Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Stellaire Gegevensherstel voor iPhone

Stellaire Gegevensherstel voor iPhone

€ 35,58 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820375
 • STLRPDRECIPHPC
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Stellaire Gegevensherstel voor iPhone Dit iPhone-gegevensherstel is in staat om alle...meer

Productinformatie "Stellaire Gegevensherstel voor iPhone"

Stellaire Gegevensherstel voor iPhone

Dit iPhone-gegevensherstel is in staat om alle soorten verloren of verwijderde gegevens van je iPhone, iPad, iCloud Backup & iTunes-back-upbestanden te herstellen.

 • Herstelt verloren foto's, video's, camerarollen etc.

 • Ondersteunt het herstel van iPhone-gegevens van gecodeerde iTunes-back-upbestanden

 • Herstelt WhatsApp, WeChat, Lijn- en Kik-berichten

 • Herstelt ook geselecteerde gegevens uit iTunes- en iCloud-back-upbestanden

 • Ondersteunt iPhone XS, XS Max, XR, X, 8, 7, 7s, 6s, 6 plus, 6, 5s, 5c, 5, 4s, 4

Functies

Volledige iOS-dataherstel

Met de Stellar Recovery for iPhone-tool kun je verloren en verwijderde gegevens van je iPhone, iPod, iTunes en iCloud herstellen. De software heeft een verbeterde gebruikersinterface die u helpt bij het herstellen van iPhone-gegevens. Daarnaast kunt u ook gegevens van gecodeerde iTunes-back-upbestanden herstellen met behulp van deze software voor gegevensherstel voor de iPhone. Het is in staat om uw WhatsApp, WeChat, Line, Kik-berichten te herstellen, samen met hun bijlagen, notities, andere app-documenten, contacten, gesprekslogs, foto's en video's. Lees: Hoe u verwijderde gegevens van uw iPhone kunt herstellen met behulp van de software.

Toegang tot gecodeerde iTunes-back-upbestanden

Als uw iTunes-back-upbestanden worden verwijderd om bekende of onbekende redenen, is het nu mogelijk om ze te herstellen naar toegankelijke modus met behulp van deze iPhone-software voor gegevensherstel. De bijgewerkte versie van deze tool wordt gevoed door een krachtig herstelprogramma dat u toegang geeft tot gegevens die zijn opgeslagen in gecodeerde iTunes-back-upbestanden door de codering te omzeilen. Deze functie maakt het nog krachtiger dan ooit tevoren. Bovendien vereist het gehele herstelproces geen voorafgaande technische kennis.

Herstelt verwijderde 'bericht'.

De berichten op uw iPhone bevatten persoonlijke en zakelijke informatie, en het verliezen van een belangrijk bericht of bijlage kan een groot verlies voor u zijn. Echter, met Stellar Recovery voor iPhone kunt u nu de verloren of verwijderde berichten van uw iPhone herstellen, samen met hun bijlagen. Deze iOS-gegevensherstelsoftware heeft een verbeterd scanproces en herstelt iOS-berichten samen met bijlagen van iPhone- en iTunes/iCloud-back-ups.

Herstelt iCloud-back-upbestanden

iCloud is de veiligste manier om belangrijke documenten en multimediabestanden op te slaan, omdat het u toegang geeft tot uw gegevens vanaf elke plek op uw iPhone of iPad. Als een van uw iCloud-back-upbestanden of de bibliotheek van de app per ongeluk wordt verwijderd, biedt de software herstel en slaat deze vervolgens weer op het apparaat op. De iOS data recovery software voert het herstel uit in zo min mogelijk tijd en zorgt voor elk bitje informatie dat in je iCloud back-upbestanden is opgeslagen.

Herstelt verwijderde contacten

Met zijn enorme opslagcapaciteit kunt u op de iPhone onbeperkt contactgegevens opslaan. Soms kunnen enkele van uw belangrijkste contacten worden verwijderd tijdens het massaal verwijderen van ongewenste contacten. Stellar iPhone Data Recovery helpt u bij het herstellen van al uw verloren of verwijderde contactgegevens van uw iPhone, iTunes of iCloud back-up. Het geeft u de mogelijkheid om ze op te slaan in VCF-, CSV- of HTML-formaat. Samen met de contacten slaat de software ook de bijbehorende eigenschappen van uw contacten op in HTML-formaat.

Herstelt verloren oproeplijsten

In de loop van de tijd maakt en ontvangt u meerdere oproepen van verschillende nummers en de belgeschiedenis wordt opgeslagen in de gesprekslogboek op uw iPhone. Soms echter, als gevolg van telefoonherstel, per ongeluk verwijderen of andere redenen, wordt het gesprekslogboek verwijderd. Stellar's iPhone Data Recovery helpt u de belgeschiedenis van uw iPhone terug te krijgen die ofwel verloren is gegaan ofwel is verwijderd. Het herstelt het oproeplogboek en toont ze per categorie.

Herstelt Safari-boekenleggers

Het maken van bladwijzers van belangrijke webpagina's in een webbrowser is heel gebruikelijk onder internetgebruikers, omdat het hen helpt om gemakkelijk informatie te vinden. Het is mogelijk dat je een aantal webpagina's op je Safari-browser, de standaardwebbrowser op je iPhone, als bladwijzer hebt gebruikt. Maar er kunnen situaties zijn waarin je plotseling iedereen verliest, wat een belangrijk verlies van informatie kan zijn. Met deze software kunt u de getagde gegevens in uw Safari webbrowser eenvoudig terugzetten op uw iPhone.

Herstelt verwijderde aantekeningen

De software is in staat om verloren of per ongeluk verwijderde notities van je iPhone, iTunes of iCloud back-upbestanden te herstellen. Het kan ook grote iOS-notities herstellen, samen met ingevoegde foto's die zijn verwijderd op je iPhone. De software scant de iPhone en voert een algoritme uit om te zoeken naar de verwijderde 'notes' en notitiebijlagen en geeft ze allemaal weer in het preview-gebied. Hoe groot de biljetten ook zijn, deze software kan ze met gemak herstellen.

Ondersteunt meerdere iDevices

Met de iPhone herstelsoftware kunt u meerdere apparaten aansluiten voor herstel. Naast alle iPhone-versies, biedt het gegevensherstel van iPad Mini 2, en de ondersteuning voor meerdere apparaten maakt het meer aanpasbaar. Dit maakt de software kosteneffectiever omdat u niet hoeft te investeren in meerdere herstelprogramma's voor verschillende Apple-apparaten.

diepe scan

Met de Deep Scan-functie kunt u gegevens van uw iPhone herstellen. Het zoekt naar verloren bestanden op basis van de bestandsnaamstring. Het voert een uitgebreide scan van het iOS-apparaat en de iTunes-back-up uit om alle individuele verloren of verwijderde gegevens te herstellen. In het geval dat uw gewenste bestand niet in de lijst met gevonden gegevens staat nadat de Quick Scan is uitgevoerd, kunt u de Deep Scan selecteren om een volledige scan op het geselecteerde apparaat uit te voeren en een back-up te maken om alles wat in de geselecteerde bron is gevonden te herstellen.

Systeemeisen
Versie 5
Grootte 70 Mb
Besturingssysteem Vensters 7, 8, 10
 • Intel-processor
 • Geheugen: 1GB RAM
 • Harde schijf: 100 MB vrije ruimte

Systeemeisen
Versie 5
Grootte 70 Mb
Besturingssysteem Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 High Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
 • Intel-processor
 • Geheugen: 1GB RAM
 • Harde schijf: 100 MB vrije ruimte
Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellaire Gegevensherstel voor iPhone"
2 nov. 2020

Sehr zufrieden!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken