Gratis hotline 0800 2633100
 

COLOR Projecten Professioneel 6, Download

€ 92,52 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820492
 • 401-9-631-70772-7
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Zo werkt beeldbewerking: creatief, eenvoudig, snel Wilt u foto's zo snel en stressvrij...meer

Productinformatie "COLOR Projecten Professioneel 6, Download"

Zo werkt beeldbewerking: creatief, eenvoudig, snel

Wilt u foto's zo snel en stressvrij mogelijk ontwikkelen die blijven hangen? COLOR projects 6 professional doet dit werk voor u betrouwbaar.

U hoeft geen enkele schakelaar te bedienen, een schuifregelaar aan te passen of functies uit te proberen om uw beeld er stralender uit te laten zien. Als u echter de ene of de andere instelling wilt wijzigen, staan alle mogelijkheden voor u open.

handvat

Aan boord bevinden zich high-end tools zoals een uitgebreide RAW-ontwikkelaar met lens- en vervormingscorrectie, een fotofilm-emulatie-engine, intelligente selectieborstels, tools voor het retoucheren van portretten en beeldcompositie, en een nieuwe textuurmodule waarmee u fotorealistische materialen op oppervlakken kunt plaatsen.

Het beeld is perfect belicht en het moment is perfect vastgelegd, maar u wilt toch een andere lucht gebruiken of uw beeld op een andere manier manipuleren? Geen probleem, vervang gewoon complete beeldvlakken door gebieden uit andere beelden met behulp van de compositiefunctie van COLOR-projecten 6 professional!

aansluitingen

Eenvoudig voor beginners, compleet voor experts!

Met de duidelijk gestructureerde hightech gereedschapskist van COLOR-projecten 6 professioneel - 100 % made in Germany - maakt u echte meesterwerken. U hebt de fijnafgestelde presets links en de expertfilters rechts. Schik je favoriete gereedschappen op elke gewenste manier, zelfs in een 4K ontwerp.

Inclusief Photoshop filter plug-in

Vele manieren leiden tot COLOR-projecten 6 professioneel, vanaf nu ook van Adobe® Lightroom! Nieuwe plug-ins voor Adobe® Lightroom en Photoshop bieden maximaal gemak voor uw persoonlijke workflow. Selecteer gewoon de gewenste afbeelding of afbeeldingsserie in de Lightroom beeldbank, exporteer deze naar COLOR-projecten 6 professional, bewerk deze en zet de resulterende afbeelding weer terug in de database.

Met de nieuwe fotostijlen zijn er veel nieuwe looks toegevoegd

Laat ons u inspireren! Met veel nieuwe vintage-, halftoon- en affiche-looks vind je vast en zeker de stijl die bij je foto past. En het beste is: u kunt de verschillende beeldstijlen ook met elkaar combineren - zo krijgt u een heleboel nieuwe verschillende beeldstijlen die u hebt gemaakt!

handvat

NIEUW!Creëer fantastische lichteffecten met de nieuwe Kirlian lampen

COLOR projects 6 professional komt met twee compleet nieuwe categorieën die allemaal over extra licht gaan: Light FX en Kirlian. Met in totaal 38 nieuwe lichteffecten kunt u van elke foto een blikvanger maken: Kirlian-lampen simuleren heldere lichtranden aan randen die eruit zien als kleine ontladingen en visualiseren perfect fluorescerend zeelicht.

Met de nieuwe lichtframes kunt u in enkele seconden een afgewerkte foto tevoorschijn toveren die u aan de muur kunt hangen of naar uw beste vrienden kunt sturen. Met de lightbokehs kunt u perfecte achtergronden voor uw model creëren en met de light presets kunt u uw vintage foto's de finishing touch geven. Dat is pure creativiteit!

NIEUW!Zachte huid en slimme maskers

Gloednieuw in deze versie: SmartMask-Filter voor intelligente, automatische maskering van effecten en nieuw ontwikkelde Soft-Skin-Filter voor verbluffend mooie portretten. 23 portretvoorinstellingen zijn beschikbaar, zodat u de mooiste look kunt kiezen en over de problematische gebieden van de huid kunt borstelen. Het selectieborsteltje detecteert automatisch de ooggebieden en maskeert deze niet. Zo blijven de ogen altijd mooi en scherp!


NIEUW! Textuurmodule

Met de nieuwe grote textuurmodule kunnen oppervlakken met volledig nieuwe materialen worden bekleed. Dit opent volledig nieuwe mogelijkheden: Stenen muren worden overwoekerde groene gebieden, wateroppervlakken veranderen in ijs en treinen kunnen worden versierd met graffiti. 64 texturen zijn al opgenomen in een database, maar je kunt ook je eigen textuur fotograferen en toevoegen aan de database.

De oppervlakken worden in het juiste perspectief op de ondergrond geplaatst - dit ziet er uiteindelijk fotorealistisch echt uit!

handvat
Systeemeisen
Versie 6
 • OS: Windows 7/8/10-processor Intel I5
 • 8 GB vrij werkgeheugen
 • 2 GB HDD
 • Schermresolutie 1.280 x 1.024 pixels
 • Grafische kaart: DirectX-compatibel
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "COLOR Projecten Professioneel 6, Download"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken