Gratis hotline 0800 2633100
 

BullGuard Internet Security 2022

€ 8,08 *

incl. BTW gratis verzending

 • 17102018
 • BU-18070-1Y3D-LIC
 • 1 Jaar
 • Alle talen
 • Europa (Eurozone)

Apparaat:

jaren:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
  BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties...meer

Productinformatie "BullGuard Internet Security 2022"

 

BullGuard wordt Norton: BullGuard en Norton zijn gefuseerd, dus de licenties moeten na aankoop worden gewijzigd in Norton. U ontvangt hiervoor instructies in de aankoopmail.

 


B
ullGuard Internet Security biedt complete bescherming voor uw apparaten, en onze 2022-uitgave is onze snelste en beste tot nu toe! Nieuwe cloudbeveiligingstechnologie detecteert bedreigingen wanneer ze opduiken, in realtime, dynamische machineleren beschermt u zelfs wanneer u offline bent, en onze op maat gemaakte beveiligde browser biedt de hoogste veiligheid en strikte bescherming bij online winkelen en betalen.

Anti-malware van de volgende generatie met Bullguard Internet Security 2022


Welkom in het nieuwe tijdperk van bescherming

Onze nieuwe generatie anti-malware biedt u intelligente bescherming op drie niveaus - Eerste niveau: het detecteert vertrouwde websites en toepassingen. Tweede fase: Er wordt voortdurend gescand op handtekeningen en anomalieën die kenmerkend zijn voor malware. Derde fase: alle gedetecteerde malware wordt geblokkeerd, in quarantaine geplaatst en geneutraliseerd voordat het kan infecteren. De BullGuard Anti-Malware Guard slaapt nooit!

Verbeterde gedragsmatige detectie
Doorlopend dagelijkse updates ontvangend, verbetert de gedragsmatige motor van BullGuard Sentry de nauwkeurigheid en detecteert en blokkeert de nieuwste bedreigingen.
BullGuard's Game Booster, waarvoor octrooi is aangevraagd, optimaliseert nu alle gebruikersprocessen die op een pc worden uitgevoerd, wat geweldige resultaten oplevert op systemen die zwaar worden belast. Pop-ups en andere vervelende onderbrekingen worden geblokkeerd, waardoor je merkbaar vloeiender en zonder lag kunt spelen.

U hoeft niet langer te kiezen tussen beveiliging en prestaties, met Bullguard Internet Security 2022 Game Booster krijgt u beide.
Ouderlijk toezicht

Brengen uw kinderen zonder toezicht tijd online door? Weet u niet zeker op welke websites ze terechtkomen?

Met ouderlijk toezicht op Bullguard Internet Security 2022 kunt u de toegang tot verdachte websites blokkeren, bepaalde toepassingen blokkeren of filters definiëren die de tijd beperken die uw kinderen online doorbrengen terwijl u op de hoogte blijft van hun activiteiten.

De nieuwe firewall van Bullguard Internet Security 2022 biedt u meerlaagse, hoogwaardige bescherming tegen malware en andere indringers. Het is volledig geoptimaliseerd voor Windows 10 en houdt zelfs beveiligingsupdates bij. Het kost minder CPU-kracht om je andere apps soepel te laten werken.


Geavanceerde functies zijn onder meer Toepassingsfilter, dat uitgebreide bescherming biedt voor, tijdens en na het downloaden van apps. De firewall blokkeert ook ongeoorloofde pogingen van een apparaat om verbinding te maken met het internet. Net als een virtuele firewall beveiligt het uw apparaten en houdt het criminelen buiten.
Kwetsbaarheidsscanner

Sluit achterpoortjes om u veilig te houden!

De kwetsbaarhedenscanner houdt u beschermd door BullGuard Internet Security 2022 toegangspunten te blokkeren waar hackers graag misbruik van maken. Het waarschuwt automatisch bij ontbrekende beveiligingsupdates of verbindingen met onbeschermde Wi-Fi-netwerken. Het voorkomt ook dat apps die malware kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of apps en stuurprogramma's geldige digitale handtekeningen hebben met BullGuard Internet Security 2022.

Herontworpen kwetsbaarheidsscanner
Dankzij een vernieuwde gebruikersinterface kunnen gebruikers beveiligingsproblemen in één oogopslag identificeren. Problemen zoals ontbrekende Windows beveiligingsupdates en slecht geconfigureerde autorun instellingen kunnen direct vanuit de interface worden verholpen.Beveiligt uw identiteit, beschermt uw kinderen en houdt alle soorten malware tegen.


VOLLEDIGE BESCHERMING met Bullguard Internet Security 2022

Voorkomt effectief dat malware en andere online bedreigingen uw apparaat binnendringen. Met zijn antivirusmodule is BullGuard Internet Security 2022 de perfecte verdediging tegen de stortvloed aan malware die computers, laptops, Macs en Android-apparaten aanvalt. Het beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere kwaadaardige programma's, zodat u altijd beschermd bent. Het houdt ook ransomware buiten zodat u niet het slachtoffer wordt van cyberafpersing.

PLATFORM-CROSSING SECURITY
Beveilig al uw apparaten met één licentie. Desktop, laptop, Mac of Android-tablet en -smartphone - u kunt alle apparaten beschermen zonder aparte beveiligingsoplossingen te hoeven kopen.

EFFECTIEF GEBRUIKSAANWIJZING
Uw beveiliging beheren kan niet eenvoudiger. Het geheel nieuwe ontwerp van Internet Security maakt het een fluitje van een cent. Elke functie heeft zijn eigen moduleveld. U klikt gewoon op de actie die u wilt uitvoeren en het gebeurt automatisch. Alle modules staan op één pagina, zodat u in één oogopslag de beveiligingsstatus van uw toestel kunt zien.

EENVOUDIGE EN VEILIGE INSTALLATIE
BullGuard Internet Security 2022 scant uw systeem vóór de installatie, verwijdert actieve malware en past zich aan de specificaties van uw systeem aan. Dit proces eindigt met een controle om er zeker van te zijn dat de laatste virusdefinities zijn geïnstalleerd. In een mum van tijd draait BullGuard op de achtergrond en zorgt ervoor dat uw systeem gezond is en beschermd tegen alle bedreigingen.

Ouderlijk toezicht met Bullguard Internet Security 2022
BullGuard Parental Control is een krachtig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel dat uw kinderen online beschermt. Met de Windows-app kunt u de toegang tot verdachte websites blokkeren, zoekfilters instellen, de online tijd van uw kinderen beperken, hun activiteiten in de gaten houden en zelfs bepaalde apps blokkeren. Op die manier kunt u uw kinderen beschermen tegen cyberpesten en voorkomen dat ze in contact komen met ongepaste inhoud. Als het gaat om de activiteiten van uw kinderen op hun Android-toestellen, geven wij u de controle door oproep- en app-monitoring, locatie-tracering en bescherming tegen diefstal mogelijk te maken.

BEVEILIGDE CLOUD-BACKUP
Maak rechtstreeks vanuit Bullguard Internet Security 2022 een back-up van uw gegevens naar uw Dropbox-, Google Drive- of OneDrive-accounts. Deel en beheer uw bestanden op een veilige manier met dit handige hulpmiddel. Selecteer gewoon de bestanden waarvan u een back-up wilt maken naar uw cloudopslag en klik. U kunt ook automatische back-ups plannen, ze op verzoek laten uitvoeren en ze synchroniseren zodat u altijd over de laatste bestandsversies beschikt. Bestanden worden ook versleuteld met een wachtwoord dat niet door BullGuard wordt opgeslagen - uw bestanden blijven dus altijd privé.

HOOGSTE COMPUTERPRESTATIE met Bullguard Internet Security 2022
PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden en maakt schijfruimte vrij, zodat uw computer sneller werkt. Met Boot Manager kunt u zien welke toepassingen worden uitgevoerd wanneer u de computer opstart. Het laat u zien welke u niet nodig hebt, zodat u ze kunt uitschakelen en bliksemsnel kunt opstarten. Met Clean-up Helper kunt u ook gemakkelijk ruimte vrijmaken op uw harde schijf, zodat uw computer sneller werkt. Het laat je zien welke bestanden je niet nodig hebt en hoeveel ruimte ze innemen. Het identificeert ook dubbele bestanden, zodat u ze kunt verwijderen.

BESCHERMING VOOR MOBIELE APPARATEN
BullGuard Internet Security 2022 biedt u beveiliging voor uw mobiele apparaten. Op Android gebaseerde toestellen zijn nu een veel voorkomend doelwit voor malware en spyware. Een cloudgebaseerde antivirusmotor voorkomt dat virussen en ongewenste apps zoals adware binnendringen. En omdat het cloud-gebaseerd is, beschikt u altijd over de meest up-to-date bescherming.... en virusscans putten je batterij niet uit. Het biedt ook rigoureuze bescherming tegen diefstal voor volledige vergrendeling, eenvoudige back-up en herstel, een oproepmanager om ongewenste oproepen te blokkeren en afstandsbediening zodat u de controle houdt over uw persoonlijke gegevens, zelfs als uw apparaat zoekraakt of wordt gestolen.

GEBREUKENSCANNER
De kwetsbaarheidsscanner controleert op ontbrekende beveiligingsupdates, verbindingen met onbeveiligde Wi-Fi-netwerken of automatisch draaiende apps die malware zouden kunnen zijn. Het controleert ook of alle stuurprogramma's digitaal ondertekend zijn. Apparaatstuurprogramma's zijn belangrijke bestanden die u en het besturingssysteem in staat stellen om te communiceren met hardware die op het systeem is aangesloten. Als ze digitaal ondertekend zijn, verhoogt dat de veiligheid.

BullGuard Internet Security 2022 FIREWALL
Onze zeer effectieve firewall houdt indringers buiten. Deze eerste verdedigingslinie beschermt uw computer tegen hackers en identiteitsdieven. Het beschermt u ook tegen netwerkaanvallen en voorkomt dat cybercriminelen uw systeem binnendringen.

SPAMFILTER
Het spamfilter van BullGuard houdt ongewenste e-mail en oplichtingspraktijken buiten. Dit omvat pogingen tot phishing, verspreiding van virussen en spam in vreemde talen. U kunt ook de filters aanpassen om e-mails te blokkeren die u niet wilt ontvangen. Kortom, als er geen spam is, is er geen fraude.

EXPERT SUPPORT
Gratis 24/7 ondersteuning biedt deskundig, vriendelijk advies op een door u gekozen tijdstip. Wij helpen u met eventuele veiligheidsproblemen die u via chat of e-mail heeft.


Systeemvereisten van BullGuard Internet Security 2022


Besturingssysteem:

Windows® 11, 10, 8.1, 8, 7 SP1+
Mac OS X 10.11 of hoger
Android-tablets en -smartphones versie 5.0 of hoger
Technische vereisten:

RAM: 1 GB
Harde schijf: 850 MB vrije ruimte
Internetverbinding: ten minste inbelverbinding
Talen:

Engels, Frans, Deens, Zweeds, Nederlands, Portugees, Spaans, Portugees (Brazilië), Noors, Italiaans, Chinees, Arabisch, Vietnamees


 

 

 

 

 

Software kenmerken
Toepassingsgebied Beveiligingssoftware
Versienota Volledige versie
Runtime 1,2 of 3 jaar
Aantal gebruikers/apparaten 1,3,5 of 10 apparaten
Taal meertalig
Gegevensdrager zonder
Systeemeisen
Werkgeheugen min. 1 GB RAM
Harde schijf 850 MB
Verder Internetverbinding: Minstens inbelverbinding
eigenschappen: "BullGuard Internet Security 2022"
Besturingssysteem:
Android
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Hoe goed is BullGuard?
BullGuard is een zeer krachtig antivirusprogramma dat geschikt is voor zowel gelegenheidsgebruikers als experts. Het heeft een aantal tekortkomingen, maar tegelijkertijd presteert het in sommige opzichten beter dan veel andere aanbieders. Hij is ook licht, dus u zult geen prestatieproblemen ondervinden.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Beschikbare downloads:
eigenschappen: "BullGuard Internet Security 2022"
Besturingssysteem:
Android
macOS
Windows
Inbegrepen toepassingen:
Bescherming tegen virussen
Cloud Backup
Firewall
Kinderslot
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "BullGuard Internet Security 2022"
4 nov. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

die Ware hat einen top Preis-Leistungsverhältnis!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken