Gratis Hotline 0800 54 45 8
 

TurboCAD 2019 Deluxe, FR, EN

€ 172,81 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821431
 • 730526400748
 • Levenslang
 • EN | FR
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
TurboCAD 2019 Deluxe De référence-oplossing voor de polyvalente CAO 2D/3D Architectuur...meer

Productinformatie "TurboCAD 2019 Deluxe, FR, EN"

TurboCAD 2019 Deluxe

De référence-oplossing voor de polyvalente CAO 2D/3D

 • Architectuur 3D, modellisatie, detailontwerp tegen een uitzonderlijke prijs
 • Des centaines d'outils professionnels de dessin technique et de conception
 • Groot gamma van fichiers in lading, symbolen prédessinés
 • Video- en interactieve didactiek: leer- en gebruiksvriendelijk
 • Lichttechnische weergave, lichteffecten avancés
 • NOUVEAU ! Interface "Ruban" gemoderniseerd en volledig personaliseerbaar
 • NOUVEAU ! Onderdrukking mogelijk van alle "doublons" in het ontwerp

TurboCAD Deluxe 2019 est un logiciel de dessin 2D, de modélisation 3D et de rendu prêt à l'emploi. Pas de interface eenvoudig aan uw ervaringsniveau aan om toegang te krijgen tot een groot aantal hulpmiddelen voor het ontwerpen, wijzigen, coderen en annoteren. Snelle vertaling van concepten voor een presentatie percutante, partage met AutoCAD en meer.

TurboCAD Deluxe 2019 is de meest performante ontwerpoplossing op de markt voor nieuwe CAO-gebruikers. Gemakkelijk te hanteren en te gebruiken, biedt zij een onovertroffen verzameling van hulpmiddelen voor het maken van 2D tekeningen, het modelleren van 3D oppervlakken, een fotorealistische weergave en het filteren van voorgeïnstalleerde fiches. Meer dan 20 nieuwe functies en verbeteringen zijn toegevoegd in 2019.

Belangrijkste functies

ERGONOMIE EN INTERFACE

Aide contextuelle

Klik met de rechtermuisknop om direct toegang te krijgen tot de recent gebruikte hulpmiddelen, de actuele waarden en een snelle manier om de herkenningspunten te wijzigen of te herinitialiseren. Als een TurboCAD tool is geactiveerd, verschijnt in het contextmenu ook een balk met extra functies en hulpmiddelen.

Flexibele interface voor gebruikers

U kunt allemaal werken in een interface die vertrouwd en persoonlijk is, vergelijkbaar met die van Windows: activeer alleen de functies die u op het scherm wilt zien, désaktivz les autres. U beschikt over het volledige TurboCAD 2D/3D-conceptiegereedschap met, als beginner, alle bijbehorende uitleg. Zodra u meer vertrouwd bent met het programma, gaat u naar de intermediaire of expertmodus om meer ruimte op het scherm te krijgen.

Edition avancée avec les poignées

Gagnez du temps ! Dessinez plus rapidement avec plus de précision. TurboCAD biedt poignées voor het tekenen op het scherm, maar ook voor de rotatie, de verplaatsing en de uitlijning van de objecten.

Magnifieke attracties en hulp bij gymmetrische uitlijning

Dessinez rapidement des lignes, puis utilisez les outils d'attraction magnétique pour les aligner automatiquement sur le point central le plus proche, le point d'extrémité ou des dizaines de points sélectionnés. Les aides à l'alignement géométrique améliorent les indicateurs d'attraction magnétique.

Keuzemodi Scherm of Kruis

Gebruikers kunnen objecten selecteren met behulp van de souris door gebruik te maken van de sélection modes Fenêtre of Croisé zoals in AutoCAD®. 

Tekstuitgave 2D en 3D

Créez et modifiez du texte sans devoir quitter votre dessin. Bovendien zijn er vele miljoenen couleurs in tekst en plattegrond beschikbaar.

Flottante en geprofileerde vensters voor visualisatie

Creëer visuele vensters van de ruimte van het model in meer dan één ruimte op papier. 

Dessins multiples/spaces de papier multiples

Maak meer dessins, elk dessin bevat meer dan één ruimte op papier met onafhankelijke parameters (roosters, enz.) en gebruik de schuifjes om snel tussen de papierruimtes te basculeren.

Omzetten in polyligne samengesteld uit bogen

Créez une courbe de Bézier ou une courbe brisée dans une polyligne entièrement composée d'arcs circulaires ou entièrement composée d'arcs circulaires et de segmenten linéaires.

Polygonen étoilé

Creëer polygone objecten in de vorm van een heuvel in twee klikken ! Controleer de eigendomsrechten van de verschillende vormen.

Tekst personnalisé à la cote

L'option de formatage de texte personnalisé à la côte inclut les caractères gras et italiques, les exposants, les indices, la prise en charge de plusieurs tailles de polices et des lignes multiples.

Verplaats de tekst

Wijzig de tekst in het hulpmiddel met behulp van het contextmenu, voor meer flexibiliteit en productiviteit.

Eenheden van aires

Indiquer des unités d'aires directement à partir des unités linéaires. Voorbeeld : meet de aire in pieds en de afstand in pouces (Métrique également)

Verander het beeld met het visualisatie scherm

Er is een nieuwe optie toegevoegd om de rotatie van de visualisatie- en beeldschermen te synchroniseren, zonder de mogelijkheid van een afzonderlijke rotatie uit het oog te verliezen.

Afstand en hoek(en) van verplaatsing Delta

U kunt een gekozen voorwerp verplaatsen door eenvoudig een afstand en een richting op te geven.

Automatische vorm

Snel standaardvormen (boog, ligne, boîte, enz.) uitsnijden en automatisch preciezievormen creëren.

Uitrusting Flèche

Met de vier nieuwe hulpmiddelen Flèche (boog-, hoek-, lijn- en lijnfiguren) kunt u snel flèches ontwerpen. Indiquez la pointe et la forme de la flèche ou créez votre flèche personnalisée (Ligne seulement).

Wijziging van blok/groep

Aantrekkingskracht van magneten op voorwerpen buiten het blok of de groep.

Conceptuele kiezer

Optimaliseer de manipulatie van 3D-objecten en de wijzigingen. Personnalisez le sélecteur grâce aux paramètres visuels ou de modification par exemple, déplacement, mise à l'échelle, rotation.

Beheerder van contacten en het delen van bestanden

Creëer en bewerk contactlijsten en verstuur fichiers naar individuen of groepen.

ARCHITECTUUR

Assistent-maison

Dit belangrijke en snelle hulpmiddel maakt het mogelijk om het pré-liminaire ontwerp van een huis, stuk voor stuk, te realiseren en het vervolgens te completeren met plakkaten, poorten, een garage en zelfs terrassen ! 

Murs intelligents

Bij 2D- of 3D-conceptie worden de lijnen, voorzien van een functie voor automatische correctie, automatisch samengevoegd en bijgesteld. U kunt met één muisklik de kozijnen raadplegen.

Automatische opening van de deuren

Het is mogelijk om "ouvertures" in de murs te creëren, bijvoorbeeld portes coulissantes, fenêtres, arches of enige andere vorm, en deze te associëren met beelden in 2D of 3D. U kunt ook de verticale uitlijning regelen. Les cotes s'affichent à l'insertion des portes et des fenêtres.

Portes et fenêtre paramétriques

Les cotes des portes et des fenêtres peuvent êtrejustées selon vos besoins. U kunt ze vervolgens personaliseren met verschillende materialen en kleuren.

Motieven hachurés en remplissages

Kies uit meer dan 70 hachuresmotieven (inclusief kleurmotieven) om de verschillende onderdelen van uw ontwerp visueel te identificeren. 

Côtes fractionnelles

Plaats de fracties in een schikking, diagonaal of uitgelijnd om ze aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen.

Markeringspunten

Numérotez automatiquement les objets, tels que les chambres, les portes ou les fenêtres. Handig voor het maken van legenda's of het eenvoudig in kaart brengen van punten en het toevoegen van opmerkingen aan uw dessins.

MÉCANIQUE

2D en 3D Booleaanse operaties

Maakt het mogelijk om twee bestaande objecten te gebruiken en ze te combineren, te soustraire, te croisen of te transporteren om een nieuw object te maken. 

Tourner

Maakt het mogelijk een 2D object rond een as te verplaatsen om een 3D object te maken.

Extruder

Maakt het mogelijk om 3D modellen te maken van eenvoudige 2D vormen.

Courbures

Maakt het mogelijk om vormen te extruderen en een traject te volgen. Deze functie is ideaal voor het ontwerpen van irregrale objecten.

Polyligne modulée

De functie Polyligne modulée versnelt het ontwerp en maakt het mogelijk om objecten of partijen van objecten die bij elkaar komen, samen te voegen in een enkele polyligne. De polyligne kan vervolgens worden geëxtrudeerd, getourneerd of gekneed. 

Automatische en aanpasbare mailles

Maakt het mogelijk om eenvoudig complexe mailles te creëren door coordonnées te saisissant of door belangrijke données matricielles uit Excel® te halen, en vervolgens de rendus te consulteren, te wijzigen en te genereren.

Doorzichtigheid van kleur

Filtrez la couleur d'un objet au premier plan pour afficher ou souligner des détails masqués en arrière plan.

Optie de l'outil d'édition " Filtre de nœuds "

Voor objecten met een groot aantal nœuds is een nœud-filter toegevoegd aan het bewerkingsgereedschap, zodat u een reeks nœuds kunt selecteren en zo de prestaties en het gebruiksgemak kunt optimaliseren.

Optie voor het uitgeven van een "werkplan met 3D object"

De nieuwe optie "Werkplan per 3D-object bewerken/verwijderen" is toegevoegd aan het uitrustingsstuk.

Polyligne Outil Joindre

Dit werktuig werkt ook op de Bézier en cannelures zonder deze in polyligne om te zetten. Het statuut van oorsprong van de rechtbank is behouden.

Calques triés dans des listes déroulantes

Wijzig de volgorde van de beelden van de commando's in de assistent voor het maken en dezelfde volgorde zal worden aangehouden in alle andere commando's voor het maken van calques.

Formaat van de eenheden van afmetingen per tekening

Définissez globalement les unités de dimensions au niveau du dessin.

Afstelgereedschap

Mogelijkheid tot het bijstellen van geharde of gefermeerde voorwerpen en het conserveren van de hachures of de fermeture.

Outil Applicateur de format

Mogelijkheid om de format-applicator te gebruiken voor het overdragen van persoonlijke eigendommen en jeux de propriétés.


VISUALISATIE

Fotorealistische weergave 

TurboCAD Deluxe 2019 gebruikt le moteur de rendu LightWorks pour créer des présentations remarquables. LightWorks werkt rechtstreeks samen met de matrijzenbouwer van TurboCAD en omvat de lichtsterkte en een aantal andere lichtsterkteregelaars.

Lichteffecten en matériaux

TurboCAD Deluxe 2019 bevat een uitgever van matériaux en een complete matériauxbibliotheek. Définissez des matériaux avec une grande précision physique, notamment des surfaces réfléchissantes grâce aux fonctions de lancer de rayons et de rayonnement. Het apparaat houdt ook rekening met de lichteffecten en de luminantie. LightWorks vervangt de matériaux en de belichting van de beelden die door RedSDK® kunnen worden gemaakt

Assistent ontwerp

Organisez, consultez et explorez aisément des alternatives de conception dans la palette Assistant. Créez des modèles de calques, d'éclairage et de caméras ainsi que des calques performants à utiliser dans différents projets de conception. De calquefilters, compatibel met het formaat .dwg, maken het mogelijk om op eenvoudige wijze grote en complexe dessins te maken. TurboCAD Deluxe 2019 is compatibel met AutoCAD®2018, met name dankzij een nieuwe dialoogstructuur op basis van het Design Center.

Flottante en geprofileerde vensters voor visualisatie

Creëer visuele vensters voor de ruimte van het model in meerdere papierruimtes. Wijzig uw visualisatievensters door hun vorm te wijzigen, of de symbolen die ze weergeven, met activering/desactivering van de symbolen per venster. U kunt ook een uitlezing maken in een visualisatiefenster.

Plusieurs dessins/Plusieurs espaces de papier

Maak meer dessins, elk met meer dan één ruimte op papier, met verschillende parameters (roosterunits, enz.); gebruik vervolgens de onglets om snel van de ene ruimte naar de andere te gaan.

Couleurs, pinceaux, bitmaps en gradients de remplissage, et transparence

TurboCAD® maakt het mogelijk om calques met transparantie te gebruiken voor hellingen en hachures. Ook gepersonaliseerde bitmaps, zoals het logo van uw bedrijf, kunnen worden gebruikt. U kunt zo de details van de constructie of de assemblage met meer precisie en duidelijkheid doorgeven.


Weergave van de toestand van de barre mis à jour

Lorsque le mode de rendu d'un objet sélectionné est activé, la barre d'état de TurboCAD affiche désormais l'utilisation de la mémoire ainsi que la durée de traitement correspondantes.


INTEROPÉRABILITÉ

Fichiers pris en charge

TurboCAD Deluxe beschikt over 30 sectoriële formaten om het delen te vergemakkelijken, waardoor het een uitstekend compleet product is.

Filtres de lecture/écriture AutoCAD DWG/DXF

TurboCAD biedt sinds jaar en dag een uitstekende compatibiliteit met AutoCAD en AutoCAD LT. De verbetering van de filtres vergemakkelijkt het delen van bestanden met AutoCAD 2016

Beheerder van externe referenties

Gérez les références externes (Xref), comme un catalogue de pièces détachées, dans vos dessins TurboCAD. De externe referenties kunnen ook worden geëxporteerd met de DWG of DXF ontwerpen voor een betere compatibiliteit met AutoCAD®.

Filtres de lecture/écriture SketchUp SKP

TurboCAD 2019 biedt u de meest recente versie van de API SketchUp. Importez des informations détaillées de votre modèle SketchUp dans TurboCAD. U kunt ook andere rendements-, verlichtings- en materiaalinformatie importeren. U kunt uw TurboCAD modellen ook converteren naar het formaat SketchUp (.SKP) zodat u deze zonder problemen kunt importeren in Google SketchUp.

Belast met 3D imprimante

Exporteer uw 3D modellen in STL formaat om een prototype te maken met 3D printers.

Publicatie van PDF

Schrijf uw ontwerpen in PDF-formaat om ze gemakkelijk te kunnen delen. De plus, exportez les espaces de papier, personnalisez les polices et définissez les largeurs et hauteurs de papier.

Nieuwigheden in de versie 2019

ERGONOMIE EN INTERFACE


NOUVEAU ! Interface Ruban personaliseerbaar

De nieuwe TurboCAD 2019 biedt een geheel nieuwe werkruimte, met name een nieuwe INTERFACE RUBAN, vergelijkbaar met die in Microsoft Word en in de nieuwste versie van AutoCAD. Il comporte également une INTERFACE CADCourse mise à jour avec des raccourcis clavier plus rapides pour toutes les commandes

En parallèle, l'interface classique a également été conservée afin que vous soyez parfaitement à l'aise avec cette nouvelle version, quelle que soit votre interface préférée. Er worden verschillende soorten THÈMES voorgesteld om u in staat te stellen de interface te kiezen die u wilt weergeven. Bij de start van het programma wordt een contextueel venster weergegeven waarin u gemakkelijk uw voorkeur kunt selecteren.

NOUVEAU 4K camera's opgeladen

Met zijn nieuwe vectoriële pictogrammen, is TurboCAD nu volledig geoptimaliseerd voor 4K-schermen. Met behulp van dynamische curseurs kunt u de pictogrammen van de uitrustingsstaven en de interface opnieuw dimensioneren voor een optimale leesbaarheid op de afbeeldingen met hoge resolutie.

 

NOUVEAU Verbeteringen aangebracht aan de genaamde uitzichten

De gebruikers kunnen nu de calques associëren met de benoemde views om ze gemakkelijker te beheren.

 

DESSIN TECHNIQUE ET ÉDITION 2D

NOUVEAU Uitleg Créer similaire

Dit hulpmiddel maakt het mogelijk de eigenschappen van een referentieobject te extraheren en deze toe te passen bij de creatie van het volgende object. Het biedt een snelle en efficiënte methode om objecteigendom toe te wijzen, zoals ligplaatspolissen, stijlen van randen en muureigendom, in één klik.

NOUVEAU Supprimer les entités de chevauchement

L'outil " Overkill " permet de supprimer des lignes, arcs, textes et cotes qui se chevauchent et donc de simplifier les dessins en retirant les entités redondantes ou en double. Het overzicht van gebeurtenissen geeft het aantal objecten aan die zijn gewijzigd.

NOUVEAU Keuzehaakjes 

L'outil Hachures de sélection fonctionne maintenant avec les vides des objets 2D. Zij maakt het bij voorbeeld mogelijk een door een polyligne begrensde zone te herbegrenzen, wanneer deze een aantal kleppen bevat. De aangebrachte verbeteringen zijn eveneens van toepassing op de ADT-objecten (muren, poorten en schermen) en maken het mogelijk de tussenruimten tussen deze objets te vervangen.

 


ONTWERP, MODELLISATIE EN EDITIE 3D

 

NOUVEAU Extrusie van het oppervlak

Les utilisateurs peuvent désormais sélectionner des polylignes 3D plates ou des courbes 3D pour des outils d'extrusion de surface tels que Tour. Bovendien zijn de uitrustingen Courbe 3D en Courbe 2D thans verschillende uitrustingen.

 

ARCHITECTUUR & BOUW 


AMÉLIOR
É ! 
Objets ADT (Architectural Desktop) 

Het is nu mogelijk om met nauwkeurigheid en in hun integraliteit de objecten ADT te gebruiken met de hulpmiddelen Copier en de copie de matrice linéaire. Zo houdt de lineaire matrixaanpassing nu rekening met alle eigenschappen van het gekopieerde ADT-object (werkplan, kaliber, materialen, enz.). Tot dan toe kon met dit hulpmiddel niet meer dan één enkel voorwerp worden gemaakt. U kunt nu een groot aantal objecten creëren. Bovendien is de globale behandeling van alle ADT-objecten in een dessin, waaronder de assistent-huiskamer, aanzienlijk versneld.

 

WEERGAVE EN VISUALISATIE VAN REALISTISCHE FOTO'S


NOUVEAU 
Moteur de rendu LightWorks® et nuanceur soleil et ciel

De weergave LightWorks is op een hoger niveau gebracht dan versie 9.3. De nieuwe eigenschappen " Orientation du soleil par géolocalisation " en " Orientation par géolocalisation " zijn toegevoegd aan de lichtbakken " Ciel " en " Soleil " respectievelijk.

AMÉLIORÉ ! Portage van RedSDK naar LightWorks 

De beelden van RedSDK worden automatisch, nauwkeurig en volledig, omgezet in een beeld van LightWorks.

 

FICHIERS PRIS EN CHARGE / INTEROPÉRABILITÉ


NOUVEAU Compatibiliteit met AutoCAD 2019 :

TurboCAD 2019 neemt ook de formaten AutoCAD DWG, DXF en DWF voor zijn rekening.

NOUVEAU ! Filtre STL - Contrôle d'impression 3D :

Een optie Contrôle d'impression 3D is toegevoegd bij het exporteren van een fichier STL. Dit hulpmiddel onderzoekt in één element de gemeenschappelijke fouten in de topologie, met name: niet gepermanente ruggen, dupliquée en cassée ruggen, omgekeerde ruggen, enveloppen, enz. L'outil Contrôle d'impression affiche également des informations géométriques comme les portées, le nombre de facettes/sommets, la surface et le volume.

Welke TurboCAD 2019 kiezen ?
Hulpmiddelen en functies      

TurboCad
Deluxe 

 

TurboCad
Pro

 

TurboCad
platina

 

ERGONOMIE EN INTERFACE
Analyse systeem - lokaliseren van objecten " incorrects " of hors limite en fonction des critères utilisateur
Opties voor de 2D-designinterface van het type AutoCAD® -
Ligne de commande et Curseur d'entrée dynamique -
Eenvoudige bewerking met behulp van poignées
Handig hergroeperen van fichiers ePack - Nieuwe intelligente fichierverzending -
Spoelapparaat  - -
Compatibel met de versies 32 bits en 64 bits 
Assistant de création - Pour la gestion des propriétés des objets
Filtres de calques
Beheer van calques
Conceptuele kiezer
Horodatage
DESSIN TECHNIQUE ET EDITION 2D
Invoegen/Calque sous-jacent de PDF
Dessin, editie en modificatie 2D
Geavanceerde hulpmiddelen voor dessins (Engrenage, Tolérance de surface, Texte longeant la courbe)  - -
Palette pour le dessin technique et de détail - Création de sections associatives et plans de découpe  - -
Géométriques contraintes et de cotes 2D -
Matrices et outils Motif associatifs -
Uitrusting Flèche -
Automatische hulpmiddelen (Mise à l'échelle, Dimensionnement, Positionnement, Rotation et Mouvement)
Courbes de Bezier  
Ligne centrale et Marque de centre
Ontwerper van motieven van hachures & Gradients de remplissage -
Hulpmiddelen voor intelligente en snelle herdimensionering
Champ d'hoek relatif
Outils Calquer - Calquer par Point en Calquer par Rectangle opgenomen in 64 bits
ONTWERP, MODELLISATIE EN UITGAVE 3D
Primitieven oppervlakken 3D
Booléennes 3D-opties, selectie, kruising
Hélice 3D
Polylignes et cannelure 3D
Extrusie (eenvoudig)
Assemblage gereedschap  
Courbure
Tour  
Geleidelijke verslechtering - -
Uitrusting Regen      
3D-motieven op basis van samengestelde profielen  - -
Kopieermachine voor 3D-objecten
Tranche 3D par facette - -
MODELLISATION DE SOLIDE & CONCEPTION MÉCANIQUE AVANCÉE
Historiek van onderdelen     - -
Manipulation et nettoyage d'objets ACIS® - -
Filtreerhulpmiddel  - -
Étirer entité - -
Extraire entité - -
Outil Push/Pull - -
Empreinte bord - -
Uitgever Wet - -
Extrusie - -
Prise en charge NURBS - -
Outils Gousset en tôle - -
Maillages de surface lissée - -
Wijzigingsvlak en rotatievlak - -
Torsie entité - -
Extrusie torsadée, Extruder une surface à partir d'une face - -
ARCHITECTONISCH ONTWERP AVANCÉE & TECHNOLOGIE SIG
Assistent voor het maken van een huis
Voorwerpen in handen van IFC Colonne en Poutre Limitée Unieke invoer
Beheerder van stijlen Limitée Limitée
Automatische afstelling van de blokken met poorten en van de blokken met vensters en automatische uitlijning van de blokken
Géolocalisation des dessins, Rose des vents
Nomenclatuur
Uitleg en assistent Nomenclatuur -
Doorsneden en architecturale vergezichten (documentatie 2D vers 3D) -
Architectonische intelligente objecten (parametriques) met vele attributen Limitée Limitée Volledig
- Murs (réparation automatique, droits, courbes, insertion de blocs)
- Markiezaten
- Schermen en poorten 
- Toits
- Dalles de toit (Dalles de toit et de sol, ouvertures inclues) -
- Définitions de mur composé / Murs multi-composants - -
- Croisillons - Pour portes et fenêtres  - -
- Escaliers - -
- Rampes - -
FOTOREALISTISCHE WEERGAVE EN VISUALISATIE
Rendu fotorealiste 3D
Bibliothèques de luminances et de matériaux personnalisables
Luminantie van voorwerpen, Projectie van ombres, Anticrénelage
Rendu des lignes OpenGL et cachées
Ray Tracing
Gestionnaire de rendu
Jeux de nuanceurs partagés - Prise en charge de dessins existants
Volume-effecten 
Géolocalisée du soleil & Éclairage ciel physique
Rendu avancé - -
Nieuwe mappage UV des objets SMESH - -
Plan de découpe dynamique  - -
PROGRAMMERING EN INHOUD
Blocs, uitgever van blocs en verantwoordelijk voor externe verwijzingen
Bibliothèque d'éléments, symbolen
Tableau-stijlen met eigendomsdefinities van jeux de propriétés -
Interne en persoonsgebonden databank; connectiviteit met externe databank -
Bewerker van parametrische elementen voor de creatie en het beheer van 2D en 3D elementen - -
SDK programmeerbaar & Scripts Ruby - Compatibles avec Google™ SketchUp™ - -
INTEROPÉRABILITÉ
Prise en charge d'imprimantes 3D via import en export .STL
Compatibiliteit met AutoCAD-fichiers (DXF, DWG en DWF)
Importeren en exporteren van bestandsformaten 22 25 41
Formaten van fichiers voor export, registratie en publicatie 23 27 34
Verbeterde import van fichiers Google SketchUp (SKP) - geometrie, beelden, materialen, composanten
Uitvoer van PDF Adobe 3D (notamment .U3D et .PRC) - Alleen U3D
Uitvoering en registratie van 3DM (Rhino), IGS, OBJ, SAT, STP dessins  - OBJ, SHX seulement
Prise en charge des fichiers Google Earth (KML et KMZ) -
Verantwoordelijk voor de invoer en uitvoer van terreingegevens (XYZ) -
Prise en charge des fichiers Nuage de points (PCD, PCG, XYZ, ASC)
Fiche conversie tool met conversie per lot - -
Productie en registratie van dessins mécaniques ASAT, SAT, IGS, STP -
3MF  -
3DM, 3DS  - -
Uitvoer van coördinatengegevens -
AUTRES
Beheer van licenties voor het netwerk
Tringulation Nuage de points -
Sous-ensemble Nuage de points -

   

Configuratie en compatibiliteit

Vereiste configuratie:

 • Processeur Pentium IV
 • Microsoft® Windows XP (32-bit), Microsoft® Vista, Windows 7, Windows 8 (32-bit en 64-bit), Windows 10 (32-bit en 64-bit)
 • 300 Mo vrije ruimte, afhankelijk van de geïnstalleerde hulptoepassingen, 64 Mo uitwisselbare ruimte
 • Beeldscherm super VGA (1 024 x 768)
 • Carte graphique 65536 couleurs (16 bits)

Configuration recommandée:

 • 2 GHz processor, 2 Go RAM
 • Carte graphique accélératrice 3D
 • Souris à molette
 • Internetaansluiting
 • Microsoft ® Internet Explorer™ vereist voor registratie en ligne
 • Plug-in Macromedia ® Flash ™ nodig voor leerprogramma's en ligne
Hoe en wanneer ontvang ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productsleutels en toegang tot het downloadcentrum worden direct na je aankoop per e-mail aan je beschikbaar gesteld - tenzij er een gegevensdrager is besteld.
Welke betalingsmogelijkheden heb ik?
PayPal, Amazon Pay, Directe overschrijving, Creditcard, Apple Pay, Vooruitbetaling, Aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkenshop. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "TurboCAD 2019 Deluxe, FR, EN"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken