Gratis hotline 0800 2633100
 

Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie

€ 25,99 * € 44,99 * (42,23% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820188
 • TL11013001-EN
 • 3 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie,( 1,3,5 of 10 apparaten...meer

Productinformatie "Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie"

Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie,( 1,3,5 of 10 apparaten selecteerbaar)biedt verschillende niveaus van bescherming tegen losgeld. Het programma maakt gebruik van gedragsdetectie om besmetting te voorkomen en beschermt uw belangrijkste documenten tegen ransomware-versleuteling. Met Bitdefender Antivirus Plus 2019 hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van uw gegevens of geld en te gaan genieten van het leven.

Beveiliging voor Windows
Bitdefender Antivirus Plus 2020 beschermt Windows-pc's tegen zelfs de gevaarlijkste digitale bedreigingen zonder het systeem te vertragen.

Bitdefender voert consequent de beste bescherming uit in de malwaredetectietests van onafhankelijke instituten.

Uitgebreide realtime bescherming voor uw gegevens
Ongehinderde controle met de meest effectieve malwarebescherming op de markt. Bitdefender Antivirus Plus 2020 verdedigt tegen alle digitale bedreigingen, van virussen, wormen en Trojaanse paarden tot zero-day exploits, rootkits en spyware. Uw gegevens en uw privacy worden uitgebreid beschermd.

Multi-level ransomware bescherming GETROKKEN
De meerlagige aanpak van Bitdefender voor de bescherming van ransomware omvat een privacylaag die uw documenten, foto's, video's en muziek op betrouwbare wijze beschermt tegen elke ransomware-aanval. Samen met de Advanced Security module beschermt het uw belangrijkste bestanden tegen ransomware encryptie.

Anti-Phishing
Bitdefender Antivirus Plus 2020 vindt en blokkeert zogenaamd gerenommeerde websites die alleen geïnteresseerd zijn in het stelen van financiële gegevens zoals wachtwoorden en creditcardnummers.

Reddingsmodus
Complexe virussen zoals rootkits moeten worden verwijderd voordat Windows start. Als Bitdefender Antivirus Plus 2020 een dergelijke bedreiging detecteert, start het de computer opnieuw op in de reddingsmodus om de opschoning en het herstel uit te voeren.

Advanced Threat Defense
IMPROVED
Bitdefender Antivirus Plus 2020 maakt gebruik van gedragsdetectietechnologie om uw actieve apps op de voet te volgen. Als de software verdacht gedrag waarneemt, wordt er onmiddellijk actie ondernomen om infecties te voorkomen.

Preventie van internetaanvallen GETROKKEN
De webfilters voorkomen dat u zich op kwaadaardige websites bevindt. Zoek uit of u veilig toegang kunt krijgen tot uw zoekresultaten voordat u op een link klikt. Bitdefender Antivirus Plus 2020 blokkeert ook alle bekende geïnfecteerde koppelingen.

Fraudebestrijding
De geavanceerde filters waarschuwen u op tijd voor mogelijk frauduleuze websites.

De beveiligingssoftware van Bitdefender levert geoptimaliseerde snelheid en onovertroffen prestaties op alle platforms.

Auto-Pilot IMPROVED
De nieuwe stuurautomaat is nu beschikbaar als "veiligheidsadviseur" om u nog uitgebreider te informeren over uw veiligheidssituatie. Dankzij de intelligente functies kan het systeem veiligheidsmaatregelen voorstellen in overeenstemming met de vereisten van uw systeem en uw gebruiksgedrag.

Wereldwijd beschermend netwerk
Omdat de rekenintensieve scans in de cloud worden uitgevoerd, is de impact op uw lokale resources vrijwel nihil. Dit betekent dat u geen verlies van de snelheid of de prestaties van het systeem hoeft te accepteren. En de vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt te allen tijde gewaarborgd: Bitdefender scant de werkelijke inhoud van uw bestanden niet, noch worden ze ooit geüpload of opgeslagen in de cloud.

Werking op batterijen
Deze handige en intelligente functie verlengt de levensduur van de batterij van de laptop door tijdelijk verschillende systeeminstellingen aan te passen, zoals het display, de systeemkoeling, systeemupdates en Bluetooth-verbindingsinstellingen.

Bitdefender Photon™
Dankzij deze innovatieve en unieke technologie kan Bitdefender Antivirus Plus 2020 zich aanpassen aan de hardware- en softwareconfiguratie van uw systeem. Dit bespaart systeembronnen en verhoogt de prestaties en snelheid van het systeem.

Spel-, film- en werkmodus
Bitdefender Antivirus Plus 2020 detecteert of u speelt, werkt of een film bekijkt, zodat het weet dat u niet wilt worden lastiggevallen met onnodige verzoeken. Zodat je je kunt concentreren op de belangrijke dingen in het leven. Afhankelijk van hoe u uw apparaten gebruikt, stopt Bitdefender pop-ups, past het de grafische instellingen aan en pauzeert het de onbelangrijke achtergrondactiviteit, zodat u optimaal van uw apparaat kunt genieten.

De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender zorgt ervoor dat uw privacy en gegevens op het netwerk worden beschermd.

Bitdefender VPN NIEUW
Met Bitdefender VPN hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw privacy op het net. Uw online activiteiten worden beschermd door de versleuteling van al het dataverkeer. Met Bitdefender Antivirus Plus 2020 krijgt u tot 200 MB gecodeerd verkeer per dag op uw Windows-toestellen.

Bescherming in sociale netwerken
Bescherm uzelf tegen schadelijke links en andere online bedreigingen die uw sociale netwerkvrienden onbewust verspreiden.

File Shredder
Deze tool verwijdert bestanden permanent en zonder sporen achter te laten van uw PC.

Veilig online bankieren GETROKKEN
Doe uw bankzaken en winkelen in een unieke browser die speciaal is ontworpen om uw transacties te beschermen tegen frauduleuze pogingen. Met Bitdefender Safepay™ kunt u nu uw creditcardgegevens automatisch laten invoeren.

Portemonnee
Bewaar uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gevoelige gegevens in een beveiligde cyber kluis. Met de wachtwoordmanager kunt u automatisch online formulieren invullen en ook suggesties voor veilige wachtwoorden ontvangen.

Kwetsbaarheidsbeoordeling
Zoeken naar veiligheidslekken en kwetsbaarheden met slechts één klik Bitdefender controleert uw pc op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows beveiligingsupdates en mogelijk onveilige systeeminstellingen en stelt optimale oplossingen voor.


Leveringsomvang:

 • Originele licentiesleutel Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie,( 1,3,5 of 10 apparaten selecteerbaar)
 • Geverifieerde Highspeed Downloadlink om de software snel en veilig te kunnen downloaden.
 • factuur met gedeclareerde BTW
 • Instructies voor een eenvoudige installatie.

Opmerking: Deze aanbieding bevat geen productcodesticker (COA-etiket). Dit aanbod is gericht op zowel particulieren als bedrijven, zakelijke klanten, overheden, organisaties, scholen, gemeenschappen en kerken.

Systeemvereisten:

Windows

MINIMUM SYSTEEMVEREISTEN

 • Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10
 • CPU: Dual-core 1,6 GHz processor
 • Geheugen (RAM): 1 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2 GB vrije ruimte

AANBEVOLEN SYSTEEMVEREISTEN

 • Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10
 • Processor: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardig
 • Geheugen (RAM): 2 GB
 • Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2,5 GB vrij geheugen

SOFTWARE-EISEN:

 • Internet Explorer versie 10 of hoger

Gecentraliseerd

 • Google Chrom
  e
  Tenminste: 34

  Aanbevolen: 43
 • Mozilla Firefox
  Ten minste: 30

  Aanbevolen: 39
 • Internet Explorer
  Tenminste: IE 10

  Aanbevolen: IE 11

Activeringsgebieden
Argentinië - Australië - Oostenrijk - België - Brazilië - CanadaColombia
- Frankrijk - Duitsland - Hongkong - Ierland - Italië - Japan - Korea - Nieuw-Zeeland-Spanje
- Zwitserland - Turkije - Verenigde Arabische Emiraten - Verenigd Koninkrijk - V.S.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Password Manager
eigenschappen: "Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie"
Systeem: Windows
Inbegrepen toepassingen: Bescherming tegen virussen, Password Manager
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Bitdefender Antivirus Plus 2020, 3 jaar volledige versie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken