Gratis hotline 0800 54 45 8
 
Stellaire fotoherstel 9 Premium Windows
Dit product is momenteel niet verkrijgbaar.

Onze aanbeveling

Stellar Photo Recovery Premium 10 Stellar Photo Recovery Premium 10
Stellaire Fotoherstel Premium 10 - 1 jaar Rescue verwijderd & beschadigde foto's Plaatsen van digitale foto's, films & geluidsbestanden in 2 eenvoudige klikken Herstelt snel alle populaire...
€ 66,04 * € 71,17 *
Stellaire fotoherstel 9 Premium kopen Als het gaat om het herstellen van foto's of video's...meer

Productinformatie "Stellaire fotoherstel 9 Premium Windows"

Stellaire fotoherstel 9 Premium kopen

Als het gaat om het herstellen van foto's of video's is professionele en moderne software precies de juiste aanpak. Hierdoor kunnen zelfs verloren gegane gegevens snel worden hersteld, zodat u niet zonder uw eigen opnames hoeft te zitten. Met Stellar Photo Recovery 9 Premium is het niet moeilijk om snel en eenvoudig te herstellen en de controle over uw gegevens te behouden.

Ideaal voor verwijderde foto- en audiobestanden

Bij digitaal werkende apparaten kan het van tijd tot tijd gebeuren dat foto's worden gewist als gevolg van schade aan camera's of geheugenkaarten. Maar in zo'n geval is het met de juiste software meestal niet nodig om het permanent zonder de componenten te doen. Met Stellar Photo Recovery 9 is het eenvoudig om het gebied in kwestie uit te pakken en de vele functies te gebruiken om een veilig en schadevrij herstel te garanderen.

Dit geldt niet alleen voor lokale schijven, maar ook voor het herstel van diverse video- en audiobestandsformaten. Indien gewenst kan er ook een korte preview worden bekeken voor het definitieve herstel om het opslaan op de gewenste locatie mogelijk te maken. In combinatie met de Stellar Photo Recovery 9 Premium applicatie kunnen verloren gegane gegevens snel en eenvoudig worden hersteld.

De belangrijkste functies van het programma

 • Ongecompliceerd scannen van het hele geheugen
 • Herstel en opslag van verwijderde gegevens
 • Creatie van beelden van de media
 • Vlotte compatibiliteit met gegevensmedia
 • Effectieve videoreparatie
 • Controle van de geïntegreerde randapparatuur

Binnen de kortst mogelijke tijd om te herstellen

Met Stellar Photo Recovery 9 hoeft het herstel niet veel tijd in beslag te nemen. In de meeste gevallen is er ook een bepaalde relatie met het geselecteerde apparaat en de dataomgeving. Door gebruik te maken van het programma hoeft het herstel dus geen langdurig en onzeker proces te worden, maar kan het zonder problemen worden gerealiseerd. Dit maakt het een goede keuze om Stellar Photo Recovery 9 te kopen en te profiteren van de toepassing.

Om de bijbehorende processen ook voor toekomstige herstellingen te kunnen gebruiken, kan de informatie van de scans eenvoudig worden opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om het proces van het vinden van de bron van fouten op de lange termijn te vereenvoudigen en om in de toekomst aan de veilige kant te staan. Voor een grote verscheidenheid aan beeld- en videoformaten is het dus mogelijk om terug te vallen op een gestructureerd en doelgericht herstel.

Koop nu Stellar Photo Recovery 9 en herstel uw gegevens!

In combinatie met de gewenste componenten is het gemakkelijk om bij de belangrijkste gegevens te komen, zelfs in geval van verlies. Het probleemgebied van de gegevensopslag kan voor dit doel binnen de kortst mogelijke tijd worden bepaald, zodat er geen potentiële problemen hoeven te ontstaan. Dit maakt het een goede keuze om terug te komen naar Stellar Photo Recovery 9 en het fotoherstel te vereenvoudigen. Als u zelf op zo'n eenvoudige toepassing wilt vertrouwen, kunt u altijd de nieuwste versie van Stellar Photo Recovery 9 Premium kopen.

Interessante feiten over het programma

 • Wat is Stellar Photo Recovery 9 precies?

Rondom het programma kunnen gebruikers moderne software verwachten voor het herstel van beeldbestanden en video's. Vooral in het geval van een opslaggerelateerd verlies biedt de applicatie alle benodigde componenten om de inhoud terug te halen.

 • Wie helpt de software effectief?

Zowel voor privé-beelden en video-opnamen als voor het professionele werk van de fotograaf is Stellar Photo Recovery 9 Premium een goede keuze. Op deze manier kunnen de bestaande gegevens binnen de kortst mogelijke tijd worden hersteld, zelfs in het geval van defecten.

 • Wat zijn de voordelen van de beschikbare toepassing?

Door de volledigheid van de applicatie is het mogelijk om de gegevens terug te krijgen, zelfs zonder uitgebreide maatregelen. In combinatie met een eenvoudige reparatie voor video's is het niet moeilijk om bestaande fouten te elimineren en de video terug te krijgen.

 • Welke afbeeldingsformaten worden ondersteund?

Stellar Photo Recovery 9 en de premium versie bevatten talrijke beeldformaten die naar believen kunnen worden geconverteerd. JPG, BMP, PSD, JP2 en TIFF zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die met de applicatie kunnen worden hersteld. Hetzelfde geldt natuurlijk voor video's en audio's.

 • Wat wordt er met de beschikbare licentie aangeboden?

Met de huidige licentie wordt een permanente toepassing mogelijk. Op deze manier is het programma een goede investering om op de lange termijn veilig te zijn in geval van verlies van gegevens.

In Premium versie: Herstelt uw foto's, video's & muziekbestanden en repareert vervormde foto's en videobestanden met 's werelds eerste herstel- en reparatiesoftware.

Herstel uw foto's en video's in 3 eenvoudige stappen!

Functies

Herstel verwijderde foto's

Met het Stellar Photo Recovery Instrument kunt u foto's van digitale camera's, geheugenkaarten, SD-kaarten, USB-sticks/flash-drives, externe en interne harde schijven herstellen.

Met verbeterde ondersteuning voor FAT32-, ExFAT- en NTFS-bestandssystemen maakt de software het mogelijk het herstelproces te activeren voor een logisch station, fysieke schijf, aangesloten externe opslagmedia of een opgeslagen beeldbestand. De software zorgt ervoor dat het alles is wat je nodig hebt om elke vorm van verloren of verwijderde foto's te herstellen.

Herstel verwijderde audio- en videobestanden

Stellar Photo Recovery is ook in staat om verschillende video-en audio-bestandsformaten die zijn opgeslagen op harde schijven, geheugenkaarten en andere opslagmedia te herstellen. Het is getraind in het herstellen van videobestanden zoals AVI, ASF, F4V, WMV, MP4, MOV, enz. evenals audiobestanden zoals RPS, OGG, MP3, WMA en vele andere. Het stelt u ook in staat om de herstelde video- en audiobestanden te bekijken en op te slaan op een gewenste locatie.

Scaninformatie opslaan & doorgaan met het herstel

Met Stellar's image recovery software kunt u de boomstructuur van de map opslaan die na een scan van het station/schijf naar een gewenste locatie op de schijf wordt gegenereerd.

De informatie wordt opgeslagen als een bestand dat kan worden gebruikt om de boomstructuur van de gevonden bestanden/mappen te regenereren of om het herstel op een later tijdstip te hervatten. U kunt ervoor kiezen om het resultaat van het hele proces op te slaan of de scan op elk gewenst moment te stoppen en de informatie tot dat moment op te slaan.

Herstel van een specifiek gebied van de harde schijf/schijf

De digitale foto herstel software stelt u in staat om alleen een gewenst gebied van de harde schijf of opslagmedia te scannen. Mediabestanden die in dit gebied worden gevonden, zijn uitgerust met voorbeeld- en herstelopties. Het stelt u ook in staat om mediabestanden alleen te scannen op de gewenste bestandsformaten. Deze optie is handig als u precies weet waar een verloren foto/afbeelding of bestand zich bevond voordat het werd verwijderd of wat het formaat ervan was.

Herstelt SD-kaarten

Herstel uw schijnbaar verloren foto's en media van corrupte / defecte / ontoegankelijke geheugenkaarten, flash-kaarten, SD-kaarten (mini, micro, SDHC en SDXC), smart media kaarten, beveiligde MMC en CF-kaarten. Ondersteunde camera's zijn Sony, Nikon, Canon, Samsung, Pentax, Minolta, Kodak, Sigma, Fuji, Olympus, Epson, Mamiya en Panasonic. Daarnaast helpt de software u ook bij het herstellen van SD-kaarten na het formatteren.

Creëert een beeld van de geselecteerde media

Na verloop van tijd en constant gebruik ontwikkelen interne en externe schijven/datadragers slechte sectoren. Dit soort schade laat vaak gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen onbereikbaar. Met Stellar Photo Recovery Software kunt u een Sector-By-Sector beeld of een geselecteerde serie media maken om de gegevens te herstellen die zijn opgeslagen op de resterende intacte sectoren. Dit beeld kan worden gebruikt om gegevens te herstellen via de software.

Nieuwe bestandskoppen toevoegen aan de lijst van ondersteunde formaten

Als u het bestandsformaat van het item niet kunt zien, wilt u het herstellen naar de ondersteunde bestandsformaten van de software, dan kunt u een van de bestaande bestandsformaten bewerken of handmatig of automatisch nieuwe bestandskoppen toevoegen. Deze functie maakt dit product de beste fotoherstelsoftware die beschikbaar is op de markt. Het geeft de toepassing meer flexibiliteit en voordelen.

Verschillende formaten van de door de preview-bestanden ondersteunde bestanden

Met de introductie van een nieuwe versie van de software, zijn er drie voorbeeldformaten toegevoegd voor u om verwijderde/verloren bestanden en mappen te zien voor het herstel. Een klassieke lijst geeft de bestanden/mappen weer zodra ze op de harde schijf zijn gevonden, bestanden lijsten bestanden/mappen volgens het mediaformaat (bijvoorbeeld documenten, audio, video, archieven etc.) en de Deleted List laat u de lijst van de verwijderde bestanden zien.

RAW-herstelondersteuning met verbeterde scanengine

Het product ondersteunt RAW-herstel van bestanden in het geval dat het gebruikelijke herstelproces geen bevredigende resultaten oplevert. RAW herstel werkt volgens het principe van bestandsnaamherkenning en voert een diepere scan uit om verloren/verwijderde bestanden te herstellen. Een verbeterde scan-engine zorgt ervoor dat uw bestanden en mappen snel worden gevonden, waardoor digitaal fotoherstel alle gegevens nauwkeurig kan herstellen.

Werkt soepel met media die >2TB geheugen hebben

De meeste gratis fotoherstelhulpmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn, werken niet goed met apparaten met een grote opslagcapaciteit. Echter, Stellar's foto herstel software zal u helpen bij het herstellen van verwijderde foto's van media met afmetingen van ongeveer 2TB of meer.

JPEG-reparatie

JPEG Repair is een handige JPEG/JPG reparatiesoftware die corrupte of beschadigde foto's en beeldbestanden met de bestandsextensie JPEG of JPG herstelt zonder de originele gegevens te wijzigen. Dit effectieve programma herstelt zelfs die beelden van de geheugenkaart die volledig onleesbaar of verwijderd zijn.

Videoreparatie

Video Repair helpt u eenvoudig een aantal video lees-/schrijffouten te repareren die optreden als gevolg van verschillende fouten, waaronder virusaanvallen, stroomuitval, abnormale systeemcrash, compressie, of elk geval van verkeerd gebruik.

De volgende bestandsformaten worden ondersteund door Stellar Photo Recovery:

Cameraformaten:Nikon (NEF, NRW), Canon (CR2, CRW), Olympus (ORF), Sony (SR2, ARW, SRF), Kodak (K25, KDC, DCR), Fuji (RAF), Minolta (MRW), Pentax (PEF), Sigma (X3f), Epson (ERF), DNG, Panasonic (RAW), Mamiya (MEF), Blad (MOS), DJVU, PGM, TGA, Adobe EPS (Mac), Adobe EPS (Windows).

Videoformaten:AVI, WMV & ASF, MP4, M4V, 3GP, MOV, MPEG, DV, 3G2, M4B, AVCHD Video File (MTS), Divx Encoded Movie File (DIVX), Matroska Video File (MKV), MOI-videobestand, OIGG Media Player (OGM), Video-objectbestand (VOB), 3G2, ASX, AJP, F4V, VID, TOD, HDMOV, MQV, SVI, MXF Movies.

Audioformaten: WAV, MP3, AIFF, RPS, MIDI, M4A, M4P, AU, OGG, WMA, RM, Real Audio (RA), ACD, AMR, AT3, CAFF, DSS, IFF, M4R, NRA, SND.

Beeldformaten: JPEG, JPG, TIFF, PNG, GIF, BMP, JP2, INDD, PSD, Pain Shop Pro Image File (PSP), Mamiya (MOS), Picture File (PCT).

Systeemeisen
Versie 9
Besturingssysteem Windows Vista 32-bits, Windows Vista 64-bits, Windows 7, Windows 8, Windows 10
1 Jaarlicentie
 • pentiumprocessor
 • 1 GB RAM-werkgeheugen
 • 50 MB vrije ruimte op de harde schijf

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Stellaire fotoherstel 9 Premium Windows"
21 okt. 2020

Great Job

You did not lose your photo by using this program, Lovely.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken