Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD 2020 Professional, English

TurboCAD 2020 Professional, English

€ 711,71 * € 812,43 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821136
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD 2020 Professional Geavanceerde 2D/3D CAD-software Gebruiksklare 2D/3D CAD...meer

Productinformatie "TurboCAD 2020 Professional, English"

TurboCAD 2020 Professional
Geavanceerde 2D/3D CAD-software

 • Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen
 • Volledige 2D/3D ontwerphulpmiddelen
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken
 • 3D-printfuncties
 • Uitstekende bestandsuitwisseling
 • Architectonische ontwerphulpmiddelen
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting
 • NIEUW! Herhaal Laatste opdracht
 • NIEUW! Best Fit Cirkel en Lijn
 
Beschrijving

inleiding tot TurboCAD Professional

TurboCAD Professional 2020 is voor ervaren 2D/3D CAD-gebruikers die al bekend zijn met AutoCAD® of AutoCAD® LT op zoek naar een krachtig alternatief. Het omvat alle 2D-tekeningen, 3D-oppervlaktemodellering, fotorealistische rendering en uitgebreide bestandsondersteuning van TurboCAD Professional 2020.

TurboCAD Professional bevat ook een AutoCAD®2020-achtige 2D-tekeninterface met opdrachtregel en dynamische invoercursor die de overgang van AutoCAD®2020 vereenvoudigt.

Bovendien zijn er extra professionele functies opgenomen in TurboCAD Professional 2020 om de productiviteit en de interoperabiliteit te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken

Krachtige UI & Prestaties

Als u nieuw bent in TurboCAD Pro Platinum, kunnen functies zoals de volledig aanpasbare interface, inclusief een optionele AutoCAD®-achtige 2D-tekeninterface, u helpen om aan de slag te gaan. Bespaar meer tijd met handle-based editing en een GPU-versnelde tekenmotor. Zelfs het verzamelen en assembleren van alle externe bronnen en entiteiten die aan een tekening zijn gekoppeld voor distributie is eenvoudig met ePack. Plus, TurboCAD is 64-bits compatibel om zelfs de grootste CAD-bestanden te beheren.

 

ontwerpdirecteur

Organiseer, ontsluit en verken de ontwerpalternatieven. Het Design Director Palette biedt geavanceerde bedieningselementen voor lagen, lagenfilters, het maken van lagenreeksen, het instellen en opslaan van werkvliegtuigen, het controleren van Named Views en meer om het werk te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. 

 

2D-ontwerp en -bewerking

TurboCAD is rijk aan professionele 2D/3D ontwerphulpmiddelen en tekenhulpmiddelen die het ontwerp versnellen. Maak views en viewports van elke grootte en vorm. Toegang tot uitgebreide papierruimte en afdrukopties. Multi-select tekentool, maatwerktuigen en meer.  

 

3D Oppervlakte Modellering

TurboCAD bevat een complete set van 3D-oppervlakmodellerings- en bewerkingsgereedschappen, waardoor het ideaal is voor zowel enkelstuks als kleine mechanische assemblageontwerpen. 

 

Architectuur & GIS

TurboCAD bevat een geïntegreerd pakket van architectonische hulpmiddelen die de productiviteit bij het ontwerpen en opstellen, of bij de documentatie van bestaande compatibele architectuurmodellen, versnellen. De architectuurobjecten zijn AutoCAD® Architecture (ACA) compatibel, zodat .DWG-modellen met ACA-extensies kunnen worden gelezen, gewijzigd en gedocumenteerd als dat nodig is. 
 

 

 

Fotorealistische weergave & visualisatie

TurboCAD Pro Platinum bevat lichtwerken om het ontwerpwerk te versnellen en verbluffende presentaties te maken.   Renderbeheer van materialen, luminanties, omgevingen, geavanceerde renderstijlen en meer helpen gebruikers bij het maken van echte fotorealistische presentaties van hun ontwerp. 

Interoperabiliteit / Dossierondersteuning

TurboCAD maakt het gemakkelijk om uw investering in intellectueel eigendom te onderhouden en uw werk te delen. TurboCAD Pro ondersteunt de export van 3D-modellen naar 3D .PDF die interactief kan worden bekeken met Acrobat Reader. Bovendien kunnen gebruikers tot 35 bestandsformaten openen, invoegen of insluiten en tot 28 bestandsformaten exporteren, waaronder .DWG, .DXF (van R14 tot 2017 inclusief AutoCAD® Architecture-extensies), .SKP (SketchUp™, tot versie 2015), .3DM (Rhinoceros®), .3DS (Autodesk® 3ds Max®), IGES, STEP, .OBJ, COLLADA (.DAE - export); en nog veel meer.


Externe referenties (Xrefs)

Alle bestandsformaten die kunnen worden geopend en geïmporteerd, met uitzondering van bitmapafbeeldingen, kunnen worden gebruikt als externe referentie (Xref). TurboCAD biedt Xref-clipping voor tientallen bestandsformaten en binding van Xrefs, die vervolgens kunnen worden geëxplodeerd en bewerkt. Xref-lagen zijn ook gemakkelijk te beheren, ook met laagfilters. 

Wat is er nieuw in TurboCAD Professional 2020?

 

 

Prestaties, Gebruikersinterface & Bruikbaarheid

 

Lint Grote/kleine iconen, beschikbare ruimte-icoongrootte

Een nieuwe lokale menu-optie is toegevoegd wanneer men met de rechtermuisknop op een lint-icoontje klikt. Gebruikers kunnen nu de grootte van het icoon/de tekst van het icoon veranderen in "Grote afbeelding en tekst", waardoor een grotere afbeelding van het gereedschapspictogram met de bijbehorende tekst kan worden weergegeven.   

 

Het veranderen van de stijlen van de Ribbon iconen met een gebrek aan vrije ruimte

Wanneer u de Ribbon Interface gebruikt, verandert de grootte van de UI-schaal of het pictogram via het menu Opties/Toolbars en Menu's/Opties, de grootte en de stijl (met of zonder tekst) van het pictogram dynamisch.

 

 

Herhaal laatste opdracht

Met het nieuwe Repeat-commando kan de gebruiker het vorige commando met een enkele klik herhalen.

 

 

2D Opstellen en bewerken

 

Blok- en groepsbewerkingsmode-indicatorbalk

Bij het bewerken van een blok of groep verschijnt er een (nieuwe) kleine werkbalk in de linkerbovenhoek van het tekengebied. De werkbalk geeft de naam van het blok of de groep weer en bevat een 'Voltooien' pictogram om de gebruiker terug te laten keren naar de hoofdruimte van het model.

 

Verbeterde 3D Snap 

Nu kan het snijpunt van twee, 2D-objecten die niet in hetzelfde werkvliegtuig zitten, worden geknapt. Handig voor 3D modificatietools zoals Lofting, Covering en Extrusions.

 

Opmaakpalet: Mogelijkheid om Lagenreeksen te selecteren

Net als bij de Paper Space View Ports heeft het Scheppingspallet nu een optie om een Layer Set te selecteren. De Layer Set kan zowel zichtbare als niet-zichtbare lagen bevatten. Voorheen werd bij het opstellen van objecten geen rekening gehouden met de zichtbaarheid, maar werden alle lagen in het 3D-object zichtbaar gemaakt, zodat de gebruiker mogelijk een tekenobject met onnodige informatie heeft gekregen.

 

Deze zelfde Layer Set toevoeging is toegevoegd aan het Drafting Object via het lokale menu Eigenschappen:

 

Beperkingsanimatie

Dimensiewaarden die hoeken, lengtes en afstanden binnen een restrictiesysteem aandrijven, kunnen nu worden geanimeerd. Het animeren van deze waarden zorgt voor een krachtige visuele terugkoppeling naar een reeks van bewegingsvraagstukken die vaak voorkomen bij mechanische ontwerpproblemen. 

Het gereedschap strekt zich uit tot 3D-bewegingsanalyse wanneer de dimensiewaarden deel uitmaken van een 2D-beperkte schets die wordt gebruikt om 3D geëxtrudeerde, geveegde of gedraaide vormen te definiëren. Door de dimensiewaarde te animeren wordt niet alleen de schets, maar ook het afhankelijke 3D-deel automatisch bijgewerkt. 

De gebruikersinterface biedt een verscheidenheid aan bedieningselementen om de beweging te analyseren, waaronder stapvergroting, bereik, lus, pauze, en vooruit of achteruit bewegen. 

 

Paper Space Viewport Explodeer verbeteringen

Exploded Viewports in Paper Space kunnen nu worden gemaakt met Hidden Line en Non-renderable objecten ingeschakeld. Daarnaast zijn extra regels die in een huis met meerdere verdiepingen verschenen, nu verwijderd.

 

Best Passende Cirkel en Lijn 

Met de nieuwe Best Fit Circle en Line tools kan de gebruiker een cirkel tekenen die het best past door 3 of meer gedefinieerde punten of een lijn door 2 of meer punten. Punten kunnen worden geëxtraheerd van een bepaalde locatie of van een bepaald object.

 

Auto-Nummering Eigenschap

Met de tool voor automatische nummering kunt u meerdere tekstentiteiten selecteren en deze automatisch laten nummeren. Nummers worden aan het einde van elk tekstblok geplaatst of kunnen het tekstblok vervangen.

 

Architectuur

 

Openingswijziging

Een nieuwe "Auto Modifier" optie is toegevoegd. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de opening (wall clipping contour modifier) automatisch gegenereerd. Voorheen moest de opening modifier handmatig worden gedefinieerd. Als de openingsmodificator niet gedefinieerd was, werd er altijd een rechthoek (openingsverlenging) gebruikt om een gat in de muur te maken. Als modifiers worden alleen 3D-objecten gebruikt.

 

 

 

Rendering en visualisatie

 

FlatShot

Met de nieuwe Flatshot-tool kunnen gebruikers een 2D-weergave van een 3D-object maken, inclusief zichtbare en onzichtbare lijnen, en die weergave vervolgens opslaan in het Blokkenpalet. Een geweldige tool voor het maken van prachtige presentaties!

 

 
Interoperabiliteit
 

3mf texturen - import/export:

Ondersteuning van element shaders is toegevoegd aan 3MF Import en Export.

Autocad® en schetsbestanden:

TurboCAD ondersteunt nu Import/Export van de AutoCAD 2020 DWG- en DXF-bestandsformaten, en Import/Export van SketchUp 2020 SKP-bestandsformaat.

Ifc filter verbetering:

Ondersteuning van PPM-symbolen en 2D/3D-blokinvoegsels is toegevoegd aan IFC Export.

Voordelen
 • Complete 2D/3D ontwerphulpmiddelen voor het opstellen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.
 • Eenvoudig te leren en te gebruiken met behulp van instelwizards, contextgevoelige hulp, snapshots, uitlijnhulpmiddelen en op het handvat gebaseerde bewerking.

 • AutoCAD®2020-achtige 2D-tekeninterface met opdrachtregel en dynamische invoercursor die de overgang van AutoCAD®2020 vereenvoudigt.

 • Meer professionele 2D teken- en bewerkingstools zoals 2D Geometrische en Dimensionale Beperkingen

 • Oppervlaktemodelleringsgereedschappen zoals 2D/3D Booleans, extruderen, draaien, vegen, & meer.

 • Architectonische ontwerphulpmiddelen, waaronder parametrische architectonische objecten, doorsnedes en verhogingen, een wizard voor huizenbouwers, een hulpmiddel voor het maken van schema's en meer.

 • Fotorealistische rendering, materialen en verlichting om krachtige presentaties te creëren.

 • Interne database en aangepaste gegevens, externe databaseconnectiviteit en ondersteuning van de puntenwolk

 • Uitgebreide opties voor het delen van bestanden, waaronder AutoCAD®2020 .DWG & .DXF, SketchUp .SKP, .STL, 3MF en FBX voor 3D printen, & meer!

Ontdek "TurboCad Pro Platinum 2020".
Gereedschappen & functies    

TurboCad
Professional 

 

TurboCad
Pro Platinum  

 

UI & UITVOERING
Auditsysteem - lokaliseren van 'slechte' of buitengesloten objecten op basis van het gebruikerscriterium    
AutoCAD®-achtige 2D ontwerpinterface-opties    
Commandoregel met dynamische ingangscursor    
Gemakkelijk, Handle-Based Editing    
ePack met nieuwe intelligente bestandsverzending    -  
PDF Underlay Tool    
reinigingsinstrument -  
Windows 64-bits en 32-bits compatibele versies    
Design Director - voor object property management    
Lagenfilters    
lagenbeheer    
conceptuele selector    
Tijdstempel    
2D OPSTELLEN & BEWERKEN
2D Tekenen, bewerken en wijzigen       
Geavanceerd tekengereedschap (versnelling, oppervlaktetolerantie, tekst langs de curve) -  
Opmaak- en detailleringspalet - maak associatieve doorsneden en zaagvlakken -  
2D Geometrische en dimensionale beperkingen -  
Associatieve Arrays en Patroonhulpmiddelen    
Pijlgereedschap    
Automatisch gereedschap (voor het schalen, de grootte, de positionering, het draaien en de beweging)    
Bezier en eerlijke bochten    
Centerlijn en Center Mark        
Patroon van het luik en gradiëntvullingen    
Smart en Quick Dimension Tools    
Relatief Hoekveld    
3D TEKENEN, MODELLEREN EN BEWERKEN
3D-oppervlakteprimitieven       
3D Booleans - Toevoegen, aftrekken, doorsnijden    
3D-helpix    
3D-splines en polylijnen    
Extrudeer (eenvoudig)    
assemblagegereedschappen        
Veeg    
Draai om.        
sleufinstrumenten    
Spiegelkopieertool voor 3D-objecten            
3D Slice door Facet -  
geavanceerde mengfunctionaliteit -  
3D-patronen van samengestelde profielen -  
SOLIDE MODELLERING & GEAVANCEERD MECHANISCH ONTWERP
Onderdeel Boom/Verhaalboom     -  
ACIS® Solid Modeling -  
Draadgereedschap -  
elastische eenheid -  
extractiemiddel    -  
duw-/trekgereedschap -  
Afdruk    -  
Gereedschap voor de wet - Kromming van de wet; Oppervlak met de wet; Compensatie met de wet; Warpentiteit door de wet -  
Lofting -  
NURBS-ondersteuning    -  
Plaatwerk Gereedschappen (buigen en onbuigen, flens, kruisstuk en rib) -  
Gladde oppervlaktemazen (SMesh) -  
Tweak Face en Revolve Face -  
kronkelende entiteit -  
Gedraaide Extrude, Extrude to Face Tools -  
GEAVANCEERD ARCHITECTONISCH ONTWERP & GIS
Tovenaar woningbouwer    
Eenvoudige BIM via IFC-ondersteuning Alleen importeren  
stijlmanager Beperkt  
Zelfbepalende en zelflignerende blokken       
Geolocatie van tekeningen, Kompasroos    
Plan    
Schedule Tool en Wizard       
Architectonische secties en verhogingen (3D-naar-2D-documentatie)       
Intelligente (Parametrische) Attribuutrijke, architectonische objecten Beperkt Volledig
- Muren (Zelfherstellend; Recht, Gebogen; Blokinzetstuk)       
- Markers    
- Ramen & deuren       
- Daken       
- Platen (Vloer- en dakplaten, nu met openingen)    
- Samengestelde Wanddefinities / Multi-Component Wanden -  
- Muntins - voor ramen & deuren    -  
- Trap -  
- Rails -  
FOTOREALISTISCHE WEERGAVE EN VISUALISATIE
3D fotorealistische weergave    
Aanpasbare Luminanties en Materiaalbibliotheken       
Caustiek voor Zonlicht    
Aanpasbare omgevingen Bibliotheek    
Helderheid van objecten, schaduwgieten, anti-aliasing    
OpenGL & Hidden Line Rendering       
stralensporen       
Render Manager       
Gedeelde Shader Sets - ondersteuning van legacy tekeningen    
Volumetrische teruggave-effecten       
Geo-located Zon & Fysieke Luchtverlichting       
voorwaartse weergave -  
UV Mapping - omvat nu ook SMesh Objects -  
Dynamisch uitsnijdingsvlak    -  
FOTOREALISTISCHE WEERGAVE EN VISUALISATIE
Blokken, Block Editor en Xref-ondersteuning       
Symbolen, Deelbibliotheek       
Tabel Stijlen met definities van eigenschappensets    
Interne database en aangepaste gegevens; Externe databaseconnectiviteit    
Parametrische onderdelen editor voor het maken en beheren van 2D- en 3D-onderdelen -  
Programmeerbare SDK & Ruby Scripting (compatibel met SketchUp Ruby Scripts) -  
INTEROPERABILITEIT
3D-printerondersteuning via .STL-import en -export    
AutoCAD (DXF, DWG en DWF) Bestandscompatibiliteit       
Importeren en openen van bestandsformaten 25 41
Bestandsformaten exporteren, opslaan als en publiceren 27 34
Enhanced SketchUp File (SKP) Importeren - geometrie, aanzichten, materialen, componenten       
TAP-bestand importeren - TurboApp-bestanden importeren van mobiele apparaten    
Export van coördinatengegevens    
Adobe 3D PDF (.U3D en .PRC) exporteren Alleen U3D  
Openen en opslaan van 3DM (Rhino), OBJ, SHX (alleen opslaan) , STP-bestanden Alleen OBJ, SHX  
Google Earth (KML en KMZ) bestandsondersteuning       
Terreingegevens (XYZ) Bestandsimport en -export ondersteuning    
Puntenwolkondersteuning (PCD, PCG, XYZ, ASC)    
Bestandsconversietool met Batch-bestandsconversie -  
Openen en opslaan van ASAT, SAT, IGS, STP mechanische tekeningen  
3MF    
3DM, 3DS -  
OVERIGE
netwerklicentieondersteuning       
Puntenwolk Triangulatie    
Subsetpunt Wolk    
     
systeemvereisten
Versie 2020
Grootte 880 Mb
Platform Vensters 7, 8, 10

CPU-type

 • 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor

64-bits systeemvereisten

 • Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bits, Windows 7 (64-bits), Vista (64-bits)
 • 8 GB RAM

32-bits systeemvereisten:

 • Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7
 • 4GB RAM

*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de aangegeven systeemeisen. Windows RT technologie die op sommige tablets wordt gebruikt, wordt niet ondersteund.

Aanbevolen:

 • Uw ervaring met TurboCAD Professional zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, hogere snelheids CPU, 16 GB RAM.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2020 Professional, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken