Gratis hotline 0800 2633100
 
WISO My Money 2019 permanente licentie downloaden
Dit product is momenteel niet beschikbaar!

Onze aanbeveling

WISO Mein Geld 2021 WISO Mein Geld 2021
WISO Mijn Geld 2021 Is veilig - met de veilige betaalstandaard   Waarom WISO Mijn geld? Met WISO My Money werkt u veilig online bankieren, organiseert u uw financiën en ontdekt u zonder veel moeite uw...
€ 49,99 * € 69,99 *
WISO Mijn geld 2019 Ideaal voor iedereen die een perfect overzicht wil hebben van...meer

Productinformatie "WISO My Money 2019 permanente licentie downloaden"

WISO Mijn geld 2019

Ideaal voor iedereen die een perfect overzicht wil hebben van alle financiën.

Inclusief handleiding als PDF.

Waarom WISO Mijn geld?

Met WISO My Money werkt u veilig online bankieren, organiseert u uw financiën en ontdekt u zonder veel moeite uw spaarpotentieel.

Overzicht van alle rekeningen en activa
Met WISO My Money kunt u rekeningen-courant, bouwkasrekeningen, termijndepositorierekeningen, creditcard-rekeningen, spaarrekeningen, lening- en hypotheekrekeningen, puntenrekeningen (bijv. Happy Digits, PayBack, miles & more ... ), contant geld en nog veel meer beheren. WISO Mijn geld is multi-bank compatibel, d.w.z. u kunt uw rekeningen van verschillende financiële instellingen in één programma beheren. WISO My Money geeft alle belangrijke informatie duidelijk weer op de startpagina. Dus je weet meteen waar je aan toe bent - tot op de cent nauwkeurig.

Alle inkomsten en uitgaven in één oogopsla
g
WISO My Money wijst automatisch inkomsten en uitgaven toe aan verschillende categorieën met behulp van een intelligent regelsysteem en geeft het resultaat grafisch weer. Met een druk op de knop zijn er nog veel meer interessante evaluaties beschikbaar.

Gemak en bescherming voor online bankieren
Met één muisklik kunt u online bankieren, uw rekeningafschriften opvragen en eenvoudig overschrijvingen doen. WISO Mein Geld beveiligt uw elektronische banktransacties met behulp van de beveiligde transmissieprotocollen FinTS (vanaf versie 3.0), HBCI (vanaf versie 2.01 met PIN en TAN of met chipkaart).

Wat kan WISO Mijn geld?

Creëert transparantie en orde - met de Financiële Cockpit
!
Rekeningen, investeringen, bouwcontracten, bonusprogramma's: WISO My Money brengt alles bij elkaar en laat u te allen tijde een 360-graden overzicht zien van al uw financiën. In het afschriftenarchief kunt u uw rekeningafschriften voor onbepaalde tijd opslaan en direct de betalingen terugvinden.

Is veilig - zoals vereist door de bankvereniging
!
In tegenstelling tot veel andere websites gebruikt WISO Mein Geld de veilige betaalstandaard HBCI FinTS als kerntechnologie. Dit wordt momenteel als de veiligste procedure beschouwd.

Bespaart geld - zeg de gebruikers
!
De gebruikers zijn er zeker van: WISO Mein Geld helpt hen gericht geld te besparen. Het ondersteunt u bij het plannen van lange termijn spaardoelen, pensioenplanning, het optimaliseren van uw fiscale strategie en het financieren van grotere aankopen.

Het is eenvoudig en snel - dankzij optimale gebruikersbegeleiding
!
WISO My Money haalt de accountgegevens van al uw online accounts in één keer op. Met de functie voor online bankieren kunt u eenvoudig al uw bankzaken afhandelen.

Is up-to-date - ondersteunt de SEPA-procedure!
WISO Mein Geld ondersteunt u bij het betalingsverkeer met de SEPA-procedure en maakt gebruik van de nieuwe internationale bankrekeningnummers (IBAN) en bankcodes (BIC).

SEPA

WISO Mein Geld ondersteunt u bij het betalingsverkeer met de SEPA-procedure.

Betalingen in Europa - SEPA

Gemeenschappelijke eurobetalingsruimte

SEPA staat voor "Single Euro Payments Area" en heeft als doel een standaardisering van het betalingsverkeer in Europa tot stand te brengen.
34 landen en meer dan 500 miljoen burgers hebben een gemeenschappelijke betalingsruimte voor de euro. Dit zijn de 28 lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Zwitserland en San Marino.
Op het gebied van betalingen zijn er voor de klanten geen verschillen meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende betalingen. De nieuwe regeling is gebaseerd op het gebruik van het internationale bankrekeningnummer (IBAN) en de internationale bankcode (BIC).

IBAN - Internationaal bankrekeningnummer. Een internationaal gestandaardiseerd rekeningnummer. Het IBAN in Duitsland bestaat uit 22 cijfers.
BIC - Business Identifier Code. Het wordt meestal SWIFT-code genoemd en is vergelijkbaar met de bankcode in Duitsland. De BIC is internationaal gestandaardiseerd en identificeert duidelijk kredietinstellingen wereldwijd (bestaat uit 8 of 11 cijfers).

Het IBAN en de BIC zullen in de toekomst de nationale rekeningdetails, d.w.z. de in Duitsland gebruikelijke rekeningnummers en bankcodes, vervangen.

WISO My Money ondersteunt de SEPA-procedure en voorziet u van passende sjablonen voor uw betalingstransacties.

Wie heeft WISO mijn geld nodig?

 • Ideaal voor iedereen die een perfect overzicht wil houden van alle financiën, materiële activa en passiva - zowel privé als commercieel.
 • Ideaal voor iedereen voor wie veiligheid in het betalingsverkeer erg belangrijk is.
 • Ideaal voor iedereen die orde op zaken wil stellen in zijn of haar financiën.
 • Ideaal voor iedereen die zijn volgende belastingaangifte in de loop van het jaar wil voorbereiden.
 • Ideaal voor degenen die hun inkomsten en uitgaven onder controle willen houden.
 • Ideaal voor wie wil sparen.
 • Ideaal voor iedereen die onderweg wil bankieren.

Systeemvereisten:

Draait onder Windows 7, Windows 8 en Windows 10 met het nieuwste servicepakket, afbeeldingen van 1024x768, Microsoft .NET 4.7.2. online verbinding en 500 MB ruimte op de harde schijf.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "WISO My Money 2019 permanente licentie downloaden"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken