anderen te stemmen om ze werkelijkheid te laten worden!

Wat is er nieuw in CorelDRAW Graphics Suite

Professionele ontwerpgereedschappen binnen handbereik

Vector Illustratie
Gebruik CorelDRAW's krachtige vector illustratiegereedschappen om eenvoudige lijnen en vormen om te zetten in complexe kunstwerken. Maak krommingen met veelzijdige vorm- en tekengereedschappen. Voeg creatieve effecten toe aan je vector artwork met effectengereedschappen als contour, omhullen, overvloeien, netvulling en andere.

Paginalay-out
Hier vind je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om lay-outs te maken voor brochures, documenten met meerdere pagina's en nog veel meer. Je kunt schakelen tussen het bewerken van afzonderlijke pagina's en documenten met meerdere pagina's, zodat je de creatieve vrijheid hebt om te werken zoals jij dat wilt.

Typografie
Ontwerp je lettertypes met een complete set typografie gereedschappen. Voeg effecten toe als blokschaduwen en contouren aan tekst, stel lettertypes bij met ondersteuning voor variabele lettertypes, stem tekst af op paden en meer.

Lettertypebeheer
Organiseer en beheer je lettertypesbibliotheek met de intuïtieve Corel Font Manager, en gebruik je favoriete lettertypes zonder ze te installeren. Werk sneller met lettertypes met netwerkopslag en heb direct toegang tot meer dan 1.000 Google Fonts families.

Fotobewerking
Pas kleuren en tinten aan, verwijder onvolkomenheden, corrigeer het perspectief en nog veel meer met Corel PHOTO-PAINT's krachtige, op lagen gebaseerde fotobewerkingsgereedschappen. Verbeter de grootte en kwaliteit van je beelden met kunstmatige intelligentie, en gebruik AfterShot HDR om verbluffende foto's met hoog dynamisch bereik te maken van je RAW beelden.

Samenwerking
Versnel je creatieve proces met een cloud-gebaseerde samenwerkingsworkflow die de communicatie met klanten en collega's over ontwerpen in real time drastisch verbetert. Verzamel live commentaar en aantekeningen van een of meer medewerkers direct in je CorelDRAW ontwerpbestand en bewerk de feedback tegelijkertijd.

Kleur, vullingen en transparanties
Voeg gemakkelijk kleur toe aan vullingen en contouren of maak kleuren op basis van kleurharmonie met behulp van kleurstalen. Verander de transparantie van een voorwerp en vul voorwerpen met patronen, kleurverlopen, gaasvullingen en nog veel meer.

Bitmap-naar-vectortracing
Geniet van uitzonderlijke bitmap-naar-vector tracing resultaten met de indrukwekkende AI-ondersteunde PowerTRACE™. Profiteer van geavanceerde beeldoptimalisatie opties die de kwaliteit van een getraceerde bitmap verbeteren.

Flexibele ontwerpruimte
Ga van idee tot uitvoer in recordtijd met nieuwe werkstromen die je de controle geven over je pagina's en materiaal.

 • Meerpaginaweergave
  Bekijk, beheer en bewerk alle digitale elementen van je project in één enkele weergave - een heel nieuw speelterrein voor je creativiteit! Verplaats voorwerpen vloeiend van de ene pagina naar de andere, vergelijk ontwerpen naast elkaar, en rangschik pagina's zoals je wilt.
 • Exporteer meerdere objecten
  Als je klaar bent met ontwerpen, maak je een aangepaste lijst van pagina- en objectelementen die je met één klik kunt exporteren!

Stijlen en stijlsets
Met de object style docker kun je in een handomdraai stijlen en stijlsets beheren om een consistente opmaak op meerdere objecten toe te passen, iteratieve versies te maken en hele documenten snel en consistent op te maken.

Ongeëvenaarde objectbesturing
Bestuur elk element in je document met de handige Objects docker, waarmee je objecten kunt verbergen, hernoemen, zoeken en de stapelvolgorde veranderen. Gebruik de Object eigenschappen docker om object opmaak, opvulling en meer te beheren.

Aanpassing van de werkruimte
Pasje ontwerpruimte aan je werkproces aan. Importeer naadloos CorelDRAW en Corel PHOTO-PAINT werkruimten die in eerdere versies gemaakt zijn, of gebruik voorgedefinieerde werkruimten om branchespecifieke gereedschappen georganiseerd en toegankelijk te houden.

Teken in perspectief met CorelDRAW Graphics Suite

Teken voorwerpen of geïllustreerde taferelen in perspectief, sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Kies uit 1-, 2- of 3-punts perspectief, teken of voeg toe aan een bestaande groep objecten op een gemeenschappelijk perspectiefvlak, en verplaats en bewerk objecten vrijelijk zonder het perspectief te verliezen.

Van nieuwe functies tot inhoud, abonnees krijgen meer

Vergelijk aankoopmogelijkheden

Abonnement

Eenmalige aankoop

Volledige functieset
Volledig uitgeruste software met exclusieve mogelijkheden en inhoud.
✔️  
De nieuwste en beste
Onmiddellijke toegang tot de nieuwste updates zodra ze beschikbaar zijn, zonder extra kosten.
✔️  
Budgetvriendelijk
Lage initiële kosten en de flexibiliteit om een tijd lang niet meer te betalen als je softwarebehoeften veranderen.
✔️  
Doorlopende ondersteuning
Gegarandeerde ondersteuning voor de nieuwste besturingssystemen, apparatuur en technologieën.
✔️  
Eigendom van het product
Je betaalt eenmaal om de softwareversie te bezitten en te gebruiken zolang je wilt.
  ✔️
Lay-out gereedschap
 •     extra opmaakverbeteringen voor meerdere pagina's
✔️
Tekengereedschap ✔️ ✔️
Gereedschap voor beeldbewerking
 •     geoptimaliseerde workflow voor beeldaanpassingen
✔️
Leermateriaal
 •     geoptimaliseerde, gepersonaliseerde leerervaring
✔️
Typografie hulpmiddelen
 •     Google Fonts integratie via Corel Font Manager
✔️
Cloud-gebaseerde samenwerking ✔️  
Cloud-gebaseerd activabeheer ✔️  
Creatieve inhoud
 • extra GRATIS sjablonen
 • directe toegang tot meer dan 1.000 Google Fonts families
✔️
Uitgebreide bestandscompatibiliteit
 •     Toegevoegde ondersteuning voor multi-asset exportbestandsformaten
✔️
Verbeterde functies van CorelDRAW.app PRO ✔️  
Klantgerichte productontwikkeling
 • geïntegreerde productfeedback en -afstemming
 • door gebruikers geïnspireerde functieverbeteringen
✔️

Systeemeisen

Systeemeisen voor Windows

 • Windows 11 of Windows 10 (versie 21H1 of hoger), 64-bit, met de nieuwste updates
 • Intel Core i3/5/7/9 of AMD Ryzen 3/5/7/9/Threadripper, EPYC
 • OpenCL 1.2 bekwame grafische kaart met 3+ GB VRAM  
 • 8 GB GEHEUGEN
 • 5.5 GB harde schijfruimte voor applicatie- en installatiebestanden  
 • Muis, tablet of multi-touch scherm  
 • 1280 x 720 schermresolutie bij 100% (96 dpi)
 • DVD drive optioneel (voor doosinstallatie)  
 • Installatie vanaf DVD vereist een download van maximaal 900 MB
 • Internetverbinding vereist om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te verifiëren en toegang te krijgen tot sommige van de bijgeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.

Mac systeemvereisten

 • macOS Monterey (12), macOS Big Sur (11) of macOS Catalina (10.15), elk in hun nieuwste versie
 • Apple M1, M1 Pro, M1 Max of multicore Intel processor
 • OpenCL 1.2 bekwame grafische kaart met 3+ GB VRAM
 • 8 GB RAM  
 • 4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden (solid-state drive aanbevolen); hoofdlettergevoelige bestandssystemen worden niet ondersteund
 • 1280 x 800 schermresolutie (1920 x 1080 aanbevolen)
 • Muis of tablet
 • Een Internetverbinding is nodig om CorelDRAW Graphics Suite te installeren en te verifiëren en om toegang te krijgen tot sommige van de bijgeleverde softwarecomponenten, online functies en inhoud.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meerWelke Factoren Beïnvloeden Onze Prijzen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op verschillende factoren en omvat een combinatie van bewezen strategieën in de softwarehandel:

 • Inkoopstrategieën
  Door bundeling van hoeveelheden, onze 14 jaar marktervaring op internationaal niveau en expertise in softwarehandel behalen we kostenbesparingen en efficiënte inkoopmethoden.
 • Afschaffing van Leverings- en Opslagkosten
  Efficiënt digitaal voorraadbeheer minimaliseert opslag- en logistieke kosten.
 • Relatiebeheer met Leveranciers
  Directe import en langdurige relaties met fabrikanten en distributeurs stellen ons in staat om tussenpersonen over te slaan en exclusieve speciale voorwaarden te bieden.
 • Regionale Prijzen
  We passen onze prijzen aan op basis van regio en valuta om rekening te houden met de wereldwijde marktomstandigheden.
 • Automatisering
  Het gebruik van moderne technologieën maakt efficiënt order- en klantonderzoek mogelijk, waardoor kosten worden verlaagd.
 • Kostenbeheer in Marketing
  De belangrijkste reclamestrategie richt zich op de tevredenheid van onze klanten en vertrouwt voornamelijk op aanbevelingen.
 • Lage Winstmarge
  Onze belangrijkste focus bij Blitzhandel24 ligt op klanttevredenheid en het uitbreiden van onze klantenbasis, waarbij we een slanke winstmarge behouden.

 

Veiligheid en Kwaliteit: Onze Belofte aan U

Kwaliteit staat voorop

Ondanks onze concurrerende prijzen blijft de kwaliteit van onze producten op het hoogste niveau.

Wij garanderen onze klanten eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Alle producten bij Blitzhandel24 zijn getest en geverifieerd.
Veiligheid en Vertrouwen

Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij u dekking tot €20.000 via Trusted Shops.

Onze online winkel is juridisch beschermd door het EHI-keurmerk, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

 

Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om u te helpen!Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "CorelDraw Graphics Suite 365 Win/MAC"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken