Gratis hotline 0800 54 45 8
 
SOUND FORGE Pro 14 Suite

SOUND FORGE Pro 14 Suite

€ 559,23 *

incl. BTW gratis verzending

 • 241821248
 • HXDSPPRO
 • Levenslang
 • Alle talen
 • Wereldwijd
[Back-up] Gegevensdrager naar je software
SOUND FORGE Pro 14 Suite   Opname Meerkanaals geluidsopnames in de...meer

Productinformatie "SOUND FORGE Pro 14 Suite"

SOUND FORGE Pro 14 Suite

 


Opname Meerkanaals geluidsopnames in de hoogste kwaliteit

Met SOUND FORGE Pro 14 kun je audio opnemen op maximaal 32 kanalen met resoluties tot 64-bit/768 kHz. De 64-bits audio-engine biedt u de hoogste stabiliteit en de laagst mogelijke latentie. Maak kristalheldere opnames van uw zang, instrumenten of podcasts in een uitstekende geluidskwaliteit.

Audiobewerking Maximale precisie

SOUND FORGE Pro 14 is een van de krachtigste audio-editors ooit ontwikkeld. Knip, bewerk en optimaliseer audiobestanden met chirurgische precisie op het sample-niveau. Met een breed scala aan professionele bewerkingstools kunt u alle geluiden individueel en vrijelijk naar wens vormgeven.

Mastering Uitstekende geluidsresultaten

Beheers uw audiomateriaal met geavanceerde masteringtools en verschillende intelligente high-end effecten op basis van hoogwaardige DSP-algoritmen. Optimaliseer de luidheid van uw opnamen met een kristalhelder geluid - altijd geoptimaliseerd voor streaming en CD-resultaten.

onmiddellijke actie

Toegang tot gemeenschappelijke taken in enkele seconden met Instant Action. Sla het lange zoeken naar functies in het menu op. Met een duidelijk overzicht van het Actievenster heeft u alle belangrijke hulpmiddelen en functies binnen handbereik.

Windows-contextmenu

Voer basistaken uit met een rechtermuisklik in het contextmenu van Windows zonder eerst SOUND FORGE Pro te hoeven openen. Dit bespaart u kostbare tijd en maakt uw werkproces gemakkelijker.

Onmiddellijke actie

Met Instant Action heeft de gebruiker binnen enkele seconden toegang tot belangrijke tools en veelgebruikte taken. Verdeeld in verschillende werkgebieden zoals Acties, Effecten, Mastering, Exporteren en Importeren, kunnen gebruikers tijd besparen en snelle resultaten verwachten met slechts een paar muisklikken.

Daarnaast is er een Windows-contextmenu dat de basistaken afhandelt. Dit omvat bijvoorbeeld het converteren of normaliseren van audiobestanden - met één klik met de rechtermuisknop is het voldoende om de taak uit te voeren.

WaveColor & Spectroscoop

De software biedt ook nieuwe metingen en analysers om de visualisatie modern en duidelijk te houden. De WaveColor-functie optimaliseert bijvoorbeeld het overzicht binnen uw project door geluidskarakteristieken en -tonen weer te geven met behulp van verschillende kleuren in de Waveform View. De spectroscoop daarentegen toont u een uiterst nauwkeurig en gedetailleerd beeld van alle frequenties in real time en dankzij de moderne FFT-technologie.

Verschil met Standard Sound Forge Pro 14

De suite wordt ook geleverd met 11 extra coreFX plug-ins en de spectrumbewerker Steinberg SpectraLayers Pro 6, inclusief een upgrade naar de 7-versie zodra deze wordt uitgebracht. Ook aan boord is een essentiële versie van Celemony Melodyne, die wereldwijd populair is voor zijn toonhoogtecorrectie. Tot slot zijn ook effecten/plug-ins zoals de Analogue Modelling Suite, Vintage Effects Suite, VariVerb2 en de Vandal Bass & Guitar Amp opgenomen.

Bug Fixes & Updates

Natuurlijk zijn ook de algemene prestaties verbeterd. Het resultaat is een veel stabielere VST-engine met een hogere snelheid bij het scannen en het gebruik van plug-ins. Bovendien wordt ARA2 nu ondersteund, terwijl voor de mastering en restauratie de iZotope plug-ins gedeeltelijk opnieuw zijn uitgegeven en zelfs zijn toegevoegd (Ozone 9 Elements en RX7 Elements!).

 

 

 

 

Hoe en wanneer krijg ik mijn gekochte product?
Digitale producten, productcodes en toegang tot het downloadcentrum worden u direct na uw aankoop per e-mail ter beschikking gesteld, tenzij een datamedium is besteld.
Welke betalingsopties zijn voor mij beschikbaar?
PayPal, Amazon Pay, directe bankoverschrijving, creditcard, Apple Pay, vooruitbetaling, aankoop op factuur
Welke garanties heb ik bij Blitzhandel24?
Blitzhandel24 is een EHI, TrustedShops en CHIP gecertificeerde online merkwinkel. Blitzhandel24 biedt haar klanten ook permanente ondersteuning, evenals ondersteuning voor het gekochte product. Als een product niet is gebruikt / ingewisseld, kunnen onze klanten profiteren van de geld-terug-garantie.
Prijsstelling meer

Hoe komen onze prijzen tot stand?

Het basisprincipe van softwarehandel is de kunst van het weglaten.

 • Door hoeveelheden te bundelen
 • Elimineer leverings- en opslagkosten door virtueel voorraadbeheer.
 • Direct invoer
 • Langdurige relatie met distributeurs.
 • Kleine winstmarge, de belangrijkste prioriteit bij Blitzhandel24 is waardecreatie en de groei van het klantenbestand.
 • Een centrale en lean administratie.
 • Bulkaankopen van geautoriseerde leveranciers / distributeurs.
 • Eliminatie van hoge marketinginvesteringen, omdat we in staat zijn om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten en zo het concept van ''reclame door middel van referenties'' op betrouwbare wijze kunnen implementeren.
 • Maakt dit de kwaliteit slechter?

  We beloven onze klanten uitstekende kwaliteit. De prijzen hebben op geen enkele manier invloed op de kwaliteit, onze klanten ontvangen geteste, geverifieerde producten. Bovendien hebt u met Blitzhandel24 tot € 20.000 bescherming via Trusted Shops en een wettelijk beveiligde winkel met EHI-keurmerk.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "SOUND FORGE Pro 14 Suite"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken