Gratis hotline 0800 2633100
 
AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden

AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden

€ 19,99 * € 29,99 * (33,34% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820650
 • AVGSECVPN5D1Y
 • 1 jaar
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Apparaat:

jaren:

Gegevensdrager naar uw software
AVG Secure VPN 2020 Gratis online privacy voor -Apparaten Dit alles met...meer
Productinformatie "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"

AVG Secure VPN 2020

Gratis online privacy voor -Apparaten Dit alles met slechts één klik.

Wat is een VPN-dienst?
AVG Secure VPN Virtual Private Network (VPN) geeft u een veilige en privéverbinding met onbeperkte toegang tot het internet. Dit wordt bereikt door de verbinding te versleutelen, zodat niemand kan rondsnuffelen in uw online activiteiten. Resultaat? Veilige, persoonlijke toegang tot elke website, altijd en overal. U hebt dus ongecensureerde toegang tot uw favoriete sites, favoriete programma's en geabonneerde diensten.

Heb je een antivirus? Goed. Toch heb je ook een VPN nodig.
Antivirussoftware beschermt uw apparaten, terwijl een VPN-service uw internetverbinding beschermt. U denkt misschien dat u zonder VPN kunt, maar zonder VPN kunnen cybercriminelen, adverteerders en zelfs uw internetprovider uw surfactiviteiten bespioneren. Dit is de reden.
 
Echte privacy
Een gecodeerde verbinding betekent dat niemand uw online activiteiten kan volgen. Noch je ISP, noch je baas, noch enige autoriteit. Het is een feit.

Hoge veiligheid
Doet u aan online bankieren? Onze militaire encryptie houdt uw gegevens veilig op elk apparaat, zelfs in een openbaar WLAN. Precies zoals het hoort.

Onbeperkte toegang
Een VPN betekent dat geen enkele inhoud kan worden geblokkeerd, waar je ook bent. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw favoriete programma's en geabonneerde websites.
 
Veiligheid in openbare WLAN's
Het is toch geweldig om gratis op het internet te kunnen surfen? Verkeerd. Een openbaar WLAN is zo onveilig dat een kind het zou kunnen hacken. Een VPN beveiligt uw verbinding in het publieke WLAN, zodat u zelfs zonder gevaar financiële transacties kunt uitvoeren.
 
de censuur in het buitenland te omzeilen
U bent in het buitenland en heeft geen toegang tot e-mails, sociale netwerken of geabonneerde diensten? Maak verbinding via een VPN en doe alsof u vanuit uw eigen land opereert. U krijgt dan onmiddellijk toegang.
 
Toegang tot vergrendelde inhoud
Je bent aan het werk en de toegang tot Facebook is geblokkeerd? Wie wordt er beoordeeld? Met een VPN behoort geblokkeerde content op de werkplek tot het verleden.
 
Waarom is AVG Secure VPN voor Windows dan geschikt voor u?
We gebruiken OpenVPN, het veelgebruikte en vertrouwde VPN-protocol voor uw Windows-toestellen. Dit protocol is open source en geeft u de zekerheid dat u weet dat er geen eigendomsrechtelijke code bij uw gegevens hoort. We gebruiken ook OpenSSL-bibliotheken en behandelen alles via UDP-poorten, zodat u geen snelheidsverlies lijdt bij het gebruik van onze gratis VPN-proefversie.
 
Zo werkt onze VPN-dienst.
Zodra u AVG Secure VPN inschakelt en uw apparaat met het internet verbindt, bent u beschermd. Hoe? Wanneer u verbinding maakt met onze VPN-software, vervangen wij uw IP-adres door een van de onze (uw IP-adres is een unieke code die uw apparaat identificeert). Als iemand wil rondsnuffelen, kan hij alleen het adres van onze server zien. Combineer dat met een 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit en je hebt het antwoord. Directe online privacy met een druk op de knop.
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
System: Android, iOS, Mac, Windows
Enthaltene Anwendungen: Multi Device, VPN
eigenschappen: "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"
System: Android, iOS, Mac, Windows
Enthaltene Anwendungen: Multi Device, VPN
Hoe komen onze prijzen tot stand? meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "AVG Secure VPN 2020, 1-2 jaar, downloaden"
4 nov. 2020

Thanks.

fast, uncomplicated, great

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken