Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Stellaire Gegevensherstel 9 Professionele MAC

Stellaire Gegevensherstel 9 Professionele MAC

€ 61,00 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241820380
 • SP-12207-LIC
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd

Platform

Selectie terugzetten
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
Herstel al uw gegevens Stellar Data Recovery Professional voor Mac heeft vele opties om...meer

Productinformatie "Stellaire Gegevensherstel 9 Professionele MAC"

Herstel al uw gegevens

Stellar Data Recovery Professional voor Mac heeft vele opties om kritieke situaties van gegevensverlies op te vangen. Problemen zoals verloren partities of corrupte Time Machine-schijven, corrupte BootCamp-partities en verloren gegevens op gecodeerde schijven zullen u niet langer zorgen baren. Data Recovery Mac heeft alle mogelijkheden om uw gegevens te herstellen in geval van enig soort gegevensverlies

Functies

Herstel van verloren of verwijderde bestanden

Met deze Mac data recovery software kunt u verloren of verwijderde bestanden van de harde schijf van uw computer of een ander extern opslagapparaat herstellen.

Herstel van uw kostbare herinneringen

Mac data recovery software herstelt niet alleen uw documenten, u kunt ook herstellen van verloren of verwijderde foto's en video's, alles wat je hoeft te doen is klikken op de 'Foto' optie onder 'Multimedia Bestanden'.

Effectief zoeken naar bestanden

Stellar Data Recovery wordt geleverd met een slimme functie waarmee u verborgen bestanden op uw logische schijf kunt vinden. Met deze software kunt u zoeken naar bestanden op naam en type, en kunt u kiezen of ze worden verwijderd of bestaande bestanden. U kunt ook zoeken naar verloren of verwijderde gegevens in een specifieke map. U kunt ook zoeken naar een specifieke map op een logische schijf.


Tijdmachine back-up herstel

De meest betrouwbare maatregel tegen gegevensverlies is gegevensback-up, en Time Machine is de standaard en meest populaire toepassing voor Mac-computers. Maar zoals bij elke soort van bestanden op elk opslagapparaat, kan uw meest waardevolle Time Machine back-upschijf op elk moment worden verwijderd of beschadigd. Gelukkig heeft Data Recovery voor de Mac wat je nodig hebt, want het ondersteunt de door Time Machine ontworpen schijven en herstelt de gegevens van deze schijven zoals dat bij elke andere schijf het geval zou zijn. Hierdoor kan Mac Recovery een extra laag gegevensbescherming toevoegen aan de bestaande bescherming en het hoofdbestandopslagsysteem.

Herstelt van gecodeerde harde schijven

Velen van ons moeten gegevens beheren tussen verschillende computers en besturingssystemen, dus het is belangrijk om software te hebben die werkt met verschillende bestandssystemen en schijfformaten. Hoewel Mac data recovery software alleen werkt op Mac-computers, kan het toegang krijgen tot en gegevens herstellen van een verscheidenheid aan opslagapparaat formaten. Of uw opslagapparaat nu een van de APFS-, HFS-, HFS+-, FAT-, ex-FAT- of NTFS-bestandssystemen gebruikt, Data Recovery voor de Mac kan gegevens van deze apparaten scannen en herstellen.

Snelle & diepe scan

De software heeft twee niveaus als het gaat om de scanmethode - Quick Scan en Deep Scan. Quick Scan is in de meeste gevallen nuttig om de verloren gegevens te herstellen. Als de software de gegevens in de Quick Scan niet kan vinden, wordt automatisch overgeschakeld op de deepscan. U kunt ook overschakelen op deepscan als u niet tevreden bent met de resultaten van de Quick Scan.

Mobiele telefoon herstel

Heeft u per ongeluk uw onbetaalbare foto's van uw telefoon verwijderd? U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verlies van uw waardevolle foto's op uw telefoon. Zolang de gegevens op de geheugenkaart van de telefoon zijn opgeslagen, zorgt deze software ervoor. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon aan te sluiten op uw computer en onze software te draaien. Al uw verwijderde foto's worden snel hersteld.

Gegevensherstel van beschadigde harde schijven

Met dit geavanceerde hulpprogramma kunt u nu gemakkelijk bestanden herstellen van uw beschadigde USB-stick, harde schijf, geheugenkaart en camerageheugen. Het herstelt ook gegevens van CF-kaarten, flashkaarten, SD-kaarten (Mini SD-, Micro SD- en SDHC-kaarten) en minischijven.

Suw bestanden op uw eigen manier te lokaliseren

Als u uw herstelde gegevens op een ongeorganiseerde manier herstelt, kunt u het moeilijk vinden om belangrijke bestanden te identificeren, zelfs als er voorbeelddetails beschikbaar zijn. De Stellar Mac Data Recovery software biedt u de optie 'Filtered Tree', waarmee u gemakkelijker bestanden kunt sorteren.

Stellaire Mac Data Recovery Premium

Stellaire Data Recovery Professional

Stellaire Data Herstel
Premie

dataherstelprofessional
Herstelt de originele bestandsnamen oui oui
Herstel van geschrapte partities oui oui
tijdautomaatherstel oui oui
Herstel van gecodeerde harde schijven oui oui
BootCamp Herstel oui oui
Boomstamlagering oui oui
Media-illustratie oui oui
Voorbeeld oui oui
dataherstelpremie
Reparatie van beschadigde of gecorrumpeerde videobestanden oui
Reparaties van meerdere videobestanden oui
Repareert defecte/beschadigde foto's oui
Uittreksels thumbnails van beelden oui
Systeemeisen
Versie 9
Grootte 43,7 MB
Besturingssysteem Mac OS X 10.7 Leeuw, Mac OS X 10.8 Bergleeuw, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS 10.11 El Capitan, Mac OS 10.12 Sierra, Mac OS 10.13 Hoge Sierra, Mac OS 10.14 Mojave
Minimum systeemvereisten:
 • Bewerker: Intel
 • Geheugen: 1 GB
 • Harde schijf: 50 MB vrije ruimte

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellaire Gegevensherstel 9 Professionele MAC"
4 nov. 2020

Thank you!

Easy to use staff, service accessible by phone and good price. Many thanks.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken