Gratis hotline 0800 2633100
 
tax 2020, für die Steuererklärung 2019, Box

tax 2020, für die Steuererklärung 2019, Box

€ 12,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

 • 241820933
 • KW42780-20
 • Permanent geldig
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar uw software
belasting 2020, voor de belastingaangifte 2019, Box Inkomstenbelastingaangifte voor...meer

Productinformatie "tax 2020, für die Steuererklärung 2019, Box"

belasting 2020, voor de belastingaangifte 2019, Box

Inkomstenbelastingaangifte voor werknemers, gepensioneerden & gepensioneerden.

Goede dingen hoeven niet duur te zijn. Zelfs niet uw belastingaangifte voor 2019

Vergeet ingewikkelde formulieren! Met belasting kunt u gemakkelijk een goede belastingaangifte krijgen, want belasting biedt de populaire dialoog input, die u vragen stelt zoals in een interview. De tax-Lotse begeleidt u stap voor stap door de belastingaangifte en helpt u alle besparingsmogelijkheden te benutten.

belasting ondersteunt alle soorten inkomsten en alle formulieren voor uw aangifte voor de inkomstenbelasting en biedt u handige functies, bijvoorbeeld het online indienen van uw aangifte via ELSTER.

Beter dan een vorm

Bij het indienen van uw belastingaangifte is het belangrijk om geen belangrijke gegevens te vergeten en alles snel en gemakkelijk in te kunnen voeren. Dit is vaak moeilijk met de officiële belastingformulieren, omdat de veldaanduidingen meestal ingewikkeld zijn en zichzelf niet verklaren. Bovendien moet u elk veld voor uw inzendingen vinden en alles met de hand optellen. Dit kost tijd. En uiteindelijk blijf je in het ongewisse of je toch iets belangrijks bent vergeten.

Onze aanbeveling: vergeet ingewikkelde formulieren! Met belasting kunt u gemakkelijk een goede belastingaangifte krijgen. Want belasting biedt u de populaire dialoog input, die u vragen stelt zoals in een interview. De belastinggids leidt u door de belastingaangifte en helpt u om alle besparingsmogelijkheden te benutten en niets te vergeten.

Zo dient u een goede belastingaangifte in bij uw belastingkantoor, wat u ook veel belasting bespaart. De experts van ComputerBild zijn er ook van overtuigd: belasting is de prijs-prestatie winnaar in de grote vergelijkingstest van ComputerBild! (Editie 8/2019, in de test: belasting 2019)

Goede dingen hoeven niet duur te zijn.

De belastingcontrolesoftware biedt u geweldige prestaties tegen een lage prijs. Omdat de belasting alle soorten inkomsten controleert (bv. werknemers, gepensioneerden, loonvervangingsuitkeringen, huur en leasing, beleggingsinkomsten) en alle vormen voor de aangifte van de inkomstenbelasting kent. U kunt ook de belasting gebruiken om een verlaging van de inkomstenbelasting voor 2020 aan te vragen of om een huissubsidie aan te vragen.

U kunt uw belastingaangifte op normaal papier afdrukken of via het internet indienen met behulp van ELSTER. Beide procedures zijn officieel erkend. Trouwens: Als je ELSTER gebruikt, bespaar je jezelf de moeite om de meeste bonnetjes in te leveren.

En zodat u op voorhand weet hoeveel geld uw belastingkantoor u zal terugbetalen, berekent de fiscus uw verwachte belastingteruggave heel precies. U ontvangt een voorbeeld van een belastingaanslag met gedetailleerde opmerkingen, die u gemakkelijk kunt vergelijken met uw officiële belastingaanslag.

belasting biedt u grote prestaties voor weinig geld - want goede dingen hoeven niet duur te zijn.

Zelfs professionals zijn afhankelijk van de belasting

Veel belastingprofessionals zijn al jaren afhankelijk van belasting. Zij weten: de belasting berust op een stabiele berekeningslogica die zich al in honderdduizenden belastingaangiftes heeft bewezen. Dit wordt ook bevestigd door talrijke onderscheidingen van de vakpers, die getuigen van de hoge nauwkeurigheid en de uitstekende prijs-prestatieverhouding van de belasting.

Vertrouw op het oordeel van de professionals - kies voor belasting. U zult zien: een goede belastingaangifte hoeft niet duur te zijn! En ook niet ingewikkeld. Dit wordt door TÜV Süd bevestigd met het certificaat voor software-ergonomie.

Functies in een oogopslag

Duidelijk: Voor al uw soorten inkomsten

 • Werknemers (niet-zelfstandigen) in Duitsland, in het buitenland of in een grensregio

 • Gepensioneerden & gepensioneerden

 • Loonvervangingsvoordelen

 • Zelfstandige & commerciële inkomsten

 • Rente, dividenden, verkoop van aandelen, enz.

 • Huren en leasen

 • Landbouw of bosbouw

Begrijpelijk: leidt u door de formulieren heen

 • Aangifte inkomstenbelasting 2019 met de bijlagen pensioenlasten, bijzondere lasten, buitengewone lasten, lasten in de nabijheid van het huishouden, overige, AV, N, N-Gre, N-Aus, kind, onderhoud, KAP, KAP-BET, KAP-INV, R, SO, FW, V, G, S, L, 34b, 13a, AV13a, EÜR, AVEÜR, SZ, LuF zur EÜR, rentebarrière, 34a, AUS, K, U, WA-ESt

 • Vereenvoudigde verklaring voor werknemers

 • Toepassing loonbelastingverlaging 2020

 • Afzonderlijke en uniforme verklaring van bevindingen 208

Precies: Berekent uw terugbetaling

 • Exacte berekening van de belastingteruggave

 • Model van de belastingaanslag met commentaar

 • Erkende vorm- en attachmentprint

 • Elektronische belastingaangifte (ELSTER), optioneel met digitale handtekening

 • Hertransmissie van kennisgevingen en automatische verificatie van kennisgevingen

 • Geprogrammeerde bijlagen en verklaringen voor indiening bij de belastingaangifte

 • Checklists voor over te leggen documenten en bewijzen

 • Nuttige voorbeeldbrieven aan het belastingkantoor

Betrouwbaar: Importeert uw gegevens

 • van het programma voor belastingen 2019 van het voorgaande jaar

 • van ElsterForm

 • van vooraf ingevulde belastingaangiften (VaSt)

 • van WISO-Software: My Money, My Office, Property Manager, Budget Book etc.

 • van zelf gegenereerde tabellen (csv-bestanden)

Particuliere licentie

Deze licentie geeft één (1) gebruiker het recht om in totaal maximaal vijf (5) belastingaangiften in te dienen. Na de gratis registratie (het invoeren van uw e-mailadres en het binden van de licentiesleutel voor alle installaties aan uw persoonlijke, niet-overdraagbare gebruikersaccount), zijn maximaal drie (3) installaties van de software toegestaan, zonder registratie slechts één (1) installatie. Een licentiesleutel kan niet meerdere keren worden geregistreerd en wordt automatisch online gecontroleerd op geldigheid.

Als u het programma commercieel wilt gebruiken, bijvoorbeeld als een vereniging voor loonbelastingondersteuning, dan kunt u de belasting Business aanschaffen.

Overeenkomst inzake belastingbesparing

Wat biedt het contract voor belastingbesparing u?

Klanten die besluiten een belastingbesparingsovereenkomst af te sluiten, profiteren zonder extra kosten van de volgende extra diensten:

 • Gratis abonnement op de"steuer:Magazin": Het tijdschrift verschijnt momenteel jaarlijks en brengt op 132 pagina's praktische spaarmodellen voor iedereen rechtstreeks naar huis. Duidelijk uitgelegd, met doe-het-zelf instructies.

 • Gratis abonnement op de nieuwsservice"steuer:Blick": De maandelijkse PDF-nieuwsbrief informeert u over actuele onderwerpen en geeft tips & trucs. Contractklanten besparen hier de jaarlijkse vergoeding van 30 euro.

 • Bonnen voor deelname aan een online belastingseminar naar keuze ter waarde van 14,95 euro. In onze webinars kunt u zichzelf trainen om een belastingbespaarder te worden - gemakkelijk thuis op uw PC.

 • Preferentiële levering: Tijdens de contractperiode ontvangt u uw nieuwe fiscale software zodra deze in november wordt vrijgegeven. Zo kunt u nog steeds handelen in het oude jaar en profiteren van alle besparingsmogelijkheden.

 • Gratis levering: U ontvangt uw belastingsoftware gratis - binnen Duitsland leveren wij gratis.

 • Prijsvoordeel: In het kader van de contractuele diensten ontvangt u een prijsvoordeel tot 10 euro op uw fiscale software ten opzichte van de adviesprijs.

Bovendien krijgt u momenteel telefonische klantenservice, die u van 9:00 - 21:00 uur en Sa. van 9:00 - 13:00 uur kunt bereiken. (Deze vrijwillige aanvullende dienst maakt geen deel uit van het contract).

Hoe komt u aan uw contract voor belastingbesparing?

Het contract voor belastingbesparing is een servicecontract dat u bepaalde diensten tijdens de contractperiode garandeert. Het contract kan worden afgesloten bij aankoop van de actuele programmaversie in onze online shop, telefonisch of schriftelijk of direct vanuit een actueel belastingsoftwareproduct en is alleen geldig voor het geselecteerde product.

Hoe lang loopt uw contract voor belastingbesparing?

De overeenkomst inzake belastingbesparing heeft een onbeperkte looptijd en kan te allen tijde informeel en zonder opgaaf van redenen worden opgezegd met ingang van het einde van een gebruiksperiode (kerndatum: 31 oktober) per telefoon, brief, fax, e-mail of via de online-klantenrekening zonder inachtneming van een opzegtermijn.

Onze nul-risico belofte: Voorafgaand aan een contractverlenging met kosten wordt u door Buhl Data Service GmbH op de hoogte gesteld, zodat u uw contract - indien gewenst - tijdig kunt opzeggen en uw account niet onbedoeld en onverwacht in rekening wordt gebracht.

Systeemeisen

Draait op Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 met de nieuwste servicepacks, 1 GB vrije ruimte op de harde schijf, 2 GB RAM, internettoegang voor ELSTER en updates. Grafiek aanbevolen vanaf 1280 x 800.

Ook voor computers zonder cd-romstation is een link naar download in het pakket opgenomen.

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "tax 2020, für die Steuererklärung 2019, Box"
28 okt. 2020

Alles Bestens, gerne wieder.

Schnelle und korrekte Lieferung .

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken