Gratis Hotline 0800 54 45 8
 
TurboCAD 2020 Platinum, English

TurboCAD 2020 Platinum, English

€ 1.016,76 * € 1.320,83 * (Array % bespaard)

incl. BTW gratis verzending

 • 241821134
 • 087202_549
 • Levenslang
 • EN
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD 2020 Platina Premium, professionele 2D/3D CAD-software Gebruiksklare 2D/3D...meer

Productinformatie "TurboCAD 2020 Platinum, English"

TurboCAD 2020 Platina
Premium, professionele 2D/3D CAD-software

 • Gebruiksklare 2D/3D CAD voor iedereen
 • Volledige 2D/3D ontwerphulpmiddelen
 • Gemakkelijk te leren en te gebruiken
 • 3D-printfuncties
 • Uitstekende bestandsuitwisseling
 • Architectonische ontwerphulpmiddelen
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting
 • Fotorealistische weergave, materialen en verlichting
 • NIEUW! Herhaal Laatste opdracht
 • NIEUW! Gewichtsrapport genereren

 

Beschrijving

Inleiding tot TurboCAD Pro Platinum

TurboCAD Platinum 2020 is een briljante collectie van professionele 2D/3D CAD tools om op een geïntegreerde manier te ontwerpen, te wijzigen, te presenteren en te documenteren. Een optionele AutoCAD® 2020-achtige 2D-tekeninterface met opdrachtregel en dynamische invoercursor helpt professionals die al bekend zijn met AutoCAD gemakkelijk op snelheid te komen. 

 • vooruitstrevende techniek
 • Een krachtig tekenpallet,
 • D-Cube beperkingen
 • ACIS®-motor 
 • Verhoog de productiviteit. 

Geavanceerde architectonische en mechanische ontwerptools voegen nog meer flexibiliteit en controle toe, terwijl de superieure bedieningselementen voor het renderen krachtige presentaties opleveren. Plus TurboCAD Pro Platinum is programmeerbaar en ondersteunt meer dan 40 bestandsformaten waaronder .DWG, .DXF, .SKP, 3D .PDF, 3MF, FBX en .STL voor 3D printen.

Belangrijkste kenmerken

Krachtige UI & Prestaties

Als u nieuw bent in TurboCAD Pro Platinum, kunnen functies zoals de volledig aanpasbare interface, inclusief een optionele AutoCAD®-achtige 2D-tekeninterface, u helpen om aan de slag te gaan. Bespaar meer tijd met handle-based editing en een GPU-versnelde tekenmotor. Zelfs het verzamelen en assembleren van alle externe bronnen en entiteiten die aan een tekening zijn gekoppeld voor distributie is eenvoudig met ePack. Plus, TurboCAD is 64-bits compatibel om zelfs de grootste CAD-bestanden te beheren.

ontwerpdirecteur

Organiseer, ontsluit en verken de ontwerpalternatieven. Het Design Director Palette biedt geavanceerde bedieningselementen voor lagen, lagenfilters, het maken van lagenreeksen, het instellen en opslaan van werkvliegtuigen, het controleren van Named Views en meer om het werk te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. 

2D-ontwerp en -bewerking

TurboCAD is rijk aan professionele 2D/3D ontwerphulpmiddelen en tekenhulpmiddelen die het ontwerp versnellen. Maak views en viewports van elke grootte en vorm. Toegang tot uitgebreide papierruimte en afdrukopties. Multi-select tekentool, maatwerktuigen en meer.  

 

 

3D Oppervlakte Modellering

TurboCAD bevat een complete set van 3D-oppervlakmodellerings- en bewerkingsgereedschappen, waardoor het ideaal is voor zowel enkelstuks als kleine mechanische assemblageontwerpen. 

 

ACIS® Solid Modeling / Geavanceerd mechanisch ontwerp

 

TurboCAD Pro Platinum biedt geavanceerde 3D-oppervlakten en ACIS solid modelleringstools. Het draadgereedschap, gedraaide extrusie, extrusie aan het gezicht, afdrukgereedschap, parametrische gaten, afdruk en nog veel meer maken het mogelijk om eenvoudig uw meer gecompliceerde professionele ontwerpen te maken. Toegang tot geavanceerde wijzigingsgereedschappen zoals buigen, bukken en facetverstelling maken het gemakkelijker om de bestaande geometrie te wijzigen. Er zijn ook gladde gaas-/sub-D-modelleringsgereedschappen beschikbaar die het mogelijk maken om meer organische vormen te creëren. 

 

 

Architectuur & GIS

TurboCAD bevat een geïntegreerd pakket van architectonische hulpmiddelen die de productiviteit bij het ontwerpen en opstellen, of bij de documentatie van bestaande compatibele architectuurmodellen, versnellen. De architectuurobjecten zijn AutoCAD® Architecture (ACA) compatibel, zodat .DWG-modellen met ACA-extensies kunnen worden gelezen, gewijzigd en gedocumenteerd als dat nodig is. 

 


Fotorealistische weergave & visualisatie

TurboCAD Pro Platinum bevat lighworks om het ontwerpwerk te versnellen en verbluffende presentaties te maken.   Renderbeheer van materialen, luminanties, omgevingen, geavanceerde renderstijlen en meer helpen gebruikers bij het maken van echte fotorealistische presentaties van hun ontwerp.

 

Parametrische Onderdelen Manager

Creëer onderdelen die parametrisch gecontroleerd blijven, zelfs na het invoegen in uw tekening. Teken ook variabel beperkte onderdelen en zet deze om in parametrische onderdelen. Onderdelen kunnen individueel worden opgeslagen en bibliotheken van .PPM-objecten kunnen van project tot project worden aangemaakt, gedeeld en hergebruikt. 

Externe referenties (Xrefs)

Alle bestandsformaten die kunnen worden geopend en geïmporteerd, met uitzondering van bitmapafbeeldingen, kunnen worden gebruikt als externe referentie (Xref). TurboCAD biedt Xref-clipping voor tientallen bestandsformaten en binding van Xrefs, die vervolgens kunnen worden geëxplodeerd en bewerkt. Xref-lagen zijn ook gemakkelijk te beheren, ook met laagfilters. 

Programmeerbaar (SDK & Ruby Scripting)

Breid de functionaliteit van TurboCAD Pro Platinum uit door nieuwe tools, functies en gedragingen te ontwikkelen. Aangepaste routines die op regelmatige basis worden uitgevoerd, kunnen worden geautomatiseerd. Er kunnen specifieke tools voor verticale toepassingen worden gemaakt en toegevoegd. Zelfs commerciële plug-in toepassingen kunnen worden ontwikkeld en verkocht. Er worden bijgewerkte documentatie en monsters verstrekt en er is een wiki en forum-gebaseerde ondersteuning online.  

Wat is er nieuw in TurboCAD Platinum 2020?

 

 

 

Prestaties, Gebruikersinterface & Bruikbaarheid

 

Lint Grote/kleine iconen, beschikbare ruimte-icoongrootte

Een nieuwe lokale menu-optie is toegevoegd wanneer men met de rechtermuisknop op een lint-icoontje klikt. Gebruikers kunnen nu de grootte van het icoon/de tekst van het icoon veranderen in "Grote afbeelding en tekst", waardoor een grotere afbeelding van het gereedschapspictogram met de bijbehorende tekst kan worden weergegeven.   

 

Het veranderen van de stijlen van de Ribbon iconen met een gebrek aan vrije ruimte

Wanneer u de Ribbon Interface gebruikt, verandert de grootte van de UI-schaal of het pictogram via het menu Opties/Toolbars en Menu's/Opties, de grootte en de stijl (met of zonder tekst) van het pictogram dynamisch.

 

 

Herhaal laatste opdracht

Met het nieuwe Repeat-commando kan de gebruiker het vorige commando met een enkele klik herhalen.

 

 

2D Opstellen en bewerken

 

Blok- en groepsbewerkingsmode-indicatorbalk

Bij het bewerken van een blok of groep verschijnt er een (nieuwe) kleine werkbalk in de linkerbovenhoek van het tekengebied. De werkbalk geeft de naam van het blok of de groep weer en bevat een pictogram 'Voltooien' om de gebruiker terug te laten keren naar de hoofdruimte van het model.

 

Verbeterde 3D Snap 

Nu kan het snijpunt van twee, 2D-objecten die niet in hetzelfde werkvliegtuig zitten, worden geknapt. Handig voor 3D modificatietools zoals Lofting, Covering en Extrusions.

 

Opmaakpalet: Mogelijkheid om Lagenreeksen te selecteren

Net als bij de Paper Space View Ports heeft het Scheppingspallet nu een optie om een Layer Set te selecteren. De Layer Set kan zowel zichtbare als niet-zichtbare lagen bevatten. Voorheen werd bij het opstellen van objecten geen rekening gehouden met de zichtbaarheid, maar werden alle lagen in het 3D-object zichtbaar gemaakt, zodat de gebruiker mogelijk een tekenobject met onnodige informatie heeft gekregen.

 

Deze zelfde Layer Set toevoeging is toegevoegd aan het Drafting Object via het lokale menu Eigenschappen:

 

Beperkingsanimatie

Dimensiewaarden die hoeken, lengtes en afstanden binnen een restrictiesysteem aandrijven, kunnen nu worden geanimeerd. Het animeren van deze waarden zorgt voor een krachtige visuele terugkoppeling naar een reeks van bewegingsvraagstukken die vaak voorkomen bij mechanische ontwerpproblemen. 

Het gereedschap strekt zich uit tot 3D-bewegingsanalyse wanneer de dimensiewaarden deel uitmaken van een 2D-beperkte schets die wordt gebruikt om 3D geëxtrudeerde, geveegde of gedraaide vormen te definiëren. Door de dimensiewaarde te animeren wordt niet alleen de schets maar ook het afhankelijke 3D-deel automatisch bijgewerkt. 

De gebruikersinterface biedt een verscheidenheid aan bedieningselementen om de beweging te analyseren, waaronder stapvergroting, bereik, lus, pauze, en vooruit of achteruit bewegen. 

 

Paper Space Viewport Explodeer verbeteringen

Exploded Viewports in Paper Space kunnen nu worden gemaakt met Hidden Line en Non-renderable objecten ingeschakeld. Daarnaast zijn extra regels die in een huis met meerdere verdiepingen verschenen, nu verwijderd.

 

Best Passende Cirkel en Lijn 

Met de nieuwe Best Fit Circle en Line tools kan de gebruiker een cirkel tekenen die het best past door 3 of meer gedefinieerde punten of een lijn door 2 of meer punten. Punten kunnen worden geëxtraheerd van een bepaalde locatie of van een bepaald object.

 

Auto-Nummering Eigenschap

Met de tool voor automatische nummering kunt u meerdere tekstentiteiten selecteren en deze automatisch laten nummeren. Nummers worden aan het einde van elk tekstblok geplaatst of kunnen het tekstblok vervangen.

 

 

 

Architectuur

 

Openingswijziging

Een nieuwe "Auto Modifier" optie is toegevoegd. Als deze optie is ingeschakeld, wordt de opening (wall clipping contour modifier) automatisch gegenereerd. Voorheen moest de opening modifier handmatig worden gedefinieerd. Als de openingsmodificator niet gedefinieerd was, werd er altijd een rechthoek (openingsverlenging) gebruikt om een gat in de muur te maken. Als modifiers worden alleen 3D-objecten gebruikt.

 

 

3D-ontwerp en -modellering

massa-eigenschappen

Door een Materiaal toe te wijzen aan een 3D Solid-object wordt de Dichtheid van dat object toegepast op basis van het Materiaal. Door de dichtheid en het volume van het 3D-object te kennen, kan TurboCAD met behulp van het gereedschap Mass Eigenschappen dat 3D-objecten of de verzameling van het gewicht van 3D-objecten weergeven. 

 

Gewichtsrapport genereren

Nieuwe tool die zodra materialen zijn toegewezen aan vaste objecten, stelt de gebruiker in staat om een gewichtsrapport te genereren en te exporteren naar een materiaallijst.

 

Rendering en visualisatie

 

FlatShot

Met de nieuwe Flatshot-tool kunnen gebruikers een 2D-weergave van een 3D-object maken, inclusief zichtbare en onzichtbare lijnen, en die weergave vervolgens opslaan in het Blokkenpalet. Een geweldige tool voor het maken van prachtige presentaties!

 

 
Interoperabiliteit
 

Nieuwe professionele mechanische cad-bestandsformaten toegevoegd:

Nieuwe ondersteuning van Import- en Exportfilters van de toonaangevende, professionele mechanische CAD-producten. Inclusief: CATIA, Inventor, NX, Parasolid, ProE, Solid Edge, SolidWorks en VDA-FS van CATIA. 
AutoCad® en schetsbestanden:
TurboCAD ondersteunt nu Import/Export van de AutoCAD 2020 DWG- en DXF-bestandsformaten, en Import/Export van SketchUp 2020 SKP-bestandsformaat.
 
 
Selecteer een functie of een onderdeel om te verslaan:

Met behulp van de Facet Editor kunt u nu alle vergelijkbare klassen van ACIS® Objects - Blend Networks, Blend Sequences, Protrusions of Depressions, van een lichaamsdeel selecteren door simpelweg een enkel facet van dat deel te selecteren. Een krachtige tool voor het vervangen of verwijderen van een functie uit een geïmporteerd 3D-onderdeel zonder historie.
Voordelen
 • Eenvoudig te leren en te gebruiken met behulp van instelwizards, contextgevoelige hulp, snapshots, uitlijnhulpmiddelen en op het handvat gebaseerde bewerking.
 • AutoCAD® 2020-achtige 2D-tekeninterfaceoptie met opdrachtregel en dynamische invoercursor.

 • Complete 2D/3D ontwerphulpmiddelen voor het opstellen, modelleren, modificeren, dimensioneren en annoteren.

 • Oppervlaktemodelleringsgereedschappen zoals 2D/3D Booleans, extruderen, draaien, vegen, & meer.

 • ACIS® 3D Solid Modeling en Advanced Mechanical Design tools om complexe 3D objecten te creëren.

 • Professionele Deelboom die kan fungeren als een selectieve Undo/Redo voor al uw 2D/3D bewerkingen.

 • Krachtig tekenpallet dat associatieve secties maakt en vlakken afsnijdt.

 • Advanced Architectural Tools, waaronder een groter scala aan parametrische architectonische objecten, stijlmanager en IFC-ondersteuning.

 • Superieure fotorealistische rendering, materialen en verlichting om krachtige presentaties te creëren.

 • Tientallen Productiviteitstools zoals PDF underlay en ePack met New Intelligent File Send.

 • 2D Geometrische en Dimensionale Beperkingen.

 • Databaseconnectiviteit met aanpasbare rapportage.

 • Point Cloud Support.

 • Programmeerbaar met Ruby Scripting of Software Development Kit om routines, functies en meer te creëren.

 • Meer dan 40 standaard CAD- en grafische bestandsformaten worden ondersteund om uw werk te delen.

 • Nieuwe import van TurboApp-bestanden van mobiele apparaten.

 • Meer dan 50 nieuwe en verbeterde functies!

systeemvereisten
Versie 2020
Grootte 880Mb
Platform Vensters 7, 8, 10

CPU-type

 • 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor

64-bits systeemvereisten

 • Microsoft Windows 10, Windows 8* 64-bits, Windows 7 (64-bits), Vista (64-bits)
 • 8 GB RAM

32-bits systeemvereisten:

 • Microsoft Windows 10, Windows 8*, Windows 7
 • 4GB RAM

*TurboCAD is ontworpen voor desktops of laptops die voldoen aan de aangegeven systeemeisen. Windows RT technologie die op sommige tablets wordt gebruikt, wordt niet ondersteund.

Aanbevolen:

 • Uw ervaring met TurboCAD Pro Platinum zal sterk worden verbeterd met een nieuwere generatie, hogere snelheids CPU, 16 GB RAM.
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2020 Platinum, English"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken