Gratis hotline 0800 2633100
 

BullGuard Premium Protection 2022

€ 20,33 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820250.6
 • BG1833
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Jaar/jaren:

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties...meer

Productinformatie "BullGuard Premium Protection 2022"

 

BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties moeten na aankoop worden gewijzigd in Norton. U ontvangt hiervoor instructies in de aankoopmail.

 


BullGuard Premium Protection 2022 heeft van AV-Comparatives de felbegeerde Gold Malware Protection Award ontvangen. Voortdurende innovatie staat centraal bij alles wat we doen om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke meerlaagse bescherming krijgen tegen alle soorten virussen, malware, ransomware en alle andere cyberdreigingen.

Home Network Scanner

Uw netwerk is slechts zo veilig als de zwakste schakel.

Elk apparaat op uw netwerk is een potentiële achterdeur waardoor slechteriken toegang kunnen krijgen tot alle gegevens op het netwerk. Onze scanner voor thuisnetwerken scant proactief 24/7 uw volledige netwerk en alle daarop aangesloten apparaten, inclusief thermostaten, ouderlijk toezicht, luidsprekers en alle aangesloten apparaten.

Nog beter, wanneer een nieuw apparaat wordt aangesloten, voert het automatisch een grondige scan en statuscontrole uit. Op die manier zorgen we ervoor dat een slimme woning een veilige woning blijft.

Bescherming van uw eigen identiteit

Houd uw privé-informatie voor uzelf!

Bescherm uw persoonlijke gegevens tegen misbruik door hackers en cybercriminelen. BullGuard Premium Protection 2022 scant het hele netwerk op gebruikersnamen, e-mailadressen, postadressen, telefoonnummers, creditcardnummers, wachtwoorden en nog veel meer informatie die u ons geeft.

Als wij ontdekken dat uw geregistreerde gegevens online zijn gepubliceerd, stellen wij u daarvan onmiddellijk per e-mail of sms in kennis en vertellen wij u hoe u verder moet handelen.

Anti-malware van de volgende generatie

Welkom in een nieuw tijdperk van bescherming.

Onze next-generation anti-malware software biedt intelligente bescherming in drie stappen. Ten eerste identificeert het vertrouwde websites en toepassingen.

Ten tweede scant het voortdurend code op malware-handtekeningen en anomalieën.

Ten derde wordt alle gedetecteerde malware in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat infectie kan plaatsvinden. Het is als een schildwacht die nooit slaapt en constant op zijn hoede is voor indringers.

Firewall by BullGuard Premium Bescherming 2022

Deze firewall is op steroïden.

De nieuwe BullGuard Premium Protection 2022 firewall biedt extra bescherming tegen malware en indringers. Het is volledig geoptimaliseerd voor Windows (10) en houdt zelfs beveiligingsupdates bij. Het gebruikt ook minder CPU-kracht zodat andere toepassingen vlot werken.

Geavanceerde functies zijn onder meer het filteren van toepassingen, dat uitgebreide bescherming biedt voor, tijdens en na het downloaden van toepassingen. De firewall voorkomt ook pogingen van onbevoegden om uw toestel met het internet te verbinden. Het is als een virtuele gracht die uw apparaten beschermt en roofdieren buiten houdt.

Kwetsbaarheidsscanner met BullGuard Premium Bescherming 2022

Houdt u op de hoogte van beveiligingsupdates en meer.

De kwetsbaarheidsscanner beschermt u door toegangspunten te blokkeren waar hackers graag misbruik van maken. Het stelt u automatisch op de hoogte van ontbrekende beveiligingsupdates of verbindingen met onveilige Wi-Fi-netwerken. Het voorkomt ook het automatisch downloaden van apps die malware kunnen bevatten en controleert of de digitale handtekeningen van apps en stuurprogramma's geldig zijn.

Het vergelijkt ook het netwerkprotocol met het ISP-profiel en controleert de netwerkencryptie. Klinkt ingewikkeld? Ja, maar maak je geen zorgen - we zijn hier om te helpen.

Game Booster

BullGuard Premium Protection 2022, waarvoor patent is aangevraagd, optimaliseert nu alle gebruikersprocessen die op uw pc worden uitgevoerd en levert uitstekende resultaten, zelfs op zwaarbelaste systemen. Pop-ups en andere vervelende onderbrekingen worden voorkomen, zodat u veel vlotter en zonder vertragingen kunt spelen.

U hoeft niet langer veiligheid op te offeren voor prestaties, met BullGuard Premium Protection 2022 Game Booster krijg je beide!

BullGuard Premium Protection 2022 Premium is het meest uitgebreide internetbeveiligingspakket van de fabrikant. Het pakket wordt aantrekkelijk gemaakt door promotionele kortingen. De uitgebreide functie voor ouderlijk toezicht is gemakkelijk te gebruiken, maar niet voor iedereen even bruikbaar. Hieronder kunt u lezen waarom wij BullGuard Premium Protection 2022 echt aanbevelen.

In een notendop:

    Frequente aantrekkelijke promotiekortingen
    Meest complete antivirus met veel extra functies
    Zeer uitgebreide functie voor ouderlijk toezicht
    Niet alle functies zijn even interessant
    Beschermt tot maximaal 10 pc's, MAC's, Androids
Functies:

    Privacy: Zorg ervoor dat uw belangrijkste gegevens, documenten, back-ups en ook uw identiteit en huis privé blijven.
    Eenvoud: Eenvoudige en veilige installatie met gratis deskundige ondersteuning 24/7.
    Kidszone: Bescherm uw kinderen online en laat ze spelen zonder onderbrekingen.
    Bescherming: Meerdere beveiligingsniveaus zorgen ervoor dat u veilig bent en uw apparaten soepel blijven werken.

Megakortingen

BullGuard Premium Protection 2022 staat bekend om zijn frequente promoties met grote kortingen. Soms tot 50%. Dit is geweldig omdat de gemiddelde prijs van Premium Protection vrij hoog is in vergelijking met andere megabundels.
Geavanceerde superbundel met lage systeembelasting

BullGuard Premium Protection 2022 is meer dan compleet. Er zijn verschillende manieren om online een back-up van uw bestanden te maken. De functie voor ouderlijk toezicht is vrij uitgebreid. Bescherming van sociale media wordt bovendien op prijs gesteld door bezorgde ouders. Lees hieronder verder.

Het megapakket van beveiligingshulpmiddelen neemt relatief weinig ruimte in beslag, terwijl de systeembelasting laag is. De bundel scant op kwetsbaarheden in het systeem en optimaliseert de systeemprestaties. Op deze manier voorkomt de Internet Security Bundle dat de talrijke beveiligingsprocessen het systeem belasten.
Uitstekende ouderlijke controle, redelijke prestaties

Vergeleken met andere antiviruspakketten heeft BullGuard Premium Protection 2022 veel te bieden op het gebied van ouderlijke controle. Het onderdeel Bescherming sociale media controleert zorgvuldig risicovolle activiteiten op sociale platforms zoals Facebook. U kunt ongewenste chats en schadelijke programma's naar believen blokkeren. Deze aandacht voor ouderlijk toezicht is vooral nuttig als u zelf een ouder bent.

BullGuard Premium Protection 2022 doet het goed bij het blokkeren van gedetecteerde malware en het onderscheppen van phishing-pogingen. De scanner voor het thuisnetwerk werkt feilloos. Er is ook extra bescherming bij het gebruik van gevoelige identiteitsgegevens. De identiteitsbescherming stuurt een melding wanneer uw identiteit en andere gevoelige persoonsgegevens worden misbruikt.
Zelfbeschermende software

Sommige malware is in staat om internetbeveiligingssoftware uit te schakelen, zodat deze ongestoord kan werken. Net als de kleinere BullGuard Premium Protection 2022 bundels, beschermt Premium Protection zichzelf. De bundel bewaakt zorgvuldig zijn eigen processen zonder de snelheid van uw computer te beïnvloeden.

Samenvatting van BullGuard Premium Protection 2022:


Voordelen

    Prijs inclusief korting zeer interessant
    Uitgebreide bundel met veel functies
    Meest uitgebreide ouderlijk toezicht van alle bundels

Nadelen

    De nieuwe versie heeft geen spamfilter meer

BullGuard Premium Protection 2022 biedt veel internetbeveiliging voor weinig geld. Vooral als u profiteert van een van de vele kortingsacties. Deze antivirus bundel is een must! Zie ook de BullGuard Premium Protection 2022 Antivirus 2022 en de BullGuard Premium Protection 2022 Internet Security 2022 review.

Beschrijving

Next-generation anti-malware - Welkom in het nieuwe tijdperk van bescherming
Next-generation anti-malware functie geeft u intelligente bescherming op drie niveaus. Eerste fase: het detecteert vertrouwde sites en toepassingen. Tweede fase: Er wordt voortdurend gescand op handtekeningen en anomalieën die op malware wijzen. Derde fase: gedetecteerde malware wordt in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd nog voordat infectie kan plaatsvinden. Een waakhond die nooit slaapt en constant voor u op wacht staat tegen indringers.

Antivirus - realtime bescherming waarop u kunt vertrouwen
BullGuard Antivirus biedt krachtige, meerlaagse bescherming tegen alle soorten malware, zoals phishing-pogingen en Trojaanse paarden die het gemunt hebben op uw bankgegevens. Maak korte metten met ransomware. Als uw omgeving in paniek raakt, kunt u zich ontspannen in de wetenschap dat u volledig beschermd bent.

Kwetsbaarheidsscanner - Sluit achterpoortjes om u te beschermen!
De kwetsbaarhedenscanner zorgt ervoor dat u beschermd bent door toegangspunten te blokkeren die hackers graag misbruiken. Het waarschuwt automatisch bij ontbrekende beveiligingsupdates of verbindingen met onbeschermde Wi-Fi-netwerken. Het voorkomt ook dat toepassingen die malware kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en stuurprogramma's geldige digitale handtekeningen hebben.
En het zoekt naar kruisverbanden tussen uw netwerkprotocol en uw ISP-profiel en controleert uw netwerkcodering. Klinkt ingewikkeld? Nou, dat is het wel, maar maak je geen zorgen - we letten op je.

Game Booster - ga spelen!
BullGuard Antivirus is ontworpen om snel te kunnen gamen zonder dat u uw bescherming hoeft uit te schakelen. Als de mensen om je heen in paniek raken, kun jij je ontspannen, wetende dat je volledig beschermd bent!

Kenmerken voor BullGuard Premium Bescherming 2022

Antivirus - Firewall - Identiteitsbescherming - Scanner voor thuisnetwerken - Anti-spyware - Ransomware-bescherming - Veilig browsen - Anti-phishing - Kwetsbaarhedenscanner - Automatische updates en upgrades - Game-booster - Ouderlijk toezicht - PC-optimalisatie - Eenvoudige en veilige installatie - 24-uurs ondersteuning.

Opmerkingen:
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op software met een geopende verzegeling.

Systeemeisen voor BullGuard Premium Bescherming 2022

Windows® 11, 10, 8, 7, Vista (32-bit en 64-bit) + Geheugen: 1 GB RAM + Vrije ruimte op harde schijf: 850 MB + Internetverbinding: ten minste inbel

Mac OS X 10.11 of hoger
Android-tablets en -smartphones vanaf versie 5.0

Trefwoorden

Bullguard, BG1833, Premium Protection 2022, virusbescherming

Bullguard 2022 versie vergelijking

 

 

eigenschappen: "BullGuard Premium Protection 2022"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "BullGuard Premium Protection 2022"
Besturingssysteem:
Android
iOS
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BullGuard Premium Protection 2022"
1 nov. 2019

Bestellung und Lieferung liefen einwandfrei und schnell. Software liess sich unkompliziert installieren und aktivieren. Also alles top.

Wird nächstes Jahr wieder hier bestellt. Ein mehr als günstiger Preis für eine Top Software. Danke dafür !

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken